Connect with us

Videos

Η Σκοτούσσα της Οδομαντικής και η Σκοτούσσα των Σερρών – Μέρος 2ο

Στις 11 Μαΐου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Η Σκοτούσσα της Οδομαντικής και η Σκοτούσσα των Σερρών – Η ιστορία δύο πόλεων”. Συγγραφέας ο χειρούργος ιατρός, Νικόλαος Σύκας, γέννημα της Σκοτούσσας. Με την ευκαιρία των 700 χρόνων της πρώτης ιστορικής αναφοράς του ονόματος “Σκοτούσσα”, έγινε αυτή η παρουσίαση. Επίσης, καταβλήθηκε προσπάθεια για ζωντανή μετάδοση αυτής της εκδήλωσης και επικοινωνίας (όπου αυτό ήταν εφικτό) με τους απανταχού Σκοτουσσαίους μέσω διαδικτύου. 1

.Νίκος Ούρδας, Βοστόνη, ΗΠΑ

2.Δήμητρα Χατζηπανταζή, Θεσσαλονίκη

3. Λάζαρος Ριζοπουλος, Αθήνα

4. Δημήτρης Σύκας, Αμβούργο, Γερμανία

5. Ευτέρπη Χρυσάφη, Λονδίνο, Μ Βρετανία

6. Νίκος Χαραλαμπίδης, Ολλανδία

7. Κώστας Αλταντζής, Δανία

8. cpt Γιάννης Παπαχίντζιος, Αυστραλία

9. πατήρ Θεοφάνης Λάππας, Ντύσελντορφ, Γερμανία

10. Δημήτρης Ούρδας, Φρανκφούρτη, Γερμανία

Continue Reading

Videos

Πέγκυ Μουζάκη | 3 Βήματα που μπορείς να κάνεις όταν νιώθεις οτι είσαι έτοιμη/ος να “εκραγείς”!


Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Videos

Πέγκυ Μουζάκη | Ψυχικό “ξεχορτάριασμα”

Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Videos

Masterclass “The Wine Hub”

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς διοργανώθηκε, ένα μοναδικό Masterclass στη Θεσσαλονίκη, στον ολοκαίνουργιο και ζεστό χώρο του «The Wine Hub”. O φιλόξενος και ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, υποδέχθηκε τα μέλη του TCB Θεσσαλονίκης σε μια βιωματική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα που διοργανώθηκε από την εταιρία Chef Stories. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία με τις δραστηριότητες της εταιρίας Chef Stories μέσα από μια καθοδηγούμενη γευσιγνωσία signature προϊόντων και pairing με ιδιαίτερα ελληνικά κρασιά από λιγότερο προβεβλημένες ελληνικές ποικιλίες. Τα προϊόντα γευσιγνωσίας επιλέχθηκαν από 14 νομούς με γνώμονα την έδρα των 35 οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος. Είχαν σημείο αναφοράς τον τρόπο παραγωγής, την καινοτομία, την παράδοση, την τοπικότητα και φυσικά τη γεύση και συνέκλιναν στην ανάδειξη του ελληνικού και τοπικού αγροδιατροφικού προϊόντος. Οι παριστάμενοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, ενώ κατά τη διάρκεια του Masterclass, συζητήθηκε η σημασία στήριξης των τοπικών προϊόντων και παρουσιάστηκε η δυναμική των Ελλήνων παραγωγών, η εξέλιξη παραδοσιακών συνταγών, αλλά και η σημασία ανάδειξης των γεύσεων μέσω των εξειδικευμένων συνδυασμών.

Continue Reading

Trending