Connect with us

Συνεντεύξεις

Hatzi Filax: Χρυσή Διάκριση στο Customer Experience Culture από τα Loyalty Awards 2021

Η ομάδα της Hatzi Filax Group – κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, κ. Σοφία Σκευοφύλακα, κ. Αγγελική Χρυσικού, κ. Αλίκη Κονταξάκη

Η HATZI FILAX GROUP Training | Consulting | Technology, εταιρία εκπαίδευσης και ανάπτυξης, ειδικεύεται στην Εκπαίδευση υψηλών αποδόσεων μέσα από την οργάνωση Ακαδημιών για επιχειρήσεις με θέμα το Customer Experience και Training for Business και στην Ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση της Τεχνολογίας, μέσα από 3 κύριους πυλώνες: “Soft Skills”, “Customer Experience”, Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Loyalty Awards 2021 | Χρυσό βραβείο Customer Experience Culture “Best Initiative for Change to CX Culture

Στόχος της HATZI FILAX GROUP είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να «ξεκλειδώσουν» δεξιότητες και δυνατότητες του Ανθρώπινου Δυναμικού τους, ώστε να οικοδομήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και να έχουν μια εξαιρετική προσωπική ανάπτυξη.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή της HATZI FILAX GROUP στην οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων για την μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα εποχή του πελάτη, την εποχή της παροχής Εμπειρίας στον Πελάτη (Customer Experience). 

H HATZI FILAX GROUP έχει στο ενεργητικό της πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών με επιχειρήσεις πολλών, διαφορετικών κλάδων της οικονομίας. Αυτό που καθιστά ιδιαίτερα επιτυχή κάθε συνεργασία, είναι η αφοσίωση και προσήλωση που επιδεικνύει η  HATZI FILAX GROUP στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, τον οποίο χειρίζεται και υποστηρίζει με τρόπο μοναδικό, θεωρώντας τους στόχους του ως δικούς της στόχους. 

Η ομάδα της Hatzi Filax Group – κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, κ. Σοφία Σκευοφύλακα, κ. Αγγελική Χρυσικού, κ. Αλίκη Κονταξάκη

Για την πορεία της αυτή, η HATZI FILAX GROUP έχει αποσπάσει πολλές  σημαντικές διακρίσεις και βραβεία. 

Για 4η χρονιά, ο θεσμός των Loyalty Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, παρουσίασε τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά για την αφοσίωση των πελατών, προγράμματα loyalty στη χώρα μας. 

κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group

H Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 1 Ιουνίου, στο House 124, με Πρόεδρο της Επιτροπής τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Σιώμκο.  

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η Hatzi Filax Group απέσπασε Gold βραβείο Customer Experience Culture με τίτλο “Best Initiative for Change to CX Culture”, για την οργάνωση και υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος ανάπτυξης εταιρικής κουλτούρας και μετάβασης της εταιρίας από το Customer Service στο Customer Experience – CX.  Μέσω της καθιέρωσης της πελατοκεντρικής προσέγγισης και της ορθής διαχείρισης παραπόνων και επικοινωνίας η εταιρία δεν προσφέρει πλέον μια απλή εξυπηρέτηση στον Πελάτη αλλά μια ουσιαστική Εμπειρία.

Το βραβείο παρέλαβαν η κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group και η κ. Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Cofounder της Hatzi Filax Group.

Στην βράβευση παρευρέθηκαν επίσης, η κ. Αλίκη Κονταξάκη, Marketing Coordinator και  η κ. Αγγελική Χρυσικού, Consulting Coordinator της Hatzi Filax Group.

Επίκαιρα Πρόσωπα

«Αφιέρωμα» Η Θεσσαλία επιχειρεί: Καλλιόπη Τζήκα

Η σημερινή ενασχόληση της Καλλιόπης ,ξεκίνησε πριν είκοσι χρόνια. Παρόλο που ως τότε εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση ένδυσης, διαπιστώνοντας  κάποια στιγμή την αξία της ασφάλισης και γνωρίζοντας το επάγγελμα του ασφαλιστή εκ του σύνεγγυς, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί σε αυτό.

Ήταν και είναι του χαρακτήρα της ,η προσφορά στον άνθρωπο και το επάγγελμα του ασφαλιστή είναι ακριβώς αυτό. Προσφέρει συμβουλευτική σε πολύ σοβαρά θέματα όπως προστασία οικογένειας, κάλυψη δαπανών εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης , δημιουργία ομαδικών συμβολαίων των εργαζομένων για τις επιχειρήσεις, ασφαλίσεις κτιριακών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού επιχειρήσεων , χρηματοοικονομικά προγράμματα σύνταξης – αποταμίευσης κ.α.

Πιστεύει ακράδαντα ότι ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεν  εξασκεί επάγγελμα αλλά κοινωνικό έργο. Εξασφαλίζει ποιότητα ζωής, προστασία νοικοκυριών, στήριξη και ενθάρρυνση στην επιχειρηματικότητα.

Αυτό ακριβώς την γοήτευσε, καθώς και οι απεριόριστες δυνατότητες που σου δίνει ένα επάγγελμα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα, δεδομένου ότι η ασφαλιστική συνείδηση στον Έλληνα τείνει συνεχώς αυξανόμενη, ακολουθώντας τα Ευρωπαικά πρότυπα και ιδιαίτερα τώρα που η κλιματική αλλαγή άρχισε να φέρνει άσχημα καιρικά φαινόμενα με καταστροφικά αποτελέσματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι ένας τομέας ζωτικής σημασίας για την πορεία της χώρας, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην  βιώσιμη ανάπτυξη, στο δημογραφικό και να εξασφαλίσει δημοσιονομική ισορροπία.

-Πως μπορούμε να ενισχύσουμε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα;

Επειδή όλα ξεκινάνε μέσα από την οικογένεια, αρχικά λοιπόν η γυναίκα πρέπει να έχει την στήριξή της. Tην ώθηση από τους αγαπημένους της ανθρώπους ότι μπορεί να τα καταφέρει, παρόλο που η ίδια το γνωρίζει.

Κατά δεύτερον, χρειάζεται η αμέριστη υποστήριξη από την πλευρά της πολιτείας, με χρηματοδοτικά εργαλεία, επιδοτούμενα προγράμματα, εκπαίδευση σε οικονομικές, φορολογικές και ψηφιακές δεξιότητες, θέματα τα οποία μας απασχολούν ιδιαίτερα στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), γιαυτό και οι δράσεις μας κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, η πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει την μητρότητα των επιχειρηματιών κατά τις χρονικές περιόδους κύησης, λοχείας και ανατροφής τέκνων. Είναι μια πρόταση μας, ως Επιμελητήριο Λάρισας,  Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας και του ( ΕΕΔΕΓΕ), προς το Υπουργείο Εργασίας, μία πρόταση η οποία δείχνει να έχει θετική εξέλιξη.

Αν η γυναίκα στηριχθεί οικονομικά σε αυτές τις κρίσιμες και ευαίσθητες περιόδους, όχι μόνο θα σωθεί η επιχείρηση της αλλά θα μεγαλουργήσει.

Προφανώς βέβαια,  μια τέτοιου είδους κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης, θα προτρέψει και πολλές νέες γυναίκες , που βρίσκονται προ των πυλών δημιουργίας οικογένειας, να ασχοληθούν με το επιχειρείν.

-Τι θα συμβουλεύατε σε μια νέα επιχειρηματία που θα επιθυμούσε να
ασχοληθεί με το αντικείμενο σας. Ποιες δυσκολίες και προκλήσεις καλείται να αντιμετωπίσει;

Η πώληση ενός ασφαλιστικού προιόντος, δεν είναι και η ευκολότερη που υπάρχει,  διότι πρόκειται για ένα άυλο προιόν.Χρειάζεται πίστη στον θεσμό της ασφάλισης, αγάπη για τον άνθρωπο,επίσης  ενσυναίσθηση , υπομονή, ευγενική επιμονή και αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει κανείς για να σταθεί επάξια στον χώρο της ασφάλισης.

Αλλά πάνω από όλα να έχει αξίες ηθικής και τιμιότητας.Στοιχεία τα οποία, σε βάθος χρόνου αναγνωρίζονται από τους πελάτες και οι πωλήσεις αυξάνονται μέσω των συστάσεων λόγω του επαγγελματικού προφίλ που θα έχει καταφέρει να δημιουργήσει και της εμπιστοσύνης που θα έχει εμπνεύσει.

Απαραίτητη προϋπόθεση προφανώς, η καλή γνώση των προϊόντων, η συνεχής εκπαίδευση, επιμόρφωση και επίσης καλή γνώση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο συνδυασμός των άνωθεν είναι τα θεμέλια για την ανοικοδόμηση της επαγγελματικής της εξέλιξης και επιτυχίας.

-Ποιους κλάδους προβλέπετε ότι θα κατακτήσουν ή σε ποιους εκτιμάτε ότι
θα διαπρέψουν οι γυναίκες εργαζόμενες στο μέλλον;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κλάδος που αδυνατεί η γυναίκα να διαπρέψει, εξαιρουμένων των κλάδων που έχουν ως απαραίτητη προϋπόθεση την μυϊκή δύναμη, αλλά και εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις. 

 Είναι ευκαιρία τώρα, στην νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού που ανατέλλει, οι γυναίκες να γίνουν κυρίαρχες στην αγορά, διεκδικώντας αυτό που τους αξίζει.

Ο στόχος της γυναίκας πλέον ,δεν θα είναι μόνο ο βιοπορισμός, αλλά η ισότητα σε όλα τα επίπεδα, η καταξίωση της και η επίτευξη εκ μέρους της, υψηλής ποιότητας ζωής.

Οι γυναίκες επιχειρηματίες παρόλο που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα σε σχέση με τούς άντρες για την επίτευξη των στόχων τους, ωστόσο διαθέτουν ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητες, όπως είναι ο έλεγχος και η πρόληψη του κινδύνου και η αξιολόγηση στελεχών και συνεργατών, με αποτέλεσμα να δίνουν προστιθέμενη αξία στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

-Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Επαγγελματικά, νοιώθω , ευχαριστημένη για την έως εδώ πορεία μου, μια πορεία πού μου έφερε στο διάβα της, επιτυχίες, βραβεύσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και επίπεδο Βορείου Ελλάδος, μέσα από την οποία δημιουργήθηκε ένα αξιόλογο χαρτοφυλάκιο πελατών, με αναμενόμενες βέβαια δυσκολίες και αποτυχίες. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζω να προσπαθώ, με αγάπη για το επάγγελμα που επέλεξα. Ταυτόχρονα  ξοδεύω και αρκετή από την ενέργειά μου, στην προσφορά μου στον άνθρωπο, μέσα από σειρά δράσεων για το κοινό καλό, εκπροσωπώντας έναν μεγάλο φορέα της επιχειρηματικότητας, όπως είναι το Επιμελητήριο Λάρισας, με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσφορά στο γυναικείο επιχειρείν.

Θα ήθελα να κλείσω με μια συμβουλή, προς τις γυναίκες που σκέφτονται να ασχοληθούν με το επιχειρείν. Να νικήσουν τους φόβο της αποτυχίας, να αφοσιωθούν στον στόχο τους με πίστη, υπομονή και επιμονή, σκεπτόμενες ότι  είναι μοναδικές, δυνατές και υπάρχει μόνο ένας δρόμος, αυτός της επιτυχίας και είναι μαγικά εκεί.

Άλλωστε, όπως είπε και ο Καναδός συγγραφέας Bryan Tracy, κάθε μεγάλη επιτυχία, έρχεται μετά από μια μακρά περίοδο σκληρής δουλειάς, προς μια κατεύθυνση, έχοντας έναν ξεκάθαρο στόχο.

Continue Reading

Επίκαιρα Πρόσωπα

«Αφιέρωμα» Η Θεσσαλία επιχειρεί: Σταυρούλα Παπαδέα

Έχουν περάσει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια από τότε που εντάχθηκε η Σταυρούλα στην οικογένεια του EFILIAL TRAVEL, το οποίο δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού εδώ και 35 χρόνια – την «βαριά» δηλαδή , βιομηχανία της χώρας μας. Ιδιοκτήτρια ενός ταξιδιωτικού γραφείου με βάση την πόλη της Λάρισας, και έχει αναλάβει αποκλειστικά τον πεδίο που αφορά στην διαμόρφωση και υλοποίηση , εξατομικευμένων ταξιδιών πάνω στις ανάγκες του εκάστοτε επισκέπτη/πελάτη/εταιρία.

Μιλήστε μας λίγο για την εταιρία σας, ποια τυχόν προβλήματα υπάρχουν και ποια εφόδια πρέπει να έχει μια γυναίκα για να προχωρήσει

Εδώ θα χρειαστεί να χωρίσω την απάντησή μου σε δύο σκέλη. Αρχικά τα «προβλήματα» που θα προτιμούσα να ονομάσω προκλήσεις και έπειτα τα εφόδια και τρόπο σκέψης που χρειάζεται μια γυναίκα.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, οι προκλήσεις ενός ελεύθερου επιχειρηματία είναι συνήθη εφόσον αναφερόμαστε για μια ελεύθερη αγορά , με υγιή ή μη ανταγωνισμό και όλο το ρίσκο του επιχειρείν που ενυπάρχει σε αυτή. Ειδικότερα όμως και συγκεκριμενοποιώντας τον χρονικό ορίζοντα στην εποχή του covid 19 , η δική μας ασχολία έχει πληγεί όπως κατανοείτε και εσείς σημαντικά. Δεν μιλάμε για μια περίοδο που η δουλειά κάνει την λεγόμενη «κοιλιά» αλλά για μια κατακόρυφη πτώση της ζήτησης ήτοι και των εσόδων. Συνεπώς εδώ επέρχεται πλέον η πρόκληση της επιβίωσης.

Περνώντας στο δεύτερο σκέλος  θα επιλέξω να πως , πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν ήδη όλα τα πηγαία εφόδια για να προχωρήσουν. Πολύ κουράγιο, μεγάλη περιέργεια και μια δύναμη που ως δια μαγείας την κάνει να ξεπερνά έναν σκόπελο απλά και μόνο για να πάει στον επόμενο και όχι να επαναπαυθεί στις δάφνες της. Προχωρώντας σε αυτά που μπορούν να αποκτηθούν , θα έλεγα την δημιουργικότητα , την υπομονή , την προσαρμοστικότητα και πάνω απ’ όλα αυτά , το πραγματικό μεράκι για αυτό που έχει επιλέξει να κάνει.

Πιστεύετε πως ο τομέας με τον οποίο ασχολείστε μπορεί να έχει εξέλιξη στο μέλλον;

Σίγουρα ναι , ίσως όμως με διαφορετικό τρόπο. Οι ανάγκες όπως και η επιλογές του τρόπου ταξιδιών , έχουν αλλάξει άρδην την τελευταία δεκαετία. Όπως ανέφερα παραπάνω , η προσαρμοστικότητα είναι το μυστικό της βιωσιμότητας και ανάπτυξης. Είναι σημαντικό λοιπόν να παρατηρούμε τι συμβαίνει γύρω μας ώστε να ανταποκρινόμαστε και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Τι θα προτείνατε σε μια νέα γυναίκα επιχειρηματία που κάνει τώρα τα 
πρώτα της βήματα στον χώρο.

Να χτίσει . Να οργανωθεί σιγά σιγά  να μην κυνηγήσει μια άμεση επιτυχία – σαν πυροτέχνημα. Τα μικρά βήματα , τουλάχιστον για εμένα, βοηθούν για διάφορους λόγους. Μειώνουν το ρίσκο – είτε αυτό είναι οικονομικό είτε ψυχολογικό, αυτό δηλαδή που κυρίως σε αποτρέπει από το να κάνεις την εκκίνηση. Επιπλέον, σου αφήνουν περιθώριο να κάνεις μικρά λάθη και να μαθαίνεις διορθώνοντάς τα. Να ελπίζουν να κάνουν λάθη και να είναι υπέρμαχοι αυτών – δεν υπάρχει πιο υγιής και σίγουρο τρόπος να εξελιχθείς. Έπειτα σου δίνουν το χρόνο να αποκτήσεις μια ολιστική εικόνα των συνισταμένων της αγοράς, κάτι το οποίο θέλει συνεχή παρακολούθηση κυρίως στο πλαίσιο της παρατήρησης.

Σημαντικό είναι να αφουγκράζεσαι χωρίς να κρίνεις , να κάνεις πολλές ερωτήσεις στον εαυτό σου αλλά και σε άλλους. Οι συζητήσεις με ανθρώπους στο χώρο του γενικού εμπορίου , σχεδόν πάντα έχουν να σου δώσουν είτε μια καινούρια πληροφορία είτε μια καινούρια οπτική.

Τέλος , οτιδήποτε και αν είναι αυτό στο οποίο κάποιος επιλέξει να δραστηριοποιηθεί , να συμπεριλάβει τα ταξίδια ως ένα αναγκαίο κομμάτι της προετοιμασίας. Όσα περισσότερα ερεθίσματα δεχτούμε , ακόμη κ αν φαινομενικά δεν συνδέονται με την δουλειά μας, βοηθούν στην συνδυαστική σκέψη και στην δημιουργία πρωτοπόρων ιδεών ή υβριδικών λύσεων.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον;

Σκοπεύω να μείνω στο κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Είναι ένας κόσμος που όσο και αν κατά διαστήματα φέρνει αρκετό στρες, είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω με πολλή αγάπη, προσήλωση και μεράκι. Σπουδαίο ζήτημα να παίρνεις ευχαρίστηση από εκεί που περνάς σχεδόν όλη σου την ημέρα. Ακρογωνιαίος λίθος θα έλεγα μιας ισορροπημένη ζωή.

Continue Reading

Συνεντεύξεις

SO SIMPLE….. Διώξτε το λίπος, αυξήστε την μυϊκή μάζα.

Τα τελευταία 40 χρόνια, η λιποαναρρόφηση αποτελεί την πλέον δημοφιλή και αποτελεσματική μέθοδο αφαίρεσης του λίπους. Απευθύνεται στο εντοπισμένο και ανεπιθύμητο λίπος και στο λίπος εκείνο που είναι ανθεκτικό στην δίαιτα και στην άσκηση.Στις γυναίκες εντοπίζεται κυρίως στους μηρούς και την κοιλιά ενώ στους άνδρες  στην κοιλιά και στους μαστούς(γυναικομαστία).Δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος αλλά μέθοδο σμίλευσης και βελτίωσης του σωματικού περιγράμματος.

Η λιποαναρρόφηση είναι η χειρουργική τεχνική με την οποία αφαιρούμε λίπος με την χρήση κάνουλας την οποία και εισάγουμε μέσα από μικρές οπές. Οι κάνουλες αυτές είναι συνδεδεμένες με μηχάνημα αναρρόφησης που ασκεί αρνητική πίεση. Έτσι αφαιρούμε λιποκύτταρα τα οποία ΄΄δεν ξαναγεννιούνται΄΄ και αυτό διότι ο αριθμός των λιποκυττάρων μας  μετά την ενηλικίωσή μας παραμένει σταθερός.

Η λιποαναρρόφηση εφαρμόζεται όπου υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος. Χρησιμοποιώντας  παλλόμενη κάνουλα(PAL) Power Assisted Lipoplasty, αφαιρούμε λίπος με μεγάλη ακρίβεια, ατραυματικά με λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο, με λιγότερα μετεγχειρητικά οιδήματα και εκχυμώσεις και γρηγορότερη αποκατάσταση. Στην PAL χρησιμοποιούμε λεπτότερες κάνουλες οι οποίες πάλλονται πάνω από 3000 φορές το λεπτό, διασπώντας και αναρροφώντας έτσι ευκολότερα το λίπος.

Το λίπος το οποίο αφαιρείται μπορεί να ανακυκλωθεί ουσιαστικά και να μεταφερθεί σε περιοχές όπως γλουτοί, στήθος ή όπου χρειάζεται  για να ΄΄γεμίσουμε΄΄ και να διαμορφώσουμε το περίγραμμα του σώματος.

Στην περιοχή της κοιλιάς σε άτομα τα οποία έχουν φυσιολογικό βάρος και γυμνάζονται έχουμε πλέον την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την εμφάνιση κοιλιακών μυών, αφαιρώντας αλλά και προσθέτοντας λίπος, σμιλεύοντας την περιοχή με την χρήση πολύ λεπτών κανουλών(λιποαναρρόφηση 3D).

Για την όλη διαδικασία συνήθως δεν απαιτείται νοσηλεία, γίνεται αποκλειστικά σε κλινική υπό τοπική αναισθησία ή και μέθη.Επιστροφή στην εργασία έπειτα από 3-4 ημέρες, επιστροφή σε αθλητικές δραστηριότητες  4 εβδομάδες μετά και για 5 εβδομάδες χρησιμοποιούμε πιεστικά ενδύματα.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από τον πρώτο μήνα ενώ στους 6 μήνες έχουμε το τελικό και μόνιμο, αρκεί να μην αυξηθεί το βάρος σημαντικά.

Πλέον έχουμε την δυνατότητα με την χρήση υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM High-Intensity Focused Electro-Magnetic Field Technology το οποίο δημιουργεί και εφαρμόζει το μηχάνημα MAG-SHAPE, μπορούμε να αυξήσουμε την μυϊκή μάζα κατά 16%, να μειώσουμε το λίπος κατά 20%, και να ενεργοποιήσουμε την λέμφο.

Η θεραπεία MAG-SHAPE είναι ανώδυνη, ξεκούραστη, γρήγορη και άμεση όσον αφορά την αύξηση της μυϊκής μάζας και την καύση λίπους.

Τα αποτελέσματα μετά από 5-6 συνεδρίες είναι εντυπωσιακά. Σε κάθε συνεδρία που διαρκεί 30 λεπτά πραγματοποιούμε περίπου 20-30000 μυϊκές συσπάσεις. Έτσι επιτυγχάνουμε σύσφιξη των κοιλιακών μυών, ανόρθωση των γλουτών, μείωση του λίπους και καλύτερη λειτουργία της λέμφου(μείωση των οιδημάτων). Εφαρμόζεται  στους γλουτούς, κοιλιά, προσαγωγούς, μηρούς, βραχίονες.

Μπορεί να εφαρμοστεί και μετά από λιποαναρρόφηση για την βελτίωση του σωματικού περιγράμματος, την περαιτέρω απώλεια λίπους, την τόνωση των μυών και την γρηγορότερη αποκατάσταση από μετεγχειρητικά οιδήματα.

Μπέσκος Νικόλαος

Πλαστικός Χειρούργος

ΖΕΥΞΙΔΟΣ 1 ΚΑΙ ΙΚΤΙΝΟΥ

Τηλ. 2314010087

Continue Reading

Trending