%AM, %05 %376 %2017 %08:%Οκτ

O εύκολος τρόπος να κερδίσεις χρήματα σε κάθε αγορά σου!

To www.yummywallet.com υλοποιείται από την Yummy Software and Services, μια εξαιτερικά καινοτόμο εταιρία με διεθνή προσανατολισμό, που ανήκει στον κλάδο fintech, έναν από τους πλέον ραγδαίως αναπτυσσόμενους τομείς στην τεχνολογική επιχειρηματικότητα παγκοσμίως και η οποία βραβεύθηκε το 2016 στο διαγωνισμό «Συνεργάζομαι 2016» από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών που προσθέτουν αξία στις ανέπαφες πληρωμές που γίνονται με τη χρήση smartphone (mobile payments).

Το Yummy Wallet, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Εθνική Τράπεζα, υποστηρίζεται από την Cosmote και έχει άμεση εφαρμογή στις επιχειρήσεις λιανικής καθώς βοηθάει στις επιχειρήσεις αυτές να αυξήσουν τις πωλήσεις τους..

Είναι ένα app το οποίο ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες κάθε επιχείρησης να πληρώνουν με το κινητό τους στο κατάστημά καθώς λαμβάνουν επιβράβευση σύμφωνα με το loyalty πρόγραμμα που η κάθε επιχείρηση έχει δημιουργήσει. Ως loyalty reward η επιχείρηση μπορεί να προσφέρει cashback (επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά σε επιλεγμένα προϊόντα) ή δωροσφραγίδες (πχ. στους 5 καφέδες ο 6ος δώρο / στις 5 αγορές take away γλυκού, κάποιο δώρο ) ή και πόντοι.

Μια σύντομη περιγραφή φαίνεται στο εξής video: https://www.youtube.com/watch?v=BxVzxrFORoc&t=4s .

Είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να διαφημιστείτε, να χτίσετε το δικό σας loyalty πρόγραμμα χωρίς κόστος, ενώ παράλληλα η ομάδα του Yummy Wallet με δικές της ενέργειες κάνει ισχυρό marketing σε χώρους που υπάρχει συγκέντρωση χρηστών για να προσελκύσει πελάτες στην επιχείρησή σας.

Για το λόγο αυτό κάνουμε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς (ήδη υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – 12.000 φοιτητές). Επομένως αποτελούμε το όχημα για να προβάλουμε τον κάθε συνεργάτη μας στην Πανεπιστημιακή κοινότητα. Πχ. προβολή των συνεργατών μας στην εκδήλωση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών στο Παν. Μακεδονίας και άλλες αντίστοιχες όπως εκδηλώσεις των φοιτητικών συλλόγων, κλπ.

Παράλληλα με τη χρήση τεχνολογιών mobile marketing (όπως proximity marketing *), οι χρήστες ενθαρρύνονται και παρακινούνται να γίνουν πιστοί και να κάνουν τις αγορές τους από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με εύκολο τρόπο με το απόλυτο κίνητρο της επιστροφής μετρητών κατευθείαν στον ψηφιακό τους κουμπαρά στο κινητό τους τηλέφωνο.

To Yummy Wallet έχει αξία για τις επιχειρήσεις για τους εξής λόγους:

1) Υιοθέτηση ενός καινοτόμου τρόπου επιβράβευσης πελατών (επιστροφή μετρητών και όχι πόντων) το οποίο διαφοροποιεί και δυναμώνει το brand της επιχείρησης

2) Δυνατότητα πρόσβασης σε καινούργιο πελατολόγιο,

3) Διαφήμιση σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι δίπλα σε άλλα ισχυρά brands όπως Μασούτης, Εθνική, Aegean Airlines, κτλ.

4) Πρόσβαση σε εξειδικευμένα marketing εργαλεία για την υλοποίηση mobile marketing/proximity campaigns.

Το σχέδιο ανάπτυξής του Yummy Wallet είναι από τη μία η επέκταση του δικτύου των καταστημάτων και από την άλλη η υιοθέτηση της εφαρμογής από φορείς με πολλά μέλη για να έχουμε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό χρηστών.

Το Yummy Wallet δραστηριοποιείται πιλοτικά στην Θεσσαλονίκη έχοντας ως στόχο την σταδιακή πανελλαδική παρουσία αλλά και την Ευρωπαϊκή ξεκινώντας από την Σερβία στις αρχές του 2018!

Read 182 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…