Connect with us

Γαστρονομία

Η επιτραπέζια ελιά συνάντησε το Λονδίνο

Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί επιτραπέζιας ελιάς στην καρδιά της Ευρώπης

London ITOC 2018, Διαγωνισμοί επιτραπέζιων ελιών στο Λονδίνο.

  • Βραβεία ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ επιτραπέζιας ελιάς,
  • Βραβεία ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ επιτραπέζιας ελιάς (International Table Olive Competitions-ITOC)

Οι καλύτερες, επιτραπέζιες ελιές  πρόκειται να ταξιδέψουν ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτούν στους διεθνείς διαγωνισμούς επιτραπέζιας ελιάς. Η επιτραπέζια ελιά θα έχει την τιμητική της στο Λονδίνο στις 14-15 Απρίλιου 2018, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί London ITOC 2018. Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τις καλύτερες επιτραπέζιες ελιές από Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία …από όλες τις παραγωγικές χώρες,  ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των επιτραπέζιων ελιών table olive awards για την ποιότητα, αλλά και για την συσκευασία τους. www.LondonOliveoil.com London ITOC 2018, London International Table Olive Competitions: Quality award of Table Olive, Packaging award of Table Olive.

Κατάταξη βραβείων:

α) ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 95,5 έως 100,0

β) ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 85,5 έως 95

γ) ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 75,5 έως 85

δ) ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 65 έως 75

Μέσα στους στόχους των διοργανωτών είναι:

Η ευαισθητοποίηση ελαιοπαραγωγών με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Η προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς. Η βελτίωση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το προϊόν αυτό. Η ενημέρωση σε σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης. Η προώθηση της κατανάλωσης ελιών στις τοπικές αγορές.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να προωθήσουν τις επιτραπέζιες ελιές τους, μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω links:

Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ επιτραπέζιας ελιάς 2018.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής: www.londonolive.com/quality-table-olives-competition

Σκοπός είναι η πρωτοκαθεδρία προϊόντων (brands). Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη του προϊόντος και της μάρκας, αλλά και η πρωτοκαθεδρία σε μια κατηγορία, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να χρεώνει για τα προϊόντα της, τέτοιο ποσό, που οι καταναλωτές να εξακολουθούν να το πληρώνουν. Η γρήγορη προσέγγιση της ανάπτυξης του προϊόντος και του εμπορικού σήματος είναι το κλειδί (London Quality table olive award).

 Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ επιτραπέζιας ελιάς 2018.

Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής: www.londonolive.com/quality-table-olives-competition

Η ετικέτα είναι ισχυρό εργαλείο προώθησης για επικοινωνία για τα προϊόντα και για την επιτυχία της εταιρείας, εγχώρια και στο εξωτερικό. Η παρουσία του βραβείου συσκευασίας προσφέρει άμεση διαφοροποίηση ανάμεσα στην τεράστια επιλογή προωθούμενων προϊόντων και διασφαλίζει τους καταναλωτές για την αγοραστική τους απόφαση (London Design table olive award).

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γαστρονομία

Γιαούρτι Βελούδο με cranberries, φιστίκι Αίγινας ΠΟΠ και σάλτσα bitter σοκολάτας.

Μια γευστική δημιουργία superfood…

To γιαούρτι είναι από μόνο του μια υπερτροφή, όταν μάλιστα η «Βιοαγρός» επιλέγει να είναι κατσικίσιο και βιολογικό και στραγγίζεται σε «τσαντίλα» όπως παλιά τότε η θρεπτική του αξία είναι ζηλευτή.

Το κατσικίσιο βιολογικό γιαούρτι «Βελούδο» έχει βελούδινη γεύση και όπως είναι γνωστό το κατσικίσιο γάλα είναι υψηλότερης διατροφικής αξίας από το αγελαδινό ή το πρόβειο.

Ζητήσαμε από τον executive chef Κώστα Γεωργατζά, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα μαγειρικής, να δημιουργήσει μια γεύση υπερτροφή, που να ενδυναμώνει τον οργανισμό και παράλληλα να αρέσει πολύ και στα παιδιά,  που μόλις ξεκινά η μαθητική τους «θητεία»…

Τα φιστίκια Αίγινας ΠΟΠ και τα cranberries θωρακίζουν τον οργανισμό και χαρίζουν ενέργεια λόγω των βιταμινών και των αντιοξειδωτικών που περιέχουν.

Γιαούρτι με cranberries,  φιστίκι Αίγινας ΠΟΠ και σάλτσα bitter σοκολάτας.

Από τον πολυβραβευμένο Κώστα Γεωργατζά, executive chef.

Υλικά

250 γρ. γιαούρτι Βελούδο Βιολογικό κατσικίσιο, 2 κεσεδάκια γιαούρτι

30 γρ. αποξηραμένα cranberries

30 γρ. ψίχα φιστίκι Αίγινας ΠΟΠ

40 γρ κουβερτούρα σοκολάτας

30 ml γάλα φρέσκο κατσικίσιο

Τρόπος παρασκευής

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τα φιστίκια Αίγινας και τα καβουρδίζουμε για 1- 2 λεπτά.
  • Σε μπαιν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και μόλις είναι έτοιμη ρίχνουμε και το φρέσκο γάλα.
  • Ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι και το περιχύνουμε με τη σάλτσα σοκολάτας.
  • Πασπαλίζουμε με τα cranberries και τα φιστίκια.
  • Σερβίρουμε την απολαυστική γευστική μας δημιουργία

Για να μάθετε περισσότερα ή να δοκιμάσετε και άλλες γεύσεις της σειράς προϊόντων βελούδο κάντε κλικ εδώ.

Continue Reading

Γαστρονομία

Αλεύρι για Pizza Τύπου 00

Το κλασικό αλεύρι στις περισσότερες πίτσες (και στις περισσότερες ιταλικές συνταγές) είναι το τύπου 00, είναι μαλακό και το πιο λεπτοαλεσμένο όλης της κατηγορίας κάνοντας το ιδανικό για την χρήση σε λεπτή ζύμη αλλά και πιο αφράτα πιάτα.

Για τους λάτρεις της πίτσας, παρουσιάζουμε το μοναδικό αλεύρι για Πίτσα Τύπου 00, για την παρασκευή αυθεντικής ιταλικής ζύμης. Είναι αλεύρι από μαλακό σιτάρι και οι ζύμες που δίνει είναι ελαστικές και εκτατές. Δοκιμάστε το και σε πεϊνιρλί ή σε παραδοσιακό ιταλικό ψωμί ciabatta.

Πρωτεΐνη: 10.5%

Συνταγές:

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

PIZZA BIANCA ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

ΕΛΑΦΡΥ ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ

Χρήσεις:

Pizza, calzone, ciabatta, πεϊνιρλί

Continue Reading

Γαστρονομία

Πείτε αντίο στα κιλά των διακοπών!

Με Magic Diet Pasta και ΜΟΝΟ 9 θερμίδες στα 100γρ!

• Χωρίς γλουτένη • Χωρίς σιτάρι • Χωρίς λιπαρά • Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης • Χαμηλή ενεργειακή αξία • Πηγή εδώδιμων ινών • Χωρίς σάκχαρα • Βιολογικά • Vegan

Με τη σειρά βιολογικών ζυμαρικών της Βιοαγρός, Magic Diet Pasta από γλυκομαννάνη (αλεύρι konjac), μπορείτε να συνδυάσετε τη δίαιτα χωρίς να μένετε νηστικές.

Με την ευεργετική δράση των διαλυτών φυτικών ινών αδυνατίστε, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό σας!

Τα Magic Diet Pasta της ΒιοΑγρός είναι χαμηλά σε θερμίδες (μόνο 9kcal ανά 100γρ) καθιστώντας τα ιδανικά για δίαιτα χαμηλών θερμίδων.

Παρασκευάζονται από φυσική γλυκομαννάνη (Konjac) που είναι μια άπεπτη φυσική φυτική ίνα και για το λόγο αυτό έχει ελάχιστες θερμίδες. Βοηθά στον έλεγχο του βάρους καθώς έχει την ιδιότητα να απορροφά πολλές φορές το βάρος της σε νερό, προκαλώντας αίσθημα κορεσμού και οδηγώντας σε μείωση της προσλαμβανόμενης τροφής και των θερμίδων κατά τα γεύματα.

Είναι κατάλληλα για άτομα που προσέχουν τη διατροφή τους, για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, για χορτοφάγους, vegan, άτομα με κοιλιοκάκη και άτομα που ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, λιπαρά, νάτριο. 

Τα βιολογικά  Magic Diet Pasta της ΒιοΑγρός έχουν ουδέτερη γεύση  και αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Προετοιμασία Magic Diet Pasta:

  1. Στραγγίζετε το νερό από τη συσκευασία και ξεπλένετε πολύ καλά με κρύο νερό τα ζυμαρικά.
  2. Βράζετε για 5 λεπτά, σουρώνετε και προσθέτετε την αγαπημένη σας σάλτσα

 

Θα τα βρείτε σε σπαγγέτι, πέννες, noodles και ρύζι.

Continue Reading

Trending