Πρώτος σταθμός Θεσσαλονίκη! Για τους λάτρεις του whisky και όχι μόνο!

Σωστός άνθρωπος σε λάθος θέση. Νέα έρευνα της Right Management ανακαλύπτει ότι 1 στους 5 εργαζόμενους βρίσκεται σε λάθος θέση.

Tο Skywalker.gr σας καλεί στη 2η συνάντηση του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε μία ενιαία φυσική πλατφόρμα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες.

Όλοι γνωρίζουμε πως στην καθημερινότητα οι πιο πολλοί άνθρωποι χάνουν χρόνο, χάνουν χρήματα και πολλές φορές χάνουν την ίδια τους την ζωή στερώντας από τον εαυτό τους την δυνατότητα να έχουν συναισθηματική ευεξία. Ο συναισθηματικός θάνατος πολλές φορές είναι πολύ πιο σημαντικός από τον σωματικό. Γιατί; Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το ταμείο των θετικών και των αρνητικών συναισθημάτων.

25 Οκτωβρίου 2017

OPEL INSIGNIA 1.6D

Oφείλω να παραδεχτώ ότι το αυτοκίνητο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το συγκεκριμένο κινητήρα 1.6 diesel των 136 ίππων. Πιστό στο ρόλο λιμουζίνας, παρά την πρακτική πεντάθυρη διαμόρφωση, προσφέρει χώρους, άνεση, ήσυχο ταξίδι, σε συνδυασμό με πραγματικά καλές επιδόσεις. Ταυτόχρονα όμως η κατανάλωση μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτω από τα 6,0 λίτρα/100 χλμ.

To TAF Thessaloniki Animation Festival έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη από το 2015 και έφερε την τέχνη του animation στα καλύτερα της στο κοινό της πόλης.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Κέντρο Ερευνών

Επαγγελματική Εσπερίδα

Προκλήσεις Ανάπτυξης για Επιχειρηματική Αριστεία

(Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Σεπτέμβριος 2017).

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υιοθέτησε με μεγάλη πλειοψηφία σχετική Έκθεση με θέμα «Η οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Θα έχεις ακούσει πολλές φορές, και το έχω πει κι εγώ ο ίδιος, την φράση «Να έχεις πάθος». Βρες τι αγαπάς, πρόσθεσε πάθος και ακολούθησε το. Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι, αρκεί το πάθος για να χτίσεις μια οικονομική ασφάλεια; Αρκεί το πάθος για να έχεις οικονομική επιτυχία; Αρκεί το πάθος για να ανελιχθείς στην επιχείρηση σου;

To www.yummywallet.com υλοποιείται από την Yummy Software and Services, μια εξαιτερικά καινοτόμο εταιρία με διεθνή προσανατολισμό, που ανήκει στον κλάδο fintech, έναν από τους πλέον ραγδαίως αναπτυσσόμενους τομείς στην τεχνολογική επιχειρηματικότητα παγκοσμίως και η οποία βραβεύθηκε το 2016 στο διαγωνισμό «Συνεργάζομαι 2016» από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών που προσθέτουν αξία στις ανέπαφες πληρωμές που γίνονται με τη χρήση smartphone (mobile payments).

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…