Μία καταπληκτική ιδέα, τόσο για τις ημέρες των εορτών, όσο και για όλο το χειμώνα!

17 Φεβρουαρίου 2016

eduACT

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας FIRST® LEGO® League. Στις 5 και 6 Μαρτίου 70 ομάδες με συνολικά 850 παιδιά από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS.

 

Το metamatic:taf με χαρά ανακοινώνει την ετήσια ανοιχτή πρόσκληση διεπιστημονικότητας και εφαρμοσμένων τεχνών που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με φετινό αντικείμενο το σχεδιασμό (design) και ειδικότερα τη γραφιστική (graphic design), τον βιομηχανικό σχεδιασμό (industrial design) και το σχέδιο μόδας (fashiondesign).

Οι πλέον αποτελεσματικοί οργονίτες σε σχήμα πυραμίδας. Οι πυραμίδες μόνο στις ακριβείς αναλογίες της πυραμίδας του Χέοπος και μόνο αυτές. Τα πυραμιδοειδή σχήματα που κυκλοφορούν κατά κόρον, δεν υπάγονται σε αυτό, αλλά στο ‘γωνιώδες βλάσφημο χάος’ κατά Lovecraft, οπότε κάνουν πολύ κακό και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με οργονίτες. Το επάνω εξωτερικό στρώμα της γωνίας αποτελείται από μπαλάκια Χημικώς Καθαρού Χαλκού, ή καθαρού χρυσού μόνο κατόπιν παραγγελίας,  ο οποίος χρησιμοποιείται στην Αργυροχρυσοχοΐα για την κατασκευή κοσμημάτων.

Η έκθεση θεσμός για το σπίτι έρχεται την άνοιξη με καινοτόμες προτάσεις και αέρα οικολογίας…

Συνέντευξη με τον Robin Levien

Ο εύκολος τρόπος να διακοσμήσετε, να προσωποποιήσετε και να αναβαθμίσετε

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…