Lifestyle
Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar από τον Σκοπό Ζωής

Ο Σκοπός Ζωής διοργανώνει ηλεκτρονικό πασχαλινό bazaar μέσα από το eshop του φέτος, με σκοπό την στήριξη ευπαθών ομάδων, από 2 Απριλίου έως και 2 Μαΐου.
Μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου σε πασχαλινά δώρα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του eshop του φιλανθρωπικού οργανισμού Σκοπός Ζωής και με τις επιλογές σου να στηρίξεις το έργο του να ανταποδώσει σε ευπαθείς ομάδες.
Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών για το σπίτι, για τη γυναίκα, για το παιδί, από χειροποίητα αξεσουάρ μόδας και διακοσμητικές κατασκευές των εθελοντών του Σκοπός Ζωής, καθώς και πασχαλινά είδη, μπορείς να βρεις το κατάλληλο δώρο γι’ αυτές τις γιορτές. Είσαι νονά; Στο eshop του Σκοπός Ζωής θα βρεις σετάκια λαμπάδας και αξεσουάρ.
Η διαδικασία είναι απλή: κάνεις κλικ στο eshop του φιλανθρωπικού οργανισμού, επιλέγεις ποια κατηγορία σε ενδιαφέρει, το είδος και τον δημιουργό. Κάνεις τη δωρεά σου μέσω ebanking, μέσω χρεωστικής κάρτας viva wallet ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Ο Σκοπός Ζωής έχει διοργανώσει πάνω από 60 φιλανθρωπικά bazaar, μέσω των οποίων έχει στηρίξει 27 ιδρύματα και οργανισμούς για το παιδί, 24 δομές κοινωνικής στήριξης και 4 δομές φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ.
Info
Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar από το Σκοπό Ζωής
ΕΠΙΛΕΓΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ – ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ
Πότε : 2 Απριλίου έως και 2 Μαΐου
Που: Στο e shop του Σκοπός Ζωής
Εκδηλώσεις
“40+ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΞΙΑ” by DR. JOYCE HARPER: Μία 2η Άνοιξη για κάθε Γυναίκα

Μια Εκδήλωση – Ύμνος για Γυναίκες Άνω των 40: “Μια Δεύτερη Άνοιξη” με τη Δρ. Joyce Harper και Διάσημους Ομιλητές
Σε μια εκδήλωση που τιμά όλες τις γυναίκες άνω των 40, η Δρ. Joyce Harper, καθηγήτρια και διευθύνων στέλεχος στο Ινστιτούτο για την Υγεία της Γυναίκας του UCL, θα μιλήσει για την “Δεύτερη Άνοιξη” στη ζωή των γυναικών μετά την ηλικία των 40.
Η Δρ. Joyce Harper είναι παγκοσμίου κύρους προσωπικότητα στον τομέα της υγείας της γυναίκας και εργάζεται με πάθος για τη βελτίωση της θέσης των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία. Διακρίνεται για την εκπόνηση ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ομιλιών και workshops παγκοσμίως, καθώς και για τη συμβολή της σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που έχουν συμβάλει σε σημαντικές βελτιώσεις.
Στην εκδήλωση, θα μιλήσουν επίσης ο κ. Αγοραστός Αγοραστός, επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής του Α.Π.Θ, και η κα. Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου, εξειδικευμένη καθηγήτρια σε Yoga και Pilates για την ψυχική υγεία και ευημερία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν εργασίες των καλλιτεχνικών δημιουργών Θάλεια Γκατζούλη, Εύη Κυρμακίδου, Ράνια Φραγκουλίδου και Αγγέλικα Πράπα.
Η εκδήλωση είναι χορηγούμενη από το ΙΑΚΕΝΤΡΟ, κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Στοιχεία Εκδήλωσης:
- Ημερομηνία: Τρίτη 3 Οκτωβρίου
- Τοποθεσία: Μακεδονικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης
- Ώρα Έναρξης: 19.00
- Ώρα Προσέλευσης: 18.30
- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πληροφορίες:
- EpiDirect, Λήδα Παπαδοπούλου
- Τηλ. 2310 227225
- Email: [email protected]
Lifestyle
Ένα φεστιβάλ οίνου αφιερωμένο στην αναγέννηση ενός ιστορικού αμπελώνα

29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023
στη Navarino Agora
Η Μεσσηνία υποδέχεται το φθινόπωρο με γεύσεις και αρώματα από τα θρυλικά της αμπελοτόπια και τους πανάρχαιους δρόμους των ξακουστών κρασιών της.
Το Messinia Terroirs Wine Festival, που θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο Navarino Agora από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, είναι το πρώτο φεστιβάλ που δίνει την ευκαιρία στους τοπικούς παραγωγούς και οινοποιούς να αναδείξουν τα πολλά πρόσωπα του μεσσηνιακού αμπελώνα, εμφυσώντας νέα πνοή σε μια οινική παράδοση αιώνων.
Το φεστιβάλ αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Messinia Terroirs, μιας πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου που έχει ως στόχο την προβολή των οίνων της Μεσσηνίας και την πολύπλευρη αναγέννηση ενός τόπου με βαθιές ρίζες στην αμπελουργία, την ιστορική κληρονομιά και τον πολιτισμό.
Το τριήμερο φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις των οινοπαραγωγών της Μεσσηνίας και των κρασιών του, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, master classes για επαγγελματίες και οινόφιλους, ειδικά σεμινάρια στην αγγλική γλώσσα για τους ξένους επισκέπτες, προγράμματα ζωγραφικής με κρασί για μικρούς και μεγάλους, προβολές ταινιών σε ανοικτό κινηματογράφο, καθώς και μουσικό πρόγραμμα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα κοινοποιηθεί σύντομα, ενώ ο αριθμός των συμμετοχών στα ειδικά προγράμματα θα είναι περιορισμένος.
Πληροφορίες:
Τ/ 27230 28353
W/ www.cvf.gr
Δηλώσεις συμμετοχής:
Oι σύνδεσμοι υποβολής αίτησης συμμετοχής θα ανακοινωθούν μαζί με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Lifestyle
H Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας πρωταγωνιστεί στην Αthens Fashion Trade Show!

H Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών μόδας, ο επίσημος φορέας που προωθεί την ανάπτυξη της Ελληνικής βιομηχανίας μόδας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, δίνει το παρών στην Αthens Fashion Trade Show 2023!
Παράλληλα, η Αthens Fashion Trade Show, που θα λάβει χώρα από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Metropolitan Expo, θα πλημμυρίσει με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές μόδας και θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τον χειμώνα 2023 και για το καλοκαίρι 2024!
Οι σχεδιαστές – μέλη της Ένωσης που θα πάρουν μέρος στην Athens Fashion Trade Show είναι οι ακόλουθοι: o Γιώργος Ελευθεριάδης, η Λιάνα Καμπά, η Ιωάννα Κουρμπέλα, η Ορσαλία Παρθένη, ο Γιάννης Τόγκος με το brand Κathy Ηeyndels, ο Κωνσταντίνος Τσιγαρός και ο Βασίλης Ζούλιας και θα συνεπάρουν τους επισκέπτες με τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για το καλοκαίρι 2024.
Επιπλέον, καταστήματα μόδας από την Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά και άλλες χώρες, θα επιλέξουν την Αthens Fashion Trade Show για τις αγορές τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης, πέρα από ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων, θα βρουν και τα απόλυτα Resort Wear fashion brands.
Τέλος, οι νέοι σχεδιαστές με αγάπη και πάθος για την μόδα θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους και για ακόμη μία φορά η Αthens Fashion Trade Show θα αποτελέσει την ευκαιρία για έμπνευση και σύναψη εμπορικών συνεργασιών.
-
Ψυχολογία
Πώς να αποκτήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις;
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Παναγιώτα Τρουπή
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Νάντια Μπαζιωτάκη
-
Τουρισμός
Αναπτυξιακό Διεθνές Συνέδριο στη Δυτική Ελλάδα “Ναύπακτος 2030”
-
Γαστρονομία
Εβδομάδα γαστρονομίας για τα άτομα με διαβήτη από το FNL με την υποστήριξη του FreeStyle Libre της Abbott
-
Τουρισμός
Επίτιμα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό/HAWCT οι κυρίες Ολυμπία Αναστασοπούλου και Λίλα ντε Τσάβες
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Βίβιαν Μανωλέσου
-
Τουρισμός
Press Conference για τις ανάγκες ενημέρωσης των δράσεων του έργου CapTour