Το Fashion Revolution Greece και τo SoFE σας προσκαλούν στο "Global Fashion Disruptors", σε μια μεγάλη γιορτή για τη Βιώσιμη Μόδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19 & 20 Νοεμβρίου!

Λίγες ημέρες έμειναν για την γιορτή της μόδας την  22η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Οκτωβρίου ως τις 22 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η TOMMY HILFIGER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΤΟ TOMMYNOW “ROCKCIRCUS”

ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ FASHION EVENT ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2017

Το “ROCKCIRCUSevent έφερε στο Λονδίνο το σόου TOMMYNOWSee Now, Buy Now” με τους παγκόσμιους πρεσβευτές της εταιρείας Gigi Hadid και The Chainsmokers.

Η σπουδάστρια μόδας θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί, ανάμεσα σε τελειόφοιτους πρωτοεμφανιζόμενους σχεδιαστές, στα NewDesignersAwards της 22ης AXDWτον Οκτώβριο, 
διεκδικώντας σημαντικά βραβεία για την μετεξέλιξή της.

Η Vikings Lifestyle είναι εταιρία που προσφέρει εκτεταμένη γκάμα μοναδικών αντρικών, γυναικείων, παιδικών ρούχων και αξεσουάρ.

31 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2017 / Ζάππειο Μέγαρο

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την έναρξη της 21ης Διοργάνωσης της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week (AXDW), και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των catwalks:
20 Ιανουαρίου 2017

21η Athens Xclusive Designers Week

Η Eβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2017

στο Ζάππειο Μέγαρο

03 Νοεμβρίου 2016

Athens Xclusive Designers Week

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, που διεξάγεται 21-24 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων της έχει την τιμή να υποδεχτεί τις επιδείξεις μόδας σημαντικών σχεδιαστών μόδας, fashion brands καθώς και ανερχόμενων σχεδιαστικών ταλέντων.

31 Αυγούστου 2016

FASHION DESIGN PROJECT

Η AthensXclusiveDesignersWeek αναδεικνύει ακόμα έναν νέο σχεδιαστή μέσω του διαγωνισμού σχεδίου μόδας FashionDesignProject

Μια μικρή ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη, αφορμώμενη από τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων, δημιούργησε το «Localoo», μια εφαρμογή για κινητά που σχετίζεται με τη μόδα, τα shopping and entertaining hot spots και το mobile marketing. Απευθύνεται τόσο σε καταστηματάρχες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν το marketing των επιχειρήσεών τους, όσο και σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τις τάσεις της μόδας και ψάχνουν τη λύση στο κοντινό ή και ευρύτερο περιβάλλον τους. Το project βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης, ενώ η τελική παρουσίασή του θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…