Connect with us

Εκδηλώσεις

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών από την «W.I.N. Hellas»

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από την Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στον υπερσύγχρονο χώρο EUROHOOPS DOME, που παραχώρησε τοEurohoops Organization, τον αγώνα PLAY 2 W.I.N. – Celebrity Basketball Game με Πλατινένιους Χορηγούς τη Navarino και την Panik Entertainment Group.

**Με τις δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και ο Πρόεδρος του Ομίλου «Navarino», αφήνουν το αποτύπωμά τους σε ότι αφορά στην συλλογική αυτή προσπάθεια για την εξάλειψη των αποτρόπαιων πράξεων βίας κατά των γυναικών!!

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου δήλωσε:

«Εδώ και 16 χρόνια εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής και συντροφικής βίας. Στηρίζουμε τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Γυναίκες και άντρες θα παίξουμε μαζί σήμερα για να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ενάντια στις προκαταλήψεις, τις αντιξοότητες και τα στερεότυπα της πατριαρχικής κοινωνίας».

Ο Πρόεδρος του ομίλου Navarino, Δημήτρης Τσικόπουλος δήλωσε:

«Η Navarino με μεγάλη χαρά αποφάσισε να συμβάλει στο έργο της W.I.N. Hellas. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συμπίπτει απόλυτα με τους στόχους της W.I.N. Hellas. Στεκόμαστε κι εμείς με το δικό μας τρόπο δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει ανάγκη και που βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή στη ζωή της. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υπάρχει η εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών».

Ο υπεύθυνος press office της Panik Entertainment Group, Βαγγέλης Θεοδώρου δήλωσε:   

«Η Panik Entertainment Group, η No1 Ελληνική ανεξάρτητη εταιρεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, στέκεται δίπλα στη W.I.N. Hellas, τόσο ως εταιρεία, όσο και μέσω των ανθρώπων της, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν σ’ αυτόν τον υπέροχο αγώνα μπάσκετ. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, όπως και η αγάπη. Και η αγάπη δεν πρέπει να πονάει! Λέμε «όχι» στην έμφυλη βία και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια αντιμετώπισης και πρόληψης της βίας κατά των γυναικών. Για την Panik Entertainment Group αποτελεί μέλημα και τιμή να είναι αρωγός σε σπουδαίες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και στέλνουν σημαντικά μηνύματα στην κοινωνία μας διαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο, όπως πράττει με το έργο της η W.I.NHellas»

Η συμμετοχή

Πλήθος φίλων τηςW.I.N. Hellas έσπευσαν  να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στον κοινωφελή οργανισμό που ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Συμμετείχαν επίσης:

Δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα συμμετείχαν αφιλοκερδώς στον αγώνα που παρουσίασαν οι γνωστοί sportscasters Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Χρήστος Καούρης. 

Επίσης οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλούπη, Γιάννης Αναστασίου, Πέρο Άντιτς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Όλγα Βασδέκη, Αλέξανδρος Βουγιούκας, Ίαν Βουγιούκας, Ηλίας Γκότσης,

Αντώνης Δημητριάδης, Σάρρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Γιώργος Καραγκούνης, Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης, Δημήτρης Κελεπούρης, Κώστας Κοκκινάκης, Ειρήνη Κολιδά, Στέφανος Κοτσόλης, Αντονέλλα Κουεγιάρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Λημνιάτης, Μιρέλλα Μανιάνι, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Μάνικας, Δωροθέα Μερκούρη, Νεσχάν Μουλαζίν, Φώτης Μπέσικος, Τάνια Μπρεάζου, Αννίτα Ναθαναήλ, Άννυ Πανταζή, Κλέλια Πανταζή, Λευτέρης Πανταζής, Μάντα Παπαδάκου, Ορθούλα Παπαδάκου, Γιώργος Παπαδόγαμβρος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Σάββας Πούμπουρας, Έρρικα Πρεζεράκου, Άννα Πρέλεβιτς, Τέα Πρέλεβιτς, Σπύρος Πώρος, Χριστίνα Σάλτη, Κώστας Σόμμερ, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Σοφία Τσιώμου, Όλγα Φαρμάκη, Μάικ Φαφαλής, Μάσα Φασούλα, Φανή Χαλκιά, κ.α.

Προπονητές  στη «γαλάζια» ομάδα ήταν οι Γιώργος  Καλαιτζής & Νίκος Χατζής, ενώ στη «μπλε » οι Δημήτρης Χουχουλής & Λευτέρης Πανταζής. Assistant coach ο Δημήτρης Γοβδελάς (Mykonos Invest), 

Στον αγώνα διαιτήτευσαν (ΚΕΔ/ΕΟΚ) οι Βασίλης Γερός, Αλέξανδρος Ζιώγας και Όλγα Φραγκούλη, ενώ κριτές ήταν η Αγγελική Απιτιαγοπούλου και ο Νίκος Παπαγιοβάνης.

Για την ιστορία, τη νίκη πήρε επάξια η «μπλε ομάδα»!!

Στις ομάδες απένειμαν τα αναμνηστικά μετάλλια «W.I.N. Hellas- » η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και η Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Eκ μέρους της W.I.N. Hellas η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου,  η Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Αντιπρόεδρος, Χριστίνα Λουκά και το μέλος του Δ.Σ., Αλεξία Χαραμή δώρισαν, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, φανέλα ANTETOKOUNBROS και μπάλα SPALDING στον κύριο Κρίστιαν Βακαρέλις, (Navarino), στον κύριο Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση (Panik Entertainment Group),στον κύριο Βαγγέλη Θεοδώρου (Panik Entertainment Group), στον κύριο Βασίλη Κελλάρη (Μητέρα), στον κύριο Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο ( Motor Oil), στον κύριο Ιωάννη Αγγελόπουλο ( Angelopoulos Hair & Beauty Company), στην εκπρόσωπο του Βιολογικού Χωριού, στην κυρία Ιωάννα Κοκόρρη (Kokorris Optics), στον κύριο Βαγγέλη Βλαχανδρέα (Pere Ubu), στον κύριο Δημήτρη Πανταζή (Seajets), στην κυρία Ντίντα Μπαμπάτσικου (Antentokoubros), στον κύριο Μίνωα Σούση (Spalding) και στον κύριο Κωνσταντίνο Παπαλουκά (Eurohoops).

Τα Δώρα

Συμβολικά δωράκια έδωσαν οι εταιρίες στους συμμετέχοντες. Η Panik Entertainment Group λανιέρες, The  Big Bad Wolf  δωροεπιταγή των 10 Ευρώ, JCou Gift Card 25%, Museum of Illusions Vip Free ticket, Kokkoris Gift Card 20%, Zaatar 100 δωροεπιταγές των 50 Ευρώ, Fix Άνευ μία τσάντα με 2 κουτιά FIX Άνευ 330ml. για απόλαυση άνευ όρων, Coca Cola 3E αναψυκτικά και σνακς,  Ma Cherie Χριστουγεννιάτικο Packaging 2 δώρων + εκπτωτικό κουπόνι, Angelopoulos Hair & Beauty Company δωρεάν χτένισμα & 50% έκπτωση σε προϊόντα, η Lease Planet κλειδοθήκη, φορτιστή κινητού για αυτοκίνητο και τα Ακουστικά Στάμου εκπτωτικό κουπόνι 15%.

Οι MAD Radio, Eurohoops, Queen.gr και Ratpack.gr κλήρωσαν από μια διπλή πρόσκληση για τον αγώνα.

  • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: NAVARINO, PANIK ENTERTAINMENT GROUP 
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΜΗΤΕΡΑ, MOTOR OIL
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟI: ANGELOPOULOS HAIR & BEAUTY COMPANY, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, KOKKORIS OPTICS, PERE UBU, SEAJETS
  • ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΟΥ,  FIX ΑΝΕΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MINETTA, THE BIG BAD WOLF, JCOU, LEASE PLANET,  MA CHERIE, MUSEUM OF ILLUSIONS, MYKONOS INVEST, PAPADOGAMVROS, RAVAGO, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, ZAATAR  
  •  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ANTETOKOUNBROS, BLISS PROJECTS, COCA COLA 3E, EUROHOOPS, GALAKTEROS PRODUCTION, MK2 ,SPALDING, ΖΕΝΙΘ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: DPG MEDIA, MAD TV, MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.GR, RATPACK.

Παραγωγή VIDEO: Νίκος Αλεξανδράτος, ΜΚ2, Διάθεση φωτογραφικού υλικού: PAPADAKIS PRESS

Πληροφορίες: αναφορικά W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό  την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο – εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας (210- 8996636). Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Navarino


Από την ίδρυση της το 1999, το όραμα της Navarino ήταν να εξελιχθεί σε ορόσημο στον κλάδο της τεχνολογίας στην ναυτιλία. Σήμερα, η Navarino αναπτύσσει, διανέμει και υποστηρίζει εμπορικά πλοία με τηλεπικοινωνίες και καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με όσους συνεργάζεται. Ως εταιρεία τεχνολογίας η Navarino παροτρύνει τις γυναίκες που υφίστανται κακοποίηση να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να ενημερωθούν πάνω στο ίδιο το πρόβλημα και τις υπάρχουσες δομές στήριξης για να διασυνδεθούν σε κοινότητες, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνες και να αναζητήσουν συμβουλευτική υποστήριξη, διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία.

Site: www.navarino.co.uk

Panik Entertainment Group

«H Panik Entertaiment Group είναι ένας όμιλος δισκογραφικών εταιρειών και management καλλιτεχνών, η οποία, ακολουθώντας μία ιδιαίτερη και δυναμική πορεία ανάπτυξης, έχει καταφέρει να έχει ηγετική θέση στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το active roster της Panik Entertainment Group περιλαμβάνει περισσότερους από 150 καλλιτέχνες, τους πιο καταξιωμένους, επιτυχημένους και ταλαντούχους. Η Panik Entertainment Group διαθέτει τέσσερα δισκογραφικά labels: την Panik Records, που επικεντρώνεται στο dance, pop, r’n’b και soul ρεπερτόριο, την Panik Platinum, η οποία υποστηρίζει το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, την Panik Gold, που έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Άννα Βίσση και την Panik Oxygen, η οποία ασχολείται με την έντεχνη ελληνική μουσική. Επίσης, διαθέτει δύο divisions: το Panik Agency, για το management, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και την εμπορική εκμετάλλευση ανθρώπων απ’ όλο το φάσμα της δημόσιας σφαίρας και την Panik Live, για τη διοργάνωση events και το booking. Επίσης, εκπροσωπεί αποκλειστικά τον διεθνή και ελληνικό κατάλογο της Sony Music Entertainment σε Ελλάδα και Κύπρο και κατέχει τα δικαιώματα του no1 urban label στην Ελλάδα, της Capital Music».

Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις:

Insragram:https://www.instagram.com/panik_entertainment_group

Site:www.panikmusic.gr

***Το Business Woman και οι συνεργάτες του, κρίνουν ότι η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ συγκινητικές και αρκούντως εντυπωσιακές. Επαινεί όλους όσους προσήλθαν στην εκδήλωση αφού όλοι είναι ευαίσθητοι στα θέματα αυτά!! Ταυτόχρονα σκέφτονται με την καρδιά και αισθάνονται με το μυαλό στα τόσο μείζονα κοινωνικά θέματα, όπως η θεματικής της παρούσας εκδήλωσης. Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών από την  W.I.N. Hellas, δεν αποτελεί μόνον ελπίδα αλλά και το πλαίσιο μέσα στο οποίο ζούμε  προσδοκώντας όλοι μας την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και όχι μόνον

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Συγκίνηση και ισχυρά μηνύματα στην εκδήλωση «Ένας Κόσμος Δύο Όψεις» στοMoney Show

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου η εκδήλωση «Τέλος στο
τέλειο, υποδοχή στην αποδοχή» | «Ένας Κόσμος Δύο Όψεις», στο πλαίσιο του Money Show, στο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Οργανισμό
See Beyond και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης αποτέλεσε η προβολή του Αυτοβιογραφικού Κοινωνικού
Ντοκιμαντέρ Ευαισθητοποίησης «Ένας Κόσμος Δύο Όψεις» της Συμβούλου Αναπηρίας
Παρασκευής Σαλαβγιά, το οποίο αναδεικνύει με αμεσότητα και αυθεντικότητα την εμπειρία
της «Αόρατης Αναπηρίας», μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα ενδυνάμωσης και
ενσυναίσθησης.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα έντονα συγκινησιακό πλαίσιο, με τους θεατές
και τους ομιλητές να παρακολουθούν με δέος και συναισθηματική φόρτιση το ντοκιμαντέρ.
Στη συνέχεια, η Παρασκευή Σαλαβγιά απηύθυνε ομιλία κινητοποίησης και
ευαισθητοποίησης, αναδεικνύοντας τη σημασία της αποδοχής, ενώ η εκδήλωση
ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις των αξιόλογων ομιλητών του πάνελ, οι οποίοι
προσέγγισαν το θέμα από διαφορετικές οπτικές, συμβάλλοντας σε έναν ουσιαστικό διάλογο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρότι η εκδήλωση εντάχθηκε στο πλαίσιο ενός χρηματοοικονομικού
φόρουμ, η πολυάριθμη παρουσία θεατών επιβεβαίωσε τη δυναμική και την αναγκαιότητα
τέτοιων πρωτοβουλιών.

Η ανταπόκριση του κοινού ανέδειξε ότι δράσεις υψηλής ποιότητας και ουσιαστικού
κοινωνικού περιεχομένου, όπως η συγκεκριμένη, είναι σήμερα πιο απαραίτητες από ποτέ.

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Ελλάδα – Κύπρος ενώνουν δυνάμεις στην καινοτομία: 150+ επιχειρηματικές συναντήσεις και νέες συνεργασίες στο Συνέδριο Υψηλής Τεχνολογίας & Καινοτομίας Κύπρου-Ελλάδας

Παρουσία των Γεν. Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης της
Ελλάδας, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Γεν. Διευθυντή Ιδρύματος Έρευνας & Καινοτομίας
Κύπρου, Θεόδωρος  Λουκαίδης, Γεν. Γραμματέα Έρευνας & Καινοτομίας Ελλάδας Δημήτρης 
Τερζής, Γεν. Γραμματέα ΚΕΒΕ Κύπρου Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Ανώτατων στελεχών και
θεσμικών φορέων Κύπρου – Ελλάδας & Διπλωματικών αποστολών τρίτων χωρών,
πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών κι ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον, το Συνέδριο Υψηλής
Τεχνολογίας & Καινοτομίας.


Με ιδιαίτερη επιτυχία κι έντονο ενδιαφέρον από το οικοσύστημα
καινοτομίας ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το Συνέδριο Υψηλής Τεχνολογίας και Καινοτομίας
Κύπρου – Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο UNIC Athens και διοργανώθηκε από το
Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθήνας / Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας της Κυπριακής
Δημοκρατίας στην Ελλάδα και τον Σύνδεσμο Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας (ΣΚΕΕ) σε
συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), το Κυπριακό
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), το UNIC ATHENS και το Enterprise Europe
Network.

22 επιχειρήσεις από την Κύπρο και 51 από την Ελλάδα, πραγματοποίησαν πάνω από 150
στοχευμένες B2B συναντήσεις, δημιουργώντας ουσιαστικές προοπτικές συνεργασίας κι
επενδύσεων.


Σε μήνυμά του, ο Εξοχότατος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κος.
Σταύρος Αυγουστίδης, τόνισε ότι η συνεργασία Κύπρου και Ελλάδας στον τομέα της
καινοτομίας αποτελεί στρατηγική επιλογή, που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των
οικονομιών και δημιουργεί νέες ευκαιρίες επενδύσεων κι ανάπτυξης.
Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κος Γιάννης Μπρατάκος, υπογράμμισε τη
στρατηγική σημασία της πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας ότι το ελληνικό οικοσύστημα
καινοτομίας παρουσιάζει πλέον μετρήσιμα αποτελέσματα, με τις δαπάνες R&D να αγγίζουν
το 1,5% του ΑΕΠ και τις startups να έχουν προσελκύσει επενδύσεις άνω των 2 δισ. ευρώ.
Η CEO Tototheo Global & Πρόεδρος του ΣΚΕΕ κα Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου,
ανέδειξε τη σημασία της ουσιαστικής διασύνδεσης των δύο χωρών στον τομέα της
τεχνολογίας και της καινοτομίας, λέγοντας: Το βασικό ζητούμενο δεν είναι η ύπαρξη
ταλέντου — το οποίο υπάρχει και στις δύο χώρες — αλλά η δυνατότητα αξιοποίησής του
σε κλίμακα. Κύπρος και Ελλάδα πρέπει να έχουν ένα ενιαίο οικοσύστημα που θα συνδέει ,
την έρευνα με την επιχειρηματικότητα, τη γνώση με την αγορά, τις τοπικές δυνατότητες με
τη διεθνή ανάπτυξη

Ο Γεν. Γραμματέας του ΚΕΒΕ, κος. Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, αναφέρθηκε στη διαχρονικά
στενή και παραγωγική συνεργασία μεταξύ των επιμελητηρίων Κύπρου και Ελλάδας.

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού προγράμματος από τη Hatzi Filax Group για στελέχη τηςΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ με θέμα Interviewing Skills

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Hatzi Filax Group για την ΑμΚΕ
ΙΑΣΙΣ, με θέμα τις interviewing skills, στο οποίο συμμετείχαν Assistant Managers του
οργανισμού.

Το πρόγραμμα είχε συνολική διάρκεια 4 ωρών και σχεδιάστηκε με στόχο την ενίσχυση της
αποτελεσματικότητας των συμμετεχόντων στη διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης
υποψηφίων.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με
σύγχρονες τεχνικές interviewing και να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες που αφορούν τη δομή
και οργάνωση αποτελεσματικών συνεντεύξεων.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε με βιωματική προσέγγιση, δίνοντας έμφαση σε πρακτικά
παραδείγματα από την καθημερινή επαγγελματική πραγματικότητα των στελεχών.
Το πρόγραμμα της Hatzi Filax Group εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης στελεχών
της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, ενισχύοντας τη συνέπεια και την ποιότητα στις διαδικασίες επιλογής
προσωπικού, καθώς και τη συνολική λειτουργία του οργανισμού.

Ο Νίκος Μπαλτάς, Συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, δήλωσε:
«Η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την ΑμΚΕ
ΙΑΣΙΣ, καθώς συνδέεται άμεσα με την ποιότητα, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα των
διαδικασιών μας. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Hatzi Filax Group για τις interviewing skills
προσέφερε στα στελέχη μας πολύτιμες γνώσεις και πρακτικά εργαλεία, που μπορούν να
αξιοποιηθούν άμεσα στη διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού.
Ευχαριστούμε θερμά τη Hatzi Filax Group για την ουσιαστική συνεργασία και τη συμβολή τους
στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μας.»

Η Σοφία Σκευοφύλακα (CCO Hatzi Filax Group) δήλωσε:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ για την εμπιστοσύνη και την άριστη
συνεργασία. Η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων αποτελεί
βασικό πυλώνα για τη βιώσιμη εξέλιξη κάθε οργανισμού. Μέσα από στοχευμένα προγράμματα
όπως το συγκεκριμένο, ενισχύουμε ουσιαστικά τις δεξιότητες των στελεχών και συμβάλλουμε
στη διαμόρφωση ποιοτικών και αποτελεσματικών διαδικασιών, που υποστηρίζουν τη συνεχή
ανάπτυξη του οργανισμού.»

Continue Reading

Trending