%AM, %21 %413 %2017 %08:%Ιουν

Η νέα BMW Σειρά 4.

Προικισμένη με προσωπική γοητεία και δυναμική λάμψη, η BMW Σειρά 4 είναι ιδιαίτερα δημοφιλής από τότε που λανσαρίστηκε, αποπνέοντας έναν αέρα στυλ και αυτοπεποίθησης. Οι σχεδόν 400.000 συνολικές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο (μέχρι τα τέλη του 2016) αποτελούν απόδειξη της απαράμιλλης απήχησης της BMW Σειράς 4, της οποίας η ιστορία ξεκίνησε το 2013 με την άφιξη της BMW Σειράς 4 Coupe.

 

Τα νέα μοντέλα της BMW Σειράς 4 γράφουν το επόμενο κεφάλαιο μιας επιτυχημένης ιστορίας με ακόμα πιο συναρπαστικό στυλ και ανανεωμένη ανάρτηση.

Έμφαση στο σπορ χαρακτήρα .
Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς LED αντικαθιστούν τις μονάδες xenon των απερχόμενων μοντέλων. Επίσης, όλα τα μοντέλα της γκάμας εφοδιάζονται με εμπρός προβολείς LED στο βασικό εξοπλισμό τους. Η χρήση πίσω φώτων LED για πρώτη φορά στη Σειρά 4 συμβάλλει τρομερά στη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Τροποποιημένοι αεραγωγοί, αποκλειστικά στοιχεία για κάθε έκδοση και η νέα πίσω ποδιά προσθέτουν εντυπωσιακές πινελιές.

Στο εσωτερικό, οι νέες γαλβανιζέ λεπτομέρειες, τα στοιχεία χρωμίου και η αστραφτερή μαύρη κεντρική κονσόλα ενισχύουν την αίσθηση αποκλειστικής, υψηλής ποιότητας. Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι η διπλή ραφή στο ταμπλό, ενώ τρία νέα χρώματα ταπετσαρίας μαζί με τρεις νέες διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού παρέχουν ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Δύο νέα εξωτερικά χρώματα Snapper Rocks Blue και Sunset Orange διατίθενται αποκλειστικά για τα μοντέλα της νέας BMW Σειράς 4, ενώ υπάρχουν και νέα σχέδια ζαντών ειδικά για κάθε έκδοση εξοπλισμού Advantage, Sport Line, Luxury Line και M Sport. Με μία πληθώρα επιλογών πρόσθετου εξοπλισμού αυξάνονται οι ευκαιρίες εξατομίκευσης σύμφωνα με το προσωπικό γούστο του πελάτη.

Ανανεωμένη ανάρτηση .
Οι νέες BMW Σειρά 4 Coupe και BMW Σειρά 4 Gran Coupe έχουν τώρα πιο σφιχτή ρύθμιση ανάρτησης για πιο σπορ συμπεριφορά χωρίς να υπονομεύεται η οδηγική άνεση. Τόσο οι πλευρικές όσο και οι διαμήκεις επιταχύνσεις έχουν βελτιωθεί, ανεξαρτήτως φορτίου στο όχημα. Αυτό ισχύει εκτός από τη στάνταρ ανάρτηση και για τις αναρτήσεις M Sport και Adaptive. Όλα τα μοντέλα της νέας BMW Σειράς 4 προσφέρουν πιο αξιόπιστη ευστάθεια σε ευθεία πορεία και πιο ‘επικοινωνιακό’ σύστημα διεύθυνσης. Ελαστικά υψηλών επιδόσεων διατίθενται ως εργοστασιακός εξοπλισμός για όλα τα μοντέλα από τις BMW 430d και BMW 430i και πάνω.

31 εκδόσεις μοντέλων και κινητήρων .
Όλοι οι βενζινοκινητήρες και οι τετρακύλινδροι diesel που τοποθετούνται στη νέα BMW Σειρά 4 προέρχονται από την τελευταία οικογένεια κινητήρων  BMW EfficientDynamics και υιοθετούν τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Υπάρχουν τρεις βενζινοκινητήρες (BMW 420i, BMW 430i και BMW 440i) και τρεις εκδόσεις diesel (BMW 420d, BMW 430d, BMW 435d xDrive) που διατίθενται για όλα τα μοντέλα της νέας BMW Σειράς 4.

Η ισχύς των βενζινοκίνητων μοντέλων της BMW Σειράς 4 ξεκινά από 135 kW / 184 hp στη BMW 420i και φτάνει τα 240 kW / 326 hp στη BMW 440i (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,9 – 5,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 185 – 127 g/km). Στους κινητήρες diesel, το φάσμα ισχύος ξεκινά από 140 kW / 190 hp στη BMW 420d μέχρι 230 kW / 313 hp στη BMW 435d xDrive (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,9 – 4,0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 155 – 106 g/km).

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupe διατίθεται με μία ακόμα έκδοση diesel και συγκεκριμένα τη BMW 418d με 110 kW / 150 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,5 – 4,1 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 118 – 107 g/km).

Συνολικά δώδεκα εκδόσεις μοντέλων διατίθενται με το BMW xDrive, ενώ η BMW 435d xDrive διατίθεται με το ευφυές σύστημα all-wheel-drive στο βασικό εξοπλισμό της – σε εκδοχή Coupe, Cabrio και Gran Coupe.

Νέες οθόνες συστήματος πλοήγησης και οργάνων.
Το προαιρετικό σύστημα Πλοήγησης Navigation για τη νέα BMW Σειρά 4 περιλαμβάνει τώρα μία οθόνη με μεγάλα εικονίδια που είναι πιο εύχρηστα. Η διάταξη των εικονιδίων μπορεί να προσαρμόζεται και να προβάλλεται πάντα η πιο ενημερωμένη έκδοση του περιεχομένου του συνδεδεμένου μενού, κάτι που κάνει τα λειτουργία ακόμα πιο διαισθητική για τους χρήστες.

Τα μοντέλα της νέας BMW Σειρά 4 προαιρετικά διατίθενται με Multifunctional Instrument Display, που προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικής απεικόνισης για όλες τις ενδείξεις ανάλογα με τον επιθυμητόπρόγραμμα οδηγικής εμπειρίας.

Πιο σοφιστικέ σχεδίαση και για τη BMW M 4.
Οι BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio τώρα διατίθενται με προσαρμοζόμενους προβολείς πλήρους λειτουργικότητας LED στο βασικό εξοπλισμό τους. Τα νέας σχεδίασης πίσω φώτα full- LED ανανεώνουν την εμφάνιση και προσδίδουν μία τεχνική πινελιά. Επιπλέον, αρκετά στυλιστικά στοιχεία χαρίζουν στην καμπίνα των πιο σπορ εκδόσεων της BMW Σειράς 4 ακόμα πιο σοφιστικέ αίσθηση. Και τα δύο μοντέλα M4 φέρουν την ανανεωμένη έκδοση του συστήματος Πλοήγησης Professional και άλλα χαρακτηριστικά του ConnectedDrive.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο " Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars ", που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στη http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html 

Read 249 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…