%AM, %28 %399 %2016 %08:%Σεπ

210.081 άτομα επισκέφτηκαν την 81η ΔΕΘ

Περισσότεροι από 210.000 επισκέπτες έδωσαν «ψήφο» εμπιστοσύνης στην επετειακή 81η ΔΕΘ, που έριξε αυλαία την Κυριακή, ανανεώνοντας το «ραντεβού» της με τον κόσμο για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, 210.081 άτομα διάβηκαν τις πύλες της, «αγκαλιάζοντας» τη διοργάνωση, παρά τις δυσκολίες πρόσβασης που αντιμετώπισαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο και τις οποίες η ΔΕΘ-Helexpo προσπάθησε να ξεπεράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο της 81ης ΔΕΘ, που συμπίπτει με τα 90α γενέθλια του θεσμού, είναι πως μεγάλο μέρος των επισκεπτών ήταν νέοι, γεγονός που προδιαγράφει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για την Έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη επιτυχία είχε το συναυλιακό πρόγραμμα της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Οι νύχτες της Έκθεσης γέμισαν από τραγούδι, μουσική, ένταση, παλμό και κέφι. Πληθώρα καλλιτεχνών, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Στέλιος Ρόκκος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα, η Πάολα και πολλοί ακόμη, έδωσαν δυναμικό παρόν και ξεσήκωσαν το κοινό.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε ότι η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου και των Kings ήταν από τις πιο δυναμικές. Το νεανικό συγκρότημα ξεκίνησε τη βραδιά με ζωντάνια και κέφι και με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν το κοινό. Τη σκυτάλη, στη συνέχεια, πήρε ο Γιάννης Πλούταρχος, που με τις μοναδικές του επιτυχίες ταξίδεψε το κοινό και έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά. Μάλιστα, η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν τόσο μεγάλος, που ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνέχισε να ερμηνεύει ακόμα και μετά το τέλος του προγράμματος, ενώ ο κόσμος δε σταματούσε να τον αποθεώνει.

Τα αδέρφια Τσαχουρίδη κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω 12.500 άτομα, Πόντιους και μη, που αφού διασκέδασαν στη συνέχεια περικύκλωσαν 5 φόρες τον εκθεσιακό χώρο και χόρεψαν τον μεγαλύτερο χορό Ομάλ στον κόσμο, που μάλιστα διεκδικεί και θέση στα ρεκόρ Guinness.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν επίσης οι συναυλίες της Πέγκυ Ζήνα και της Δέσποινας Βανδή, ενώ την αυλαία του συναυλιακού προγράμματος έριξε η Πάολα, με μια μεγαλειώδη συναυλία που ξεχείλιζε από ένταση και παλμό. 

Η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η επιστήμη, η τεχνολογία, ο πολιτισμός και η αναψυχή συνδυάσθηκαν αρμονικά στην 81η ΔΕΘ και συνέθεσαν ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την επόμενη ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι η Κίνα, μετά την επιτυχή και σημαντική παρουσία της Ρωσίας στη φετινή διοργάνωση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου & Kings

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συναυλία των αδερφών Τσαχουρίδη

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συναυλία της Πέγκυ Ζήνα

Read 2453 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…