Η πρόληψη είναι η πιο σημαντική θεραπεία και για την περίπτωση των πανάδων. 

Πανάδες! Εμφανίζονται ξαφνικά και απειλούν με την μόνιμη εγκατάσταση τους.

Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon και η εταιρεία BIOKAL COSMETICS με πολλή αγάπη παρουσιάζουν στις φίλες και τους φίλους τους, τις μάσκες προσώπου και σώματος με βάση την άργιλο.

Η υγιής επιδερμίδα είναι πολύ σημαντική για κάθε γυναίκα που αγαπάει την ομορφιά και θέλει να κλέβει τα βλέμματα.

Στην Αγγέλου Μεταξά 21 της Γλυφάδας, στη γνωστή μυστική πύλη στον επίγειο παράδεισο των αρωμάτων, (που έχει γίνει ήδη talk of the town), στην Boutique de la Parfumerie Γλυφάδας, με τα μαγικά ελιξίρια ομορφιάς και τα αιθέρια έλαια, όλα επιλογές της Φανής Γεωργάκα, από τις αγορές της Δύσης και της Ανατολής, σας περιμένουν εκπλήξεις.

Ψάχνετε ένα τρόπο να ανανεωθείτε;  Λίγες μέρες αρκούν!

Η εταιρεία MediCosmetic ιδρύθηκε το 2009, με στόχο να προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς και υγείας.

Αφήστε για αργότερα το νυστέρι και για αρχή πιάστε ένα αυγό.

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΕΟΤΕΡΗ

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα ακούμε όλο και περισσότερο για το contouring! Όπου και να κοιτάξεις, τηλεόραση, facebook, instagram, θα δεις και θα ακούσεις για αυτό το περιβόητο contouring! Τι είναι όμως ακριβώς το contouring; Εφαρμόζεται σε όλα τα πρόσωπα; Μπορεί να το κάνει κάποια μόνη της;

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…