Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Συνεδρίου Προσομοίωσης Περιφερειακών Διεθνών Οργανισμών Ρόδου – RhodesMRC ανακοινώνει την επιτυχή έναρξη του προγράμματος “RhodesMRC Embassy”. Μετά από δύο μήνες προετοιμασίας, το πρόγραμμα RhodesMRC Embassy κατάφερε να εξασφαλίσει την επίσημη υποστήριξη ενός σημαντικού αριθμού πρεσβειών ξένων κρατών στην Αθήνα.

Παράταση για το νέο αναπτυξιακό νόμο 4399/2016 έως 30/1/2017*

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικού μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally, σχεδίασαν και υλοποιούν, για πρώτη φορά σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύντομης διάρκειας για τον τομέα του Distillery Business.

Πραγματοποιήθηκε η Πρώτη Συνάντηση του Οικοσυστήματος της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.

  Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η ΟΕΒΕΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αρκαδίας) συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με θέμα: «Η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και η Εργασιακή Ένταξη Σήμερα».

Το GR Bossible αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ αφιερωμένο στη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα που διοργανώνει το Skywalker.gr στις 26 & 27 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20.00, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO,  Λεωφ. Κηφισίας 39, στο Μαρούσι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τις μελλοντικές γενιές;

Το Έργο microSTARS δίνει τη δυνατότητα σε εν δυνάμει, νέους και υφιστάμενους μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες, να παρακολουθήσουν δωρεάν workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Certified Exporter: Προετοιμασία για την μοναδική πιστοποίηση εξαγωγέα
Χτίστε την καριέρα σας στο διεθνές εμπόριο

Η μοναδική πιστοποίηση εξαγωγέα στην Ελλάδα, που προσφέρεται σε συνεργασία με το International Import-Export Institute, Inc της Αμερικής, έχει διεθνή απήχηση και αναγνώριση και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την αγορά και να σταδιοδρομήσουν στις εξαγωγές.

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…