Connect with us

Lifestyle

Η Σοφία Σκευοφύλακα Κεντρική Παρουσιάστρια και Ομιλήτρια στο Imperial College Business School – Welcome Day”

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, η Σοφία Σκευοφύλακα, CCO και Co-Founder της Hatzi Filax Group, κέρδισε τις εντυπώσεις στη σκηνή IMax του Μουσείου Επιστημών του Λονδίνου, ως Κεντρική Παρουσιάστρια καιΟμιλήτρια του Welcome Day του Imperial College Business School.


Η Induction Week στο Imperial College Business School είναι μια αξέχαστη εμπειρία που δίνει το έναυσμα για ένα συναρπαστικό Ακαδημαϊκό Ταξίδι. Η εβδομάδα συγκεντρώνει νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτητές MBA για να δημιουργήσουν επαφές, να εξερευνήσουν τη ζωντανή πόλη του Λονδίνου και να μυηθούν στην παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση που πρόκειται να ξεκινήσουν.

Στόχος του Welcome Day είναι να φέρει κοντά τους νέους φοιτητές του Imperial College Business School και να τους βοηθήσει να ενταχθούν στο χώρο του Πανεπιστημίου. Φέτος, οι μαθητές είχαν μια καθηλωτική εμπειρία στο παγκοσμίου φήμης Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Ήταν μια ευκαιρία να δημιουργήσουν δεσμούς με συμφοιτητές και επίσης μια ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία – μια ουσιαστική πτυχή της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του Business School.

Το αποκορύφωμα της Ημέρας επικεντρώθηκε στο θέατρο IMAX, όπου οι φοιτητές φιλοξενήθηκαν από τη CCO και Co-Founder της εταιρείας Hatzi Filax Group Σοφία Σκευοφύλακα, απόφοιτο MSc Innovation, Entrepreneurship & Management με την εκδήλωση να ξεκινά με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Κοσμήτορα Καθ. Franklin Allen. Όπως ανέφερε και η ίδια η Σοφία Σκευοφύλακα σε δημοσίευση της,

“Ήταν απίστευτη εμπειρία και τιμή να καλωσορίσω 2000 μαθητές και να μοιραστώ τη σκηνή με τον Κοσμήτορα Καθ. Franklin Allen & & keynote speakers όπως ο Δρ Philip Sandwell, ο Καθ. PhD Michele Dougherty, ο Δρ Wayne Mitchell Associate Provost for EDI και η Dr Jessica Wade. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Imperial Business School για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή υποστήριξη”. Συνολικά έγιναν 5 συνεδρίες σε 400 μαθητές κάθε φορά!!

Η Welcome Day του Imperial College Business School έκλεισε με επιτυχία και η Σοφία Σκευοφύλακα επέστρεψε με τις αποσκευές της γεμάτες περηφάνια και πολύτιμες εμπειρίες.

Lifestyle

Πέγκυ Μουζάκη | Δεν έχω αυτοπεποίθηση!


Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Πασάδες στα Γιάννενα: Θεατρικές διαδρομές στα σοκάκια του κάστρου

Συνεχίζεται η νέα δράση της KALLIERGON syn που φέρει τον τίτλο «Πασάδες στα Γιάννενα». Οι εμψυχώτριες Χριστίνα Τζιάλλα και η Έλλη Παπαδοπούλου σας καλούν να γίνετε συνοδοιπόροι τους για 90 λεπτά, περίπου, στα σοκάκια του κάστρου των Ιωαννίνων. 

Η δράση αφορά σε ένα είδος θεάτρου στο φυσικό περιβάλλον με ενεργή συμμετοχή του κοινού. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, για μικρούς και μεγάλους, για ένα ταξίδι διαδραστικής αφηγηματικής μυθοπλασίας στους θρύλους και την ιστορία των Ιωαννίνων, βασισμένο σε πρωτότυπα κείμενα της Χριστίνας Τζιάλλα. 

Τα κείμενα που παρουσιάζονται στη δράση προκύπτουν από μια εξερεύνηση χρόνων και βαθιά μελέτη πάνω στο φάσμα των μύθων και των θρύλων της περιοχής. Και εδώ, η Χριστίνα με νέους μύθους δημιουργεί μια νέα “πραγματικότητα”. 

Η δράση ανήκει στο ευρύτερο πλαίσιο του Pamvos Lake Project που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων. Έχει ως στόχο την αναζωογόνηση και τη διατήρηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, τη δημιουργία μιας νέας πολιτιστικής κληρονομιάς για τις μελλοντικές γενιές, καθώς και να προσδώσει στην πόλη το νέο της, ανανεωμένο, σύγχρονο πρόσωπό της ως προς το καλλιτεχνικό της στίγμα (ορόσημο). 

Μέσα από αυτή την καινοτόμα και εξωστρεφή αυτή προσέγγιση οι διοργανωτές επιδιώκουν την ενθάρρυνση/προτροπή των συμμετεχόντων, όλων των ηλικιακών βαθμίδων, να επισκεφτούν τα μουσεία και τα μνημεία της πόλης, εκεί όπου ο καθένας μπορεί να μάθει λεπτομερώς και εκτενώς για την ιστορία των Ιωαννίνων και, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί ξενάγηση. 

Οι διοργανωτές με τη δράση αυτή στοχεύουν επίσης στο να γίνει πιο ελκυστικός ο θεματικός τουρισμός για όλους τους μήνες του έτους. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. 

Περισσότερα για το μηνιαίο πρόγραμμα, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας θα βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: 

https://el.kalliergon.com/pamvotis-lake-project-pashas-in-ioannina-experiential-tours-with-narrative-fictions

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Θέατρο: «δε saltarismed!»

«δε saltarismed!»
ΧΑΡΑ ΤΣΙΩΛΗ

Βαρέθηκες τη μετριότητα; Θέλεις επιτέλους να ξεχωρίσεις από το πλήθος; Μάθε πώς να πετυχαίνεις αποτυγχάνοντας!

Γίνε αποτυχημένος! Γίνε ο μεγιστάνας της αποτυχίας.

Γίνε αποτυχημένοςμε Α κεφαλαίο!

Είσαι σαλταρισμένος; Αποτυχημένος; Κακόκεφος; Μίζερος; Απένταρος; Είσαι βουτηγμένος στη μετριότητα και δεν έχεις καταφέρει ως τώρα στη ζωή σου να ξεχωρίσεις και να διακριθείς; Μην ανησυχείς! Η διάσημη influranger, Χαρά Τσιώλη, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νούμερο 1 μέθοδο αυτοβελτίωσης “δε Saltarismed” για μια απολαυστική βραδιά γέλιου.

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που απευθύνεται μόνο σε σαλταρισμένους και θα σε βοηθήσει να διαπρέψεις και να διακριθείς στον τομέα σου!

Σταμάτα να είσαι ένας απλός αποτυχημένος και γίνε  Αποτυχημένος με Α κεφαλαίο!

Γίνε ο πιο Μίζερος, ο πιο Σαλταρισμένος, ο πιο Κακόκεφος κι ο πιο Απένταρος άνθρωπος που γνωρίζεις! 

Η μέθοδος “Δε Saltarismed” υπόσχεται 100% αποτυχία! Μην χάνεις άλλο χρόνο.

Κλείσε τώρα τη θέση σου και έλα να αποτύχουμε μαζί!

6945602378

Continue Reading

Trending