Νεα pizza nachos από την pizza fan! Εσείς που λατρεύετε την πίτσα σε κάθε της εκδοχή και πιστεύετε ότι έχετε δοκιμάσει κάθε πιθανή γεύση, αυτή τη φορά είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε από μια νέα πίτσα που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που την απολαμβάνουμε.

Την Ονειρούπολη 2017 – 2018 εγκαινιάζει ο κορυφαίος Έλληνας συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς

Το Fashion Revolution Greece και τo SoFE σας προσκαλούν στο "Global Fashion Disruptors", σε μια μεγάλη γιορτή για τη Βιώσιμη Μόδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19 & 20 Νοεμβρίου!

Στις 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις της χρονιάς. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών, έφυγε από το ζώδιο του Ζυγού και πέρασε στο Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει έως τις 8 Νοεμβρίου 2018.

Η πρόληψη είναι η πιο σημαντική θεραπεία και για την περίπτωση των πανάδων. 

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…