Connect with us

Προγράμματα

Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ.

Η Διεύθυνση και οι Συνεργάτες του Ηλεκτρονικού Περιοδικού «Business Woman Magazine», με πλήρη επίγνωση του εξαιρετικού νοήματος της Καμπάνιας, εκφράζει με παρρησία, την πλήρη στήριξη  του.

Συνεπικουρώντας τις πρωτοβουλίες της ΧΑΝΘ και του Παραρτήματος ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ Θεσσαλονίκης, συστήνει σε όλους τους αναγνώστες και  φίλους του Περιοδικού μας, να συντροφευθούμε σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί, την καταιγίδα της φτώχειας, βοηθώντας τους αναξιοπαθούντες της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται σήμερα, σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. 

Το «Business Woman Magazine» ακολουθώντας το παράδειγμα των 15 κοινωνικών φορέων που συμμετέχουν στην καμπάνια, προτρέπει τους αναγνώστες και φίλους του Περιοδικού, (αν θέλουν) να προσφέρουν το δικό τους καλάθι, με αγαθά με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Καταθέτουμε το ποσό των 15 ευρώ για κάθε καλάθι αγαθών* στον ειδικό λογαριασμό** και οι κυρίες θα το ετοιμάσουν για εσάς.
  • Παράδοση τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. στην κεντρική είσοδο, στο προσωπικό ασφαλείας, ανέπαφα  από Δευτέρα έως Παρασκευή,

10 – 22 Δεκεμβρίου, 10.00π.μ. – 14.00μ.μ.

(στην περίπτωση αυτή αφήστε εφόσον το επιθυμείτε τα στοιχεία σας)

  • Παράδοση τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ., αξιοποιώντας την υπηρεσία που διαθέτουν τα Super Market «Διανομή κατ’οίκον» κατόπιν συνεννόησης με τη Χ.Α.Ν.Θ. 

Και σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ζητηθεί από το Super Market να γίνει η παράδοση τις συγκεκριμένες ώρες & ημέρες: 

10.00πμ – 14.00μμ, Δευτέρα έως Παρασκευή 

(Εκτός Σαββάτου & Κυριακής).

Να σημειωθεί ότι τα  τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα  Κυριών Θεσσαλονίκης, στις ευάλωτες μονογονεϊκές οικογένειες που στηρίζει η Τράπεζα Τροφίμων της Χ.Α.Ν.Θ., στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΡΤΟΣ –ΔΡΑΣΗ και στα Παιδικά  Χωριά SOS Πλαγιαρίου.

*Προτεινόμενο Περιεχόμενο Σακούλας Τροφίμων: 1 λάδι, 1 συσκ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 συσκ. ζάχαρη, 2 γάλα εβαπορέ, 1 συσκ. φακές, 1 συσκ. κόκκινη σάλτσα, 2 συσκ μακαρόνια, 1 συσκ ρύζι, 1 συσκ κριθαράκι, 1 συσκ. Μπισκότα.

**Η κατάθεση του χρηματικού ποσού μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό που διατηρεί η Χ.Α.Ν.Θ. για την «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» στην «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» 

**Ως αιτιολογία της κατάθεσης, παρακαλείσθαι θερμώς , να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη καθώς και το διακριτικό λεκτικό… 

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΑΝΘ»

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Λογαριασμός (IBAN): GR6401102170000021700224203. 

Κύριος δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 

Κωδικός Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προγράμματα

Ψώνισε, βοήθησε, κέρδισε! Ο «Σκοπός Ζωής» στις οργανώσεις του YouBe Hero

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής του YouBe Hero και να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου τον ηρωικό ενθυμητή. Αν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια παρακολούθησε τα παρακάτω βίντεο για το πώς γίνεται η διαδικασία εγραφής-δωρεάς και για το πώς μπορείς να εγκαταστήσεις τον ηρωικό ενθυμητή για τις on line αγορές σου! Στην συνέχεια κάθε φορά που θα κάνεις online αγορές από συνεργαζόμενες με το YouBe Hero επιχειρήσεις (Public, Brands Galaxy, Aliexpress, Factory outlet, Celestino,  Dominos, AB Βασιλόπουλος, ΙΑΝΟΣ, Aegean, Media Mark, Μουστάκας, Sugar Free, CosmosSport,  Fullah Sugah , Attica, ebay, Tsakiris Malas, Sephora, The Body Shop, Gallery d’Beaute κ.α.) ο ηρωικός ενθυμητής θα σου θυμίζει ότι μπορείς να προφέρεις παράλληλα χωρίς να σου κοστίσει. Επιλέγεις στις οργανώσεις που θέλεις να στηρίξεις τον «Σκοπό Ζωής» και υποστηρίζεις του στόχους του. Διέδωσέ το σε φίλους και γνωστούς προκειμένου να στηρίξεις το έργο μας μέσα από τις on line αγορές σου. Δεν σου κοστίζει τίποτα κι όμως προσφέρεις.

Στήριξε τον «Σκοπός Ζωής»

Κάνε τις online αγορές σου, επίλεξε τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Σκοπός Ζωής» και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στήριξε τους στόχους μας:

1.     Την αγορά πρώτων υλών για τις δημιουργίες και κατασκευές των εθελοντών –δημιουργών μας.

2.     Την αγορά tablet προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότηα σε εθελοντές μας να προάγουν τη δουλειά τους ηλεκτρονικά.

Γίνε εσύ ο ήρωάς σου, στήριξε μέσα από τις αγορές σου τον «Σκοπό Ζωής».

Δεν κάνεις online αγορές;

Σε περίπτωση που δεν κάνεις ηλεκτρονικές αγορές προωθήστε το σε φίλους και γνωστούς που προτιμούν τις online αγορές για να μας στηρίξουν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αναζητήσεις εδώ: https://www.youbehero.com/gr/faq.

Ο «Σκοπός Ζωής» μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό στηρίζει τον άνθρωπο

Ο «Σκοπός Ζωής» στα 4 χρόνια ύπαρξης του στήριξε πάνω από 400 εθελοντές οι οποίοι ασχολούνται με την τέχνη, τον πολιτισμό και την δημιουργία προσφέροντας τους ψυχολογική, οικονομική και επαγγελματική υποστήριξή, μετατρέποντας την αδράνεια σε ενεργή συμμετοχή. Προσέφερε βοήθεια ταυτόχρονα σε πάνω από 50 ιδρύματα και φορείς (για το παιδί, τις κακοποιημένες γυναίκες, ευπαθείς ομάδες).

Continue Reading

Προγράμματα

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο:«COVID-19: Εμβολιασμός & Καρκίνος Μαστού»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, 4μμ – 6μμ, διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο (webinar) με θέμα «COVID-19: Εμβολιασμός & Καρκίνος Μαστού». 

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους από ειδικούς ιατρούς και επιστήμονες σε θέματα σχετικά με τις κατευθυντήριες οδηγίες για τον εμβολιασμό των γυναικών με καρκίνο μαστού, όλα τα νεότερα δεδομένα για τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19 καθώς και τα ηθικά θέματα που ενδέχεται να προκύπτουν σε σχέση με αυτόν. 

Πρόγραμμα:

16:00-16:05 Χαιρετισμός

Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

16:05 – 16:30 Νεότερα δεδομένα σχετικά με τον εμβολιασμό για την COVID-19 

Μαρία Τσολιά

Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, 

Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων & Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

16:30-17:00 COVID-19 και Εμβολιασμός: Κατευθυντήριες οδηγίες για ασθενείς με καρκίνο μαστού

Φλώρα Σταυρίδη, MD, MSc, MRCP

Παθολόγος Ογκολόγος

Συνεργάτης Νοσοκομείου Υγεία

Managing Director Care and Cure Oncology Center

17:00 – 17:15    Εμβολιασμός: Υπάρχει θέση για ηθικά θέματα εν μέσω πανδημίας;

Τάκης Βιδάλης

Επιστημονικός Συνεργάτης Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής  

17:15- 17:45    Ερωτήσεις

17:45-18:00    Συμπεράσματα-Κλείσιμο

Συμμετοχή:

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε γυναίκα με καρκίνο μαστού αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για ζητήματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το webinar θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» στο Facebook: https://www.facebook.com/almazois

Continue Reading

Επιχειρηματικότητα

Επιδότηση έως 5000€ για κατασκευή eshop!

Αναρτήθηκε η προδημοσίευση  της δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό»  που έχει ως στόχο την επιχορήγηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη δημιουργία ή αναβάθμιση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος. 

Από το πρόγραμμα επιδοτούνται αιτήσεις έως 5000€ για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ. Προϋπολογισμός δράσης 80000000€

Δικαιούχοι της δράσης είναι  μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

  • Υφιστάμενες, οι οποιες έχουν συσταθεί έως και την 30.09.2019
  • Νεοσύστατες, οι οποίες έχουν συσταθεί από 01/10/2019 και μετά, μέχρι τις 07/11/2020.

Ηλεκτρονική Υποβολή

Για τη χρηματοδότηση από την παρούσα Δράση, απαιτείται η υποβολή Αίτησης Χρηματοδότησης σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί με τη δημοσίευση της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης.

Η εταιρεία Darwin με πολυετή εμπειρία στο χώρο των υπηρεσιών διαδικτύου και με άριστα καταρτισμένη ομάδα μπορεί να αναλάβει πλήρως και με υπευθυνότητα την αίτησή σας στο πρόγραμμα και σε περίπτωση έγκρισής σας, την κατασκευή του eshop σας. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης της δράσης και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η επιχείρησή σας, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ *
ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Darwin στα τηλέφωνα 2315 516216 και 210 3001787.

* https://darwin.gr/blog/επιδότηση-για-κατασκευή-eshop/

Continue Reading

Trending