Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, 19:30 στα Public Τσιμισκή, η Έλενα Ακρίτα και ο Άρης Δημοκίδης παρουσιάζουν το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα

"Το μυστικό της μπλε πολυκατοικίας".

Σοφία Δάρτζαλη- Όταν η μαμά μου είπε ψέμματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στο Πόλις Art Café, στο Αίθριο του Αρσακείου Μεγάρου, στη Στοά του Βιβλίου,  που γέμισε από παιδικά χαμόγελα, η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Α.Σ.Δάρτζαλη, «Όταν η μαμά μου είπε ψέματα», σε εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου.

Άραγε, αν ξέραμε πως υπάρχει σε κάποιο εγκαταλελειμμένο σπίτι ένας καθρέφτης που δείχνει όχι το πώς φαινόμαστε,  αλλά το πως είμαστε στην πραγματικότητα, πόσοι από εμάς θα είχαμε το θάρρος να σταθούμε μπροστά του και να κοιτάξουμε τα καλά κρυμμένα της ψυχής μας;

  Κυκλοφόρησε πρόσφατο το πεζογράφημα της Μαρίας Σ. Άνθη, από τις εκδόσεις Λεξίτυπον.

07 Νοεμβρίου 2016

«Ο Φύλλος»

Το νεανικό βιβλίο «Ο Φύλλος» της Έλενας Γλωσσιώτη,

“Πριν χαράξει” είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Ιωάννας Νοταρά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

20 Απριλίου 2016

Ημέρα Βιβλίου

Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, με τη συνεργασία της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, καθιερώνει στην Ελλάδα την 23η Απριλίου ως Ημέρα Βιβλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO.

Με την παρουσία ενός πολυπληθούς και εκλεκτού κοινού, έγινε χθες, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, η παρουσίαση του βιβλίου κας Δήμητρας Παπανδρέου με τίτλο Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ! που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ.

11 Ιανουαρίου 2016

«Ματθίλδη»

«Ματθίλδη»

της Βασιλικής Κούτρη

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μολύβι

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…