Φέτος τις γιορτές στο ζεστό και φιλικό χώρο του VR Planet στην καρδιά του Περιστερίου, με τα πιο προηγμένα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας για όλες τις ηλικίες μπείτε σε έναν ανεξερεύνητο νέο «πλανήτη» στον οποίον όλα γίνονται.

Εκπαιδευτική Έκθεση Πανεπιστημίων από 6 Χώρες. 15 Νοεμβρίου 15:00 – 21:00, Columbia PlazaVenue Centre

Η StudyNet Academic Consultants διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, την 7η ετήσια έκθεση Φοιτητής 2017, στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενδέκατη διοργάνωση του πιο… ζουμερού διαγωνισμού, του “The Squeeze#11”!

 Η πρωτοβουλία του skywalker.gr «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας» για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Επιχειρηματικότητα συνεχίζεται με το 30ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας.

Η δράση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μέσω της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου, οργανώνει Πρόγραμμα Εξειδίκευσης, με τίτλο «Talent Factory – Γίνε το ταλέντο που όλοι διεκδικούν», διάρκειας 36 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ME ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Γίνε Growth Hacker και βρες δουλειά… χθες!

Παρασκευή 29/9, 18.30-21.30 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στο Δήμο Καλλιθέας συνεχίζεται η δράση της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon», με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δίνοντας την ευκαιρία σε άνεργους δημότες της περιοχής να συμμετάσχουν δωρεάν στο πρόγραμμα και να επωφεληθούν από την εξατομικευμένη επιτυχημένη μεθοδολογία του, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ με τις απαραίτητες δεξιότητες που «απαιτεί» η αγορά εργασίας.

 Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

 Ολοκληρώθηκε στις 18 Μαρτίου 2017, η βράβευση του νικητή του φοιτητικού διαγωνισμού Global Student Entrepreneurs Awards (GSEA, που διοργανώθηκε από τον οργανισμό Entrepreneurs Organisation Greece. Τον τελικό κέρδισε ο φοιτητής-επιχειρηματίας, Λευτέρης Αραπάκης της Enaleia, ο οποίος βραβεύθηκε παρουσία όλου του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος από τον Πρόεδρο του EO Greece, Δημήτρη Μέμο, στα Startup Awards της Boussias Communications, στις 18/03.

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…