Επίκαιρα Πρόσωπα
Ντόρα Χαρισίου: «Εξάγει και Δημιουργεί»

Κα Ντόρα Χαρίσιου εξ όσων γνωρίζουμε έχετε εξαιρετικά προσόντα! Το πρώτο ουσιαστικό προσόν είναι ότι είστε μία επιστήμονας οικονομολόγος. Από τα ουσιαστικά σας προσόντα διακρίνουμε την τεράστια πείρα, στο, Τραπεζικό κλάδο. Ταυτόχρονα ασχοληθήκατε και με τον κλάδο χώρο της εστίασης όπου υπήρξε και η απαρχή της επικοινωνίας με προμηθευτές αλλά κυρίως το εμπόριο. Μιλήστε μας λίγο γι’ αυτήν τη διαδρομή που προφανώς είχε και πολλές εκπλήξεις;
Ο τραπεζικός κλάδος στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο σχολείο, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που απέκτησα κατά την 15ετή μου σταδιοδρομία είναι ανεκτίμητες. Το εμπόριο όμως έχει μια άλλη γοητεία από την οποία απλά μαγεύεσαι. Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα προϊόντα της πατρίδας μας, στα πέρατα του κόσμου. Εκπλήξεις φυσικά υπάρχουν πολλές , όσοι έχουν έρθει στην Ελλάδα ως τουρίστες γνωρίζουν την υψηλή ποιότητα της μεσογειακής διατροφής. Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι να βάλουμε τα προϊόντα αυτά στην καθημερινότητα τους, ώστε να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας και να συμβάλλουμε στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας.
1)Προφανώς είσαστε και πολυταξιδεμένη και ίσως αυτό το χόμπι «σε εισαγωγικά» σας έφερε πολύ κοντά στο εμπόριο, αληθεύει;
Πως να γνωρίσει κάποιος τις καταναλωτικές συνήθειες και την κουλτούρα των άλλων λαών αν δεν ταξιδέψει. Το να μπορέσω να συνδυάσω το εμπόριο και τα τα ταξίδια ήταν ένα όνειρο για μένα, που ευτυχώς πραγματοποίηθηκε.

2)Σήμερα ζείτε στη μοναδική ουδέτερη χώρα του πλανήτη την Ελβετία με μία διττή ενασχόληση.
1ον: Κάνετε έρευνα αγοράς και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά ως οικονομολόγος
2ον: Μελετώντας την τοπική αγορά, κατόπιν προωθείτε τα Ελληνικά προϊόντα.
-Πόσο εύκολο σας είναι;
-Και πόσο ζωντανά κρατάμε τα παραδοσιακά προϊόντα, της χώρα μας ;.
Η Ελβετία είναι μια πανέμορφη χώρα. Στην αρχή όλα μοιάζουν δύσκολα, γιατί είναι τόσο διαφορετικά. Μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι μετοικίζουν είναι και η αλλαγή των διατροφικών τους συνήθειων. Ως Έλληνες έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε ποιοτική διατροφή καταναλώνοντας ελαιόλαδο, μέλι, όσπρια, ελληνικό γιαούρτι, σε αντίθεση με το φαγητό τύπου junk food που επικρατεί γενικά στην Ευρώπη. Είναι σχεδόν σοκαριστικό ότι ο μέσος Ελβετός δεν καταναλώνει καθόλου όσπρια, αλλά και τόσο συναρπαστικό όταν σε διάφορα φεστιβάλ στα οποία συμμετέχουμε τους παροτρύνουμε να τα δοκιμάσουν και εισπράττουμε τον ενθουσιασμό τους .
3)Εκπροσωπείτε προφανώς διάφορες αξιόλογες Ελληνικές Εταιρείες…
-Με την ευκαιρία μιλήστε μας λίγο για την εταιρία σας: πότε ξεκίνησε,
-Ποιοι οι στόχοι και ποιες οι κυριότερες δράσεις σήμερα;
-Μπορείτε με λίγα λόγια να σκιαγραφήσετε το προφίλ της;.
Το υπέροχο ταξίδι μου ξεκίνησε δειλά πριν 4 χρόνια, με λίγα προϊόντα και μικρές ποσότητες. Η ανταπόκριση όμως του κόσμου στην γαλλόφωνη Ελβετία που είναι ένα παρθένο έδαφος, είναι τόσο μεγάλη που συνεχώς η γκάμα των προϊόντων αυξάνεται όπως και οι συνεργασίες. Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε στις εκθέσεις και στα τοπικά φεστιβάλ, να κάνουμε γευσιγνωσίες, να καλέσουμε τους Έλληνες παραγωγούς να γνωρίσουν τις αγορές αυτές, ώστε να τους δώσουμε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε μαζί να κατακτούμε μερίδιο αγοράς, με τις ελληνικές γεύσεις!
4)Συναντήσατε προβλήματα και πως τα αντιμετωπίσατε;
Σε κάθε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα υπάρχουν προβλήματα. Η επιμονή και η υπομονή σε συνδυασμό με το ελληνικό δαιμόνιο δίνουν πάντα λύσεις. Πιστεύω ότι το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να μην τα παρατάς.
5)Πόσο επαγγελματίας πιστεύετε ότι μπορεί τελικά να είναι μια γυναίκα, ειδικά σε χώρους που μέχρι πρόσφατα ήταν καθαρά ανδροκρατούμενοι;
Νομίζω ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ειδικά όταν λατρεύεις την δουλειά σου δεν δίνεις σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα να σε αμφισβητήσει ως επαγγελματία. Στην κεντρική Ευρώπη το να ηγείται μια γυναίκα σε μια πολυεθνική είναι πλέον σύνηθες.
6)Γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον Ελλήνων παραγωγών για εξαγωγή προϊόντων στην Ελβετία;
Παρόλο που η Ελβετία είναι μια μικρή αγορά, είναι ταυτόχρονα το όνειρο κάθε παραγωγού. Λόγω των υψηλών τιμών που μπορεί να επιτύχει αλλά και των δυνατοτήτων που μπορεί να προκύψουν. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια χώρα όπου συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της υφηλίου. Εδώ έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να κάνουμε συμφωνίες με εταιρείες όπως πχ στην Σαουδική Αραβία όπου άμεσα ξεκινάμε την συνεργασία μας.
7)Ποια πιστεύετε ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην οποία καλούνται να ανταποκριθούν σήμερα οι Ελληνικές Επιχειρήσεις δίδοντας εσείς σε αυτές το δικό σας μήνυμα ;
Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι φυσικά να μπορέσει να σταθεί οικονομικά υγιής, και είμαι σίγουρη ότι οι εξαγωγές είναι το κλειδί. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να παροτρύνω της Ελληνικές επιχειρήσεις να συνεχίσουν να μας εντυπωσιάζουν με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους. Να παροτρύνω τους αγρότες να μπουν σε νέες παραγωγές . Η ζήτηση σε ελληνικά καρύδια, αμύγδαλα, βότανα, όσπρια είναι μεγάλες και οι ευκαιρίες ακόμα μεγαλύτερες. Να παροτρύνω τους νέους ανθρώπους να μπουν στην παραγωγική διαδικασία. Καθημερινά κερδίζουμε έδαφος στις διεθνείς αγορές, η ελληνική γη είναι χρυσός, ας την εκμεταλλευτούμε προς όφελος όλων μας!
8)Τέλος ποια τα μελλοντικά σας σχέδια;
Το μέλλον σίγουρα θα είναι συναρπαστικό! Μετά την κρίση που έφερε στις αγορές ο covid -19 , ο κόσμος στράφηκε έντονα στην υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Σχεδιάζουμε ήδη να συμμετέχουμε δυναμικά στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου, με νέες προοπτικές. Για το λόγο αυτό θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν έστω και μια νέα επιχείρηση, ένας νέος παραγωγός μας προσέλκυε για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε νέες ιδέες. Το business coaching με το οποίο επίσης ασχολούμαι είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, και όταν βλέπω τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι να κατακτούν κορυφές είμαι διπλά υπερήφανη!
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Νάντια Μπαζιωτάκη

- Πείτε μας λίγα λόγια για την τωρινή ασχολία σας
Είμαι συνδιαχειρίστρια στην εταιρία ΑΦΟΙ ΜΠΑΖΙΩΤΑΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ – ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΑΡΚΑΔΙΑ, μαζί με τα δύο αδέρφια μου, Θύμιο και Πάνο και είμαι υπεύθυνη της οικονομικής διαχείρισης της εταιρίας.
- Μιλήστε μας για τη δραστηριότητα και την φιλοσοφία της εταιρίας σας.
Η εταιρία «ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΖΙΩΤΑΚΗ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, από το 1930. Με την αγάπη και το πάθος που μας εμφύσησαν οι δύο προηγούμενες γενιές έχουμε επιτύχει την παραγωγή αγνών και αυθεντικών ελληνικών τυριών με απαράμιλλη γεύση. Τα προϊόντα μας διανέμονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
- Ποιο είναι το «δυνατό» σημείο της εταιρίας σας, το πλεονέκτημά της σε σχέση με τις άλλες εταιρίες του ανταγωνισμού;

Ως 3η γενιά παραμένουμε πιστοί στις οικογενειακές μας συνταγές, παράγουμε με μεράκι όλα τα προϊόντα μας και εγγυόμαστε την αυθεντική τους γεύση. Παρόλο που οι εγκαταστάσεις μας είναι υπερσύγχρονες με συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και σε νέα συστήματα παραγωγής, εμμένουμε στον παραδοσιακό τρόπο τυροκόμησης τηρώντας παράλληλα τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, με τις ανάλογες πιστοποιήσεις των αρμοδίων φορέων.
- Ποιους κλάδους προβλέπετε ότι θα κατακτήσουν ή σε ποιους εκτιμάτε ότι θα διαπρέψουν οι γυναίκες εργαζόμενες στο μέλλον;
Η θέση της γυναίκας ενδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο στον εργασιακό χώρο. Βλέπουμε πως η γυναικεία εκπροσώπηση στα ΔΣ και σε ηγετικούς γενικά ρόλους, είναι πλέον πραγματικότητα. Δεν θα αναφέρω συγκεκριμένους κλάδους λόγω, του ότι πιστεύω πολύ στην παρακάτω συμβουλή που μου είχε δοθεί: «Αν θέλεις πραγματικά να τα καταφέρεις, θα βρεις τον τρόπο. Αν δεν θέλεις πάλι, ακόμα πιο εύκολα θα βρεις μια δικαιολογία.»

- Τι θεωρείτε σημαντικότερο για την επιτυχία; Τις συνειδητές επιλογές, το πάθος, το networking, τις σπουδές ή κάτι άλλο;
Πιστεύω ότι η επιτυχία ή η αποτυχία προέρχεται από τις συνειδητές επιλογές που κάνουμε ως άνθρωποι. Σε συνδυασμό βέβαια, με τις σπουδές και τις πληροφορίες που αντλούμε από την καθημερινότητά μας, μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας.
- Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;
Στην εταιρία μας δημιουργούμε προϋποθέσεις για σταθερή και μακροχρόνια άνοδο. Παράγουμε συνεχώς νέα προϊόντα που βασίζονται στην γεύση και στην ποιότητα με σκοπό τη μεγαλύτερη απήχηση στους πελάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, όσον αφορά στις εγκαταστάσεις μας θέλουμε να στραφούμε περισσότερο προς την πράσινη ενέργεια για την μονάδας μας. Ήδη στο στέγαστρο του τυροκομείου έχει τοποθετηθεί φωτοβολταικο σύστημα και το κυρίως τυροκομικό απόβλητο που είναι το τυρόγαλο, διοχετεύεται σε εταιρεία παραγωγής βιοαερίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας.
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Χάρις Τζανετοπούλου

- Πείτε μας λίγα λόγια για την τωρινή ασχολία σας
Η «Χάριν Γεύσης» αποτελεί ουσιαστικά μία οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής χυμών, μαρμελάδων και γλυκών, που μάλιστα απαρτίζεται στο σύνολό της από γυναίκες. Ξεκίνησε το 2014 από τη Χάρις, που έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τον τραπεζικό χώρο, αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με κάτι πιο δημιουργικό και παραγωγικό.
- Μιλήστε μας για τη δραστηριότητα και την φιλοσοφία της εταιρίας σας.
Το κύριο αντικείμενο του εργαστηρίου μας είναι η παραγωγή και διάθεση των σπιτικών αναψυκτικών «Χάριν Γεύσης», μαρμελάδων και γλυκών του κουταλιού. Ό,τι παράγουμε είναι φυσικό και όσο πιο κοντά σε «σπιτικό» γίνεται, γι’ αυτό δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά και φροντίζουμε να προμηθευόμαστε τα καλύτερα φρούτα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
- Ποιο είναι το «δυνατό» σημείο της εταιρίας σας, το πλεονέκτημά της σε σχέση με τις άλλες εταιρίες του ανταγωνισμού;
Το δυνατό σημείο της εταιρείας μας είναι το ίδιο μας το προϊόν και το ανθρώπινο δυναμικό της. Προσπαθούμε και φροντίζουμε να έχουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες για την παραγωγή μας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, και είμαστε πάντα δίπλα στους συνεργάτες μας.
Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι προσπαθούμε να δημιουργούμε, πέρα των κλασικών, κάποιες «πειραγμένες» και διαφορετικές γεύσεις, όπως πρόσφατα τη σειρά «Wine and Cheese Pairings», μαρμελάδες που συνοδεύουν ιδανικά τυριά και κρασί.

- Ποιους κλάδους προβλέπετε ότι θα κατακτήσουν ή σε ποιους εκτιμάτε ότι θα διαπρέψουν οι γυναίκες εργαζόμενες στο μέλλον;
Οι γυναίκες έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια σημαντικά βήματα σε όλους τους τομείς, ειδικά σ’ αυτούς των επιστημών, της έρευνας, των τεχνών και των γραμμάτων. Το περιβάλλον και η φιλοσοφία της εποχής βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν παύουν, όμως, να αποτελούν μειοψηφία στον επιχειρηματικό κλάδο, τόσο ως ιδιοκτήτριες επιχειρήσεων όσο και ως στελέχη σε υψηλές θέσεις. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον, γιατί τις γυναίκες χαρακτηρίζει σε μεγάλο ποσοστό η δημιουργικότητα, η επιμονή και η υπομονή, η εργατικότητα και το ομαδικό πνεύμα που αποτελούν καλή «μαγιά» για έναν επιχειρηματία.
- Τι θεωρείτε σημαντικότερο για την επιτυχία; Τις συνειδητές επιλογές, το πάθος, το networking, τις σπουδές ή κάτι άλλο;
Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά για την επιτυχία μιας επιχείρησης, γιατί το ένα συμπληρώνει το άλλο. Αυτό που θα μπορούσα να προσθέσω είναι το ανθρώπινο δυναμικό, η διαφοροποίηση και η καινοτομία, όπως και η διαρκής εξέλιξη και η προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και της εποχής.
- Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;
Προς το παρόν η δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στην Ελλάδα και την Κύπρο, οπότε σίγουρα η ανάπτυξη της εξαγωγικής μας δραστηριότητας είναι μέρος των μελλοντικών μας σχεδίων. Επίσης, θέλουμε συνέχεια να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε νέα προϊόντα, πάντα στη φιλοσοφία του φυσικού και «σπιτικού».
Επίκαιρα Πρόσωπα
Ναταλία Αλεξανδρίδου & Ολυμπία Πιπέλια: “Όταν αλλάζουμε εμείς, αλλάζει ο κόσμος γύρω μας!”

Πως προέκυψε η συνεργασία μίας life coach με μία stylist;
Η γυναίκα στις μέρες μας αποζητά τόσο την αυτοβελτίωση οσο και την προσεγμένη εμφάνιση. Επομενως, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο, διαδραστικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα στις γυναίκες που ενδιαφέρονται να εξελίξουν εξίσου το στυλ και την προσωπικότητά τους. Εξάλλου, σε μια κοπέλα με προσεγμένη εικόνα αντανακλά ενας άνθρωπος που προσέχει, αγαπάει και σέβεται τον εαυτο του.
Ποια ήταν η επαγγελματική πορεία της καθεμίας μέχρι να φτάσει εδώ;
Ν: Ευτυχώς οι πρώτες μου σπουδές δε μου κέντρισαν το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να ξεκινήσω ένα ταξίδι αναζήτησης που με οδήγησε αρχικα στην Ιταλία, έπειτα να διδάσκω ελληνικά στο πανεπιστήμιο της Σεβίλλης στην Ισπανία και σε ξενοδοχειακές μονάδες στο Μεξικό. Ακολούθησε το Master μου στην Αγγλία πάνω στο Marketing και την Ψυχολογία του Καταναλωτή και οι σπουδές στο Life Coaching και το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό. Από την πρώτη μέρα στο coaching κατάλαβα ότι αυτό είναι το επάγγελμα της ζωής μου.
Ο: Η μόδα ήταν ανέκαθεν ήταν το πάθος μου. Έτσι, το 2011 ξεκίνησα το Fashion Blogging, κάτι που ήταν ακόμα πρωτόγνωρο στην Ελλάδα. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με εταιρίες, και 2 υποψηφιότητες στα Marie Claire Blog Awards, και η πορεία μου ως Fashion Editor σε online περιοδικά. Με βάσεις πια στον χωρο της μόδας, αποφάσισα να κινηθώ ακαδημαϊκά με σπουδές στο London College of Fashion όπου εξειδικεύτηκα στο styling, personal και editorial. Ως stylist, συνδυάζω τη μόδα με την αυτοπεποίθηση και το body positivity, προωθώ τις οικολογικές επιλογές έναντι του fast fashion, και δουλεύω στα πιο δημιουργικά και editorial σύνολα.
Ποιο είναι το όφελος που έχουν οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για τη γυναίκα που θέλει να αυξήσει την αυτοπεποίθησή της και να απογειώσει το στυλ της. Είναι online, διαρκεί 8 εβδομάδες και κάθε εβδομάδα η ομαδική συνέδρια διαρκεί δυόμιση ώρες, όποτε συνολικά περνάμε μαζί 20 ώρες όπου τα κορίτσια βελτιώνουν την αυτοεικονα και την αυτοπεποίθηση τους μέσω των συνεδριών αλλά και των ασκήσεων που έχουν για το σπίτι κάθε βδομάδα.
Δυστυχως, πολλές γυναίκες αδικούν τον εαυτό τους μέσω των στυλιστικών τους επιλογών. Η δημιουργία ενός προσωπικού στυλ αποτελεί ένα είδος αυτογνωσίας, πρέπει να γνωρίζεις ποια είσαι και τι θελεις για να τα αποτυπώσεις και στο στυλ σου. Αυτό ακριβώς κάνουμε στο πρόγραμμα, κατευθύνουμε τις συμμετέχουσες να γνωρίσουν τον εαυτό τους εις βαθος, να θέσουν στόχους, και να χτίσουν τη στυλιστική τους ταυτότητα.
Εξίσου σημαντικό είναι ότι γίνονται μέλος μίας δυναμικής ομάδας γυναικών, βιώνουν την αλληλοϋποστήριξη, προκύπτουν συνεργασίες και φιλίες.

Ακολουθείτε συγκεκριμένη θεματολογία στο πρόγραμμα;
Στο κομμάτι του coaching εξασκούμε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση και την στοχοθεσία. Δουλεύουμε πάνω στην γλώσσα του σώματος, το πώς να χρησιμοποιείς ένα λεξιλόγιο που δηλώνει αυτοπεποίθηση και πώς να ξεκλειδώσεις περισσότερες πλευρές του εαυτού σου. Ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια είναι ο οραματισμό του ιδανικού εαυτού, εκεί γίνονται πολλές συνειδητοποιήσεις!
Στο κομμάτι του styling αφοσιωνόμαστε στη δημιουργία μιας θετικής αυτοεικόνας. Σταδιακά, τα κορίτσια χτίζουν το στυλιστικό τους προφίλ με βάση τις χρωματικές παλέτες που τις κολακεύουν, καθώς επίσης και τις επιλογές σε πατρόν, προκειμένου να αναδεικνύουν σωστά τα δυνατά τους σημεία. Τα κορίτσια στο τέλος βρίσκουν ποιο είναι το στυλ που εκφράζει τον ιδανικό τους εαυτό και τις βοηθάει να τον ενσαρκώσουν.
Ποιες είναι κάποιες από τις αλλαγές στις ζωές των κοριτσιών που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα;
Όταν συντονίζεσαι με τον εαυτό σου και με τα θέλω σου οι επιλογές στη ζωή αλλάζουν. Για παράδειγμα κάποια κορίτσια βρήκαν το θάρρος να αφήσουν μια δουλειά που δεν τους άρεσε, αλλες ξεκίνησαν την δικιά τους επιχείρηση, κάποιες αποφάσισαν να χωρίσουν ενώ άλλες κατά τη διαρκεία του προγράμματος ή λίγο μετά βρήκαν τον σύντροφο που ήθελαν.
Το Inside Out στοχεύει στην αλλαγή των κοριτσιών μέσα και έξω, και… όταν αλλάζουμε εμείς, αλλάζει ο κόσμος γύρω μας!
Ιστοσελίδα: https://www.insideoutgreece.com/
Instagram: https://www.instagram.com/___inside.out_/
-
Τουρισμός
Δήλωση του Προέδρου της ΠΟΞ κ. Γρηγόρη Τάσιου
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
Μαρία Οικονομάκου: “Όραμα της η Δημιουργία”
-
Τουρισμός
Η Ελευσίνα αποκτά διεθνή ακτινοβολία.
-
Επιχειρηματικότητα
Η HATZI FILAX GROUP ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
ΤΗΣ «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» -
Τουρισμός
Με επιτυχία και εποικοδομητική συζήτηση ολοκληρώθηκε το 12ο
Διεπιστημονικό Συνέδριο στο Καστελλόριζο -
Lifestyle
1ο Φεστιβάλ, Παιδί, Διατροφή και Περιβάλλον με θέμα «Η Υγεία του Πλανήτη… περνάει μέσα από το πιάτο μας».
-
Τουρισμός
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Global Birdfair» του Λέστερ
-
Επιχειρηματικότητα
«Διαχείριση Χρόνου» στα Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ από την Hatzi Filax Group