Connect with us

Privacy Policy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα https://businesswoman.gr/

Η ιστοσελίδα ή δικτυακός τόπος https://businesswoman.gr / (στο εξής «Δικτυακός Τόπος») δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρία με την επωνυμία «Businesswoman(στο εξής «Eταιρεία»).

Η συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου ισχύει σε αυτό το Δικτυακό Τόπο και όχι απαραίτητα σε άλλους Δικτυακούς Τόπους της εταιρίας. Όταν εγκαταλείπετε οποιαδήποτε τοποθεσία (ες), παρακαλούμε διαβάστε τη σχετική πολιτική απορρήτου που εφαρμόζεται στον Δικτυακό Τόπο που επισκέπτεστε στη συνέχεια. Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο https:// businesswoman.gr/.

Η Εταιρεία με ΑΦΜ:133473382(ΔΟΥ: Β. Θεσσαλονίκης)

Η Εταιρεία έχει ως αντικείμενο Υπηρεσίες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54624 και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: Τηλεφωνική γραμμή 2310 239.790:, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected]

Η Εταιρεία είναι κάτοχος του Δικτυακού Τόπου και προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους Όρους Χρήσης του παρόντος. Η περαιτέρω περιήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο και η χρήση των υπηρεσιών του συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Με την παροχή της συγκατάθεσής σας δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 16 ετών. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο Δικτυακό Τόπο υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σχετικά με τους Όρους Χρήσης ή/και για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δικτυακού Τόπου, τηλεφωνικά στον αριθμό 2310 239.790

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το Δικτυακό Τόπο μας η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

Τι είναι ο GDPR;

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) 2016/679 αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

COOKIES & ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

Ο Δικτυακός Τόπος μπορεί να συλλέγει και να χρησιμοποιεί cookies. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη/μέλους και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου που είναι αποθηκευμένο ή εγκατεστημένο στον προσωπικό υπολογιστή του.

Κανενός είδους προσωπική πληροφορία για εσάς δεν συλλέγεται από τα συγκεκριμένα cookies. Με άλλα λόγια, τα cookies ταυτοποιούν τον υπολογιστή σας και όχι εσάς τους ίδιους.

Τα cookies χρησιμοποιούνται προκειμένου να αναγνωρίζεται από το Δικτυακό Τόπο ο επισκέπτης/χρήστης των παρεχόμενων από την ιστοσελίδα μας υπηρεσιών και επιλογών. Διευκολύνουν την πρόσβαση του επισκέπτη/χρήστη στις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να διαπιστώνεται σε ποιες περιοχές ο Δικτυακός Τόπος έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ή είναι πιο δημοφιλής ή και για λόγους marketing. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies δεν θα έχει πρόσβαση σε ορισμένες από τις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου.

Ο Δικτυακός Τόπος μπορεί επίσης να συλλέγει και να χρησιμοποιεί διευθύνσεις πρωτοκόλλου internet (IP addresses), μέσω των οποίων οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των εκάστοτε χρηστών έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Και οι διευθύνσεις ΙΡ χρησιμοποιούνται από το Δικτυακό Τόπο για στατιστικούς λόγους ή για λόγους marketing.

Δυνατότητα απενεργοποίησης cookies

Η Εταιρεία προτείνει ανεπιφύλακτα την αποθήκευση των cookies δεδομένου ότι αυτά χρησιμοποιούνται κατά αποκλειστικό λόγο προς τη βελτίωση της δικής σας εμπειρίας καθόλη την διάρκεια της περιήγησης σας στο Δικτυακό Τόπο. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί την αποθήκευση cookies στον browser σας, μπορεί να ρυθμίσει τον web browser του, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Για απενεργοποίηση cookies για το site με χρήση του browser Chrome, συμβουλευτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Για απενεργοποίηση cookies για το site με χρήση του browser Firefox, συμβουλευτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Για απενεργοποίηση cookies για το site με χρήση του browser Explorer, συμβουλευτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Διαθέσιμη εξαίρεση cookie Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Για να εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική διαφήμιση από δίκτυα που ακολουθούν το Network Advertising Initiative επισκεφτείτε το http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Τι cookies χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα;

Ο Δικτυακός Τόπος  χρησιμοποιεί τα ελάχιστα απαραίτητα cookies για την ομαλή λειτουργία και τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη για τους επισκέπτες της.

Τα cookies αυτά είναι 2 και είναι τα εξής:

1.COOKIE NAME: language

Category: Necessary

PROVIDER: https:// businesswoman.gr /

TYPE: HTTP

EXPIRY:1 year

Cookie purpose description: Saves the user’s preferred language on the website.

Initiator: Web server

Source: https:// businesswoman.gr /

Data is sent to: Greece (adequate)

 

2.COOKIE NAME: viewed_cookie_policy

Category: Unclassified

PROVIDER: https:// businesswoman.gr /

TYPE: HTTP

EXPIRY:1 year

Cookie purpose description: Saves the user’s visit to the cookie policy of the website.

Initiator: Script Tag

Source: https:// businesswoman.gr

Data is sent to: Greece (adequate)

 

Πέρα από αυτά τα cookies δεν συλλέγουμε κανένα άλλο δεδομένο στην ιστοσελίδα.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε;

Εάν για οποιοδήποτε λόγο μας παρέχετε οποιαδήποτε μορφή προσωπικού δεδομένου αυτό γίνεται μόνο κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας και συναίνεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κυρίως λόγω του ότι επιθυμείτε να σας παρέχουμε κάποια από τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται ναι μας παρέχετε όπως: Ονοματεπώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Ταχ. Κώδικας, Νομός, Πόλη, Περιοχή, Χώρα, Σταθερό Τηλέφωνο και την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email address), ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό

(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας.

(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς.

(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για υπηρεσίες, προσφορές κλπ. από το businesswoman.gr σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ο Δικτυακός Τόπος χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) για την ασφάλεια των πληροφοριών, των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό-κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της SSL σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό-κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία και προστατεύοντας τις πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Οι φυλλομετρητές (browsers) Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στο Δικτυακό Τόπο.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η εταιρία  email: [email protected], website: https:// businesswoman.gr / όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων: ΤΟΙΧΟΜΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας;

Το https:// businesswoman.gr / ΔΕΝ διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τα φυσικά πρόσωπα σε τρίτες εταιρείες.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Για τους σκοπούς προώθησης και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) του https:// businesswoman.gr /, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email:[email protected]

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Το https:// businesswoman.gr / εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα;

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από το https:// businesswoman.gr / απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: 

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα: 

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: 

Τέλος, το https:// businesswoman.gr / σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected]

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) του businesswoman.gr, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected]

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ 

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected].

Privacy Policy

PRIVACY POLICY

AND PERSONAL DATA PROTECTION TERMS AND CONDITIONS

Welcome to the https:// businesswoman.gr / website

Before browsing the site and request any reservation, please read this carefully because it contains binding terms and conditions for using the site, making reservations and making deals (hereinafter referred to as the “Terms of Use”).

The site or website https:// businesswoman.gr / (hereinafter referred to as the “Site”) was created and operated by the limited company under the name “ΤΟΙΧΟΜΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ” (hereinafter “Company”).

This Privacy Policy applies to this Site and not necessarily to other sites of the Company When you leave any site (s), please read the relevant privacy policy that is applied to the Site you visit next. If you do not agree with this Privacy Policy, please do not use the businesswoman.gr Website.
The Company’s VAT number is: 133473382 (DOY: V thessalonikh) and the businesswoman resort is legally registered in the General Register of the GNTO. with no. NIL: 0938K1000697301 according to the applicable legislation.
[[[The Company has as the object the Hotel Tourism Business. The registered office of the Company is located at Polychrono Chalkidikis]]]]]]Postal Code 63085 GR and the contact details are: Telephone line: 2310 239.790 , contact address: [email protected]

The Company owns the Site and offers its services under the Terms of Use hereof. Your further exploration of the Site and the use of its services implies the explicit and unconditional acceptance of the Terms of Use.
By providing your consent, you declare responsibly that you are over 16 years of age. If you are under 16, you can use our website only with the participation and approval of a parent or guardian.
Existing and any new services included on the Site are subject to these Terms of Use unless expressly stated otherwise.
You may contact us at any time for any questions or inquiries regarding the Terms of Use and/or issues related to the operation of the Website, by calling 2310 239.790

Update on Personal Data Processing

We would like to inform you that for the businesswoman.gr website, the protection of our customers’ personal data is of paramount importance. That is why we take the appropriate technical and organizational measures to protect the personal data we process and to ensure that the processing of personal data is always in accordance with the obligations imposed by the legal framework both by the company itself and by third parties processing personal data on behalf of the company.

What is GDPR?

The General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 is the new European Union (EU) regulatory framework in the field under consideration. The purpose of the law is to lay down the conditions for the processing of personal data to protect the rights and freedoms of natural persons, in particular, the right to the protection of personal data.

COOKIES & IP ADDRESSES

The Site may collect and use cookies. Cookies are small text files stored on the hard drive of each visitor/ user/member and do not know any document or file that is stored or installed on its personal computer.

No personal information about you is collected from these cookies. In other words, cookies identify your computer and not yourself.

Cookies are used to identify the visitor/user of the services and choices provided by our website. Facilitate visitor/user access to the services of the Website. They can also be used for statistical purposes to determine where the site has the most traffic or is more popular or for marketing purposes. If the visitor/user does not wish to use cookies he/she will not have access to some of the services of the Website.

The Site may also collect and use Internet address (IP) addresses through which the computers of the individual users have access to the Internet. And IP addresses are used by the Site for statistical or marketing reasons.

Ability to disable cookies

The Company unreservedly recommends storing cookies as they are used solely for the purpose of improving your own experience throughout your browsing on the Site. If the user does not want to store cookies in your browser, they can configure their web browser by following the instructions below.

To disable cookies for the site using the Chrome browser, please consult the following website.

To disable cookies for the site using the Firefox browser, please consult the following website.

To disable cookies for the site using Browser Explorer, please consult the following website.

Available Google Analytics Exclusion: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

To opt out of behavioral advertising from networks that follow the Network Advertising Initiative, visit http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

What cookies does the site use?

kassandravillas.com uses the minimum necessary cookies for smooth operation and optimal user experience for its visitors.

These cookies are 2 and are as follows:

1.COOKIE NAME: language

Category: Necessary

PROVIDER: businesswoman.gr

TYPE: HTTP

EXPIRY:1 year

Cookie purpose description: Saves the user’s preferred language on the website.

Initiator: Web server

Source: businesswoman.gr

Data is sent to: Greece (adequate)

 

2.COOKIE NAME: viewed_cookie_policy

Category: Unclassified

PROVIDER: businesswoman.gr

TYPE: HTTP

EXPIRY:1 year

Cookie purpose description: Saves the user’s visit to the cookie policy of the website.

Initiator: Script Tag

Source: businesswoman.gr

Data is sent to: Greece (adequate)

Apart from these cookies, we do not collect any other data on the website.

What categories of personal data are we processing?

If for any reason you provide us with any form of staff as this is only on your own initiative and consent by email, mainly because you wish to provide some of our accommodation services.

The personal data you may provide us such as Full Name, Postal Address, Postcode, Prefecture, City, Area, Country, Landline Telephone and Your Email Address, VAT Number, Occupation, we only process them when we have a legitimate reason to do so.

What are the legitimate reasons for processing your personal data?

Legal reasons for processing your personal information are:

(a) the provision of the services you assign to us and you wish to receive from us and therefore the fulfillment of our contractual obligations in this context

(b) safeguarding and protecting the legitimate interests of yours as well as ours.

(c) compliance with a statutory obligation, such as regulatory compliance for tax purposes.

(d) the consent you provide under the specific conditions set forth in the legal framework in order to receive service updates, promotions, etc. from businesswoman.gr according to the prevailing time frame.

NETWORK & SITE SECURITY

The Site uses SSL (Secure Sockets Layer) for information, personal data, and transaction security. SSL technology is based on a keycode for encrypting data before sending it over the SSL connection. The security check between the data and the server is based on the unique key-code ensuring full communication and protection of the information during transport. Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari support the SSL protocol and are suggested to be used to connect to the Web site.

Processing Manager

The company’s  email [email protected], website: https: // businesswoman.gr as legally represented, informs that, for the purposes of its business activities, it processes its customers’ personal data in accordance with applicable national law and European Regulation 2016/679 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (General Data Protection Regulation, hereafter “the Regulation”) as it is applied.

For any matter relating to the processing of personal data, please contact the Data Protection Department and the related manager on the following contact details:

Data Protection Supervisor: Mrs TOIXOMIDIS LAZAROS

Where are your data been shared?

businesswoman.gr DOES NOT transmit the personal data provided by natural persons to third parties.

Storage Time

The length of the data storage period is decided on the basis of the following specific criteria, as appropriate:

  • When processing is required as a requirement under provisions of the applicable legal framework, your personal data will be stored for as long as required by the relevant provisions.
  • When processing is done on a contractual basis, your personal data will be stored for as long as is necessary for the performance of the contract and for the foundation, exercise, and/or support of legal claims under the contract.
  • For promotional and marketing purposes, your personal data is retained until your consent is withdrawn. This can be done by you at any time. Withdrawal of consent does not affect the legality of consent-based processing in the period before its revocation.

To withdraw your consent, you can contact businesswoman.gr DPO at the following contact details: email: [email protected]

Privacy & Personal Data Security Policy

businesswoman.gr applies appropriate technical and organizational measures to secure the processing of personal data and to prevent accidental loss or destruction and unauthorized and/or unauthorized access to, use, modification or disclosure of them.

What are your rights related to your personal data?

Any individual whose data is processed by businesswoman.gr holds the following rights:

Right to access:

You have the right to be aware of and verify the legitimacy of the processing. So, you have the right to access the data and get additional information related to any process of them.

Right to edit:

You have the right to review, edit, correct, update or modify your personal data

Right to delete:

You have the right to request a deletion of your personal data when we process it on your consent or in order to protect our legitimate interests. In all other cases (such as, for example, where there is a contract, the obligation to process personal data required by law, public interest), this right is subject to specific restrictions or does not exist as the case may be.

Right to limit processing:

You have the right to request a limitation on the processing of your personal data in the following cases: (a) when you contest the accuracy of your personal data and until it has been verified, (b) when you object to the deletion of personal data, c) when personal data are not needed for processing purposes, you are, however, indispensable for the foundation, exercise, support of legal claims, and (d) when you object to the processing and until it is verified is that there are legitimate reasons that concern us and supersede why oppose the processing.

Right to oppose processing:

You have the right to object at any time to the processing of your personal data where, as described above, it is necessary for the purposes of legitimate interests we seek as processors, as well as for processing for direct marketing and consumer profile training.

Right to portability:

You have the right to receive your personal data free of charge in a format that allows you to access, use, and edit them with commonly used editing methods. You also have the right to ask us, if technically feasible, to pass the data directly to another processor. Your right to do so exists for the data you have provided to us and is processed by automated means based on your consent or performance of a relevant contract.

Right to withdraw consent:

Finally, businesswoman.gr informs you that where processing is based on your consent, you have the right to withdraw it freely, without prejudice to the lawfulness of the processing based on your consent, before you recall it. To withdraw your consent you can contact us at  [email protected]

To exercise any of these rights you can contact businesswoman.gr DPO at the following contact details: email:  [email protected] Right to file a complain to the HDPA

You have the right to file a complaint with the Hellenic Data Protection Authority (HDPA) (www.dpa.gr): Telephone Center: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Email: [email protected]