%AM, %08 %409 %2017 %08:%Δεκ

Zώδια για την εβδομάδα 8 - 14 Δεκεμβρίου από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

Τα ζώδια της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η εκπλήρωση κάθε σου επιθυμίας φαίνεται πως θα είναι δυνατή αυτήν την εβδομάδα για εσένα. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες φαίνεται πως τώρα παίρνουν σάρκα και οστά και πολλά από τα όνειρά σου που σχετίζονται με τη δουλειά σου τώρα αναπτερώνονται. Οι συνεργάτες σου και οι ανώτεροί σου δείχνουν το θαυμασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου και εσύ απολαμβάνεις τώρα τους καρπούς των κόπων σου. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ουσία καθώς η γοητεία και η λάμψη σου θα βοηθήσουν να κάνεις αισθητή την παρουσία σου κερδίζοντας την περιέργεια των άλλων. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δείξε άφοβα τα αισθήματά σου. Αν έχεις κάποια σταθερή σχέση βρες τρόπους να την ανανεώσεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Η ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,23,34,49.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη για εσένα, τόσο από επαγγελματικής άποψης όσο και από αισθηματικής. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είσαι σίγουρη για τις συνέπειές τους. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις κουρασμένη και σου λείπει ο χρόνος που θα αφιερώσεις στον εαυτό σου, αλλά το κοινωνικό σου πρόσωπο σου λέει να βγεις έξω και να συναναστραφείς με κόσμο. Άκουσε τις ανάγκες σου και μην παραβλέπεις την ξεκούρασή σου. Σε ό,τι αφορά στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να αντεπεξέλθεις στα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν.
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Ωστόσο από την Τετάρτη και μετά η ατμόσφαιρα θα αλλάξει προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις και θα σου κάνουν με αφορμή επικείμενες συνεργασίες ή συμφωνίες. Προσοχή στα έξοδα και κυρίως στις ανούσιες σπατάλες που απλώς σου προσφέρουν μια παροδική ευτυχία.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,15,22,37.ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι γύρω σου που κινούνται παρασκηνιακά και εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Καλύτερα να μη δώσεις συνέχεια στις προκλήσεις τους, αλλά μην ξεχάσεις και τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται όταν θα χρειαστούν τη στήριξή σου. Το έλεος που δείχνεις στους άλλους μπορεί να στραφεί εναντίον σου και τώρα θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις. Το Σάββατο η διάθεσή σου μπορεί να χαλάσει από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες και απρόσμενα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Βάλε ένα φρένο στις απαιτήσεις των άλλων και μην ξεπερνάς τα όριά σου. Ο σύντροφός σου θα δείξει κατανόηση στις ανάγκες σου αλλά και θα σε στηρίξει ψυχολογικά.
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα για αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι την κρίση τους και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο γιατί έκτακτα έξοδα και δώρα των ημερών σε παρασέρνουν εκτός του προϋπολογισμού σου. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ , ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,35,37.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας διάφορα γεγονότα από το παρελθόν ανασύρονται στη μνήμη σου και έρχονται να σου θυμίσουν πώς είχες ενεργήσει στο παρελθόν όταν χρειάστηκε να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εξέτασε τα αποτελέσματα των αποφάσεων αυτών πριν βιαστείς να επαναλάβεις τις ίδιες κινήσεις τώρα που θα έρθεις αντιμέτωπη με παρόμοιες καταστάσεις. Ίσως το παρόν να χρειάζεται διαφορετικούς χειρισμούς. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό σου τομέα, μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις την τωρινή σου σχέση με παλιότερες εμπειρίες γιατί θα αδικήσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται αρκετή συγκέντρωση για να πετύχεις όσα θέλεις. Αν δεν μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται μην απογοητεύεσαι. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου και βάλε έναν σωστό προγραμματισμό ώστε να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα, αλλά τα αποτελέσματα σταδιακά θα σε ανταμείψουν.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν εκτός από τον περιορισμό και την τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΙ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΩΦΕΛΟΥΝ , ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,32,35,43.

ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη να μοιραστείς ό,τι σκέφτεσαι και θα είσαι ιδιαίτερα διαχυτική με τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα καθώς θα ανακαλύψεις ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν. Τα επαγγελματικά σου θα πάρουν μια πολύ ευνοϊκή τροπή και πολλά από τα σχέδιά σου θα αρχίσουν τώρα να φαίνονται άμεσα πραγματοποιήσιμα. Πρόσεξε τα οικονομικά σου και δέξου τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποιοι γιατί ίσως αποδειχθεί ευεργετική. Επικεντρώσου στη σχέση σου και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στο σύντροφό σου. Είναι ένα καλό διάστημα για να κάνεις διάφορες εκπλήξεις όπως ένα ρομαντικό δείπνο. Βρες τον χαμένο σου εαυτό!
Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες που ήδη έχεις γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις κάθε παρορμητικότητα. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου. Μόνο άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ , ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ  , ΑΝΟΙΞΟΥ , ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…22,33,39,48.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα αυτή για εσένα, ώστε να δρομολογήσεις σωστά τις επαγγελματικές αλλά και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μπορείς τώρα να εκφράσεις τις ιδέες σου στους συνεργάτες σου και να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις. Προσοχή μόνο να μη γίνεις κουραστική με την επιμονή σου. Δείξε επίσης λίγη παραπάνω προσοχή στις συναλλαγές σου και μην εμπιστεύεσαι συνεργασίες με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Τα αισθηματικά σου συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το κλίμα καλής διάθεσης που δείχνουν οι άλλοι απέναντί σου, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν αρκεί μόνο να μιλάς, πρέπει και να ακούσεις και τον άλλο σε ό,τι έχει να σου πει.
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου που είναι πολλά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…NA EIΣΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,24,45.ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα το περιβάλλον σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δώσε σημασία στους ανθρώπους που σε υποστηρίζουν και κάνε στην άκρη όσους σε σαμποτάρουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει θέλουν πολύ ενέργεια και χρόνο. Κάνε υπομονή και βάλε ένα πρόγραμμα για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου. Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μια σχέσης που για κάποιους λόγους δεν θα μπορείς να δημοσιοποιήσεις. Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από μυστικά και ψέματα!
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,28,32.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερο υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Απόφυγε να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά γιατί μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε αυτά. Είναι πιθανόν κάποιοι να σε προκαλέσουν αμφισβητώντας την επαγγελματική σου θέση και τις ικανότητές σου. Μείνε ψύχραιμη και μην έρθεις σε άμεση σύγκρουση μαζί τους. Η προσωπική σου ζωή θα είναι ήρεμη αν δεν μεταφέρεις τα νεύρα της δουλειάς στο σπίτι σου. Μοιράσου τα προβλήματά σου με το ταίρι σου και πού ξέρεις, μπορεί οι συμβουλές του να αποδειχθούν σωτήριες.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά και οι νέες, καλά μελετημένες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως κιόλας είναι καλύτερα να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν προσεχτικά γιατί το μυαλό σου θα είναι πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…13,24,28,46.ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα και δημιούργησε τις συνθήκες ώστε να σε εμπιστευτούν ξανά οι ανώτεροί σου. Στρώσου στη δουλειά και μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε αποσπούν από αυτήν. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα πράγματα θα βελτιωθούν σιγά σιγά, αρκεί και εσύ να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες -αν βέβαια δεν θέλεις να χάσεις τη θέση σου. Σχετικά με τα αισθηματικά σου, ήρθε ο καιρός να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με το σύντροφό σου και να διαπιστώσεις αν τελικά έχετε μελλοντική κοινή πορεία ή όχι. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου…
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν στην αντίθετη συμμαχία με εσένα και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με τη σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΞΕΚΙΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,19,21,32.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις συναλλαγές σου και να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις που αφορούν κάποια επένδυση ή αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αγορές αγαθών. Κάποια λόγια συνεργατών σου προσπαθούν να χαλάσουν την επαγγελματική σου εικόνα, για αυτό πρέπει να έχεις το νου σου και να φυλάγεσαι από υποτιθέμενους φίλους. Καλό είναι να τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατό τα χρέη σου και να προσέξεις πολύ τα χρήματα που ξοδεύεις αλόγιστα. Στα αισθηματικά ήρθε ο καιρός να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και αυτή δεν θα σε προδώσει. Θα σε βοηθήσει σε αρκετές στιγμές να ξεπεράσεις κάποιες παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου. Οι singles δώστε μία ευκαιρία σε φιλικό σας πρόσωπο να εκδηλωθεί.
Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Η ΗΡΕΜΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΤΑΝ  ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,27,36,45.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα νιώσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτήν εβδομάδα και μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις λόγω της υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων σου. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει και άκουσε τη συμβουλή κάποιων ανθρώπων που θέλουν να σε προστατέψου. Παράμεινε προσεκτική με τα έξοδά σου και μην παρασύρεσαι από ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής. Στην προσωπική σου ζωή πάντως επικρατεί ένα αίσθημα πληρότητας και έντονα συναισθήματα που θα έχεις, οφείλονται είτε στο σύντροφό σου, είτε σε κάποιο άτομο που σε προσεγγίζει και δείχνει το ενδιαφέρον του.
Κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ…ΑΠΛΟΤΗΤΑ , ΕΥΘΥΤΗΤΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…25,29,32,39.ΙΧΘΕΙΣ
Στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια που θα σου φέρουν απογοήτευση, κυρίως αυτά που προκαλούνται από συμπεριφορές συνεργατών που δεν μπορείς να δικαιολογήσεις. Προσπάθησε να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα που έχεις θέσει και μην αφήσεις συναισθηματισμούς να σε βγάλουν έξω από αυτό. Χρησιμοποίησε την συνήθως αλάνθαστη διαίσθησή σου για να κατανοήσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Στα αισθηματικά όλα όσα επιθυμείς, θα νιώσεις ότι γίνονται πραγματικότητα. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές που σε περιμένουν και πόνταρε στον έρωτα, ακόμη και εάν είσαι ακόμη single.
Στη δουλειά σου θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Η εβδομάδα σηματοδοτεί όλες τις υπόλοιπες ημέρες και τις κάνει ευνοϊκές για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή. και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Έτσι θα ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ , ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΤΑΣΑΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,25,14,36.

Read 124 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…