Δύο νέα τμήματα, αυτή τη φορά για ενήλικες, προστίθενται φέτος στα θεατρικά εργαστήρια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, για τη σεζόν 16/10/17 – 05/06/18. 

 Στο 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας (28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου) θα παραβρεθούν ως τιμώμενα πρόσωπα με αφιερώματα στην κινηματογραφική τους πορεία, ο Κώστας Καζάκος και o Θόδωρος Μαραγκός. 

H Alpha Marketing ανέλαβε για 4η συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του 9ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας/Artfools, από 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2017, στη φιλόξενη πόλη της Λάρισας, γνωστή για το πλήθος των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και των ιστορικών μνημείων.

To Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας/artfools είναι από τα μεγαλύτερα περιφερειακά φεστιβάλ και συγκεντρώνει κάθε χρόνο αρκετό κόσμο από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Για σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας / Artfools ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι με ταινίες από τον κορεάτικο κινηματογράφο στην Πινακοθήκη, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να τις παρακολουθήσει.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πρωτότυπο εργαστήριο για την ιστορία του κινηματογράφου
για νέους/νέες 14 ετών έως και 18 ετών

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προβολές του Ιουλίου, το «Σινεμά με θέα», η πιο δροσερή πρόταση εξόδου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο roof του Μεγάρου με μοναδική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο. Για δυο τετραήμερα, 7-10 Σεπτεμβρίου και 14 -17 Σεπτεμβρίου, το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης της Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενήσει ταινίες που ξεχώρισε το κοινό την τελευταία τριετία.

Η πιο δροσερή πρόταση εξόδου για το καλοκαίρι έρχεται απ’ το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι δυο κορυφαίοι πολιτιστικοί θεσμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και προτείνουν στο κοινό μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο «Σινεμά με Θέα». Το ωραιότερο θερινό σινεμά της πόλης θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2015 στο roof του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με μοναδική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

20-24 Αυγούστου 2014 σε 4 ταράτσες της Θεσσαλονίκης
«360° Taratsa film Festival»

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…