%AM, %07 %478 %2017 %10:%Απρ

Εύη Δημητριάδου, μια γυναίκα…«σχεδιασμένη» επιχειρηματίας.

 Η κυρία Εύη Δημητριάδου είναι μια γυναίκα η οποία βρίσκεται στον επιχειρηματικό  χώρο παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων πάνω από 27 χρόνια. Με μεγάλη προθυμία, μίλησε στο Business Woman τόσο για την πορεία της επιχείρησής της, για τα οράματα της όσο και για την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

 Ποιο είναι το σημερινό προφίλ και οι δραστηριότητές σας;

 Η επιχείρηση μας ξεκίνησε ως επιχείρηση σχεδιασμού, παραγωγής και επιδιόρθωσης ενδυμάτων πριν από 27 χρόνια στο Κιλκίς από την Εύη Δημητριάδου.
 Τον τελευταίο χρόνο έχουμε μεταφερθεί σε νέα ανακαινισμένη εγκατάσταση και πλέον στοχεύουμε στην παραγωγή και την εμπορία ποιοτικών προϊόντων κυρίως γυναικείων ενδυμάτων. Με διαβατήριο τη φαντασία και την δημιουργικότητα στο σχεδιασμό, την ποιότητα, την τέλεια ραφή, και την άψογη εφαρμογή όσον αφορά την παραγωγή, τα ρούχα μας ήδη καθίστανται γνωστά όχι μόνο στην τοπική αγορά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μιλήστε μας για αυτές και για την φιλοσοφία σας

 Φιλοσοφία μας αποτελεί η παραγωγή ενδυμάτων υψηλής ποιότητας με σχεδιαστική ταυτότητα Eva Markor, η οποία θα καταστεί ένα ανερχόμενο ελληνικό brand. Ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις της μόδας και δημιουργούμε ένα συνεκτικό και μοντέρνο ενδυματολογικό σύνολο για κάθε περίσταση και κάθε εποχή με παράλληλη άρτια εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.
 Στόχος μας είναι η εξεζητημένη ποιότητα με την πάντοτε προσιτή προς τον καταναλωτή τιμή. Τα ρούχα μας αποτελούν ένα διαχρονικό μινιμαλιστικό πρότυπο για τη γυναίκα με ιδιαίτερη προσοχή στα ποιοτικά υφάσματα, τα οποία προμηθευόμαστε από επιλεγμένους εμπόρους.

Πόσο επαγγελματίας πιστεύεται ότι μπορεί τελικά να είναι μια γυναίκα;

 Η σύγχρονη γυναίκα έχει κάθε δυνατότητα να επιτύχει στον επαγγελματικό τομέα αρκεί να το πιστέψει. Δεν υπάρχουν ούτε στεγανά πλέον ούτε και όρια στον αγώνα και τη διεκδίκηση όχι μόνο μιας ισότιμης και ισορροπημένης αντιμετώπισης και επαγγελματικής ανέλιξης αλλά ακόμη και υπέρτερης, σύμφωνα πάντα με τις ικανότητες και τις δυνατότητες κάθε ενός και κάθε μιας.
 Η γυναίκα μπορεί πλέον να είναι μια στιβαρή και συνεχώς αναπτυσσόμενη επαγγελματίας και με τη δουλειά και το έργο της να απαντά δημιουργικά και φαντασιακά στις σύγχρονες επαγγελματικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις.

Ποια είναι για εσάς τα βασικά στοιχεία που εξασφαλίζουν επιτυχία σε μια επιχείρηση;

 Για μένα, μια επιχείρηση είναι ένα όνειρο αλλά και μια πράξη. Ένα όραμα που όμως είναι απαρέγκλιτο να υλοποιηθεί. Έτσι λοιπόν, πέρα από τα βασικά συμβατικά και κοινώς γνωστά στοιχεία που πρέπει να έχει μια επιχείρηση που είναι οι πόροι, τόσο ανθρώπινοι όσο και υλικοί σε συνδυασμό με την οργάνωση και το συντονισμό, θεωρώ ότι κινητήριος δύναμη για όλα είναι το ίδιο το πάθος του επιχειρηματία για επιτυχία. Είναι η άσβεστη φλόγα που σε κρατά με το φως της ξάγρυπνο ή ξάγρυπνη τα βράδια που σκέφτεσαι πώς θα δράσεις την επόμενη μέρα για να πετύχεις το στόχο σου.
 Επιτυχία μπορεί να υπάρξει μόνο όταν υπάρχει θέληση. Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει και μπορώ.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον;

 Οραματιζόμαστε το σχεδιασμό και την δημιουργία νέων προϊόντων και την επέκταση σε νέες αγορές και του εξωτερικού μέσω του e-shop που κατασκευάζουμε και θα μπορείτε εντός ολίγου να το βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας www.evamarkor.gr
 Πέρα από τα ενδύματα που κατασκευάζουμε εμείς, εμπορευόμαστε και ενδύματα από επιλεγμένους ξένους οίκους τα οποία και θα διαθέτουμε στους πελάτες μας είτε από το κεντρικό μας κατάστημα στην πόλη του Κιλκίς ή και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιπλέον, στοχεύουμε στην περαιτέρω εξειδίκευση και ανάπτυξη του σήματος μας αλλά και στην εισαγωγή και καθιέρωση νέων ενδυματολογικών προτύπων τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού. Η επιχείρηση μας τέλος διερευνά τις προοπτικές συνεργασιών και συνεργειών με επενδυτές για την ισχυρή ανάπτυξη του σήματος σε εμπορικά κέντρα.

Φωτογραφία: Λάζαρος Ζηρίδης
Επιμέλεια συνέντευξης: Χαρά Αλεξανδροπούλου

Read 3126 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…