Εκδηλώσεις
Η Μεγάλη Γιορτή του Ποδήλατου κλείνει φέτος τα 10 χρόνια – Στόχος η Ανάπτυξη της Χρήσης του Ποδηλάτου στην Ελλάδα!!
Το «Athens Bike Festival» 2024 μας καλεί να το γιορτάσουμε στις 12,13,14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο (ΟΣΥ)
Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, η μοναδική έκθεση για το ποδήλατο στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και μας καλεί να το γιορτάσουμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πιο φρέσκια διοργάνωση!
Για τρεις ημέρες, 12 -14 Απριλίου 2024, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, θα φιλοξενήσει μια σειρά δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο για όλους και όλες!
Με τη στήριξη της ΔΕΗ, η φετινή διοργάνωση ανανεώνεται, εξελίσσεται και δυναμώνει μαζί́ με το ποδήλατο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης.
Κάνω κι εγώ ποδήλατο
Φίλοι του ποδήλατου και όχι μόνο, ενδιαφερόμενοι για τρόπους εναλλακτικής, βιώσιμης μετακίνησης, παιδιά́, αθλητές και ερασιτέχνες ποδηλάτες – όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή́ του, είναι καλεσμένοι στην τριήμερη αυτή γιορτή.
Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου
Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, ποδηλατικός τουρισμός αλλά́ και πολλές παράλληλες δραστηριότητες, θα πρωταγωνιστήσουν στο 10ο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.
Ποδήλατα δρόμου, Gravel, mountain bikes, ποδήλατα πόλης αλλά και ποδήλατα με ηλεκτρική́ υποβοήθηση, θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να τα ανακαλύψουν αλλά και να τα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες.

Οι μελλοντικοί ποδηλάτες
Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν αλλά και να μάθουν ποδήλατο στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας με πολλά αναμνηστικά δώρα.
Και το καλύτερο; Να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό αγώνα ποδηλάτου ισορροπίας για μικρούς, πολύ μικρούς πρωταθλητές! Κλείστε τώρα θέση για το Walker Race!
Test Rides
Αποτελούν παραδοσιακά βασικό πυλώνα του φεστιβάλ, καθώς δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ποδήλατα, να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα της αγοράς από διαφορετικές κατηγορίες και τιμές και να κάνουν συγκρίσεις.
Οι δοκιμές γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και διαρκούν όλες τις ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ.

Η ΔΕΗ μας προσκαλεί να κάνουμε περισσότερο ποδήλατο!
Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ υλοποιείται και φέτος με την υποστήριξη της ΔΕΗ.
Η κορυφαία εταιρεία ενέργειας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον,στηρίζει το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και το προωθούν ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης.
Ειδικά για φέτος, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, η ΔΕΗ μας προτείνει:
ΔΕΗ e Rides!
Η ΔΕΗ σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την Αθήνα με ένα ποδήλατο!
Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε βόλτες με ηλεκτρικά ποδήλατα, στο κέντρο της Αθήνας.
Οι έμπειροι συνοδοί του SOLEBIKE και του Pame Volta, αναλαμβάνουν να σας ξεναγήσουν στους δρόμους της Αθήνας, με ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης και πολύ κέφι!
Οι βόλτες ξεκινούν και τερματίζουν στον χώρο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο περίπτερο της ΔΕΗ και οι συμμετοχές είναι περιορισμένες, γι’ αυτό, προλάβετε να κλείσετε εγκαίρως τη θέση σας και να χαρείτε την Αθήνα όπως της αξίζει – με ένα ποδήλατο!
Workshops + Bike Talks Powered by ΔΕΗ
Θέλετε να μάθετε πώς να αλλάζετε ελαστικά ή να ρυθμίζετε τα φρένα στο ποδήλατο; Ποια η κατάλληλη διατροφή για παιδιά – ποδηλάτες; Πώς να επισκευάζετε τη σαμπρέλα ή να ρυθμίζετε τις ταχύτητες; Ποια τα καλύτερα tips διατροφής και υδάτωσης στην ποδηλασία;
Για κάθε ερώτηση, έχουμε την απάντηση! Και όλες έρχονται από τους ειδικούς σε κάθε κατηγορία.
Δες τη λίστα με τα Bike Talks και τα Workshops του Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ και κλείσε τώρα θέση γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος!
Δίπλωμα Οδήγησης Ποδηλάτου για Παιδιά Δημοτικού από την ΔΕΗ
H ΔΕΗ προσκαλεί τα παιδιά δημοτικού να αποκτήσουν το πρώτο τους «Δίπλωμα Ποδηλάτου» για να απολαμβάνουν με ασφάλεια το ποδήλατο!
Το πρόγραμμα “Δίπλωμα Ποδηλάτου” για παιδιά δημοτικού που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, στοχεύει στην ανάπτυξη της χρήσης του ποδηλάτου στα παιδιά, την ενημέρωση των παιδιών για θέματα οδικής ασφάλειας και υπεύθυνης χρήσης του δρόμου αλλά και, εμμέσως, στην ευαισθητοποίηση των ενηλίκων απέναντι στο ποδήλατο.
Και, μέσα από τα παραπάνω, στην ανάπτυξη της χρήσης του ποδηλάτου στην Ελλάδα, με έμφαση στην οδική ασφάλεια.
Το πρόγραμμα αποτελεί μία προσφορά της ΔΕΗ και υλοποιείται σε συνεργασία με το εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Cities for Cycling.
Το πρόγραμμα λειτουργεί καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, και τα γκρουπ ξεκινούν ανά μισή ώρα.
Επισκεφθείτε το www.bikefestival.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα, τις παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις του φετινού Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ που αναμένεται να κάνει τους… τροχούς του ποδηλάτου να κυλήσουν ακόμα πιο γρήγορα!
Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου σας περιμένει να τον ανακαλύψετε, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο κέντρο της Αθήνας: εύκολη πρόσβαση, άνετος χώρος και φυσικά ασφαλές parking ποδηλάτων – ίσως το μεγαλύτερο που στήνεται, κάθε χρόνια, σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!
εισιτήριο 5 ευρώ | early bird 2.5 ευρώ
https://www.more.com/happenings/festival/athens-bike-festival-2024-powered-by-dei/
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
- Παρασκευή 12 Απριλίου: 17:00 – 21:00
- Σάββατο 13 Απριλίου: 11:00 – 20:00
- Κυριακή 14 Απριλίου: 11:00 – 20:00
Πληροφορίες:
Εκδηλώσεις
Ο Όμιλος EPSILONNET χορηγός στο 7ο Διεθνές Συνέδριο του ΟΕΕ
Στο επίκεντρο ο θεσμικός διάλογος για την οικονομία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον κρίσιμο ρόλο των λογιστών στη νέα εποχή
Ο Όμιλος EPSILONNET στήριξε ως χορηγός το 7ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με τίτλο «The World in Disruption», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συγκεντρώνοντας κορυφαίους εκπροσώπους της Πολιτείας, της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρέθηκαν οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η τεχνητή νοημοσύνη και οι μεγάλες προκλήσεις που διαμορφώνουν το νέο οικονομικό περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας.
Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι επισημάνσεις του προέδρου του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνου Κόλλια για το ρόλο, τις παρεμβάσεις και τις προοπτικές του Οικονομικού Επιμελητηρίου καθώς και ο διάλογος που αναπτύχθηκε στα διάφορα πάνελ με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, υψηλόβαθμων στελεχών του ιδιωτικού τομέα καθώς και πολιτικών στελεχών με βαρύνουσα άποψη για το πολιτικό γίγνεσθαι και τις διεθνείς εξελίξεις.
Σημαντική στιγμή αποτέλεσε επίσης η παρέμβαση – ομιλία του κ. Πιτσιλή, Διοικητή της ΑΑΔΕ, ενώ στην κορύφωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, στην οποία ανάμεσα στις άλλες σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης παρουσιάστηκαν οι προτεινόμενες αλλαγές στο πλαίσιο της δέουσας επιμέλειας των λογιστών. Όπως ανακοινώθηκε, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών θα καθορίζει πλέον τα μέτρα δέουσας επιμέλειας, η ΑΑΔΕ θα διατηρεί αυτούσιο τον ελεγκτικό της ρόλο και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος θαέχει την αρμοδιότητα επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων μέσω των θεσμικών του οργάνων. έχει την αρμοδιότητα επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων μέσω των θεσμικών του οργάνων.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία σημαντική θεσμική παρέμβαση για τον κλάδο των λογιστών και οικονομολόγων,καθώς ενισχύει τον ρόλο του ΟΕΕ ως επαγγελματικού φορέα και διαμορφώνει ένα πιο σαφές και λειτουργικό πλαίσιο εποπτείας και επαγγελματικής ευθύνης.
Σε μία περίοδο κατά την οποία οι κανονιστικές απαιτήσεις, η ψηφιοποίηση και οι ανάγκες συμμόρφωσης αυξάνονται διαρκώς, η ανάγκη για σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, αξιόπιστες τεχνολογικές υποδομές και άμεση πρόσβαση στην πληροφορία γίνεται πιο κρίσιμη από ποτέ για τους επαγγελματίες του κλάδου.
Την EPSILONNET εκπροσώπησε ο κ. Ιωάννης Μίχος, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου,επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική και ουσιαστική σχέση του Ομίλου με τον λογιστικό και οικονομικό κλάδο,καθώς και τη σταθερή δέσμευσή του να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον θεσμικό διάλογο, την καινοτομία και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Η EPSILONNET, ο μεγαλύτερος Όμιλος επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα, παραμένει σταθερά δίπλα στους λογιστές, οικονομολόγους και επιχειρήσεις της χώρας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ενισχύουν την παραγωγικότητα, την κανονιστική συμμόρφωση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς.
Η συμμετοχή του Ομίλου EPSILONNET στο 7ο Διεθνές Συνέδριο του ΟΕΕ εντάσσεται στη συνολική στρατηγική του Ομίλου για την ενίσχυση της θεσμικής παρουσίας του, υποστήριξη του λογιστικού και οικονομικού κλάδου και ανάδειξη της τεχνολογίας ως καταλύτη ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Εκδηλώσεις
Το EPSILON SMART ERGANI ενσωματώνεται στο Samsung Wallet
-Το EPSILON SMART ERGANI ενσωματώνεται στο Samsung Wallet – Νέα εποχή για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας Η EPSILONNET και η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την ενσωμάτωση της υπηρεσίας EPSILON SMART ERGANI στο Samsung Wallet, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εργασιακής καθημερινότητας.
-Με την επίσημη διάθεση του Samsung Wallet, οι χρήστες αποκτούν ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό πορτοφόλι στο οποίο μπορούν να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται σημαντικά ψηφιακά στοιχεία της καθημερινότητάς τους. Στο πλαίσιο αυτό, το Samsung Wallet αποκτά τη δυνατότητα να φιλοξενεί και τις ψηφιακές κάρτες εργασίας των εργαζομένων, προσφέροντας έναν σύγχρονο, ασφαλή και εύχρηστο τρόπο πρόσβασης στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.
-Μέσω της ενσωμάτωσης του EPSILON SMART ERGANI, της προηγμένης λύσης της EPSILONNET που υποστηρίζει τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, οι εργαζόμενοι θα μπορούν πλέον να έχουν την κάρτα εργασίας τους διαθέσιμη απευθείας μέσα στο Samsung Wallet του κινητού τους τηλεφώνου. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η καθημερινή χρήση της, ενώ παράλληλα ενισχύεται η αξιοπιστία και η αμεσότητα στην καταγραφή του χρόνου εργασίας.
-Η νέα αυτή δυνατότητα συνδυάζει την τεχνογνωσία της EPSILONNET στον τομέα των επιχειρησιακών εφαρμογών και της μισθοδοσίας με την καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή της Samsung στον χώρο των mobile services, δημιουργώντας μια εμπειρία που απλοποιεί τις διαδικασίες για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Η ενσωμάτωση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στο Samsung Wallet αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς ένα πιο σύγχρονο, ψηφιακό και διασυνδεδεμένο εργασιακό περιβάλλον, όπου οι υπηρεσίες είναι άμεσα προσβάσιμες από τη συσκευή που συνοδεύει καθημερινά τον χρήστη.
-Η EPSILONNET και η Samsung συνεχίζουν να επενδύουν σε λύσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Εκδηλώσεις
«ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!» – Γιορτάζουμε ΜΑΖΙ τη Γιορτή της Μητέρας
«ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!» – Γιορτάζουμε ΜΑΖΙ τη Γιορτή
της Μητέρας στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ Η μεγαλύτερη Γιορτή Πρόληψης αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες, το «Μαμά σ’αγαπώ!!! Να προσέχεις!!», έρχεται, την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τη δράση «Μαμά, σ’ αγαπώ!!! Να προσέχεις!!!», μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στις μαμάδες μας, την πρόληψη και τη φροντίδα της υγείας μας. Γιατί το πιο ωραίο δώρο στη μαμά μας είναι η φροντίδα κι η αγάπη μας! Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η δράση αυτή, υπόσχεται να είναι και φέτος μία άκρως διασκεδαστική και ταυτόχρονα ενημερωτική εμπειρία για όλη την οικογένεια, ενώ στόχος της είναι να περάσει ένα ουσιαστικό μήνυμα: Ότι η Πρόληψη είναι πράξη αγάπης! Προς τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε.
ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος & Υπέρηχος Μαστού για όλες τις γυναίκες έως 45 ετών Στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης του Συλλόγου μας η γιορτή μας -που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια- έχει ως βασικό της σκοπό να υπενθυμίσει σε εσένα μαμά πόσο σπουδαίο είναι να αγαπάς, να φροντίζεις και να προσέχεις τον εαυτό σου για να σε έχουμε πάντα υγιή κοντά μας!
Το πρόγραμμα της Γιορτής μας Γιατί το πιο ωραίο δώρο στη μαμά μας είναι η φροντίδα κι η αγάπη μας! Το πιο δυνατό «Μαμααάαα Σ’ΑΓΑΠΩ!!! Να προσέχεις!!!» θα ακουστεί από τους μικρούς μας φίλους, την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Δείτε το διασκεδαστικό πρόγραμμα της γιορτής και περισσότερες πληροφορίες:https://almazoisthes.gr/mama-sagapo/
-
Επιχειρηματικότητα5 + 1 TIPS…. Ορθής Επικοινωνίας!
-
Επιχειρηματικότητα5 + 1 TIPS…. ΟΡΘΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
-
ΟικογένειαΗ Caresma αλλάζει το τοπίο της φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων, με σύμμαχο την εκπαίδευση & τεχνολογία.
-
ΣυνεντεύξειςMeet the Designers – Μια πρωτοβουλία που φωτίζει τους Έλληνες δημιουργούς..
-
Εκδηλώσεις«Ποιητικοί Δρόμοι»: Μια μεγάλης κλίμακας πολιτιστική δράση στην Καλαμάτα
-
Εκδηλώσεις«Μια βεντάλια από γυναίκες» – Ζωή Τηγανούρια
-
ΞενοδοχείαΞενώνας «Το Αρχοντικόν» – Διαμονή στη φύση με άνεση & πολυτέλεια
-
ΕκδηλώσειςFrida Kahlo: Beyond the Icon Immersive Experience

