Ανοικτή ημερίδα «Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2017» τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, συμμετείχε ως επίσημη προσκεκλημένη στην τελετή απονομής βραβείων της Unicef.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26 Νοεμβρίου) η eCommerce Expo.

Η Χριστίνα Λιόλιου είναι παντρεμένη, έχει 2 γιους και τα τελευταία 15 χρόνια έχει την επιχείρηση «Εν Γραπτώ», μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις, εκτυπώσεις. Ζει, εργάζεται και ονειρεύεται στη Θεσσαλονίκη. Γράφει θεατρικά έργα και παίζει στο θέατρο. Συντονίζει και εμψυχώνει ομάδα θεατρικού αυτοσχεδιασμού στο θέατρο ΑΡΑΤΟΣ. Διοργανώνει εκδηλώσεις και Bazaar με χειροποίητες κατασκευές και προϊόντα γενικά. Ασχολείται με την προσωπική ελευθερία και εξέλιξη του ανθρώπου, με μια σειρά από σεμινάρια Αυτογνωσίας, με το Νίκο Διβινή.

Ο Νικόλαος Διβινής είναι παντρεμένος με 2 παιδιά, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, έχει μεταπτυχιακό στην αεροδιαστημική και διδακτορικό σε φαινόμενα φυσικοχημείας, τα πειράματα του οποίου διεξήχθησαν υπό συνθήκες μικροβαρύτητας στο Bordeaux της Γαλλίας σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Έχει δουλέψει στην βιομηχανία, σε ερευνητικά ινστιτούτα και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ και εδώ και πάνω από 15 χρόνια διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Ο κύριος Διβινής μας παρουσιάζει πτυχές του εαυτού του μέσα από μια σύντομη αλληγορία.

 Teleperformance Greece: Έτος διακρίσεων και επιτυχιών το 2017 στον τομέα των Human Resources για τον μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό οργανισμό στην Ελλάδα.

Η κυρία Βάσω Τσούνη είναι Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Marketing στη ManpowerGroup. Η αγάπη της για την επικοινωνία την οδήγησε αρχικά να επιλέξει τη σχολή «Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» Έχει σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας σε εταιρείες επικοινωνίας αλλά και σε εταιρείες διάφορων κλάδων.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Yacht Club of Greece) με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Εκπαιδευτική Έκθεση Πανεπιστημίων από 6 Χώρες. 15 Νοεμβρίου 15:00 – 21:00, Columbia PlazaVenue Centre

Η StudyNet Academic Consultants διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, την 7η ετήσια έκθεση Φοιτητής 2017, στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενδέκατη διοργάνωση του πιο… ζουμερού διαγωνισμού, του “The Squeeze#11”!

Σελίδα 1 από 74

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…