Connect with us

Εκδηλώσεις

Ανοιχτή Διαδικτυακη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Το τμήμα Παιδιού του Όμιλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων γιορτάζει το παιδικό βιβλίο με μια διαδικτυακή ανοιχτή εκδήλωση.

Η συγγραφέας και παιδαγωγός  Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου μελος του Ομίλου,  της Ibby, της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και της International Action Art Ελλάδος, θα είναι αφηγήτρια παραμυθιών στη διαδρομή  ανοιχτής  εκδήλωσης  προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου από το Όμιλο για την UNESCO CLUB PIRAEUS & ISLANDS  και την International Action  Art  Ελλάδος Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού

Βιβλίου Παρασκευή  2 Απριλίου 2021 ώρα 06:00μμ Athens

Join Zoom Meetinghttps://us02web.zoom.us/j/88411751426?pwd=aXBiLzFKN3cybThYY1ordTdRRGswQT09
Meeting ID: 884 1175 1426Passcode: 2TALxK

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Ο Γιάννης Πάριος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Έρωτας είναι θαρρώ»

Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής που υμνεί τον έρωτα, ο μοναδικός Γιάννης Πάριος έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής  Θεσσαλονίκης στις 18 και 19 Απριλίου 2024 για δύο παραστάσεις.

Δύο συγκλονιστικές βραδιές και  μια  κατάθεση ψυχής που δεν πρέπει να χάσετε. Διαχρονικός ερμηνευτής κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και καθηλώνει μικρούς και μεγάλους!

Τα λόγια περισσεύουν όταν τα συναισθήματα σε κατακλύζουν!.. Ήχοι, μελωδίες και μια μοναδική καταπληκτική φωνή θα ανταμωθούν με όλους μας για μία μοναδική μουσική συνάντηση και εμεπιρία.

Ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 18 & 19 Απριλίου.

Info:

Γιάννης Πάριος | Έρωτας είναι θαρρώ
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
(Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1)
18 & 19 Απριλίου 2024 ώρα έναρξης 21.30
Τιμές Εισιτηρίων

80€, 70€, 60€, 50€, 40€, 20€

ΑΜΕΑ Δωρεάν κατόπιν κράτησης στο 2310 895938-9
Προπώληση εισιτηρίων
more.com

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
2310 902604, 2310304475, 694 040 2083, 690 9187094

Continue Reading

Εκδηλώσεις

2,000+ επισκέπτες έδωσαν το παρόν στα Talent Days : Το απόλυτο event καριέρας από τη CollegeLink

Τα Talent Days , το μεγαλύτερο event καριέρας από τη CollegeLink, επέστρεψε ανανεωμένο και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

O εντυπωσιακός χώρος του Ζαππείου Μεγάρου γέμισε με πάνω από 2,000 νέους που αναζητούσαν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και 60 συμμετέχουσες εταιρείες που αναζητούν νέα ταλέντα για την ανάπτυξη τους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε 1η επαφή με τις εταιρείες, να παρακολουθήσουν δεκάδες ομιλίες, workshops & panels από περιζήτητους και έμπειρους επαγγελματίες, γεμίζοντάς τους γνώσεις, έμπνευση και κίνητρο.

Η ομάδα της CollegeLink μαζί με 80+ εθελοντές ήταν εκεί για να διασφαλίσει ότι θα δημιουργηθεί μία αξέχαστη και επωφελής εμπειρία για τους επισκέπτες, τους ομιλητές και τις εταιρείες που συμμετείχαν.

Γιατί τα Talent Days by CollegeLink ήταν το must-attend event της χρονιάς;

Παρευρέθηκαν 60 εταιρείες με πάνω από 250 ανοιχτές θέσεις εργασίας:

250+ εκπρόσωποι των συμμετεχουσών εταιρειών παρευρέθηκαν στα booths, δίνοντας στους υποψήφιους τη δυνατότητα να τους γνωρίσουν από κοντά, να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να εξετάσουν από κοινού ένα ενδεχόμενο συνεργασίας.

Platinum Partner του event δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Eurobank που υποστηρίζει τους νέους και συμβάλλει στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσα από το πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία!

Για τα Career Boost Corners:

Experts της CollegeLink, του Career in Progress, καθώς και HR εθελοντές ανέλαβαν 300+ CV & LinkedIn reviews και mock interviews, βοηθώντας τους παρευρισκόμενους να χτίσουν ένα δυνατό βιογραφικό και να προετοιμαστούν για την επόμενη επαγγελματική τους συνέντευξη.

Παράλληλα η ομάδα της Labora πραγματοποίησε 50+ speed coaching sessions, βοηθώντας τους νέους να βρουν το επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει

Και τις δύο μέρες του event, οι επισκέπτες μπορούσαν να τραβήξουν επαγγελματική φωτογραφία για το LinkedIn ή το CV τους στο Professional Photo Booth που στήθηκε στο χώρο, με σκοπό να μπει ένα τέρμα στις selfies στο LinkedIn.

Για τις Ομιλίες και τα workshops που μας έμαθαν πολλά και μας ενέπνευσαν:

Στα Talent Days της CollegeLink παρευρέθηκαν 70+ ομιλητές που πραγματοποίησαν 35 ομιλίες, πάνελ συζητήσεις και workshops. Οι συμμετέχοντες που τα παρακολούθησαν έλαβαν εις βάθος πληροφορίες για τα trends της αγοράς εργασίας και καθοδήγηση για το πως να διεκδικήσουν την ιδανική για αυτούς καριέρα σε τομείς όπως το IT, το Data Analysis, το Engineering, το Marketing και το Finance.

Stay tuned για τα επόμενα!

Continue Reading

Εκδηλώσεις

ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Τα βραβεία για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας στόχο έχουν την ανάδειξη και την επιβράβευση των γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της. 

Γυναίκες που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και μας δίνουν ελπίδα για να συνεχίσουμε  να πορευόμαστε με αξιοπρέπεια σε κάθε τομέα της ζωής μας.


Παρουσιάστρια της βραδιάς η μοναδική Ελένη Φιλίνη.

Επί σκηνής η ταλαντούχα Γεωργία Νταγάκη

Ο αγαπημένος συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης στο πιάνο και ένα μουσικό πρόγραμμα υπό τον ήχο βιολιού & σαξόφωνου.

Τα βραβεία για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας θα παρουσιαστούν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (αίθουσα Καλοκαιρινού) στις 4 Μαρτίου 2024. Ώρα προσέλευσης 7:00.

 Στο Fuajé του Πολιτιστικού & Συνεδριακού Κέντρου, θα διεξαχθεί έκθεση φωτογραφίας για την γυναίκα με welcome Drink και finger food 

ΑΙΓΙΔΕΣ :

-Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων

-Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων -Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Δήμος Ηρακλείου

-Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

-Πανελλήνια Ομοσπονδία Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία (ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ)

-Επιμελητήριο Ηρακλείου

-Εθνική Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου ICC HELLAS WOMAN

Λεύκωμα με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Εισιτήρια θα προμηθευτείτε από την www.ticketservices.gr  και αναγράφουν τον ακριβή αριθμό της θέσης σας.

https://www.ticketservices.gr/event/vraveia-tis-xronias-2024-gia-tin-pagkosmia-imera-gynaikas/

Το εισιτήριο περιλαμβάνει:

welcome drink,κρασί και finger food .

https://womansdayawards.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο : 6981051520

Διεκπεραίωση: www.dspartners.gr 

Continue Reading

Trending