Connect with us

Lifestyle

Ζώδια-Μάθε τι θα συμβεί..

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή, καθώς το γενικότερο πλανητικό σκηνικό θα βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για σένα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα ή να προωθήσεις τα υπάρχοντα σχέδιά σου. Να ξέρεις ότι τώρα μπορείς να κάνεις την αρχή για εκείνη την ενασχόληση που από καιρό ήθελες να εντάξεις στο πρόγραμμά σου. Έτσι, θα μπορέσεις να συναναστραφείς με πρόσωπα που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα. Κάπως έτσι φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε ωφελήσουν πολύ με τις προσωπικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ειδικά την Παρασκευή που θα υπάρξει η αποκορύφωση των γεγονότων. Μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις πολλές συζητήσεις και επικοινωνίες την εβδομάδα αυτή που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην εργασία σου. Θα είσαι σε θέση να πάρεις κατάλληλες αποφάσεις για την πρόοδο της καριέρας σου και σε αυτό συμβάλλει και το καλό κλίμα που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό. Πρόσεξε μόνο κάποιες μικρό εντάσεις που πιθανόν να υπάρξουν λόγω παρεξηγήσεων. Τα έσοδά σου έχουν πολλές πιθανότητες να αυξηθούν αν κινηθείς σωστά και αποτελεσματικά τις ημέρες αυτές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΜΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,41,46.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου .Έτσι, θα έχεις τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις για τα επαγγελματικά σου, ενώ θα μπορέσεις και να διευθετήσεις με αποτελεσματικότητα προσωπικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν κάποιες επαφές που θα έχεις τις ημέρες αυτές και φαίνεται πως θα δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν πολύ το τελευταίο διάστημα. Επίσης, το τέλος της εβδομάδας θα είναι κατάλληλο για ξεκούραση και ανάπαυλα χωρίς εντάσεις και πίεση, μακριά από προβληματισμούς. Φρόντισε να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική. Είναι πιθανό η καλή σου διάθεση να σε παρασύρει και να αντιμετωπίσεις με επιπολαιότητα καταστάσεις που απαιτούν πιο σοβαρή αντιμετώπιση. Για αυτό, καλό είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια στα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα εξελιχθούν πολύ καλά και θα καταφέρεις να έχεις την ισορροπία που θέλεις, αν δεν ξεφύγεις με τα έξοδα και τις υπερβολές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ…ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ , ΕΝΑΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ , ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ…ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,10,24,45.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αρκεί να προσέξεις τις κακοτοπιές και να τις αποφύγεις. Το γενικότερο καλό κλίμα θα σε βοηθήσει να επιτύχεις όσα σκέφτεσαι και να θέσεις στέρεες βάσεις για το μέλλον. Ακόμη και σημαντικά εγχειρήματα που θέλεις να βάλεις μπροστά μπορούν την Παρασκευή να συζητηθούν για να ξεκινήσουν άμεσα. Με σωστά βήματα και χωρίς βιασύνες οι κόποι σου θα πιάσουν τόπο στο άμεσο κιόλας μέλλον. Η προσωπική σου ζωή θα βρίσκεται σε καλή φάση και το Σαββατοκύριακο θα μπορέσεις να έχεις μικρές στιγμές ευτυχίας με τους αγαπημένους σου. Κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες που έχεις θα καταφέρεις να τις αντιμετωπίσεις και να τις βγάλεις από το μυαλό σου μια για πάντα. Κάποια γεγονότα θα σε βοηθήσουν σε αυτό δείχνοντάς σου μια άλλη οπτική, πιο αισιόδοξη και θετική.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι στόχοι που έχεις για το μέλλον της δουλειάς σου θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται και αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό. Η ομαδική εργασία θα μπορέσει να σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις που έχεις, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τους δεσμούς με τους συναδέλφους σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή σε κάποιες συναλλαγές που θα έχεις και ειδικά εκείνες που θα σχετίζονται με δημόσιους φορείς.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕΣ , ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ , ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,17,23,38.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναλάβεις δράση. Αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα τα φλέγοντα θέματα που αναζητούν άμεσα λύση. Παρά τις φαινομενικές δυσκολίες θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια και να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις με το βαθύτερο «εγώ» σου και να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που θα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις νέα σχέδια. Οποιαδήποτε εκκρεμότητά σου θα βρει το δρόμο της τακτοποίησης προς το τέλος της εβδομάδας θα σου δώσει απίστευτη ενέργεια και ευστοχία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, μιας και το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξετυλίξεις τα ταλέντα σου. Με ένα σωστό προγραμματισμό και πειθαρχία η απόδοσή σου θα είναι εκπληκτική, με αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο να είσαι σε θέση να απολαύσεις τις επιτυχίες σου νιώθοντας βαθιά ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αρκεί να κινηθείς με σύνεση και χωρίς βιασύνες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,33,39,44.

ΛΕΩΝ
Στη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα έχεις τη χαρά να γευτείς την επιτυχία στα επαγγελματικά και στον τομέα των προσωπικών. Κάθε ημέρα θα είναι μια μικρή νίκη για εσένα, καθώς θα μπορέσεις να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου. Ακόμη και τα εγχειρήματα που μοιάζουν απίθανα, θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις εξαιτίας της τρομερής αυτοπεποίθησης που θα νιώθεις σε συνδυασμό με την αστείρευτη ενέργειά σου. Με την κατάλληλη στόχευση τίποτα δεν θα είναι απίθανο. Το τελείωμα της εβδομάδας δεν μπορεί παρά να είναι συναρπαστικό και τότε θα μπορέσεις να γράψεις τη δική σου ιστορία με τα πιο χαρούμενα χρώματα. Μείνε πιστή στις αξίες σου και ακολούθησε τα πιστεύω σου. Αυτά και μόνο αυτά, θα μπορέσουν να σου χαρίσουν όσα ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι αισθητά βελτιωμένα και τώρα είναι μια καλή περίοδος για να ανοίξεις το δρόμο που θα σε οδηγήσει σε νέες συνεργασίες ή σε νέα ξεκινήματα. Ο χρόνος σύντομα θα σου φέρεις τις προϋποθέσεις για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, η κατάσταση είναι εμφανώς βελτιωμένη και είναι στο δικό σου χέρι να την κρατήσεις ως έχει.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,13,26,38.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή θα είναι η εβδομάδα σου, όπως καταλαβαίνεις, ένας νέος κύκλος ανοίγει και θα είναι πιο δημιουργικός. Τώρα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σκηνικό και να τοποθετήσεις μέσα σε αυτό όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις χαρά και ικανοποίηση με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Φρόντισε να βάλεις γερές βάσεις για να χτίσεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Η καριέρα σου μπορεί τώρα να κάνει μεγάλα βήματα με την κοινωνικότητά σου να αυξάνεται. Εκμεταλλεύσου τις επαφές που θα μπορέσεις να κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Η λάμψη και η γοητεία σου θα σε κάνουν ελκυστική σε όλα τα επίπεδα, δίνοντάς σου προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σου. Κινήσου, ωστόσο, με διακριτικότητα για να μην προκαλέσεις τη ζήλια των προσώπων που δεν σε βλέπουν και με το καλύτερο τρόπο!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά νέες πόρτες ανοίγουν και νέες ευκαιρίες θα προκύψουν. Συνεπώς, μην γυρνάς την πλάτη στις εξελίξεις και μην αδιαφορήσεις για όσα γίνονται. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να δράσεις την κατάλληλη στιγμή. Κάποιοι έμπειροι συνεργάτες θα σου δώσουν πολύ σημαντικές συμβουλές που καλά θα κάνεις να τις λάβεις υπόψη σου. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου παίρνουν το δρόμο της διευθέτησης. Μπορείς να αναπνεύσεις με ανακούφιση και να κάνεις νέα σχέδια.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ…ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,14,28,33.

ΖΥΓΟΣ
Πέρασες ένα διάστημα που κατέβαλες αρκετή προσπάθεια, κάνοντας υπομονή και μένοντας πιστή στο στόχο σου. Τώρα θα αρχίσεις σιγά σιγά να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα που θα σου δώσουν το κίνητρο που ψάχνεις για να συνεχίσεις ακάθεκτη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να βρεις και χρόνο για να ανακτήσεις δυνάμεις. Φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και θα καταφέρουν να σε αναζωογονήσουν. Άνοιξε το σπίτι σου σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και διώξε την πίεση μέσα από την καλή παρέα. Ειδικά την Παρασκευή θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά! Για αυτό οργάνωσε κάτι εγκαίρως.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να επιτύχεις πολλά πράγματα αυτές τις μέρες, αρκεί να το πάρεις απόφαση και να κινηθείς πιο μεθοδικά και αποφασιστικά. Η δημιουργική σου σκέψη θα σε κάνει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που έμοιαζαν άλυτα από καιρό. Επομένως, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και χαλαρό να ξετυλίξει τα ταλέντα του. Στα οικονομικά, τα προβλήματα είναι εμφανή. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αξεπέραστα. Πάρ’ το απόφαση και κάνε περισσότερη οικονομία. Δεν φαντάζεσαι τί έχεις να κερδίσεις!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ… ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΕΣΥ ΤΩΡΑ !!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,28,39.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προβλέψεις για εσένα είναι παραπάνω από θετικές καθώς στο τέλος της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό θα κινείται υπέρ στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες ημέρες θα κλέψουν λίγη από τη λάμψη του Σαββατοκύριακου. Οπότε, αν υπάρχουν ζητήματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα ξεκαθαρίσεις μην διστάσεις να τα δρομολογήσεις για τούτη την εβδομάδα. Μια ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και να φτάσεις πιο γρήγορα σε λυτρωτικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να πάρεις καίριες αποφάσεις που από ότι φαίνεται αν δεν βιαστείς θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Εμπιστεύσου τα δικά σου άτομα και πάρε από εκεί την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, πρέπει να είσαι λίγο πιο οργανωμένη και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα με μεθοδικότητα και στρατηγική. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές οπότε δεν έχεις περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Φρόντισε να ακολουθήσεις το πλάνο σου με την πειθαρχία ενός καλού στρατιώτη για να δεις τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, φρόντισε να ανοίγεσαι όσο φτάνει η τσέπη σου, αν δεν θέλεις να χαλάσεις την ισορροπία που με τόσο κόπο έχεις επιτύχει.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,31,38,42.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, σε γενικότερα πλαίσια. Μάλιστα θα ήταν καλό να στηριχθείς αρκετά στη διαίσθησή σου και στη γνώση που πηγάζει από μέσα σου, παρά στην απόλυτη λογική. Δώσε προσοχή στα όνειρά σου καθώς υπάρχουν αλήθειες που ψάχνουν να βγουν στην επιφάνεια. Για να μπορέσεις να διορθώσεις, λοιπόν, καταστάσεις θα πρέπει να ακούσεις εκείνη την εσωτερική φωνή που έχει τόσα να σου πει. Αρκεί να εκπαιδευτείς κατάλληλα. Τις πολύτιμες γνώσεις σου, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο από την Παρασκευή .

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να συνάψεις συμφωνίες και να βάλεις μπροστά τα σχέδια που έχεις εδώ και καιρό στο συρτάρι. Επίσης πολύ καλή ημέρα θα είναι και η Παρασκευή που θα σου δώσει την αποφασιστικότητα και την ξεκάθαρη σκέψη που χρειάζεσαι. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μειώσεις τις σπατάλες και να βρεις εναλλακτικές για νέες πηγές εσόδων.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ , ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,12,27,33.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ελπιδοφόρα και μάλιστα χαρακτηρίζεται πολύ θετική για το ζώδιό σου. Οπότε, τώρα θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή σχέση, πάνω σε γερές βάσεις που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Επίσης, μπορείς να πας στο επόμενο στάδιο υπάρχουσες καταστάσεις που το τελευταίο καιρό ήταν λίγο στάσιμες και αυτό σου προκαλούσε εκνευρισμό. Το τέλος της εβδομάδας φρόντισε να το αφιερώσεις σε αγαπημένα πρόσωπα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ενθουσιαστείς και να γελάσεις από καρδιάς!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είναι καλές οι ημέρες για να αλλάξεις όσα νομίζεις ότι δημιουργούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Ακόμη και οι συνεργάτες σου θα είναι υποστηρικτικοί στην προσπάθεια αυτή. Θέματα του παρελθόντος που σου προκαλούν πίεση, τώρα θα βρουν την καλύτερη λύση και μάλιστα αυτό αναμένεται στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί ιδιαιτέρως. Στα οικονομικά, μπορούν να έρθουν καλύτερες ημέρες αρκεί να αποφασίσεις να κινηθείς ανάλογα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,15,28,43.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διανύεις μια περίοδο εσωτερικής κρίσης που μάχεσαι με τον εαυτό σου, αλλά και τα δεδομένα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σου. Υπάρχουν στιγμές που χάνεις την πίστη στις καταστάσεις και νιώθεις τρομερή απογοήτευση. Δείξε αυτοπεποίθηση και μην κυνηγάς την τύχη σου με απελπισία. Συγκροτήσου! Κάνε μια ενδοσκόπηση και εντόπισε τα δυνατά σου στοιχεία. Βγάλε’ τα στην επιφάνεια και προώθησέ τα στην πρώτη γραμμή για να σε βοηθήσουν να παλέψεις για τα όνειρά σου. Η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να σηκώσεις κεφάλι και να κάνεις τα πρώτα αποφασιστικά βήματα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις αρκετά καλές ημέρες, καθώς η αποφασιστικότητα και η ενέργειά σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν ακόμη. Απόφυγε να αναλάβεις επιπρόσθετες αρμοδιότητες μέχρι να βάλεις μια σειρά. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Επομένως, σκέψου καλά τα δεδομένα και πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΙΛΟ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΑΘΗΜΑ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,16,32,47.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια πολλή όμορφη εβδομάδα και ένα ακόμη καλύτερο Σαββατοκύριακο σε περιμένει. Οι μέρες αυτές θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τη συνταγή της ευτυχίας. Θα μπορέσεις να δουλέψεις αποτελεσματικά με σκοπό να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση, ενώ θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί ο δρόμος της επιτυχίας να είναι δύσβατος και κακοτράχαλος, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον διαβείς. Οπλίσου με υπομονή και με την εύνοια που δέχεσαι όλα θα διευκολυνθούν πολύ. Το αποκορύφωμα θα είναι το Σαββατοκύριακο που σου προσφέρει καλή διάθεση και όρεξη για παρέα, διασκέδαση και ξεγνοιασιά! Μην χάσεις την ευκαιρία να το ρίξεις έξω.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Παρά το φόρτο που σε περιμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με τις καλές επιρροές που θα σου στείλει το πλανητικό σκηνικό θα νιώθεις να έχεις την τύχη με το μέρος σου, με αποτέλεσμα με ότι και αν καταπιάνεσαι να το φέρεις εις πέρας χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό. Δώσε λίγη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που χρειάζονται λίγη παραπάνω μέριμνα. Στα οικονομικά, τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, για αυτό κινήσου αποφασιστικά και χωρίς δισταγμούς.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΣ , ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,16,25,43.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Continue Reading

Διακόσμηση

Οικονομική Διακόσμηση; 5 Έξυπνα Tips για να μείνεις εντός Budget!

Λατρεύεις να αφιερώνεις χρόνο στη διακόσμηση του Σπιτιού σου και να πραγματοποιείς αλλαγές που μεταμορφώνουν την εικόνα των αγαπημένων σου δωματίων; Αν απάντησες θετικά τότε σίγουρα γνωρίζεις ότι οι αισθητικές αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μπορούν να στοιχίσουν αρκετά ακριβά, μιας και είναι αρκετά εύκολο να ξεφύγεις από το Budget σου. Η οικονομική διακόσμηση δεν είναι πάντα εύκολη, όσο καλά και αν ξέρεις να διαχειρίζεσαι τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σου. 

Επειδή ακόμα και μία μικρή ανανέωση μπορεί να σου αλλάξει όλη τη διάθεση, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πώς πρέπει να κινηθείς και ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγεις, για να μην μετανιώσεις μελλοντικά για τις επιλογές σου! Οι αξιολογημένοι διακοσμητές της πλατφόρμας μας μοιράστηκαν μαζί μας μερικά από τα μυστικά του επαγγέλματος που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τι σημαίνει πραγματικά οικονομική διακόσμηση. 

Οικονομική Διακόσμηση Σπιτιού σε 5 Έξυπνα Βήματα! 

1. Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου

Ο προϋπολογισμός είναι πιθανότατα η σημαντικότερη παράμετρος που πρέπει να σκεφτείς για οποιαδήποτε εργασία θέλεις να πραγματοποιήσεις μέσα στο σπίτι σου. Αν το οικονομικό κομμάτι δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία, δεν θα χρειαζόταν να μελετήσουμε εναλλακτικούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι το διαθέσιμο budget σου, ένα πράγμα είναι βέβαιο. Ο προϋπολογισμός θέτει πάντα όρια στο πορτοφόλι, την καθημερινότητα αλλά και στην οικονομική διακόσμηση του σπιτιού σου. Προτού ξεκινήσεις, λοιπόν, την έρευνα ή βιαστείς να αγοράσεις το έπιπλο που ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά, καθόρισε προσεκτικά το budget που θέλεις και μπορείς να αφιερώσεις στις αλλαγές. Έτσι ακόμα και αν ξεφύγεις σε κάποια από τις διακοσμητικές αλλαγές θα γνωρίζεις άμεσα τι περιθώρια έχεις για τις υπόλοιπες εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

2. Φτιάξε ένα πλάνο

Αν το πλάνο είναι σημαντικό σε οποιοδήποτε εργασία θέλεις να πραγματοποιήσεις στο σπίτι σου, τότε η αναγκαιότητα του αυξάνεται ακόμα περισσότερο όταν θέλεις να κάνεις αλλαγές με πολύ συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Φαντάσου να έχεις βρει τον καναπέ των ονείρων σου και να μην μπορείς να τον αγοράσεις επειδή πριν λίγες μέρες ξόδεψες παρορμητικά τα χρήματα σου σε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν είχες ανάγκη. Τι πρέπει να κάνεις για να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου και να επιτύχεις μία οικονομική διακόσμηση;

Σκέψου τι αλλαγές θέλεις να κάνεις, κατάγραψε της και ταξινόμησε της κατά σειρά προτεραιότητας. Υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνεις οπωσδήποτε και κάτι άλλο που μπορεί να περιμένει; Σημείωσε το στη λίστα σου. Πάρε ιδέες και έμπνευση από το Pinterest, το Instagram ή το Blog μας, Ιδέες & Λύσεις για το Σπίτι και κάνε μία έρευνα αγοράς για να κατατοπιστείς σχετικά με το κόστος των εργασιών που θέλεις να πραγματοποιήσεις, των επίπλων και των υπόλοιπων διακοσμητικών στοιχείων.

3. Σκέψου τι μπορείς να μεταμορφώσεις

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για τους περισσότερους η αναμόρφωση παλιών επίπλων και διακοσμητικών στοιχείων δεν είναι πότε τόσο συναρπαστική όσο είναι η αγορά νέων και η αναμονή μέχρι να καταφθάσουν από το κατάστημα στο σπίτι. Έχεις σκεφτεί, όμως, ότι ορισμένα από τα παλιά σου έπιπλα θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν με πολύ χαμηλότερο κόστος; Κάτι τέτοιο θα σου επέτρεπε να διαχειριστείς καλύτερα το budget σου και να εξοικονομήσεις χρήματα για μελλοντικές αγορές.

Κοίταξε το χώρο γύρω σου. Μήπως το ξύλινο τραπέζι σου δεν χρειάζεται πραγματικά αλλαγή; Ίσως πρέπει απλώς να το τρίψεις και να το λουστράρεις ή ακόμα αν θέλεις και να αλλάξεις το χρώμα του για να δείχνει και πάλι σαν καινούργιο! Ο καναπές σου μπορεί να μεταμορφωθεί αν αλλάξεις το ύφασμα του; Αναζητώντας άρθρα για DIY είναι σίγουρο ότι θα βρεις αμέτρητες λύσεις για να μεταμορφώσεις την εικόνα του χώρου σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου για να δεις πώς μπορείς να αναπαλαιώσεις κάθε επιμέρους στοιχείο αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σε δικαιώσει.

4. Μετακίνησε τα έπιπλα σου

Πώς μπορείς να μεταμορφώσεις εντελώς την εικόνα ενός δωματίου, ξοδεύοντας καθόλου ή ελάχιστα χρήματα; Απλώς άλλαξε τη διάταξη των επίπλων! Ο χώρος μπορεί να φανεί δραματικά διαφορετικός, αν απλώς μετακινήσεις τα έπιπλα του. Βρες ένα νέο κεντρικό σημείο “εστίασης” γύρω από το οποίο θα σχεδιάσεις από την αρχή το δωμάτιο. Για παράδειγμα ένα τέτοιο σημείο στο σαλόνι  μπορεί να είναι το τζάκι ή η τηλεόραση. Μπορείς ακόμη και να ανταλλάξεις έπιπλα ανάμεσα στα δωμάτια. Αφαιρώντας ή προσθέτοντας έπιπλα μπορείς να αποκτήσεις έναν πιο άνετο ή πλούσιο χώρο αντίστοιχα. Οι επαγγελματίες διακοσμητές ακολουθούν αυτή την πρακτική καθημερινά, κυρίως όταν καλούνται να μεταμορφώσουν δωμάτια με πολύ χαμηλό budget.

5. Βάψε τον τοίχο σου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μιλάμε τόσο συχνά για τα χρώματα στο χώρο της διακόσμησης; Εκτός του ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα μας, τη διάθεση και την αισθητική του χώρου, υπάρχει ακόμα ένας καλός λόγος για να βάλεις χρώμα στους εσωτερικούς τοίχους του σπιτιού σου. Είναι μία από τις ευκολότερες και πιο οικονομικές μεθόδους για αλλάξεις εξολοκλήρου την εικόνα και την ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Το χρώμα μας ανεβάζει αμέσως τη διάθεση και δίνει μία δροσερή και φρέσκια νότα στο χώρο. Ακόμα και αν δεν αλλάξεις κανένα άλλο στοιχείο στη διακόσμηση του, το χρώμα του τοίχου θα φέρει φοβερά αποτελέσματα.  

Πηγή : https://www.douleutaras.gr

Continue Reading

Μόδα

Η μόδα ευνοεί τις καμπύλες

Το ότι δεν διαθέτετε τις αυστηρές γραμμές ενός μοντέλου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε και δεν επιβάλλετε, να είστε καλοντυμένες. Αναζητήστε το ιδανικό στυλ για εσάς και προβάλλετε τον chic εαυτό σας.

Η εποχή που η εύσωμη γυναίκα έπρεπε να φοράει ρούχα-σακιά για να κρύψει τα παραπανίσια κιλά της έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Άλλωστε μία εύσωμη γυναίκα είναι ζουμερή, χυμώδης και πολύ πιο σέξι, από τα πρότυπα των ανορεξικών μοντέλων που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Οι πελάτισσές μου είναι άτομα με ισχυρή προσωπικότητα και όπως, εγώ προσωπικά, ονομάζω «άτομα με μεγάλο εκτόπισμα».

Τη γυναίκα αυτή χαίρομαι να ντύνω, που θέλει να είναι όμορφη, καλοντυμένη, σέξι, με αυτοπεποίθηση. Τι είναι πιο σέξι από ένα πλούσιο και βαθύ ντεκολτέ σε συνδυασμό με ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης που λέει: «τη χαίρομαι τη ζωή μου, μου αρέσω». Από εδώ ξεκινούν όλα λοιπόν. Ο στόχος είναι να κρύβουμε έντεχνα αυτά που δεν θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι, και να τονίζουμε τα πιο όμορφα σημεία πάνω μας. Δεν υπάρχουν άσχημα σώματα, παρά μόνο κακοντυμένα. Στόχος μας λοιπόν πρέπει να είναι να βρούμε το ιδανικό στυλ ρούχου που θα αναδείξει το δικό μας σωματότυπο. Ας δούμε τους 4 βασικούς σωματότυπους και πώς θα τους «ντύσουμε»:

­­­­­­­­­­­­­­­­­­


1. Αν έχετε έντονους γοφούς, παχιά πόδια και είστε λεπτή από την μέση και πάνω : προτιμήστε μπλούζες ντραπέ, με σούρες στο στήθος και γενικά με περίτεχνα κοψίματα που προσθέτουν όγκο στο επάνω μέρος, ώστε να εξισορροπείται  η διαφορά με τους μεγάλους γοφούς. Συνήθως αυτόν τον σωματότυπο, τον κολακεύουν περισσότερο φούστες, κατά προτίμηση μακριές και όχι πολύ φαρδιές, ώστε να κρύβονται τα παχουλά πόδια, καθώς επίσης ταγιέρ και κοστούμια. Καλό είναι να αποφεύγετε τα φαρδιά παντελόνια και τις παντελόνες.

2. Αν έχετε μεγάλο στήθος, λεπτούς γοφούς, αδύνατα πόδια και περιττό λίπος στο στομάχι και την κοιλιά: φορέστε μπλούζες και φορέματα με κόψιμο κάτω από το στήθος. Το κόψιμο «αμπίρ» κρύβει αισθητά το στομάχι και την κοιλιά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τύπο παντελονιού που θα επιλέξετε, αποφύγετε τα στενά παντελόνια και τα κολάν, και προτιμήστε τις πιο φαρδιές γραμμές.

3. Όταν το βάρος είναι μοιρασμένο σε όλο το σώμα: τα περισσότερα ρούχα για εύσωμες ταιριάζουν σε αυτόν το σωματότυπο, αρκεί να είναι ρούχα σε εφαρμοστή γραμμή, ώστε να αναδεικνύονται οι καμπύλες. Καλό είναι να αποφύγετε τα ριχτά ρούχα και να δώσετε έμφαση στο ντεκολτέ και στη μέση.

4. Αν έχετε φαρδιές πλάτες και μπράτσα, μικρό στήθος και είστε πιο στενή από τη μέση και κάτω: προτιμήστε μπλούζες, πουκάμισα και σακάκια σε στενές γραμμές και μακριές φούστες σε ίσια γραμμή ή με ελαφρά φυλλαράκια στο κάτω μέρος, ώστε η φιγούρα σας να φαίνεται πιο ψηλή και να μοιράζεται ισόποσα ο όγκος. Μπλούζες με μεγάλο χαμόγελο, καλύπτουν όμορφα τους ογκώδεις ώμους αυτού του σωματότυπου.


Άρθρο αρχείου

Γιούλη Θεοδωροπούλου

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Διοργάνωση #JobDay στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» από τo skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα  

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς, διοργανώνουν για πρώτη φορά το #JobDay Καλαμαριάς ,την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη”, Μεταμορφώσεως 7.

Το #JobDay Καλαμαριά απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 10:00-10:30, Χαιρετισμοί
  • 10:30-11:15, Έλενα Τσίτσελα, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, Role Play συνέντευξης επιλογής προσωπικού
  • 11:30-12:15, Νίκος Σαπουντζής, End Results Certified Life & Business Coach, Personal Branding: Πώς να προωθώ τον εαυτό μου
  • 12:30-13:15, Έλενα Τερέζα Βασιλείου, Career Development Trainer, Elevator pitch: Πώς να παρουσιάζομαι σε 1 λεπτό
  • 13:30-14:15, Ελένη Κολλήγα, eCommerce & Digital Marketing Consultant, Τα social media κατά την αναζήτηση εργασίας
  • 14:30-15:15,Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς, Sales & Business Coach, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία: Πώς να τα καταφέρω

Ακόμη, ως παράλληλη δράση θα προσφέρονται:

  • Επαγγελματικός προσανατολισμός by Employ edu
  • CV & Interview Tips by SKG Education
  • Εργασιακά δικαιώματα by ΙΝΕ/ΓΣΕΕ
  • Starting up your start-up by OK!Thess

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay δήμος Καλαμαριάς, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-kalamaria2024 στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, [email protected]

Ελένη Γραμματικοπούλου 2313314502 [email protected]          

Ματίνα Καραγιάννη 2313314233 [email protected]                

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Δημόσιας Υγείας- Γραφείο Συμβουλευτικής για Θέματα Απασχόλησης

Continue Reading

Trending