%PM, %29 %553 %2017 %12:%Δεκ

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2018 από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

Τα ζώδια για τη νέα χρονιά 2018.

Κριός 2018                                 

Αυτή την χρονιά, όσοι είναι γεννημένοι με αυτό το ζώδιο, που είναι ζώδιο της φωτιάς και κυβερνάται από τον Άρη, θα είναι γεμάτοι ενέργεια, που θα τους βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα. Χάρη στην επιμέλεια και επιμονή, που είναι χαρακτηριστικό του Κριού, θα είσαι σε θέση να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Όχι μόνο λόγω των προσωπικών σου αρετών, αλλά και λόγω της θέσης των πλανητών, είναι βέβαιο ότι το 2018 θα είναι πολύ θετικό για τους Κριούς.

Κατά τους πρώτους μήνες του έτους, οι σχέσεις σου μπορεί να μείνουν στάσιμες. Η επιρροή της Αφροδίτης θα είναι πολύ έντονη, έτσι μπορεί να γίνεις πιο ευαίσθητος, όταν πρόκειται τα αισθηματικά. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να δράσεις άμεσα και να αναλάβεις τον ρόλο του ηγέτη που θα κάνει τον κατάλληλο υποψήφιο για ηγετικές θέσεις. Οι προϊστάμενός σου σίγουρα θα παρατηρήσει έναν δυναμικό άνθρωπο όπως εσύ.

Η άνοιξη του 2018 θα φέρει νέες και ξεχωριστές ιδέες. Ωστόσο, λόγω της υπερβολικής αφηρημάδας, μπορεί να εμφανιστούν κάποιες δυσκολίες στη συγκέντρωση στην πραγματικότητα, η επιμονή σου θα αποδειχθεί και πάλι αληθινή.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έρθει μια περίοδος ευνοϊκή σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Η ικανότητά σου να αναλύεις και να φτάνεις στην καρδιά του προβλήματος είναι στο φόρτε της. Ωστόσο, πρόσεξε  λίγο τον εαυτό σου παραπάνω, καθώς δεν πρέπει να τον παραμελείς για χάρη της δουλειάς.

Το φθινόπωρο του 2018, ο Ερμής στον Σκορπιό θα έχει θετική επίδραση στην ικανότητά σου να μαζεύεις πληροφορίες. Όσο θα είσαι συγκεντρωμένος, κανένα εμπόδιο δεν θα φαίνεται αξεπέραστο. Πιθανόν να νιώσεις περίεργα, όμως δεν θα έχεις πρόβλημα να συζητάς για θέματα που θεωρούνται ταμπού.

Μέχρι το τέλος του έτους, ο Κριός θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση. Αυτές τις στιγμές θα αισθανθείς υπεύθυνος και το ηθικό σου αναπτερωθεί. Αυτό θα επηρεάσει την απόδοση στην εργασία σου, καθώς και την προσωπική σου ζωή. Θα επανακαθορίσεις τις προτεραιότητές σου και θα ανακαλύψεις τι είναι σημαντικό για σένα που θα σου επιτρέψει να ξεκινήσεις το επόμενο έτος με καθαρό μυαλό και συγκεκριμένους στόχους.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ….

ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ…ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ….ΔΟΥΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΒΕΙΝ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,21,38,49.

Ταύρος 2018

Το 2018 θα είναι πολύ θετικό για όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο  του Ταύρου και ειδικά για τα επαγγελματικά. Όσοι γεννήθηκαν υπό τον αστερισμό αυτό που κυβερνάται από την Αφροδίτη, είναι συνήθως υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά εκτιμώνται ιδιαίτερα, έτσι δεν πρέπει να φοβούνται να δείξουν τις ικανότητές τους. Να θυμάσαι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, να επιμένεις στις προσπάθειές σου και δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ακατόρθωτο για σένα.

Με τον ερχομό του 2018, θα αισθανθείς μεγάλη σωματική και ψυχική ενέργεια, λόγω της επιρροής του Ερμή στον Σκορπιό. Ως εκ τούτου, μπορείς να περιμένεις ότι η πορεία σου προς την επιτυχία είναι σχεδόν μονόδρομος. Ακόμα κι αν υπάρξουν μικρο-εμπόδια, θα καταφέρεις εύκολα να τα ξεπεράσεις και δεν θα λείπει καθόλου το κίνητρο. Στον ελεύθερο χρόνο σου, θα βρεθείς να απολαμβάνεις περισσότερο την παρέα των φίλων σου. Μην ξεχνάς την φυσική σου κατάσταση. Θα έχετε ενέργεια εάν και δεν είστε ικανοποιημένοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή .

Οι ανοιξιάτικοι μήνες προμηνύουν ένταση στα αισθηματικά. Αυτή την περίοδο, όταν τα πάντα είναι ανθισμένα, θα είναι και τα συναισθήματά σου πολύ έντονα, με αποτέλεσμα η καριέρα να βγει στο παρασκήνιο. Τώρα θέλεις να επικεντρωθείς στην αγάπη, την τέχνη και ουσιαστικά σε οτιδήποτε όμορφο βρεις.

Η καλοκαιρινή διάθεση του 2018 θα είναι πολύ καλή. Ίσως να έχει να κάνει με τις επιτυχίες στον χώρο της εργασίας, που θα έχεις αυτούς τους μήνες. Ειδικά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, θα τα πας πολύ καλά διότι διαθέτεις καλές οργανωτικές ικανότητες. 

Προς το τέλος του έτους, η συνεργασία με άλλα άτομα θα φέρει στους Ταύρους κάποια οφέλη. Λόγω της επιρροής της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα είσαι πολύ ευγενικός και γοητευτικός στους ανθρώπους γύρω σου. Μην φοβάσαι να το δοκιμάσεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς και στην εργασία. Αυτόν τον χειμώνα θα μπεις σε μια διαδικασία να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις και πιθανόν να σου προκαλέσει σύγχυση, με σωστές κινήσεις όλα θα πάνε καλά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΧΑΜΟΓΕΛΑ , ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,18,23,40.

 

Δίδυμος 2018

Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά που απόλαυσες ηρεμία, θετική ενέργεια και πρόοδο, τα ζώδια λένε ότι το 2018 θα είναι λίγο πιο ταραχώδες για τους Διδύμους, ιδιαίτερα στα μέσα του έτους. Όσοι γεννήθηκαν υπό αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή είναι συνήθως πολύ έξυπνοι και ευαίσθητοι. Μπορείς να κάνεις χρήση αυτών των χαρακτηριστικών, για παράδειγμα, κατά την επίλυση προβλημάτων .

Ακόμα κι αν δεν είσαι ικανοποιημένος με την προσωπική σου ζωή, η περίοδος αυτή είναι καλή για τα επαγγελματικά σου. Δεν θα υπάρχει τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή από την συγκέντρωση στην εργασία σου. Επιπλέον, ο ρυθμός που θα ορίσεις θα κρατήσει όλη την άνοιξη του 2018, με αποτέλεσμα να μην μπορεί τίποτα να σταθεί εμπόδιο για την επίτευξη του στόχου σου και την ανταμοιβή που θα κερδίσεις. Ίσως να σε ελκύουν τα ταξίδια και οι περιπέτειες, αλλά προσπάθησε να αντισταθείς για λίγο στον πειρασμό αυτόν.

Σύμφωνα με τα ζώδια, οι Δίδυμοι θα είναι πάντα στο τρέξιμο, στα μέσα του 2018. Το πρόσωπο που θα συναντήσεις μπορεί να σου χαλάσει την ισορροπία. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μια αδελφή ψυχή, ένα νέο φίλο ή μια γνωριμία στο χώρο εργασίας, καθώς θα τα πάτε πολύ καλά μαζί. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί ο Ερμής στον Λέοντα θα έχει θετική επίδραση στις σχέσεις όλο το καλοκαίρι. Χάρη στην εμπιστοσύνη που θα αποκτήσεις, θα πετύχεις πάρα πολύ στην εργασία σου και τώρα είναι ακριβώς η στιγμή για να κάνεις, αν θες, μια αλλαγή. Πιθανόν να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις, αλλά αν καταφέρεις να οργανώσεις αποτελεσματικά το χρόνο σου, στο τέλος θα πετύχεις τον επιθυμητό στόχο.

Στις επόμενες ημέρες, οι Δίδυμοι μπορούν να περιμένουν και πάλι ηρεμία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις πρωτοβουλία και να καλύψεις όλες τις στιγμές που ξόδεψες στον χώρο εργασίας. Θα βρεις και πάλι την αρμονία και επίσης θα καρποφορήσουν νέες σχέσεις.

Τα ζώδια υπόσχονται ένα αρμονικό τέλος για το 2018 στους Διδύμους. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σους, βγες παρέα με φίλους. Θα αισθανθείς καλά μαζί τους, θα χαλαρώσεις, θα ξεχάσεις για λίγο την δουλειά και την επόμενη μέρα θα είσαι γεμάτος ενέργεια, έτοιμος για νέες προκλήσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΑΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ , ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ….ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ…Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ…ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ….2,26,31,47.

 

Καρκίνος  2018

Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το συναισθηματικό ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη μπορούν να περιμένουν μια χρονιά γεμάτη από υπέροχες εμπειρίες. Τα ζώδια 2018 προβλέπουν ότι οι Καρκίνοι θα πετύχουν σπουδαία πράγματα στον τομέα των επαγγελματικών τους, καθώς και στην προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι ότι επιτέλους τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν και θα καταφέρεις να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου. Μπορεί να υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες, αλλά η ανταμοιβή σε περιμένει και στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Σύμφωνα με τα ζώδια, η αρχή του 2018 θα φέρει αρμονία στις σχέσεις. Λόγω της θετικής επίδρασης της Αφροδίτης, θα έχεις ανοιχτό το μυαλό σου, με αποτέλεσμα να τα πας καλά με καινούριους ανθρώπους και να συνδέεσαι μαζί τους εύκολα. Ο Ερμής που θα είναι στον Κριό την άνοιξη του 2018 υπόσχεται βοήθεια στην καριέρα για τους Καρκίνους. Χάρη στην επιρροή τους, η νοοτροπία σου θα είναι καθοριστική, και έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να λύσεις κάθε είδους πρόβλημα. Επιπλέον, ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, θα είσαι πολύ σίγουρος, δραστήριος και πειστικός. Τώρα είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις στη δουλειά και να υλοποιήσεις το μεγαλύτερο μέρος της, χωρίς να υπάρχει φόβος στο να ζητήσεις από τον προϊστάμενο μια αύξηση.

Σύμφωνα με τα ζώδια, οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι και πάλι προσανατολισμένοι στις σχέσεις. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βιώσεις κάποιες περιπέτειες, απλά θα πρέπει να βρεθείς με τους σωστούς ανθρώπους ή να σταματήσεις να φοβάσαι να πας κάποιο ταξίδι. Θα διαπιστώσεις ότι δεν φοβάσαι πλέον το άγνωστο όπως παλιά και επιπλέον, θα αποκτήσεις μεγάλη εμπειρία και αυτοπεποίθηση.

Με την έναρξη του φθινοπώρου 2018, έρχεται μια άλλη περίοδος κατάλληλη για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας των Καρκίνων. Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, και συνεπώς δεν θα λείπει το κίνητρο. Ίσως να αποκτήσεις αυτοέλεγχο, ο οποίος θα σε βοηθήσεις στις συναλλαγές σου με τους άλλους, ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου αυτή την περίοδο, επειδή θα είσαι επιρρεπής σε μικροτραυματισμούς που προκαλούνται από απροσεξία.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΕΙ…ΜΙΜΗΣΟΥ ΤΗΝ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,24,35,43.

Λέων  2018

Άτομα γεννημένα υπό αυτό το φλογερό ζώδιο που κυβερνάται από τον πανίσχυρο Ήλιο είναι φτιαγμένοι να είναι πολύ ενεργητικοί. Είναι γενναιόδωροι και έχουν ηγετικές ικανότητες. Χάρη στην προσωπικότητά σου, θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου και είναι ο λόγος που οι προβλέψεις για τα Λιοντάρια είναι θετικές. Σύμφωνα με τα αστέρια, σε περιμένει μια επιτυχημένη περίοδος ιδιαίτερα κατά το τέλος του έτους.

Ακριβώς στο ξεκίνημα του έτους, μπορείς να περιμένεις τα πλεονεκτήματα που έφερε η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο. Ο Λέοντες θα νιώσουν την επιθυμία να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ωστόσο, αυτή η επίδραση μπορεί να είναι και αρνητική - όταν πρόκειται για την επικοινωνία, ειδικά σε σχέσεις όπου θα χρειαστεί να κάνεις συμβιβασμούς. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν το σκέφτεσαι καθόλου.

Η ανησυχία θα σε κάνει να επιβραδύνεις το ρυθμό εργασίας σου, και έτσι μπορεί να βρεθείς σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Οι Λέοντες θα πρέπει να δώσουν όλη τους την προσοχή στην καριέρα τους, προκειμένου να διορθώσουν τα προηγούμενα λάθη όσο το δυνατόν συντομότερα. Οι διακοπές είναι εκτός προγραμματισμού τώρα, θα προτιμούσες να περιμένεις για μια καλύτερη περίοδο. Θα πρέπει επίσης να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου, γιατί εκεί θα βρεις υποστήριξη και ασφάλεια. Οι πιο αγαπημένοι σου θα χαρούν να σε βοηθήσουν σε δύσκολες στιγμές.

Το φθινόπωρο υπόσχεται ηρεμία στην επαγγελματική ζωή. Χάρη στην προσωπικότητά σου, έχεις ήδη καταφέρει να ξεπεράσεις τα χειρότερα. Σύμφωνα με το ζώδιο, είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για τους Λέοντες να δώσουν προσοχή στις σχέσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό υπόσχεται αρμονία και ευτυχία. Ως εκ τούτου, θα ευδοκιμήσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις και η αμοιβαία εμπιστοσύνη θα γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο ισχυρή. Μην φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα, καθώς το φθινόπωρο του 2018 είναι η τέλεια στιγμή για αυτό και δεν μπορείς να το αρνηθείς.

Το τέλος του έτους υπόσχεται την επιτυχία στα επαγγελματικά, αλλά και αρμονία για να συνεχίσεις στις σχέσεις. Ο Λέων είναι σε θέση να ξεχωρίσει από το πλήθος και να αδράξει την ευκαιρία με τα δύο τα χέρια. Μην χάνεις την ευκαιρία σου μιας και θα μπορούσε ακόμη και να υπάρξει μια προαγωγή στον ορίζοντα. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, θα απολαύσεις την ξεκούραση που σου αξίζει εντός του οικογενειακού κύκλου.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ…ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ , ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ…ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…11,14,23,35.

 

Παρθένος  2018

Τα αστέρια δείχνουν καθαρά, ότι το 2018 θα είναι ήρεμο για τους Παρθένους, ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα. Όσοι γεννήθηκαν υπό αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή είναι συνήθως πολύ εργατικοί, τίμιοι και τους αρέσει να έχουν όλα τα θέματα τους σε τάξη. Συνεπώς, δεν χρειάζεσαι να ανησυχείς αν η καριέρα σου βρίσκεται σε κίνδυνο. Στην προσωπική σου ζωή, ανυπομονείς για αρμονία, νέες εμπειρίες, αλλά και κάποιες ανατροπές.

Ακριβώς από την αρχή του έτους, θα βρεθείς στο κέντρο των γεγονότων. Λόγω της επιρροής του Άρη, θα γεμίσεις θετική ενέργεια που θα εκπέμπεται στο περιβάλλον σου. Μην αναρωτιέσαι γιατί οι Παρθένοι προσελκύουν τόσους πολλούς ανθρώπους και μεταξύ αυτών, θα μπορούσαν να υπάρχουν και πιθανοί σύντροφοι. 

Με την άφιξη του καλοκαιριού του 2018,  θα αισθανθείς να ανοίγεσαι, δεν μένεις σε ένα μέρος, σου αρέσει να εξερευνείς. Στα επαγγελματικά τουλάχιστον η κατάσταση είναι ήρεμη. Διατήρησε τον παρών ρυθμό και άφησε τις τρελές σκέψεις. Το καλοκαίρι του 2018 υπόσχεται μεγάλη αίσθηση ηθικής, κυρίως λόγω της επιρροής του Άρη στον Υδροχόο. Μετά την προηγούμενη περίοδο, τα γεγονότα γύρω σου τελικά θα ηρεμήσουν, αφήνοντας σου αρκετό χρόνο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και ίσως να θέσεις εκ νέου τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Στη δουλειά, διαθέτεις καλές οργανωτικές ικανότητες, τραβώντας την προσοχή του προϊσταμένου σου, έτσι δεν θα χάσεις την ανταμοιβή που σου αξίζει. Ο Παρθένος θα είναι χαρούμενος ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά του. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα αισθανθείς ό,τι καλύτερο, όταν περιβάλλεσαι από αυτούς.

Η έλευση των ψυχρών μηνών θα φέρει αναποφασιστικότητα σχετικά με σημαντικά ερωτήματα. Έτσι, εάν είσαι μπροστά σε μια σημαντική απόφαση, καλύτερα να την αναβάλεις σε μεταγενέστερο χρόνο . Η κατάσταση στις σχέσεις για το φθινόπωρο του 2018 θα είναι ήρεμη και αρμονική. Ωστόσο, μπορεί να έχεις την τάση να αποκοπείς από τον έξω κόσμο. Οι προσδοκίες σου μπορεί να είναι πιο περίπλοκες από ό, τι συνήθως. Είναι μια τέλεια στιγμή για να μάθεις και να αναπτύξεις διάφορες δεξιότητες. Στο τέλος του 2018, οι μακροχρόνιες σχέσεις θα ανθίσουν περισσότερο.

ΣΥΜΒΟΥΛH…ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΣΟΥ. ΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ , ΞΕΚΑΡΔΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…15,23,31,46.

 

Ζυγός 2018

Σύμφωνα με τα αστέρια, το 2018 θα είναι ειρηνικό για τους Ζυγούς. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ευαίσθητο αλλά φιλόδοξο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως πλήξεις αυτή τη χρονιά. Σε περιμένουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες ιδίως στον τομέα της καριέρας.

Για τους Ζυγούς, η αρχή του 2018 θα είναι ειρηνική. Έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι την έντονη περίοδο χωρίς κανένα πρόβλημα, και έτσι δεν θα βγεις από τη σειρά σου τόσο εύκολα. Οι ικανότητες σου μπορούν να αξιοποιηθούν ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση, στην οποία, ενώ οι άλλοι θα αναρωτιούνται, εσύ θα φανείς χρήσιμος –είτε με συμβουλές είτε με δράση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η προσπάθεια σου θα ανταμειφθεί επάξια. Λόγω της επιρροής του Ερμή, θα υπερέχεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, μπορείς να αποκτήσεις άνετες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να συναντήσεις πιθανούς συντρόφους αυτή την περίοδο.

Οι Ζυγοί θα βιώσουν το καλοκαίρι του 2018 με ένα ήρεμο ρυθμό εργασίας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη βιασύνης, αλλά ούτε και μπορείς να καθυστερείς, καθώς αυτό το γεγονός θα προσέλκυε αρνητική επιρροή στην ζωή σου. Ο ελεύθερος χρόνος σας μπορεί να αφιερωθεί στον αθλητισμό, αποδράσεις στη φύση ή με τους αγαπημένους σου. Θα γεμίσεις ενέργεια που μπορεί να σου έλειπε κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η επιρροή του Ερμή στον Παρθένο, επιδρά σε σένα τον Σεπτέμβριο, και θα είναι πολύ χρήσιμη στην καριέρα, αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Το ζώδιο προβλέπει ότι θα τα πας πολύ καλά στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων, τα οποία είσαι σε θέση να αναλύσεις αμέσως και έτσι να φτάσεις στην καρδιά του προβλήματος.

Με το επερχόμενο τέλος του 2018, θα ανθίσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις, ωστόσο, το ζώδιο υπόσχεται ότι το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ…ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ , ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…13,28,34,43.

 

Σκορπιός 2018

Τα αστέρια δείχνουν ότι η πρόβλεψη για τον Σκορπιό το 2018 θα είναι πολύ θετική, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Άτομα γεννημένα υπό αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη έχουν συνήθως αυτοπεποίθηση και είναι επίμονα άτομα. Λόγω του χαρακτήρα τους, θα έχουν επιτυχίες, ειδικά όταν πρόκειται για την εργασία τους, όπου μπορούν να πάρουν ό,τι θελήσουν.

Από την αρχή του έτους, σε περιμένει πολύ θετική ενέργεια στο χώρο εργασίας. Κινείσαι άμεσα προς το στόχο σου, έτσι, πολύ σύντομα, θα καταφέρεις να τον φτάσεις .Στις αρχές της άνοιξης του 2018, οι Σκορπιοί είναι δεκτικοί στην αγάπη, επειδή, σύμφωνα με το ζώδιο, η επιρροή της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου φέρει σεβασμό από τους ανθρώπους γύρω σου. Θα είναι πολύ απλό να προχωρήσουν μαζί σας και να βρουν κοινά ενδιαφέροντα, και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη, ότι θα είσαι σαν μαγνήτης για πιθανούς συντρόφους.

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες θα φέρουν εξασθένηση στις προσωπικές σχέσεις. Ήρθε η ώρα για τους Σκορπιούς να επικεντρωθούν στην εργασία, αν δεν θέλουν να μπλέξουν σε προβλήματα, ειδικά τον Ιούλιο του 2018. Ευτυχώς, η επιρροή του Άρη στον Υδροχόο θα σου φέρει καλές οργανωτικές ικανότητες, έτσι θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τον περισσότερο χρόνο σου και τελικά να σώσεις την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα ζώδια, η κατάσταση στα επαγγελματικά θα ηρεμήσει το φθινόπωρο του 2018.

Το επικείμενο τέλος του έτους θα προετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο για τους Σκορπιούς που είναι μόνοι. Όσο για την καριέρα, η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα που δεν έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις μέχρι τώρα έχουν ήδη φύγει και θα πρέπει να συμβιβαστείς με τις πιθανές συνέπειες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ , ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ…EINAIHXΡΟΝΙΑ ΣΟΥ… ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…28,31,47,49.

 

Τοξότης 2018

Έχεις πολλά να περιμένεις φέτος, καθώς τα ζώδια του 2018 λένε ότι κάθε Τοξότης θα γεμίσει με θετική ενέργεια, σύμφωνα με τα αστέρια. Άτομα γεννημένα υπό τον αστερισμό αυτόν, που κυβερνάται από τον Δία, διακρίνονται για την ικανότητα να παίρνουν γρήγορες και ακριβείς αποφάσεις. Επίσης, είναι αισιόδοξοι και ανεξάρτητοι με αποτέλεσμα να τα πάνε καλά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την καριέρα τους.

Στους Τοξότες, η αρχή του 2018 θα φέρει επιτυχίες ιδιαίτερα στην προσωπική τους ζωή. Τα άτομα που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, μπορούν να αναμένουν αρμονία και την αμοιβαιότητα. Θα απολαύσεις μια ήσυχη περίοδο χωρίς διαμάχες - που ισχύει και για την οικογένεια και τους φίλους σου. Η επιρροή της Αφροδίτης στον Υδροχόο δεν είναι πραγματικά καλή για ρομαντικές σχέσεις με πάθος, γι 'αυτό και αυτοί που είναι μόνοι προς το παρόν, θα δυσκολευτούν να κάνουν σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Θα ήταν καλύτερα, αν δώσεις περισσότερη προσοχή στην καριέρα.

Η άνοιξη του 2018 θα είναι μια καινούρια πηγή ενέργειας για τους Τοξότες. Λόγω της επιρροής του Ερμή, θα έχεις ζωηρή φαντασία και θα είσαι σε θέση να παίρνεις γρήγορα αποφάσεις. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να έχεις νέες, φρέσκες ιδέες σας και, σύμφωνα με το ζώδιο, το γεγονός αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Αν εστιάσεις την προσοχή σου στην εργασία αυτή την περίοδο, θα είσαι σε θέση να κάνεις μεγάλες αλλαγές και να είσαι πραγματικά επιτυχημένος και σε λίγο καιρό θα έχεις την ανταμοιβή που σου αξίζει.

Μετά την πολυάσχολη περίοδο, σου αξίζει να χαλαρώσεις αυτό το καλοκαίρι. Πήγαινε διακοπές, θα πρέπει πραγματικά να ξεκουραστείς, καθώς, λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας και κούρασης, μπορεί να κάνεις λάθη από απροσεξία . Το φθινόπωρο του 2018 θα φέρει στους Τοξότες μια ανέμελη περίοδο στην οποία θα ανθίσουν οι σχέσεις. Η επιρροή του Ερμή στην Αφροδίτη θα μπορούσε να επιβραδύνει την ικανότητα σου να παίρνεις αποφάσεις. Υποσυνείδητα, θα έχεις την τάση να εξετάζεις τα πάντα λεπτομερώς. Το επικείμενο τέλος του 2018 θα είναι μάλλον αναμενόμενο για σένα. Σύμφωνα με το ζώδιο, αυτή την περίοδο έρχεται ενέργεια, που επηρεάζει ιδιαίτερα τον νου. Ως εκ τούτου, θα σε ελκύουν περισσότερο σύνθετες εργασίες ή ακόμα και μυστήρια.  Αυτή τη στιγμή, δεν θα αξίζει τον κόπο να προσπαθείς να πετύχεις κάτι στην καριέρα, καθώς το πιθανότερο είναι να πάει χαμένη η προσπάθεια σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,13,28,44.

Αιγόκερως 2018

Τα αστέρια δείχνουν ότι το 2018 θα είναι περισσότερο θετικό για τους Αιγόκερους. Άτομα γεννημένα υπό το ζώδιο αυτό που κυβερνάται από τον Κρόνο μπορούν να περιμένουν διάφορες εκδηλώσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές . Είναι σημαντικό να παίρνεις το μάθημά σας από το παρελθόν και αυτό είναι ακριβώς ό,τι θα έχει στο νου του ο Αιγόκερως. Επιπλέον, χάρη στην προσωπικότητά σου και την τάση να εργάζεσαι σκληρά, θα βρίσκεις πάντα έναν τρόπο να λύνεις οποιοδήποτε πρόβλημα.

Από την αρχή του έτους, η επιρροή του Άρη στον Τοξότη θα σου φέρει την επιθυμία να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου – το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει κάποιο πρόβλημα. Εάν είσαι πολύ πεισματάρης σε μια διαμάχη με κάποιο άτομο εξουσίας, η κατάσταση δεν θα μπορέσει να καταλήξει τόσο καλά για σένα. Καλό είναι να μείνεις ήρεμος/ήρεμη, να αξιολογήσεις την κατάσταση με ρεαλιστικό τρόπο και να γνωρίζεις πότε αξίζει να ρισκάρεις και πότε, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να κάνεις πίσω. Η ένταση ή η υπερβολική ενέργεια μπορούν να εκτονωθούν μέσω του αθλητισμού, για παράδειγμα.

Κάθε Αιγόκερως μπορεί να περιμένει ότι η κατάσταση στην καριέρα θα εξομαλυνθεί. Τα προηγούμενα προβλήματα ξεπερνιούνται και απομακρύνονται, κι έτσι μπορείς να επιστρέψεις στο σωστό ρυθμό. Αν σκοπεύεις να πετύχεις κάτι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να δείξεις τις ικανότητές σου. Αυτή την περίοδο, οι σχέσεις θα είναι σταθερές, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τυχόν διαμάχες που εμφανίζονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς θα έχεις αρμονική ενέργεια.

Το φθινόπωρο του 2018, στα επαγγελματικά σου, η κατάσταση θα είναι ομαλή και θα είσαι σε θέση να αναλύεις και να λύνεις κάθε είδους πρόβλημα με ταχύτητα. Εάν είσαι εργατικός και επιμελής, είσαι σε απόσταση αναπνοής με την ανταμοιβή που σου αξίζει.

Με το τέλος του έτους, τα γεγονότα τελικά θα ηρεμήσουν με αποτέλεσμα να μπορέσεις να σταματήσεις για μια στιγμή και να αξιολογήσεις τα περιστατικά του παρελθόντος. Σύμφωνα με το ζώδιο, θα νιώθεις καλύτερα όταν περιβάλλεσαι από την οικογένειά σου ή οπουδήποτε όπου αισθάνονται ασφάλεια.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ…ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,36,39.

 

Υδροχόος 2018

Το ζώδιο, που κυβερνάται από τον Ουρανό, θα είναι θετικό για τον Υδροχόο, ιδιαίτερα από τα μέσα του 2018. Άτομα γεννημένα υπό τον αστερισμό αυτόν είναι έξυπνα και ξεχωρίζουν με τις καινοτόμες ιδέες τους, γι 'αυτό είναι σε θέση να χειρίζονται εύκολα τα σημαντικά προβλήματα. Αυτή την χρονιά, μπορείς να περιμένεις την επιτυχία στην καριέρα σου, όχι μόνο λόγω της προσωπικότητάς σου. 

Η αρχή του νέου έτους θα φέρει στους Υδροχόους κάποια καθυστέρηση στις φιλοδοξίες τους. Αντί για την καριέρα σου, θα επικεντρωθείς κυρίως στις σχέσεις, ωστόσο, θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι αφού θα αισθάνεσαι καλύτερα μόνος.

Σύμφωνα με τα ζώδια, η κατάσταση θα γυρίσει τελείως το Μάρτιο. Λόγω της επιρροής του Ερμή στους Ιχθείς, οι Υδροχόοι μπορούν να περιμένουν νέα θετική ενέργεια, επικοινωνώντας άριστα και καταλήγοντας σε συμφωνία με το άλλο τους μισό γρήγορα και εύκολα. Το μυαλό σου θα είναι σε θέση να επεξεργάζεται πολλά πράγματα. Μιλώντας για καριέρα, θα βάλεις τα δυνατά σου αυτή την περίοδο, όπου μπορείς να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές επαφές, αλλά επίσης και προσωπικές.

Οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι πετυχημένοι. Στα επαγγελματικά θα τα πας θαυμάσια, κρατώντας τον ρυθμό σου, καθώς και στην προσωπική σου ζωή. 

Το φθινόπωρο θα φέρει μάλλον σοβαρή διάθεση στους Υδροχόους. Η κατάσταση στην καριέρα είναι λίγο πληκτική.  Σύμφωνα με τα ζώδια, το επικείμενο τέλος του 2018 θα σου φέρει τεράστια ψυχική ενέργεια, λόγω της επιρροής του Ερμή στον Σκορπιό. Μπορείς να επεξεργαστείς εύκολα άπειρες πληροφορίες, ωστόσο, δεν θα μπορέσεις να επωφεληθείς πραγματικά από αυτό στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να επικεντρωθείς στη μελέτη και την προετοιμασία για το μέλλον, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε η γνώση θα σου χρειαστεί πρακτικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…TOΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ. ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,26,42,14.

Ιχθύς 2018

Το 2018 ενθαρρύνει τους Ιχθείς να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, ειδικά την φετινή άνοιξη. Ευκαιρίες που ποτέ δεν θα μπορούσαν να έρθουν, θα εμφανιστούν και πάλι! Άτομα γεννημένα υπό αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τείνουν να είναι ευαίσθητα και να έχουν κατανόηση και από την άλλη πλευρά, είναι πολύ υπεύθυνα και αξιόπιστα. Αυτό τους δίνει τεράστια πλεονεκτήματα, όπως χτίσιμο επαγγελματικών επαφών μέσω διαπροσωπικών σχέσεων.

Στην αρχή του έτους, οι Ιχθείς θα περάσουν σχετικά εύκολα. Το ζώδιο αποκαλύπτει ότι θα είσαι πολύ φιλικός και φυσικός με το περιβάλλον σας. Θα προσελκύεις ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά σου χωρίς προσπάθεια, συνεπώς μπορείς να επωφεληθείς από αυτό στις προσωπικές σχέσεις . Η άνοιξη του 2018 θα φέρει, κυρίως χάρη στην επιρροή του Άρη στον Αιγόκερω, μεγάλες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η επιθυμία για υλική επιτυχία που νιώθεις αυτές τις μέρες, σε παρακινεί όλο το χρόνο και σε οδηγεί μπροστά. Διαθέτεις μεγάλο αυτοέλεγχο και ικανότητες διαχείρισης και έτσι είσαι ιδανικός υποψήφιος για ηγετικές θέσεις. Απλά πρέπει να είσαι επίμονος στην προσπάθειά σου και ο στόχος θα είναι σύντομα κοντά. Θα χαλαρώσετε πλήρως από το άγχος δοκιμάζοντας για παράδειγμα φυσική άσκηση. Το καλοκαίρι θα επιτρέψει στους Ιχθείς να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις.

Το φθινόπωρο του 2018 θα είναι αφιερωμένο στις σχέσεις. Χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης στο Ζυγό, αυτές οι στιγμές θα είναι πολύτιμες για τους Ιχθείς. Θα προσπαθήσεις να βάλεις τα δυνατά σου για να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους και επιθυμείς να ζεις αρμονικά μαζί τους. Ωστόσο, μην δίνεις μεγάλη σημασία στην τέλεια εικόνα σου ξεχνώντας έτσι την πραγματικότητα, καθώς αυτό θα μπορούσε να πάει στραβά .

Με το επικείμενο τέλος του 2018, οι Ιχθείς θα καλύψουν το έδαφος και θα επικεντρωθούν στην εργασία. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να καλύψεις τη διαφορά, οπότε αν αρχίσεις τη δράση με μια αισιόδοξη προσέγγιση, θα είσαι σε θέση να απολαύσεις τα Χριστούγεννα με ηρεμία, περιβαλλόμενος από τους ανθρώπους που σε αγαπούν περισσότερο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΒΑΛΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΑΓΑΠΗ , ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,4,25,36.

Read 1082 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…