Connect with us

Γαστρονομία

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Ξεχώρισε στα Interiors Awards 2020 και στα Treasures of Greek Tourism 2019

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ξεχώρισε για ακόμη μία φορά για την επιχειρηματική της αριστεία, το μεράκι και το πάθος σε κάθε τομέα λειτουργίας της. Η εταιρεία κατέκτησε χρυσό βραβείο στα Interiors Awards 2020, εντυπωσιάζοντας με ένα εξαιρετικής αισθητικής περίπτερο στην έκθεση ΗORECA, ενώ απέσπασε διάκριση και στα Treasures of Greek Tourism 2019

Τα Interiors Awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου στο Gazarte, διοργανώθηκαν από το Build της Boussias Communications με σκοπό να επιβραβεύσουν τους χώρους υψηλής αισθητικής και μεγάλης λειτουργικότητας.

Το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ξεχώρισε για την πρωτοτυπία, την ελκυστικότητα και τη λειτουργικότητα, ενώ σχεδιάστηκε με βάση την ταυτότητα, τα προϊόντα της εταιρείας και τα βασικά συστατικά της μπίρας. Το πρωτότυπο περίπτερο, σχεδιάστηκε μέσα σε δύο μήνες, ενώ εκτός των άλλων δημιουργήθηκε με στόχο την μελλοντική επανάχρηση των στοιχείων του. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του περιπτέρου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο των Μάρη Γκόγκα και Ηλία Χανδέλη (www.marigoga.com).

Επιπλέον, τα Treasures of Greek Tourism 2019, πραγματοποιήθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου στο Grande Bretagne Hotel Athens, από την New Times, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Εκεί βραβεύθηκαν οι σημαντικότεροι προμηθευτές των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ήταν ανάμεσά τους, καθώς τα προϊόντα της κερδίζουν την καρδιά των επισκεπτών σε κάθε γωνιά της χώρας, ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα και την μοναδική τους γεύση, ενώ ταυτίζονται με την ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Ο Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία μας έλαβε δύο πολύ σημαντικές βραβεύσεις σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις, αποδεικνύοντας και έμπρακτα την αριστεία των πρακτικών της. Πρακτικές υψηλής αισθητικής που επιβραβεύονται για τη δημιουργικότητα και την ποιότητά τους. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά, λοιπόν, που πετυχαίνουμε τους στόχους μας εδώ και 30 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους, αλλά και τους συνεργάτες μας που εργάζονται καθημερινά, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, για να προσφέρουμε την καλύτερη μπίρα στους καταναλωτές μας και φυσικά στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Άλλωστε, η εξωστρέφεια ξεκινά από τον τόπο μας. Γι΄ αυτό και εμείς φροντίζουμε να δημιουργούμε τις καλύτερες αναμνήσεις σε κάθε τουρίστα ξεχωριστά. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη όλων! Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας για να κατακτάμε συνεχώς ακόμα μεγαλύτερους στόχους».

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε.

Με κύριο μέτοχο τον Αθανάσιο Συριανό και στρατηγικό επενδυτή την Damma Συμμετοχών Α.Ε. η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και έχει σε αυτή την μακροχρόνια πορεία της εξελιχθεί σε μια δυναμική βιομηχανία παράγοντας και διαθέτοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μπίρας. Σήμερα διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά διευρυμένο προϊοντικό πορτφόλιο υψηλής γευστικής αξίας και ποιότητας, τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE Ιsland, Odyssey White Siren’s Call, Odyssey Red Circe’s Spell, Odyssey Dark Calypso’s Desire ενώ εισάγει και εμπορεύεται την Gulden Draak. Η εταιρεία απασχολεί 180 υψηλά καταρτισμένους εργαζόμενους στην παραγωγή και στην διανομή και εφαρμόζει επιτυχώς ένα – προηγμένης τεχνολογίας – ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας. 

Continue Reading

Προϊόντα

Ποιότητα και οικονομία αυτή είναι η … ‘’επιλογή μου’’

Στα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ δημιουργήσαμε την σειρά  «επιλογή μου», σε δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών. Πρόκειται για προϊόντα εφάμιλλής ποιότητας με τα national brands και φθηνότερα 25% με 30%.  

Τα Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας «επιλογή μου», επιλέγονται σε συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές πιστοποίησης και ασφάλειας με την τέλεια σχέση ποιότητας- τιμής.

Ποιοτικές και οικονομικές προτάσεις για τις βασικές ανάγκες με 850+ προϊόντα για απολαυστικούς συνδυασμούς!  Χαρτικά, είδη παντοπωλείου στα τυποποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα είδη & είδη ψυγείου (γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά), ζωοτροφές, καλλυντικά, είδη οικιακής χρήσης, χυμοί & αναψυκτικά, είδη πρωϊνού κ.λπ.

Επιπλέον, έως τις 20 Οκτωβρίου, επιλέγοντας τα προϊόντα «επιλογή μου», κερδίζετε ακόμη περισσότερους πόντους με την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλα τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ και online. 

Στην ΚΡΗΤΙΚΟΣ φροντίζουμε να σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό κάθε μέρα!

Η ανανεωμένη συλλογή των προϊόντων «επιλογή μου», βρίσκετε ήδη στα ράφια και ο εμπλουτισμός της συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς.

Continue Reading

Γαστρονομία

Κουλουράκια με αλεύρι ρεβίθι μέλι και κανέλα

Νόστιμα κουλουράκια με αλεύρι ρεβίθι, πετρόμυλου που περιέχει υψηλό ποσοστό υδατανθράκων και ινών, υψηλότερη αναλογία πρωτεΐνης από τα άλλα άλευρα και gluten free.

 Yλικά

150 ml. χυμό πορτοκάλι

150 ml  νερό εμφιαλωμένο

150 ml ηλιέλαιο

150 γρ. μαργαρίνη

15 γρ. μαγειρική σόδα

15 γρ. baking powder

350 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

50 γρ. μέλι θυμαρίσιο ή ελάτης

1 πρέζα αλάτι

20 γρ. κανέλα Κεϋλάνης, σε σκόνη

300 γρ. αλεύρι ρεβίθι, gluten free, Horafi

700 γρ. αλεύρι μαλακό 70% ή αλεύρι gluten free

Για το φινίρισμα

Χυμό από ένα πορτοκάλι για να βρέχουμε τα χέρια μας

Τρόπος παρασκευής

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το μέλι και χτυπάμε δυνατά με το σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε το νερό, το χυμό πορτοκαλιού και το ηλιέλαιο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μικρότερη ταχύτητα.

Τέλος, προσθέτουμε τη σόδα, το μπέικιν, την κανέλα και βροχηδόν τα άλευρα.

Βάζουμε στο μίξερ το γάντζο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.

Σκεπάζουμε με διαφάνεια τη ζύμη και τη βάζουμε στο ψυγείο «να ξεκουραστεί» για 20 λεπτά.

Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο τη ζυμώνουμε ελαφρά και την αφήνουμε 15 λεπτά ακόμη, σε θερμοκρασία δωματίου.

Βρέχουμε τα χέρια μας με χυμό πορτοκαλιού και πλάθουμε τη ζύμη στο σχήμα που θέλουμε πλεξούδες ή κουλουράκια.

Σε ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί και αραδιάζουμε τα κουλουράκια.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 200οC για 18-20 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αραδιάζουμε πάνω σε σχάρα για να κρυώσουν και να μείνουν τραγανά.

Μικρά μυστικά

Προσοχή δεν τα σκεπάζουμε όταν τα βγάλουμε από το φούρνο για να κρυώσουν γιατί θα μαλακώσουν.

Τα διατηρούμε σε μεταλλικό κουτί ερμητικά κλειστό… αν βέβαια περισσέψουν κουλουράκια, πράγμα δύσκολο.

Continue Reading

Γαστρονομία

PIZZA FAN REBRANDING. Νέα εικόνα νέα εμπειρία!

Το rebranding της Pizza Fan συνεχίζεται με επιτυχία λανσάροντας μια νέα καλαίσθητη εικόνα για την εταιρεία που τα τελευταία 25 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της εστίασης με 80 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια μεγάλη σειρά από καινοτόμα προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα.

Νέο λογότυπο, νέα εταιρική ταυτότητα, νέα δημιουργική κατεύθυνση στα  καταστήματα με μινιμαλιστική προσέγγιση, ωραίοι χώροι και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, φέρνουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία που μας φτιάχνει τη διάθεση. 

Παράλληλα καταστήματα από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη αλλάζουν θέση, μετακομίζοντας σε πιο κεντρικά σημεία της πόλης που τα φιλοξενεί, κάνοντας την πρόσβαση ακόμα πιο εύκολη και βελτιώνοντας τους χρόνους παράδοσης. 
Το πετυχημένο rebranding της Pizza Fan σκοπό έχει να καλωσορίσει το κοινό της στο κατάστημα δίνοντάς σε όλους τη δυνατότητα για ακόμα καλύτερες τιμές και ειδικές προσφορές take away. Αυτό το μήνα ολοκληρώθηκαν τα καταστήματα Μεγάρων, Νέας Ερυθραίας, Παγκρατίου, Εξαρχείων, Κερατσινίου, Πεύκης, Αρτέμιδας και Παλαιού Φαλήρου.

Continue Reading

Trending