Connect with us

Ψυχολογία

Η κτητικότητα δημιουργεί τον φόβο της απώλειας;

Δικό μου – δικό μου – δικό μου..

Το παιδί μου, το αυτοκίνητό μου, μαμά μου, μπαμπάς μου, ο υπολογιστής μου, το κινητό μου, τα ρούχα μου, τα παιχνίδια μου..

Ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, σχέση μου, το σπίτι μου..

Όλα καταλήγουν σε ένα ΜΟΥ..

Σε ένα .. «μου», το οποίο αυτομάτως κάνει κάτι/κάποιον κτήμα μας.

Η περιβόητη, Κτητικότητα!

Από την στιγμή που οτιδήποτε «κλείνει» με αυτό το “μου”, ξαφνικά τα κάνει όλα .. δικά μας!

Ξαφνικά όλα γύρω μας γυρνάνε γύρω από εμένα. Όλα γίνονται κτήμα μου, ή όλα είναι δικό μου δημιούργημα. Ένα μεγάλο εγώ αρχίζει να αναπτύσσεται και εκεί είναι που ξεκινάει το πρόβλημα.

Είναι απλό! Αν το σκεφτείς καλά σε αυτή τη ζωή ήρθαμε με τίποτα και θα φύγουμε με τίποτα! ‘Ήρθαμε χωρίς κανένα εφόδιο, υλικό ή πνευματικό μόνο και μόνο για να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο.

Οπότε, όλα αυτά τα “μου και εγώ”, όλα αυτά τα δημιουργήματα θα τα αφήσουμε κάποια στιγμή πίσω μας, για να τα χαρούν κάποιοι άλλοι, αλλά ίσως και κανένας.

Αλλά το σίγουρο είναι ότι το μόνο που θα πάρουμε μαζί μας, είναι στην ουσία ΕΝΑ πράγμα..

Πριν μιλήσω όμως για αυτό το ένα, που θα πάρουμε μαζί μας, πες μου πραγματικά..

Πόσοι άνθρωποι δεν φοβόμαστε την απώλεια;

Φοβόμαστε μην μας κλέψουν. Φοβόμαστε μην κλέψουν το σπίτι μας, μην πάθει κάτι το αυτοκίνητό μας, μην χάσουμε το κινητό μας, την ατζέντα μας.. Ακόμα μη χαθεί η σειρά μας στην ουρά της τράπεζας που τόση ώρα περιμένουμε..

Γενικά, να μην χάσουμε κάτι το οποίο είναι δικό μας!

Πόσες είναι οι φορές που προσέχουμε πιο πολύ τα δικά μας πράγματα από των άλλων; Συνήθως τις περισσότερες. Και εντάξει, καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι λένε ότι όταν παίρνουν το αυτοκίνητo ενός του φίλου τους νιώθουν μεγαλύτερη ανασφάλεια γιατί δεν είναι δικό τους,  κάτι το οποίο καταλαβαίνω και είναι τελείως φυσιολογικό.

Αλλά αν παρατηρήσεις στο πως είμαι με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ, σε αυτό δηλαδή που έχω μεγάλη συναισθηματική σύνδεση, θα διαπιστώσεις ότι φτάνει πολλές φορές φτάνει τα όρια της υπερβολής..

Πρόσεξε τώρα ποιο είναι το πρόβλημα. Πριν μερικές εβδομάδες μίλησα για την επίγνωση  και την διάκριση. Όταν λοιπόν, μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά τίποτα δεν είναι δικό μου και όλα στην ζωή μου έρχονται και φεύγουν για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τότε σίγουρα θα μπορώ να αισθάνομαι καλύτερα με εμένα και με τους γύρω μου.

Γιατί, οτιδήποτε έρχεται στην ζωή μου, έρχεται για να με διδάξει, να με εμπνεύσει και να με εξελίξει. Και αυτά είναι και το μόνα που θα πάρω μαζί μου.. Την γνώση και την εξέλιξη!

Το μόνο που θα έχω μαζί μου σε όλο τον χωροχρόνο, σε όλο αυτό το ταξίδι της ζωής, είναι η πληροφορία της γνώσης σε ένα επίπεδο που πολλές φορές δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε με τα φυσικά όργανα τα οποία μας έχουν δοθεί, για να μπορούμε να λειτουργούμε στην καθημερινότητα και να απολαμβάνουμε το δώρο της ζωής με τον τρόπο που το απολαμβάνουμε.

Έτσι λοιπόν, πώς θα άλλαζε η ζωή σου αν το «δικό σου», ήταν απλά κάτι μέσα από το οποίο έμαθες, απέκτησες μια εμπειρία, εμπνεύστηκες και απλά προχωρούσες μπροστά; Που θέλω να καταλήξω; Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ενδόμυχα μέσα τους τον φόβο της απώλειας, ειδικά των ανθρώπων που αγαπούν. Είναι σκληρό και εννοείται ενδεχομένως δεν θα γίνει ποτέ όμορφο. Ειδικά για την Ελληνική κουλτούρα όπως και για πολλές άλλες ακόμα.

Το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν κάποιες κουλτούρες που θεωρούν πώς όταν ένας άνθρωπος φεύγει από την ζωή, αυτό είναι κάτι καλό! Τόσο που το γιορτάζουν κιόλας. Ίσως λοιπόν στην δική μας κουλτούρα ένα τέτοιο γεγονός να είναι πάντα κάτι κακό. Αλλά αν το σκεφτείς, αυτό που το κάνει κακό και πολλές φορές δύσκολα διαχειρίσιμο είναι η έννοια αυτής της κτητικότητας. Του «δικού μου». Γιατί δεν αποκτούμε την επίγνωση ότι δεν ζούμε αυτόν τον άνθρωπο, δεν ευχαριστιόμαστε αυτόν τον άνθρωπο, δεν μαθαίνουμε από αυτόν, δεν προσφέρουμε σε αυτόν, σε όλη την διάρκεια της ζωής του και με όλους τους τρόπους.

Έτσι λοιπόν να θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι δικό σου. Ακόμα και η ζωή… Ήρθες και θα φύγεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συσχετιζόμαστε με πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους, να παίρνουμε την εμπειρία στο μέγιστο δυνατό, να προσφέρουμε όσο περισσότερο γίνεται και να εξελίσσουμε την ψυχή μας. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό μένει. Και όσο πιο πολύ εξελισσόμαστε, τόσο πιο πολύ μπορούμε να προσφέρουμε.

Αλλάζει όλη η συνειδητότητα, και η δικιά μας αλλά και των γύρω μας.

Και γιατί όχι, σιγά σιγά όλης της ανθρωπότητας..

Μη ξεχνάς, Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Το δικό σου.. πάθος.. τον δικό σου εαυτό.. την δική σου ζωή..

Πηγή: www.manolisischakis.gr

Continue Reading

Ψυχολογία

Πώς να αποκτήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις;

Η θεωρία του μαγνήτη δεν είναι απλά μία θεωρία. Είναι κομμάτι της πραγματικότητας σου,
το οποίο αν το αξιοποιήσεις κατάλληλα, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο απλή.
Μέσω του μαγνητισμού, έλκεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις.

Πρόσεξε! Αν πιστεύεις πως όλοι οι άνθρωποι με τις περίεργες συμπεριφορές, θα έρχονται
κοντά σου, θα έλκονται από εσένα, τότε σα μαγνήτης, θα τους τραβάς.
Αν όμως πιστεύεις πως είσαι μαγνήτης καλής υγείας και ευημερίας, τότε αυτά ακριβώς
είναι που θα έλκεις. Όλες σου οι πράξεις θα σε βοηθάνε στο να έχεις καλή υγεία και μία
ζωή γεμάτη ευημερία.

Πώς να ξεκινήσεις να μαγνητίζεις αυτό που θέλεις;
Τη σχέση που θέλεις, τη δουλειά που θέλεις, το σπίτι που θέλεις.
Ξεκίνα να το πιστεύεις και να φαντάζεσαι τον εαυτό σου με όσο πιο πολλές λεπτομέρειες
μπορείς μέσα σε αυτό! Φτιάξε μία συναρπαστική ιστορία μέσα στο κεφάλι σου.

Τα εκπληκτικά νέα είναι πως αυτό που οραματίζεσαι ως αληθινό, ο εγκέφαλος σου δε
γνωρίζει πως δεν είναι αληθινό και είναι απλά μία ιστορία μέσα στο κεφάλι σου.
Με αυτό σα δεδομένο, γιατί να μην εκμεταλλευτείς τη θεωρία του μαγνήτη; Ξεκίνα να
έλκεις με τη σκέψη σου και τη δύναμη του εγκεφάλου σου, ακριβώς αυτό που επιθυμείς.

Όταν ισχυροποιήσεις την πίστη σου σε αυτό, νιώσεις πως πραγματικά σου αξίζει να το
πετύχεις, τότε και όλες σου οι δράσεις θα κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλη σου
η πραγματικότητα θα γίνει ένας εξαιρετικός σύμμαχος σου έτσι ώστε να πετύχεις αυτό που
θέλεις.

Έλενα Μουρατίδου
Holistic Lifestyle Coach
www.elenamouratidou.com

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών από την «W.I.N. Hellas»

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από την Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στον υπερσύγχρονο χώρο EUROHOOPS DOME, που παραχώρησε τοEurohoops Organization, τον αγώνα PLAY 2 W.I.N. – Celebrity Basketball Game με Πλατινένιους Χορηγούς τη Navarino και την Panik Entertainment Group.

**Με τις δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και ο Πρόεδρος του Ομίλου «Navarino», αφήνουν το αποτύπωμά τους σε ότι αφορά στην συλλογική αυτή προσπάθεια για την εξάλειψη των αποτρόπαιων πράξεων βίας κατά των γυναικών!!

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου δήλωσε:

«Εδώ και 16 χρόνια εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής και συντροφικής βίας. Στηρίζουμε τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Γυναίκες και άντρες θα παίξουμε μαζί σήμερα για να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ενάντια στις προκαταλήψεις, τις αντιξοότητες και τα στερεότυπα της πατριαρχικής κοινωνίας».

Ο Πρόεδρος του ομίλου Navarino, Δημήτρης Τσικόπουλος δήλωσε:

«Η Navarino με μεγάλη χαρά αποφάσισε να συμβάλει στο έργο της W.I.N. Hellas. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συμπίπτει απόλυτα με τους στόχους της W.I.N. Hellas. Στεκόμαστε κι εμείς με το δικό μας τρόπο δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει ανάγκη και που βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή στη ζωή της. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υπάρχει η εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών».

Ο υπεύθυνος press office της Panik Entertainment Group, Βαγγέλης Θεοδώρου δήλωσε:   

«Η Panik Entertainment Group, η No1 Ελληνική ανεξάρτητη εταιρεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, στέκεται δίπλα στη W.I.N. Hellas, τόσο ως εταιρεία, όσο και μέσω των ανθρώπων της, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν σ’ αυτόν τον υπέροχο αγώνα μπάσκετ. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, όπως και η αγάπη. Και η αγάπη δεν πρέπει να πονάει! Λέμε «όχι» στην έμφυλη βία και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια αντιμετώπισης και πρόληψης της βίας κατά των γυναικών. Για την Panik Entertainment Group αποτελεί μέλημα και τιμή να είναι αρωγός σε σπουδαίες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και στέλνουν σημαντικά μηνύματα στην κοινωνία μας διαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο, όπως πράττει με το έργο της η W.I.NHellas»

Η συμμετοχή

Πλήθος φίλων τηςW.I.N. Hellas έσπευσαν  να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στον κοινωφελή οργανισμό που ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Συμμετείχαν επίσης:

Δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα συμμετείχαν αφιλοκερδώς στον αγώνα που παρουσίασαν οι γνωστοί sportscasters Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Χρήστος Καούρης. 

Επίσης οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλούπη, Γιάννης Αναστασίου, Πέρο Άντιτς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Όλγα Βασδέκη, Αλέξανδρος Βουγιούκας, Ίαν Βουγιούκας, Ηλίας Γκότσης,

Αντώνης Δημητριάδης, Σάρρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Γιώργος Καραγκούνης, Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης, Δημήτρης Κελεπούρης, Κώστας Κοκκινάκης, Ειρήνη Κολιδά, Στέφανος Κοτσόλης, Αντονέλλα Κουεγιάρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Λημνιάτης, Μιρέλλα Μανιάνι, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Μάνικας, Δωροθέα Μερκούρη, Νεσχάν Μουλαζίν, Φώτης Μπέσικος, Τάνια Μπρεάζου, Αννίτα Ναθαναήλ, Άννυ Πανταζή, Κλέλια Πανταζή, Λευτέρης Πανταζής, Μάντα Παπαδάκου, Ορθούλα Παπαδάκου, Γιώργος Παπαδόγαμβρος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Σάββας Πούμπουρας, Έρρικα Πρεζεράκου, Άννα Πρέλεβιτς, Τέα Πρέλεβιτς, Σπύρος Πώρος, Χριστίνα Σάλτη, Κώστας Σόμμερ, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Σοφία Τσιώμου, Όλγα Φαρμάκη, Μάικ Φαφαλής, Μάσα Φασούλα, Φανή Χαλκιά, κ.α.

Προπονητές  στη «γαλάζια» ομάδα ήταν οι Γιώργος  Καλαιτζής & Νίκος Χατζής, ενώ στη «μπλε » οι Δημήτρης Χουχουλής & Λευτέρης Πανταζής. Assistant coach ο Δημήτρης Γοβδελάς (Mykonos Invest), 

Στον αγώνα διαιτήτευσαν (ΚΕΔ/ΕΟΚ) οι Βασίλης Γερός, Αλέξανδρος Ζιώγας και Όλγα Φραγκούλη, ενώ κριτές ήταν η Αγγελική Απιτιαγοπούλου και ο Νίκος Παπαγιοβάνης.

Για την ιστορία, τη νίκη πήρε επάξια η «μπλε ομάδα»!!

Στις ομάδες απένειμαν τα αναμνηστικά μετάλλια «W.I.N. Hellas- » η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και η Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Eκ μέρους της W.I.N. Hellas η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου,  η Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Αντιπρόεδρος, Χριστίνα Λουκά και το μέλος του Δ.Σ., Αλεξία Χαραμή δώρισαν, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, φανέλα ANTETOKOUNBROS και μπάλα SPALDING στον κύριο Κρίστιαν Βακαρέλις, (Navarino), στον κύριο Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση (Panik Entertainment Group),στον κύριο Βαγγέλη Θεοδώρου (Panik Entertainment Group), στον κύριο Βασίλη Κελλάρη (Μητέρα), στον κύριο Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο ( Motor Oil), στον κύριο Ιωάννη Αγγελόπουλο ( Angelopoulos Hair & Beauty Company), στην εκπρόσωπο του Βιολογικού Χωριού, στην κυρία Ιωάννα Κοκόρρη (Kokorris Optics), στον κύριο Βαγγέλη Βλαχανδρέα (Pere Ubu), στον κύριο Δημήτρη Πανταζή (Seajets), στην κυρία Ντίντα Μπαμπάτσικου (Antentokoubros), στον κύριο Μίνωα Σούση (Spalding) και στον κύριο Κωνσταντίνο Παπαλουκά (Eurohoops).

Τα Δώρα

Συμβολικά δωράκια έδωσαν οι εταιρίες στους συμμετέχοντες. Η Panik Entertainment Group λανιέρες, The  Big Bad Wolf  δωροεπιταγή των 10 Ευρώ, JCou Gift Card 25%, Museum of Illusions Vip Free ticket, Kokkoris Gift Card 20%, Zaatar 100 δωροεπιταγές των 50 Ευρώ, Fix Άνευ μία τσάντα με 2 κουτιά FIX Άνευ 330ml. για απόλαυση άνευ όρων, Coca Cola 3E αναψυκτικά και σνακς,  Ma Cherie Χριστουγεννιάτικο Packaging 2 δώρων + εκπτωτικό κουπόνι, Angelopoulos Hair & Beauty Company δωρεάν χτένισμα & 50% έκπτωση σε προϊόντα, η Lease Planet κλειδοθήκη, φορτιστή κινητού για αυτοκίνητο και τα Ακουστικά Στάμου εκπτωτικό κουπόνι 15%.

Οι MAD Radio, Eurohoops, Queen.gr και Ratpack.gr κλήρωσαν από μια διπλή πρόσκληση για τον αγώνα.

  • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: NAVARINO, PANIK ENTERTAINMENT GROUP 
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΜΗΤΕΡΑ, MOTOR OIL
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟI: ANGELOPOULOS HAIR & BEAUTY COMPANY, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, KOKKORIS OPTICS, PERE UBU, SEAJETS
  • ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΟΥ,  FIX ΑΝΕΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MINETTA, THE BIG BAD WOLF, JCOU, LEASE PLANET,  MA CHERIE, MUSEUM OF ILLUSIONS, MYKONOS INVEST, PAPADOGAMVROS, RAVAGO, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, ZAATAR  
  •  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ANTETOKOUNBROS, BLISS PROJECTS, COCA COLA 3E, EUROHOOPS, GALAKTEROS PRODUCTION, MK2 ,SPALDING, ΖΕΝΙΘ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: DPG MEDIA, MAD TV, MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.GR, RATPACK.

Παραγωγή VIDEO: Νίκος Αλεξανδράτος, ΜΚ2, Διάθεση φωτογραφικού υλικού: PAPADAKIS PRESS

Πληροφορίες: αναφορικά W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό  την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο – εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας (210- 8996636). Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Navarino


Από την ίδρυση της το 1999, το όραμα της Navarino ήταν να εξελιχθεί σε ορόσημο στον κλάδο της τεχνολογίας στην ναυτιλία. Σήμερα, η Navarino αναπτύσσει, διανέμει και υποστηρίζει εμπορικά πλοία με τηλεπικοινωνίες και καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με όσους συνεργάζεται. Ως εταιρεία τεχνολογίας η Navarino παροτρύνει τις γυναίκες που υφίστανται κακοποίηση να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να ενημερωθούν πάνω στο ίδιο το πρόβλημα και τις υπάρχουσες δομές στήριξης για να διασυνδεθούν σε κοινότητες, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνες και να αναζητήσουν συμβουλευτική υποστήριξη, διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία.

Site: www.navarino.co.uk

Panik Entertainment Group

«H Panik Entertaiment Group είναι ένας όμιλος δισκογραφικών εταιρειών και management καλλιτεχνών, η οποία, ακολουθώντας μία ιδιαίτερη και δυναμική πορεία ανάπτυξης, έχει καταφέρει να έχει ηγετική θέση στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το active roster της Panik Entertainment Group περιλαμβάνει περισσότερους από 150 καλλιτέχνες, τους πιο καταξιωμένους, επιτυχημένους και ταλαντούχους. Η Panik Entertainment Group διαθέτει τέσσερα δισκογραφικά labels: την Panik Records, που επικεντρώνεται στο dance, pop, r’n’b και soul ρεπερτόριο, την Panik Platinum, η οποία υποστηρίζει το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, την Panik Gold, που έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Άννα Βίσση και την Panik Oxygen, η οποία ασχολείται με την έντεχνη ελληνική μουσική. Επίσης, διαθέτει δύο divisions: το Panik Agency, για το management, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και την εμπορική εκμετάλλευση ανθρώπων απ’ όλο το φάσμα της δημόσιας σφαίρας και την Panik Live, για τη διοργάνωση events και το booking. Επίσης, εκπροσωπεί αποκλειστικά τον διεθνή και ελληνικό κατάλογο της Sony Music Entertainment σε Ελλάδα και Κύπρο και κατέχει τα δικαιώματα του no1 urban label στην Ελλάδα, της Capital Music».

Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις:

Insragram:https://www.instagram.com/panik_entertainment_group

Site:www.panikmusic.gr

***Το Business Woman και οι συνεργάτες του, κρίνουν ότι η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ συγκινητικές και αρκούντως εντυπωσιακές. Επαινεί όλους όσους προσήλθαν στην εκδήλωση αφού όλοι είναι ευαίσθητοι στα θέματα αυτά!! Ταυτόχρονα σκέφτονται με την καρδιά και αισθάνονται με το μυαλό στα τόσο μείζονα κοινωνικά θέματα, όπως η θεματικής της παρούσας εκδήλωσης. Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών από την  W.I.N. Hellas, δεν αποτελεί μόνον ελπίδα αλλά και το πλαίσιο μέσα στο οποίο ζούμε  προσδοκώντας όλοι μας την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και όχι μόνον

Continue Reading

Ψυχολογία

7 βήματα για να αποκτήσεις Αυτό-πειθαρχία

Τι σου έρχεται στο νου όταν ακούς την λέξη αυτό-πειθαρχία;

Μήπως καταπίεση;
Μήπως καταναγκασμός;
Μήπως αναγκαστική υπακοή;

Η αλήθεια είναι ότι συνηθίσαμε από πολύ μικροί να ακούμε «μα δεν είσαι καθόλου πειθαρχημένη», ή «αν δεν πειθαρχήσεις θα σε βάλω τιμωρία» ή «χωρίς πειθαρχία δεν θα γίνεις τίποτα».

Πολλοί από εμάς έχουν ταυτίσει λοιπόν την έννοια της πειθαρχίας ή αυτό-πειθαρχίας με κάτι πολύπλοκο, επίπονο και δυσφορικό.

Φανταστείτε όμως να θέλετε να πετύχετε κάτι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο απαιτεί συγκεκριμένες δραστηριότητες σε συγκεκριμένη συχνότητα.

Παραδείγματος χάριν θέλετε να τρέξετε στον επόμενο μαραθώνιο. Αυτό απαιτεί καθημερινά μικρές διαδρομές συγκεκριμένης διάρκειας και συγκεκριμένων χιλιομέτρων.

Και καθώς η τάση του καταπληκτικού μας εγκεφάλου είναι να αποφεύγει τον πόνο και να κυνηγά την ευχαρίστηση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Το προσωπικό μας «Γιατί» θέλουμε να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε μπορεί να μετατρέψει την δυσφορία που νιώθουμε για την αυτό-πειθαρχία σε ικανοποίηση κάθε φορά που πειθαρχούμε προκειμένου να το εκπληρώσουμε. Και όσο πιο ισχυρό είναι τόσο αυξάνεται και ο βαθμός ικανοποίησης.

Όταν καταφέρουμε και «σπάσουμε» την σύνδεση της αυτό-πειθαρχίας με την καταπόνηση και την μετουσιώσουμε σε συστατικό απαραίτητο για να απολαύσουμε το ταξίδι και το τελικό αποτέλεσμα τότε παύουμε να νιώθουμε δυσφορία και στην θέση της έρχεται ο ενθουσιασμός.

Η πειθαρχία είναι ένας μυς που χρειάζεται εξάσκηση. Ο αθλητής δεν θα μπορούσε να γίνει πρωταθλητής εάν δεν είχε κάνει κτήμα του την αυτοπειθαρχία.

Πως μπορούμε να μετατρέψουμε τον πόνο σε ενθουσιασμό και να αυτό-πειθαρχήσουμε;

  • Σκηνοθετούμε στο μυαλό μας τον τελικό επιθυμητό προορισμό
  • Τον χρωματίζουμε με χρώματα που μας κινητοποιούν
  • Καταγράφουμε το δικό μας «Γιατί» και στις στιγμές που ξεφεύγουμε το διαβάζουμε μεγαλόφωνα να το ακούσει το αυτί μας
  • Επιβραβεύουμε και ανταμείβουμε τον εαυτό μας κάθε φορά που τα καταφέρνει
  • Καταγράφουμε τους «κλέφτες» της δικής μας αυτό-πειθαρχίας
  • Καταγράφουμε πως αξιοποιούμε τον χρόνο που διαθέτουμε
  • Υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι εμείς θέτουμε τους όρους και τους κανόνες που υπηρετούν το δικό μας «Γιατί»

Εξασκούμενοι στην αυτό-πειθαρχία αυξάνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Νιώθουμε ότι είμαστε πιστοί στο στόχο μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η αυτοπεποίθηση και η επάρκεια  με την σειρά τους προσφέρουν χαρά, ελευθερία και εσωτερική γαλήνη.

Continue Reading

Trending