Connect with us

Videos

Πόσο καλά γνωρίζεις τα Πιστεύω & τις Πεποιθήσεις σου; | Πέγκυ Μουζάκη

Πώς αυτό που πιστεύουμε ότι είμαστε επηρεάζει τις κινήσεις και τις ενέργειές μας; ?Οι πεποιθήσεις μας έχουν την δυνατότητα να προάγουν την ποιότητα της ζωής μας ή να την περιορίζουν!

Οnline Webinar “Πόσο καλά γνωρίζεις τα Πιστεύω & τις Πεποιθήσεις σου;” ✅Ποιο είναι το δικό σου όραμα για την ζωή σου που καλείσαι να «ξεμάθεις» κάποια πιστεύω προκειμένου να το υλοποιήσεις;

Στο webinar αυτό θα:
✔Κάνεις βουτιά στο ασυνείδητο κομμάτι του εαυτού σου ✔Ανακαλύψεις βαθιές πεποιθήσεις που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου

✔Συνειδητοποιήσεις τα «πιστεύω» σου και θα αποφασίσεις εάν σε εξυπηρετούν

✔Μάθεις να αφουγκράζεσαι τι λες και πώς το λες

✔Μάθεις να ελίσσεσαι ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς

?NLP Τεχνικές και Εργαλεία για να αντιληφθείς ότι έχεις την δυνατότητα, εάν και εφόσον το επιθυμείς, να «γκρεμίσεις» πεποιθήσεις και Πιστεύω που δεν προάγουν την ποιότητα της ζωής σου, να αμφισβητήσεις και να υιοθετήσεις νέα ενδυναμωτικά Μοτίβα σκέψης και αντίληψης.

?Εarly bird ως 07/03 40€ ?Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, 14.00-17.00 ?Πληροφορίες – Εγγραφές:↩ https://www.peggymouzaki.com/store/p5…

Continue Reading

Videos

Πέγκυ Μουζάκη | 5 Αλήθειες για να επικοινωνήσουμε με κάποιον άνθρωπο

Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Videos

Πέγκυ Μουζάκη | Επικοινωνία και Συγκρούσεις με Αποδοχή, Κατανόηση και Σεβασμό


Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Videos

Η ιστορία του BusinessWoman

Το περιοδικό Businesswoman και το portal www.businesswoman.gr, αποτελούν, από το 2000 που ξεκίνησε η παρουσία τους, σημαντικές πηγές ενημέρωσης για τη Γυναίκα Επιχειρηματία και Στέλεχος Επιχείρησης.

Δημιουργήθηκαν από μια ομάδα γυναικών επιχειρηματιών με στόχο την εξοικείωση της σύγχρονης γυναίκας με την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία, ώστε να ενημερώνεται για προγράμματα, υπηρεσίες και πηγές που θα της δώσουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Με την επιστημονική αρθρογραφία που φιλοξενεί στις “on line” σελίδες του το businesswoman.gr είναι ένα άκρως έγκυρο και λειτουργικό μέσο αναζήτησης.

Continue Reading

Trending