Το Ξενοδοχείο Refanidis*****

Σας προτείνει ανοιξιάτικες αποδράσεις στην μαγευτική περιοχή της λίμνης Κερκίνης. Έχετε την δυνατότητα απλά να χαρείτε την ηρεμία ή να επιλέξετε να ξεναγηθείτε από τους έμπειρους συνεργάτες μας και να συμμετέχετε σε μια ποικιλία από δραστηριότητες , όπως αυτές που σας προτείνουμε ενδεικτικά :

Refanidis 4* Hotel

LAST MINUTE

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η Places & Flavors σε συνεργασία με το Refanidis 4* Hotel στη λίμνη Κερκίνη, σας προτείνουν ξεχωριστές και αξέχαστες Πασχαλινές ημέρες διακοπών τεσσάρων (4) ή πέντε (5) ημερών

Το περιοδικό και ηλεκτρονικό portal Businesswoman.gr στοχεύει στην γυναίκεια επιχειρηματικότητα και όχι μόνο και έχει ενεργά

10.000 εγγεγραμμένα μέλη

Η TDS LOGISTICS ανέπτυξε υπηρεσίες 3PL από το 2004. Η ποιότητα , η συνέπεια και η ευελιξία αποτελούν την καθημερινή φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής για την ομάδα που πλαισιώνει την εταιρεία. 

Το υπεραυτοκίνητο της BMW με το οποίο χτυπά τον ανταγωνισμό του μέλλοντος από τώρα.

 Τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE , μοναδικός εκφραστής της σύγχρονης αντίληψης της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα, από την ίδρυση τους το 1990 μέχρι σήμερα, λειτουργούν με πιστή λίθο την ιατρική κάλυψη και την εγγύηση του αποτελέσματος.

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Το Xenios FM  παρουσιάζει την εκπομπή «Ιδανικές Διαδρομές» με τον Κώστα Νικολακόπουλο και τον Γιάννη Αθανασίου.

 Αν νηστεύετε, ή απλά κάνετε κάποια ειδική διατροφή χωρίς τυρί έχουμε καλά νέα για εσάς. Η νέα πίτσα Veggie Cheese με 100% φυτικό τυρί από την Pizza Fan είναι γεγονός και δίνει μια νέα διάσταση στις νηστίσιμες επιλογές σας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 5η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας.

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…