%AM, %04 %374 %2016 %07:%Οκτ

Super Foot: Διορθωτικό Καλτσάκι

Ο ποδολόγος - ποδίατρος Εμμανουήλ Αρβανιτάκης, με πτυχίο Ποδιατρικής από το πανεπιστήμιο του Salford, Αγγλίας και μεταπτυχιακό στην ποδιατρική  από το πανεπιστήμιο του Edinburgh της Σκωτίας και με 20 έτη εμπειρίας σε παθήσεις των κάτω άκρων, έχοντας αντιμετωπίσει περιστατικά σε ασθενείς κάθε ηλικίας, σχεδίασε και υλοποίησε το διορθωτικό καλτσάκι.

Μετά από προκαταρκτική επιστημονική μελέτη, σε ασθενείς, δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε μετά τη χρήση του, να μπορέσει ο πάσχοντας να δει άμεσα, ορατά αποτελέσματα στην υγεία του.

  • Είναι επιστημονικός υπεύθυνος στο ΠΟΔΙΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ όπου λειτουργεί στην Καισαριανή, στο Κολωνάκι και στο Ηράκλειο Κρήτης.
  • Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ποδολόγων – Ποδιάτρων
  • Είναι επιστημονικός υπεύθυνος του δικτύου Pelmatografima-elite

 

 

Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου (Κότσι) από την Super Foot

  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Δημιουργώντας ένα φράγμα ανάμεσα στο βλαισό μεγάλο δάκτυλο (κότσι) και στην βασανιστική τριβή από το παπούτσι που απασχολεί κάθε πάσχοντα. Το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, έχει πάχος μόνο 0.4mm και συνεπώς είναι το μοναδικό προιόν που μπορεί να φορεθεί άνετα με κάθε παπούτσι. Ταυτόχρονα πετυχαίνει την ελαχιστοποίηση από την τριβή αλλά και το πρήξιμο που επέρχεται από την καθημερινή χρήση των παπουτσιών αλλά και από παπούτσια για ειδικές περιστάσεις.
  • ΙΣΙΩΝΕΙ - ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΙ Με τον πιο απλό τρόπο ενδυναμώνει τον προσαγωγό του μεγάλου δακτύλου. Έτσι επιτυγχάνεται βελτίωση της βάδισης του πάσχοντα αλλά και της ισσοροπίας του. Η επιλογή μεγέθους ενδείκνυται να γίνεται βάσει του τρόπου χρήσης του σε συνδυασμό με τα ανάλογα υποδήματα. Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, διατίθεται - διαφορετικό για δεξί ή αριστερό πόδι - στα ακόλουθα μεγέθη:

Μικρό (35-36,5)
Μεσαίο (37-39,5)
Μεγάλο (40-43)
XL (43-46)

  • ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ Αραιώνει και αναζωογονεί τα δάχτυλα των ποδιών μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά, απελευθερώνοντας την ενσωματωμένη ένταση που έχει δημιουργηθεί από πολύ στενά παπούτσια και που μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία κάλων. Χωρίς θεραπεία οι κάλοι μπορούν να επιφέρουν κράμπες, αλληλοκαλυπτόμενα δάχτυλα ποδιών ή σφυροδακτυλία. Φορώντας το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, ο πάσχοντας καταπολεμά την καθημερινή ζημιά των ποδιών του και νιώθει την ανακούφιση από την πρώτη στιγμή.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα διορθωτικά ασθενειών δακτύλων των ποδιών το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, είναι η πιο φυσική ενναλακτική λύση που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα και μέσα από τα παπούτσια αλλά και με παντόφλες, εύκολα και άνετα. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής του (με την στερέωσή του στην πτέρνα) επιτυγχάνει το απαλό τράβηγμα του μεγάλου δαχτύλου μακριά από τα άλλα δάκτυλα, με συνέπεια να βελτιωθεί η ισσοροπία αλλά και να επιτευχθεί μια πιο φυσική ευθυγράμμιση. Και όλα αυτά επιτυγχάνονται είτε πρόκειται για άτομα με πολύ ενεργητικό lifestyle είτε για άτομα που θέλουν να το φορέσουν την ώρα της χαλάρωσης και επιστροφής στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Ενδείκνυται η αγορά δύο μεγεθών, ένα για να φοριέται μέσα από τα παπούτσια (πιο μικρό) και ένα για να φοριέται στο σπίτι (πιο μεγάλο) που θα επιτρέπει την πιο ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος στα δάχτυλα.

Μετά την ενθουσιώδη αποδοχή του, θα θέλαμε να σας δώσουμε όλες τις επιπλέον πληροφορίες σχετικά με αυτό το καινοτόμο για την ελληνική αγορά προιόν.

Ηλικία όσων φορούν το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου

Κύριος ‘Ογκος Αγοραστών είναι άτομα άνω των 35 ετών, που μπορούν να διαθέσουν το εισόδημά τους για την καλοζωία τους. Σε ποσοστό 67% άτομα άνω των 65 ετών υποφέρουν από βλαισό μεγάλο δάκτυλο κυρίως λόγω αρθριτικών παθήσεων (μελέτες που δημοσιεύτηκαν το 2010 στην εφημερίδα Foot and Ankle Research).

Μέσος αριθμός ετών που πονούσε ο ασθενής πριν χρησιμοποιήσει το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενών, επισκέπτεται τον θεράποντα ιατρό μέσα στα 5 πρώτα έτη από την εμφάνιση της δυσπλασίας. Ο θεράπων ιατρός έχει συνεπώς μεγάλο διάστημα που θα τον παρακολουθεί. Ο πάσχοντας θα πετύχει άμεσα τον πλέον ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο επίλυσης του προβλήματός του, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες κατάληξης στην εγχείρηση. Αλλά και όσοι δεν μπορούν να αποφύγουν την εγχείρηση, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την μετεγχειρητική τους περίοδο και όχι μόνο.

Προϊόντα που χρησιμοποιούσαν οι ασθενείς πριν το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου

Οι ασθενείς χρησιμοποιούσαν ένα συνδυασμό των ανωτέρω προϊόντων/μεθόδων. Άρα το κόστος τους ήταν αθροιστικά μεγαλύτερο, και ο πόνος συνέχιζε. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι πολλές φορές και μετά από εγχείρηση, η πάθηση μπορεί να επανέλθει. Συνίσταται λοιπόν η χρήση και μετεγχειρητικά αλλά και ως μέσο πρόληψης στο διηνεκές.

Λόγοι που αγοράζουν οι καταναλωτές το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου

Οι λόγοι αισθητικής εμφανίζουν τον πιο ισχυρό λόγο αγοράς. Και εδώ όμως η αγορά γίνεται για να ικανοποιήσει παραπάνω από έναν λόγους. Άρα ο βαθμός ικανοποίησης αγοράς/τιμής είναι πολύ υψηλός. Συνεπώς ο ασθενής εκταμιεύει χαμηλό χρηματικό ποσό για την ικανοποίηση που απολαμβάνει.

Δραστηριότητες και ποσοστό ταλαιπωρίας από το Βλαισό Μεγάλο Δάκτυλο (Κότσι)

Και εδώ το διορθωτικό καλτσάκι του βλαισού μεγάλου δακτύλου podocare χρησιμοποιείται σε παραπάνω της μιας δραστηριότητας. Συνίσταται λοιπόν να αγοράζονται δύο μεγέθη και να φοριούνται αναλόγως της χρήσης. Έτσι θα επιτυγχάνεται και η μέγιστη διόρθωση του προβλήματος αλλά και η ξεκούραση του πάσχοντα.

Ιδιότητες που έχει το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου, που αρέσουν περισσότερο στους ασθενείς

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το υλικό κατασκευής. Σημαντικό πλεονέκτημα στην χρήση είναι η άνεση και η υποστήριξη που προσφέρει (άρα η παρότρυνση για την αγορά δυο μεγεθών είναι δικαιολογημένη).

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΟΦ - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ (ΚΟΤΣΙ).

Το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, έχει επιπλέον ιδιότητες σχετικά με αυτό το καινοτόμο για την Ελληνική αγορά προιόν.

ΜΕΤΑΤΑΡΣΑΛΓΙΑ Στην πάθηση της μεταταρσαλγίας δυναμώνει τον προσαγωγό του μεγάλου δαχτύλου έχοντας σαν συνέπεια την μείωση της κάθετης μηχανικής πίεσης στις κεφαλές των μεταταρσίων.

ΠΤΕΡΝΑΛΓΙΑ Στην πάθηση της πτερναλγίας χαλαρώνει την πελματιαία απονεύρωση κατά την βάδιση και την άθληση μειώνοντας την τραυματική πίεση στο φύμα της πτέρνας.

ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑΤΑ Στα διαστρέμματα συγκρατεί το πόδι σε ουδέτερη θέση μειώνοντας τις περιστροφικές κινήσεις.

 

 

Παραγγελίες μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο

210 7213521, με αντικαταβολή, στο χώρο σας.

www.superfoot.gr

 

Read 3743 times

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…