Connect with us

Videos

“Μουσικό Παραμύθι για τον σχολικό εκφοβισμό”

Σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα μουσικό παραμύθι της συγγραφέως και ευαισθητοποιημένης παιδαγωγού κυρίας Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου. Η συγκεκριμένη δουλειά της μας μιλά για την αξία της πρώιμης παρέμβασης στο δύσκολο θέμα του σχολικού εκφοβισμού Με τίτλο “Σεβαστιανός ο Φοβερός ” το βιβλίο της Λητούς κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ. σε Μουσική Νίκου Ευθυμιάδη. Το βιβλίο συνοδεύει η εμπνευσμένη εικονογράφηση του Νικόλα Γιαννόπουλου ο οποίος ταυτίστηκε απόλυτα με τον ήρωα και θυμήθηκε τα δικά του μαθητικά χρόνια πλάθοντας μορφές που τα παιδιά τις έχουν λατρέψει .Την αξιόλογη αυτή δουλειά πλαισιώνουν σχολιασμοί & προτάσεις λύσεων του σοβαρού αυτού προβλήματος από την dr Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού κυρία Νατάσσα Γιάννακα που σε συνεργασία με τη συγγραφέα, μας οδηγεί λυτρωτικά στην αυθεντική επικοινωνία με τα παιδιά μας .Το βιβλίο αυτό έχει υπέροχο συνοδευτικό υλικό & για μας τους μεγάλους με το οποίο η συγγραφέας υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια γονέων και εκπαιδευτικών σε ολόκληρη τη χώρα. Η δουλειά έχει εισπράξει τη μέγιστη αποδοχή μεγάλων και μικρών έλαβε μέρος στις Ημερίδες της Ibby με τίτλο “Με σύμμαχο σου τα βιβλία διώξε τη βία απ τα σχολειά ” & κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων με σχολιασμούς στο οπισθόφυλλο από τον πρόεδρο του Ομίλου κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη . Ιδανικό δώρο διακοπών που θα ξαναδιαβάσει πολλές πολλές φορές μέσα στο χρόνο προσφέροντας λύσεις για ομαλή επικοινωνία και ευκολότερη κοινωνικοποίηση των παιδιών μας χωρίς εμπόδια.

Από: την στήλη Μαγικό κλειδί για το παιδί της Λητούς Τσακίρη Παπαθανασίου

Πηγή:Postlarissa.gr

Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Βούλα Πατουλίδου)

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση
με την εξαίρετη κα Βούλα Πατουλίδου, Πρόεδρο του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Μια παγκόσμια πρωταθλήτρια, που διακρίνεται και σήμερα για το πάθος της οργάνωσης, του προγραμματισμού – σχεδιασμού της Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ακόμα και σε εποχή πανδημίας η κα Πατουλίδου με την ομάδα των συνεργατών της, έτρεξε με μεγάλες ταχύτητες και κάλυψε και εδώ μεγάλες αποστάσεις, με δεδομένη την επιτυχία του χαρτοφυλακίου της.

Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Αναστασία Θεοδωρούλη)

Η «φιλολογία» των τελευταίων χρόνων, περί μεταλυκιακής – πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε Κολλέγια, δεν είναι πλέον κεραυνός εν αιθρία, αλλά γεγονός, που ενισχύθηκε αρχικά απο το ευρωπαϊκό «όνειρο».
Επειδή η «Ανώτερη – Ανώτατη Εκπαίδευση» αποτελεί αγαθό: κοινωνικής αναπαραγωγής και ελευθερίας των ιδεών, στο βίντεο που ακολουθεί, θα μας διαφωτίσει περισσότερο επι του θέματος, το ηγετικό στέλεχος του City Unity College, κα Θεοδωρούλη.

Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Νικόλαος Μπέσκος)

Ο σημερινός καλεσμένος,από την Ομάδα του Business Women on line Story’s είναι:

ο Πλαστικός Χειρουργός, κος Νικόλαος Μπέσκος.

Η θετική του ανταπόκριση, αποτελεί ευτύχημα για το Business Women on line Story’s για τους αναγνώστες του – θεατές, αφού συνεντευξιάσαμε τον επώνυμο πλαστικό χειρουργό, με μία ευγενή και αμέτρητη επιστημονική – πρακτική κατάρτιση της πλαστικής χειρουργικής!

Ένας ακούραστος, πολυσχιδής επιστήμονας, για τους ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν τις συμβουλές τους αλλά και τις θεραπείες του, σε ότι αφορά στην ιατρική του ειδικότητα.

Continue Reading

Trending