Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης  φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ

 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του μήνα γαλλοφωνίας 2017, το Γαλλικό Ινστιτούτο προσκαλεί μικρούς φίλους σε μια σειρά εργαστηρίων που σκοπό έχουν τη γνωριμία και εξοικείωση με τη γαλλική γλώσσα.

 Μπορείς να διακρίνεις αν είσαι αληθινός ή συμβατικός γονιός; 

Οι γονείς ακολουθούν κάποιες συγκεκριμένες τακτικές στην επικοινωνία με τα παιδιά τους, οι οποίες όμως τακτικές συνήθως έχουν αντίθετα αποτελέσματα στην ψυχολογία των παιδιών από αυτά που επιδιώκουν.

09 Αυγούστου 2016

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας οι πολίτες αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα βιωσιμότητας, γι’αυτό και οι άνθρωποι μας ευαισθητοποιημένοι από την εικόνα των παιδιών αυτής της κοινωνίας θελήσαμε να συμβάλουμε και να δώσουμε  ουσιαστική βοήθεια στις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, γονείς και παιδιά βρέθηκαν να συμμετέχουν στο 4o Family Run, στον αγώνα που κάθε οικογένεια έχει την τιμητική της! Οι φίλοι της αθλητικής διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στην πανέμορφη Αγία Άννα στη Βόρεια Εύβοια το τριήμερο 13-15 Μαΐου, έγιναν δρομείς, μοιράστηκαν χαμόγελα και εμπειρίες, τερματίζοντας μαζί ως ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

Τα Curves, η μεγαλύτερη εταιρεία δικαιόχρησης στο χώρο της ευεξίας και της γυμναστικής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το ξεκίνημα της Εκστρατείας Ζωης που θα υλοποιήσουν τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2015.

Το παρόν άρθρο θα αναφερθεί στην ιερότερη διαδικασία μετά τον τοκετό,τον θηλασμό και είναι αφιερωμένο σε όλες τις φίλες που εγκυμονούν ή ήδη
έχουν γεννήσει και έχουν έλθει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το φλέγον θέμα στη ζωή κάθε γυναίκας. Για να μπούμε όμως στο πετσί του ρόλου
ζήτησα από μια νέα μητέρα την Ευαγγελία Κιουλαφά, που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της παιδάκι να μοιραστεί μαζί μας την δική της εμπειρία.

Ευθύνες, υποχρεώσεις, ανάγκες… Αυτά και πολλά άλλα είναι μέρος των καθημερινών γονεϊκών προβλημάτων που δεν τελειώνουν ποτέ. Πώς όμως θα αποκτήσουμε μία ισορροπία στην όλη ψυχολογική καταπίεση; Σε αυτή την περίπτωση μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις διάφορες συμπεριφορές δικές μας αλλά και των παιδιών μας. Γιατί η ηρεμία μας και των παιδιών μας αντίστοιχα, εξαρτώνται από την αρμονία των σκέψεων και συναισθημάτων μας.

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…