%AM, %25 %413 %2017 %08:%Μαϊ

Tο Gianna Kazakou Online επιλέγει την RTB House, για εξατομικευμένες διαφημιστικές εκστρατείες στην Ελληνική αγορά

 Η RTB House προσφέρει κορυφαίας τεχνολογίας λύσεις για ολοκληρωμένες personalized retargeting εκστρατείες στην εταιρεία Ιωάννα Καζακου ΑΒΕΕ,

χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Deep Learning, η οποία αποτελεί κλάδο του machine learning και βασίζεται σε αλγόριθμους οι οποίοι προσπαθούν να διαμορφώσουν υψηλού επιπέδου abstractions σε δεδομένα. Η τεχνολογία αυτή αποτελεί πλέον την πιο υποσχόμενη υποκατηγορία έρευνας που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη. O καινοτόμος μηχανισμός προτροπής που έχει αναπτύξει η RTB House χρησιμοποιεί το deep learning για να ανακαλύπτει πρότυπα στη λήψη αποφάσεων, επιτυγχάνοντας έτσι ακριβέστερες προτάσεις προϊόντων και καθιστώντας το personalized retargeting έως και 50% πιο αποτελεσματικό.

Οι personalized retargeting καμπάνιες υλοποιούνται σε performance based concepts – βάση προκαθορισμένου CPA – διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το κόστος των καμπανιών θα εξαρτάται αποκλειστικά από το σύνολο των ολοκληρωμένων αγορών. Με τη χρήση της τεχνολογίας της RTB House το Gianna Kazakou Online προσφέρει στους χρήστες, που έχουν ήδη επισκεφτεί το e-shop σε προηγούμενο διάστημα, διαφημίσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και στις αγοραστικές τους συνήθειες. Απώτερος στόχος της συνεργασίας είναι η μεγιστοποίηση των κερδών του ηλεκτρονικού καταστήματος Gianna Kazakou και η περαιτέρω ενίσχυση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, CEO της Impruvo, Αποκλειστικού Αντιπροσώπου της RTB House στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ακόμα ένα επιτυχημένο και ευρέως γνωστό e-shop στην Ελλάδα, το giannakazakou.gr, εμπιστεύτηκε την RTB House για τη δημιουργία εξατομικευμένων εκστρατειών retargeting για τα προϊόντα του, γεγονός το οποίο αναδεικνύει περαιτέρω τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας. Δέσμευση μας αποτελεί η συνεχής παροχή καινοτόμων υπηρεσιών για αυτό και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των πελατών μας.»

Ο Δημήτρης Καζάκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννα Καζάκου ΑΒΕΕ, δήλωσε: «Η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα έκρινε επιτακτική την περαιτέρω προβολή του e-shop μας σε περισσότερα δίκτυα διαφήμισης και για αυτό το λόγο στραφήκαμε στις εξατομικευμένες λύσεις retargeting που παρέχει η RTB HouseΕπενδύοντας σε αυτή τη λύση κατορθώσαμε να επιτύχουμε σε σημαντικό βαθμό τους στόχους μας καθώς έως τώρα έχει βελτιωθεί κατά πολύ το brand recall, έχει δημιουργηθεί μεγαλύτερο engagement και έχουν αυξηθεί τα conventions rates του e-shop μας. Συνεχίζουμε δυναμικά την ήδη επιτυχημένη πορεία που διαγράφει η συνεργασία μας με την RTB House και αναμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για το μέλλον.»

Σχετικά με την RTB House

H RTB House είναι μία διεθνής εταιρεία που παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνολογία retargeting σε κορυφαία brands παγκοσμίως. Με την ιδιόκτητη μηχανή ad buying, η οποία τροφοδοτείται από deep learning αλγόριθμους, η RTB House βοηθά τους διαφημιζόμενους να πολλαπλασιάσουν τις πωλήσεις προκειμένου να επιτύχουν τους βραχυπρόθεσμους, τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους. Η RTB House ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2012 και έκτοτε εξυπηρετεί πάνω από 1.000 καμπάνιες σε περισσότερες από 40 αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ασίας, του Ειρηνικού και της Λατινικής Αμερικής. Η ομάδα αποτελείται από πάνω από 200 επαγγελματίες και συνεχώς αυξάνεται. Επίσημος αντιπρόσωπος της RTB House στην Ελλάδα είναι η impruvo – μια διεθνής συμβουλευτική εταιρεία ηλεκτρονικού επιχειρείν, με γραφεία στην Αθήνα (Ελλάδα) και στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.rtbhouse.com

 

Read 290 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…