Το Business Woman Magazine ταξίδεψε ως την Νέα Υόρκη εκπροσωπούμενο από την Λαμπρινή Νάση η οποία έδωσε συνέντευξη στο CBS Radio, "Live 365" το οποίο έχει ακροαματικότητα μέχρι και 8 εκατομμύρια ανθρώπους. Μίλησε στον δημοσιογράφο Al Cole για το περιοδικό businesswoman και για την συνεργασία της με αυτό όπως επίσης κ για το προφίλ του! Το Βusiness Woman δεν μένει μόνο Ελλάδα αλλά συνεχίζει δυναμικά τώρα και με «Νιουγιορκέζικο αέρα»

Η συνεργασία του Θεσσαλονικιού dj και μουσικού παραγωγού του OFF RADIO Κώστα Γεωργιάδη με το Compact Disc Club είναι γεγονός!

Πρώτο δείγμα της συνεργασίας αποτελεί το “Radio Italia”, μία σπάνια συλλογή που δεν έχει κυκλοφορήσει σε καμία χώρα του κόσμου που να συγκεντρώνει όλες τις σύγχρονες ιταλικές επιτυχίες μαζί. Προσφέρει το φρέσκο, καινούργιο και ανήσυχο πρόσωπο της σύγχρονης ιταλικής μουσικής.

 Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι ο Γιάννης Γαβρίλης στην εκπομπή του Δευτέρου Προγράμματος ‘’ Στα Φώτα της Ράμπας’’ φιλοξενεί την… Ευτυχία Παπαγιαννοπούλο και την Νένα Μεντή που με την συγκλονιστική ερμηνεία της ζωντανεύει για τρίτη χρονιά την μεγάλη λαϊκή στιχουργό και την ζωή της στο Θέατρο ‘’Βασιλάκου’’.

 

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…