Σε κρατήσεις της τελευταίας στιγμής προσβλέπουν πολλές περιοχές για το Πάσχα - Λιγότερα ξενοδοχεία άνοιξαν φέτος στους θερινούς προορισμούς

Το 26% των εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για τους επόμενους τρεις μήνες

Οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης διαμορφώνονται στο +16%,αποτελώντας την ισχυρότερη πρόβλεψη των τελευταίων τουλάχιστον εννέα ετών,βελτιωμένες κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 7 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα τελικά στοιχεία

του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης

Φαίνεται πως ναι, σύμφωνα με ευρήματα έρευνας που διεξήχθη σε Ελλάδα και ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Social UP Design Thinking για Βιωσιμότητα Κοινωνικών Επιχειρήσεων. 

Σωστός άνθρωπος σε λάθος θέση. Νέα έρευνα της Right Management ανακαλύπτει ότι 1 στους 5 εργαζόμενους βρίσκεται σε λάθος θέση.

(Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Σεπτέμβριος 2017).

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υιοθέτησε με μεγάλη πλειοψηφία σχετική Έκθεση με θέμα «Η οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Στις 13 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της 53ης ετήσιας συνάντησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Μελέτη του Διαβήτη (EASD), η Ascensia Diabetes Care ανακοίνωσε την προκήρυξη του Ascensia Diabetes Challenge, ενός παγκόσμιου διαγωνισμού καινοτομίας που αναζητά καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που θα συμβάλλουν στη διαχείριση του διαβήτη και τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

To 10o ενημερωτικό σημείωμα του Παρατηρητηρίου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) εντάσσεται στο θεματικό πεδίο “Εκπαίδευση και Επιμόρφωση Γυναικών”.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται στατιστικά δεδομένα για τους εξής δείκτες του Παρατηρητηρίου Ισότητας των Φύλων:

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τη Ανέλιξη των Γυναικών στο Επιχειρείν

στην κορυφαία «θηλυκή» εσπερίδα της ICAP Group

To 20% των εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για τους επόμενους τρεις μήνες

Οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησηςδιαμορφώνονται στο +15%

και πρόκειται για τις ισχυρότερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία εννέα χρόνια

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…