Connect with us

Εστιατόρια-χώροι εκδηλώσεων

Masterclass “The Wine Hub”

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς διοργανώθηκε, την Πέμπτη ,ένα μοναδικό Masterclass στη Θεσσαλονίκη, στον ολοκαίνουργιο και ζεστό χώρο του «The Wine Hub”. O φιλόξενος και ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, υποδέχθηκε τα μέλη του TCB Θεσσαλονίκης σε μια βιωματική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα που διοργανώθηκε από την εταιρία Chef Stories.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία με τις δραστηριότητες της εταιρίας Chef Stories μέσα από μια καθοδηγούμενη γευσιγνωσία signature προϊόντων και pairing με ιδιαίτερα ελληνικά κρασιά από λιγότερο προβεβλημένες ελληνικές ποικιλίες.

Τα προϊόντα γευσιγνωσίας επιλέχθηκαν από 14 νομούς με γνώμονα την έδρα των 35 οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος. Είχαν σημείο αναφοράς τον τρόπο παραγωγής, την καινοτομία, την παράδοση, την τοπικότητα και φυσικά τη γεύση και συνέκλιναν στην ανάδειξη του ελληνικού και τοπικού αγροδιατροφικού προϊόντος.

Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς : Αγροτικός Συνεταιρισμός Ημαθίας, Απόστολος Παπαδόπουλος & ΥΙΟΣ ΟΕ, Zeus Kiwi SA, Αφοι Αθανασάκη ΑΕ, Παύλος Τρυφωνίδης ΑΕ, Kastor Farm, Βασάκης, Συνεταιρισμός Βοσκών Λιβαδίου Ολύμπου, Τα αμπελόφυλλα της Μαριάννας-Καζάκης Ε.Π.Ε., Οι πίτες της Μαριάννας, Οι Γωνιάτισσες Συνεταιρισμός Γυναικών, Περίαπτον- Linardis Olive products, Forky’s Foods, Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, Βόρειος Ελλάς, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, Ναουμίδης All Peppers, Χριστάκης ΑΒΕΕ, Ble Taste Gallery,  Laurence Galerie de Chocolate, Εβόρα, Τυροκομείο Ιδρύματος Μιχαήλ Τοσίτσα, Αγροτική Συνεταιριστική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης ΑΕ,  για τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα που προσέφεραν.

Από οινοπαραγωγούς και παραγωγούς αποσταγμάτων ευχαριστούμε τις εταιρείες: Κτήμα Τ’ Αποστόλη, Κεχρής, Zoinos Winery, 3 Genies Thomaidi’s Family Winery, Οινοποιείο Πάντου, Μικρό κτήμα Τίτου, Domaine Porto Carras, Αμπελώνας Καμκούτη, Kitrvs Winery, Κτήμα Βίβλια Χώρα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες του “The Wine Hub” για την επιμέλεια των μοναδικών κρασιών και αποσταγμάτων από τους οινοποιούς Βορείου Ελλάδος που συνόδευσαν τη γευσιγνωσία και για τη φιλοξενία στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο τους αλλά και τη συνέργεια του Maiami Seafood Restaurant και Samiotakis Catering για την δημιουργία γευστικών συνδυασμών.

Οι παριστάμενοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, ενώ κατά τη διάρκεια του Masterclass, συζητήθηκε η σημασία στήριξης των τοπικών προϊόντων και παρουσιάστηκε η δυναμική των Ελλήνων παραγωγών, η εξέλιξη παραδοσιακών συνταγών, αλλά και η σημασία ανάδειξης των γεύσεων μέσω των εξειδικευμένων συνδυασμών.

Ταυτόχρονα επισημάνθηκε από όλους η ανάγκη ένταξης πρωτότυπων – tailor made  εκδηλώσεων – παροχής εμπειριών στους επισκέπτες της χώρας ώστε να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν και να συνδεθεί με τον τόπο και τη μοναδική μας γαστρονομία.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία Chef Stories, Σύμβουλοι Marketing, Γαστρονομίας και εταιρεία Διοργάνωσης Γαστρονομικών εκδηλώσεων (www.chefstories.gr).

Μπορείτε να δείτε το βίντεο απο την εκδήλωση πατώντας εδώ.

Continue Reading

Γαστρονομία

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Ευχάριστες Εμπειρίες από μία Πρόσκληση του «The Met Hotel» Θεσσαλονίκης

By:Έφη Βαλίλα

Μία εξαιρετική βραδιά στο #TheMetHotel με προσκεκλημένους τους Δημοσιογράφους της Πόλης.

Ως Συνεργάτιδα του #BusinessWomangr μαζί με συναδέλφους των ΜΜΕ της πόλης, απολαύσαμε το ποιοτικότατο δείπνο στο Εστιατόριο #CHAN!

Ο Executive Shef #Δημήτρης Τσανανάς εμπνευσμένος μέσα από μία μαγευτική επαγγελματική διαδρομή έχει προβεί στο πάντρεμα #Ασιατικής & #Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας πού εκπλήσσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες!!

Το #δείπνο συνοδεύτηκε με μουσική του σαξόφωνου.

Πεντακάθαρο, ευγενέστατο προσωπικό, ωραίο design. Άνετο και καθαρό με θέα στη θάλασσα και πολύ γευστικές μερίδες. Μεγάλο και μοντέρνο, τεράστια ποικιλία για όλα τα γούστα, μεγάλο και κλειστό parking, εξαιρετικό προσωπικό σε όλα τα τμήματα εκμετάλλευσης. Επρόκειτο για μια εξαιρετική βραδιά με πραγματικά «Αβραμιαία φιλοξενία»!!

Όλα προδιαγράφουν ένα ασφαλές και ακμάζον επιχειρηματικό μέλλον, όλων των τμημάτων εκμετάλλευσης του #TheMetHotel

Ευχαριστούμε πολύ για την τιμητική πρόσκληση τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου κο #Δημήτρη Κάκαρη. Ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά και τον κο #Nikos Arvanitidis Creative Studio για το φωτογραφικό υλικό, που ηλεκτρονικά, μας επισύναψε.

Οι προσκεκλημένοι πολλοί και επώνυμοι της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον. Και οι συζητήσεις που είχαμε ως #BusinessWoman.gr, με τους επώνυμους προσκεκλημένους  βιώσαμε τις  φανταστικές διηγήσεις με μια  συναισθηματική εμπλοκή στο χώρο της δημοσιογραφίας και του γυναικείου επιχειρείν.

Η κάθε φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις! 

Continue Reading

Γαστρονομία

PIZZA FAN REBRANDING. Νέα εικόνα νέα εμπειρία!

Το rebranding της Pizza Fan συνεχίζεται με επιτυχία λανσάροντας μια νέα καλαίσθητη εικόνα για την εταιρεία που τα τελευταία 25 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της εστίασης με 80 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια μεγάλη σειρά από καινοτόμα προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα.

Νέο λογότυπο, νέα εταιρική ταυτότητα, νέα δημιουργική κατεύθυνση στα  καταστήματα με μινιμαλιστική προσέγγιση, ωραίοι χώροι και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, φέρνουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία που μας φτιάχνει τη διάθεση. 

Παράλληλα καταστήματα από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη αλλάζουν θέση, μετακομίζοντας σε πιο κεντρικά σημεία της πόλης που τα φιλοξενεί, κάνοντας την πρόσβαση ακόμα πιο εύκολη και βελτιώνοντας τους χρόνους παράδοσης. 
Το πετυχημένο rebranding της Pizza Fan σκοπό έχει να καλωσορίσει το κοινό της στο κατάστημα δίνοντάς σε όλους τη δυνατότητα για ακόμα καλύτερες τιμές και ειδικές προσφορές take away. Αυτό το μήνα ολοκληρώθηκαν τα καταστήματα Μεγάρων, Νέας Ερυθραίας, Παγκρατίου, Εξαρχείων, Κερατσινίου, Πεύκης, Αρτέμιδας και Παλαιού Φαλήρου.

Continue Reading

Γαστρονομία

Wine Connoisseur Course Plus

Με το καλωσόρισμα της νέας σεζόν 2018-2019, το αναβαθμισμένο Wine Connoisseur Course Plus θα πραγματοποιηθεί
τον Σεπτέμβριο του 2018. Το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο σε γνώσεις Wine Connoisseur Course Plus απευθύνεται στους λάτρεις του κρασιού που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του γύρω από το κρασί με ιδιαίτερη έμφαση στη γευσιγνωσία και στο food&wine pairing. Στο τέλος του course, θα διεξαχθούν εξετάσεις για την 1η βαθμίδα (Connoisseur) του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών, η οποία είναι απαραίτητη για την περαιτέρω πιστοποίηση ως PRO Wine Expert και Sommelier.

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.geniusingastronomy.gr/el/

Continue Reading

Trending