Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, 10.00-15.00, ο οργανισμός Women On Top πραγματοποιεί επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: “Women On Top in Business: Ισότητα, μία στρατηγική επιλογή;”
και θέμα την ισότιμη εκπροσώπηση, εξάλειψη της σεξουαλικής παρενόχλησης και ισορροπία επαγγελματικής/προσωπικής ζωής στο εταιρικό περιβάλλον της Ελλάδας και προσκαλεί στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφους, αλλά και εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Η κουζίνα είναι, ίσως, εκείνος ο χώρος του σπιτιού, του οποίου η καθαριότητα μας απασχολεί περισσότερο. Λόγω του ότι εκεί συγκεντρώνονται τα τρόφιμα, είναι πολύ σημαντικό να παραμένει καθαρή. Με άλλα λόγια, πρόκειται για κομβικό σημείο της διατήρησης της υγιεινής στο σπίτι. Τι συμβαίνει, όμως, όταν εισβάλλουν μυρμήγκια στην κουζίνα;

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΑλλάΖω αλλά Ζω! Θέμα: " Η διάγνωση του καρκίνου, οι επιπτώσεις στη σεξουαλικότητα και η θεραπευτική αντιμετώπιση".

Ο Σύλλογός μας με τις δράσεις και τα προγράμματα του, φροντίζει και ενημερώνει τις γυναίκες με καρκίνο μαστού, διοργανώνοντας Εκπαιδευτικά Σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ.

Πάνε πάρα πολλά χρόνια στην ζωή μου που ένιωθα δυστυχισμένος. Ένιωθα φοβισμένος. Είχα ότι μπορείς να φανταστείς στην ζωή μου αλλά δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ τίποτα. Όλα μου έφταιγαν. Για όλα γκρίνιαζα. Για όλα παραπονιόμουν. Όλοι ήταν λάθος. Όμως τα χρόνια πέρασαν και αυτό που μέτραγα στην καθημερινότητα μου στο τέλος της ημέρας ήταν μοναξιά.

Η Charme d Orient Paris χρησιμοποιώντας την τέχνη της απόσταξης, δημιούργησε προϊόντα εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές μεθόδους ομορφιάς της Ανατολής, τις οποίες προσάρμοσε  στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Υπάρχει μία στιγμή, στην ζωή των ανθρώπων, μια στιγμή συνειδητοποίησης, που είναι η απάντηση στην εξής ερώτηση: “Τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμένα;”

Μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα

Οι γονείς τη σημερινή εποχή αποφασίζουν όλο και συχνότερα να ξεκινήσουν τα παιδιά τους την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε πολύ μικρή ηλικία.

Σε συνέχεια των μαθητικών και φοιτητικών διαγωνισμών που υλοποίησε τις προηγούμενες σχολικές χρονιές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας με τίτλο «Δημιουργούμε με όλα τα χρώματα - Παίζουμε με όλα τα παιχνίδια» για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Νηπιαγωγείων όλης της χώρας.

Γιατί δεν είναι καλό να είσαι συνέχεια το καλό παιδί; Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή την ζωή, είναι το να είσαι καλό παιδί.

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…