Connect with us

Videos

“Μουσικό Παραμύθι για τον σχολικό εκφοβισμό”

Σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα μουσικό παραμύθι της συγγραφέως και ευαισθητοποιημένης παιδαγωγού κυρίας Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου. Η συγκεκριμένη δουλειά της μας μιλά για την αξία της πρώιμης παρέμβασης στο δύσκολο θέμα του σχολικού εκφοβισμού Με τίτλο “Σεβαστιανός ο Φοβερός ” το βιβλίο της Λητούς κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ. σε Μουσική Νίκου Ευθυμιάδη. Το βιβλίο συνοδεύει η εμπνευσμένη εικονογράφηση του Νικόλα Γιαννόπουλου ο οποίος ταυτίστηκε απόλυτα με τον ήρωα και θυμήθηκε τα δικά του μαθητικά χρόνια πλάθοντας μορφές που τα παιδιά τις έχουν λατρέψει .Την αξιόλογη αυτή δουλειά πλαισιώνουν σχολιασμοί & προτάσεις λύσεων του σοβαρού αυτού προβλήματος από την dr Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού κυρία Νατάσσα Γιάννακα που σε συνεργασία με τη συγγραφέα, μας οδηγεί λυτρωτικά στην αυθεντική επικοινωνία με τα παιδιά μας .Το βιβλίο αυτό έχει υπέροχο συνοδευτικό υλικό & για μας τους μεγάλους με το οποίο η συγγραφέας υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια γονέων και εκπαιδευτικών σε ολόκληρη τη χώρα. Η δουλειά έχει εισπράξει τη μέγιστη αποδοχή μεγάλων και μικρών έλαβε μέρος στις Ημερίδες της Ibby με τίτλο “Με σύμμαχο σου τα βιβλία διώξε τη βία απ τα σχολειά ” & κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων με σχολιασμούς στο οπισθόφυλλο από τον πρόεδρο του Ομίλου κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη . Ιδανικό δώρο διακοπών που θα ξαναδιαβάσει πολλές πολλές φορές μέσα στο χρόνο προσφέροντας λύσεις για ομαλή επικοινωνία και ευκολότερη κοινωνικοποίηση των παιδιών μας χωρίς εμπόδια.

Από: την στήλη Μαγικό κλειδί για το παιδί της Λητούς Τσακίρη Παπαθανασίου

Πηγή

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Γιώργος Φιλιόπουλος)

Οι σημαντικές ειδήσεις σε συνδυασμό και με τις προτάσεις του σημερινού μας συνεντευξιαζόμενου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού της Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) κου Φιλιόπουλου στο Business – Woman – On Line Stories είναι πολλές!!
Αναμφίβολα αποτελεί και ένα πρώτης τάξης βοήθημα – οδηγό, για το γυναικείο επιχειρείν της χώρας, αλλά και για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιτυχώς, μέσα από ένα ειδικό επενδυτικό πλαίσιο, με γνώμονα τις στρατηγικές επενδύσεων, που ο φορέας υποστηρίζει.
Μία διαδικτυακή συνομιλία με πολύ ενδιαφέρον ,στα πλαίσια της ερευνητικής δημοσιογραφίας για το επιχειρείν στη χώρα μας.

Continue Reading

Videos

Ευχές από το Business Woman Magazine!

Το Business Woman Magazine με συνεργασία της διαδυκτιακής πλατφόρμας συνεντεύξεων Willo,της Hatzi Filax Group – Training & Technology αλλά και την συμμετοχή Ελληνίδων Επιχειρηματιών σας στέλνουμε τι ευχές μας για ένα πιο ευχάριστο χρόνο!

Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου)

Η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Ευρωβουλευτής της Ν. Δημοκρατίας και Μέλος της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Χριστιανοδημοκράτες), φιλοξενείται σήμερα στο Business – Woman – Online Stories.
Η συνομιλία μαζί της, έχει ειδικό ενδιαφέρον, αφού παρέχει τη δυνατότητα, μιας ουσιαστικής προσέγγισης εξατομικεύοντας: την τεχνητή νοημοσύνη στην ψηφιακή εποχή, σε σχέση με την γυναικεία επιχειρηματικότητα, τη δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ γυναικείων επιχειρηματικοτήτων Ελλάδας – Ισραήλ, καθώς και μια πρόταση στις Ελληνίδες Επιχειρηματίες, εν όψει των δυσκολιών που βιώνει σήμερα κάθε επιχείρηση.

 

Continue Reading

Trending