Connect with us

Παρουσίαση

Immortaliting | Μικρές πράξεις μεγάλης αξίας για όλους

Tον Μάρτιο του 2021 έγινε η σύσταση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας που διέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 741-784 Α.Κ. και τους όρους του παρόντος καταστατικού, λειτουργούσα (και) ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο.)

Στο Immortaliting, πρεσβεύουμε το δικαίωμα πρόσβασης όλων των ανθρώπων στα όμορφα και χρήσιμα ρούχα και στην καθαριότητα, ακόμα και όταν δεν έχουν τα χρήματα για να τα αποκτήσουν.

Με την κινητή μονάδα, Metamorphosis φτάνουμε πιο κοντά στον ωφελούμενο, λύνοντας ένα σημαντικό του πρόβλημα , άρρηκτα δεμένο με την ανθρώπινη υπόσταση και με την υγιεινή , το δικαίωμα στο ζεστό νερό και στην καθαριότητα καθώς και στην επανένταξη του στην κοινωνία.


Στόχος

•Η επανένταξη των αστέγων στην κοινωνία, ενισχύοντας την εικόνα τους προ αστεγίας.

•Η ενεργοποίηση των πολιτών για τα οφέλη του εθελοντισμού

•Η εξασφάλιση θέσεων εργασίας

•Η συλλογική ανάπτυξη της κοινωνικής και της οικολογικής συνείδησης για μια Zero Waste πραγματικότητα, για ένα βιώσιμο πλανήτη.

•Η διακίνηση και διάθεση πλεονάσματος χρήσιμων ρούχων σε ευάλωτα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες , αντιμετωπίζοντας τον κάθε ωφελούμενο, με απόλυτη ισότητα και σεβασμό.


Οι συνάνθρωποι μας που βιώνουν συνθήκες αστέγιας

•Δεν έχουν πρόσβαση στην ασφάλεια και στην θαλπωρή ενός σπιτιού.

•Δεν αναπτύσσουν κοινωνικούς θεσμούς αφού είναι αποκομμένοι από την κοινωνία

•Εχουν να εξασφαλίσουν την τροφή τους, το νερό και τα ρούχα τους ανάλογα των αναγκών της κάθε εποχής.

•Είναι πραγματικά δύσκολο να βρούν νερό για να καλύψουν όσα οι υπόλοιποι θεωρούμε δεδομένα. Την πρόσβαση στην καθαριότητα και την υγιεινή . Εκτός από τα ζητήματα υγιεινής, είναι επίσης καταστροφικό για την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου, για το πώς βλέπει τον εαυτό του και πως τον βλέπουν οι άλλοι. Αλήθεια τους βλέπουμε η απλά τους προσπερνάμε?

•Οι Κοινωνικές Δομές προσφέρουν βασική και περιορισμένη βοήθεια αλλά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο!


ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ METARPHOSIS

•Προσφέρει ότι μπορεί ο άστεγος να χρειάζεται on demand

•Κινητοποιεί τους ανθρώπους και να τους δίνει έναυσμα για την ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία των πολιτών.

•Αποτελεί καλή πρακτική ,για να γίνει η αλληλεγγύη καθημερινή πράξη

•Βρίσκει λύση στο πρόβλημα

•Κινητοποιεί τις υπηρεσίες του Δήμου

•Συνεργάζεται με ειδικούς (ΟΚΑΝΑ , Κοιν. Υπηρεσίες Δήμων και    Περιφέρειας, εθελοντές και οργανώσεις στο πεδίο)  και με φορείς υγείας.

•Προσφέρει ένα ζεστό ντους για τους αστέγους σε κάθε γωνιά της Αθήνας

•Προσφέρει φαγητό και νερά

•Προσφέρει φροντίδα

•Προσφέρει ρούχα και εφόδια για τις δύσκολες ημέρες

•Ακούει τον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη

•Κινητοποιεί τους άλλους  ανθρώπους στην αλληλεγγύη

•Αποτελεί χώρο που ανανεώνουν σώμα ψυχή και πνεύμα


Αράλη Βίκυ

Ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Immortaliting

www.Immortaliting.com

Επιχειρηματικότητα

Απόκτηση του λογισμικού φαρμακείων LAVINET από την Epsilon CSA

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι η εταιρία του Ομίλου και θυγατρική 100% της EPSILON NET AE, εταιρία Epsilon CSA (www.csagreece.com) απέκτησε από την εταιρία LAVISOFT AE, το λογισμικό διαχείρισης φαρμακείων LAVINET έναντι τιμήματος 184.000 Ευρώ.
Το συγκεκριμένο λογισμικό, το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 150 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο σημαντικά συστήματα στον τομέα των φαρμακείων ενώ ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα να καλύπτει τις ειδικές απαιτήσεις φαρμακείων που λειτουργούν υπό κοινό εμπορικό δίκτυο.

Με τη συμφωνία αυτή η Epsilon CSA ενισχύει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς και την ηγετική της θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού στο χώρο των φαρμακείων, μια κάθετη αγορά που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο της υγείας και τις νέες σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης που δημιουργούνται.
Η Epsilon CSA αποτελεί την εξειδικευμένη εταιρία του Ομίλου στην παροχή συστημάτων και εξειδικευμένων υπηρεσιών στους τομείς:
• των φαρμακείων
• των φαρμακαποθηκών

Η εταιρία έχει διαχρονικά παρακολουθήσει τα συνεχώς μεταβαλλόμενα επιχειρηματικά μοντέλα μέσα από τα οποία ασκείται το επάγγελμα του φαρμακοποιού και με βάση αυτά εξελίσσει τα συστήματα που προσφέρει. Στόχος είναι να προσφέρει λύσεις υψηλών επιδόσεων και διαλειτουργικότητας στα περίπου 5.500 φαρμακεία που υποστηρίζει καθώς και στις συνεργαζόμενες φαρμακαποθήκες ενισχύοντας πέρα από τον επιχειρηματικό και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τους σαν πρωτοβάθμιους φορείς υπηρεσιών υγείας. Στο πλαίσιο αυτό και αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή του Ομίλου, παρουσίασε το λογισμικό Pylon FARMAKON καθώς και νέες λύσεις στο επίπεδο των συστημάτων αυτοματισμού με τη συνεργασία της γερμανικής εταιρίας ROWA.

Ο Όμιλος συνεχίζει με σταθερά βήματα την υλοποίηση τεχνολογικών & επιχειρηματικών συνεργασιών με στόχο την αύξηση των μεριδίων αγοράς και του συνόλου των χρηματοοικονομικών μεγεθών του. Στρατηγικός στόχος της διοίκησης της ΕPSILON NET παραμένει η παραγωγή αξίας για το προσωπικό , τους συνεργάτες και τους μετόχους του Ομίλου, ως ο μεγαλύτερος φορέας Business Software & Technology Solutions στην Ελλάδα.

Continue Reading

Παρουσίαση

IAKENTRO Προηγμένο Ιατρικό Κέντρο

Το ΙΑΚΕΝΤΡΟ αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη και διαχρονικά εγγυημένη πρόταση στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η οποία υποστηρίζεται από άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και παγκοσμίως αναγνωρισμένους συνεργάτες.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1988 στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του, δίνοντας σύγχρονες λύσεις σε όλα τα προβλήματα υπογονιμότητας. Σε έναν υπερσύγχρονο ιατρικό χώρο αφιερωμένο στη γυναίκα και τον άντρα, το ΙΑΚΕΝΤΡΟ παρέχει πρωτοποριακές και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της εμβρυομητρικής ιατρικής, της γενετικής και της μοριακής βιολογίας.

Με γνώμονα την ανθρώπινη προσέγγιση και την ψυχολογική υποστήριξη του ζευγαριού, πορεύονται προς το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της θεραπείας.

Πόλος έλξης για ζευγάρια από το εξωτερικό

Η υψηλή ποιότητα λειτουργίας του κέντρου, η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών, σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και το προσιτό κόστος θεραπείας, αποτελούν πόλο έλξης για πολλά ζευγάρια από το εξωτερικό.

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Στην προσπάθεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους, οργανώσανε πρωτοποριακές και εξειδικευμένες μονάδες σε ένα περιβάλλον γεμάτο σεβασμό και αγάπη για τον άνθρωπο.

Παρέχουμε υπηρεσίες κάτω από άριστες συνθήκες, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και φροντίζουμε για τις ανάγκες για γονιμότητα, τόσο της γυναίκας όσο και του άντρα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους :https://www.iakentro.com/


Από την ομάδα του

BusinessWoman

Continue Reading

Επιχειρηματικότητα

Zelia herbal holistic cosmetics

Η ZЄLIA, μια οικογενειακή επιχείρηση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, υλοποιεί την ανάγκη για μια καθαρότερη, ασφαλέστερη και πράσινη προσέγγιση στον τομέα των καλλυντικών, εφαρμόζοντας συγχρόνως vegan και cruelty free φιλοσοφία.

Το ισχυρό πλεονέκτημά της είναι η Ε&Α (Έρευνα & Ανάπτυξη), γι’ αυτό και είναι μέλος του οικοσυστήματος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης (ΑΖΚ).

Τα προϊόντα τους έχουν πλούσιες, πρωτότυπες και αποτελεσματικές συνθέσεις από πιστοποιημένες φυσικές πρώτες ύλες, που συνδυάζονται αρμονικά με υλικά της κοσμετολογικής βιοτεχνολογίας και στοχεύουν στην μινιμαλιστική και ολιστική περιποίηση και φροντίδα του δέρματος.

Είναι απαλλαγμένα από συστατικά που έχει αποδειχθεί ή είναι δυνητικά επιβλαβή για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους: https://zeliacosmetics.com/


Από την ομάδα του BusinessWoman

Continue Reading

Trending