Connect with us

Συνέδρια

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

H ετήσια εκδήλωση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο, με υβριδική μορφή, και θα διαρκέσει από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, 10-15 Μαΐου, 2021. Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή φυσική παρουσία ομιλητών, χορηγών και συνέδρων που θα επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες της περιόδου, ενώ για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν απαρεγκλίτως όλα τα αναγκαία μέτρα υγειονομικής προφύλαξης για την Πανδημία. 

Όπως κάθε χρόνο, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών τελεί  Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Το συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 350 ομιλητές από 32 χώρες, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος της Εσθονίας, η Πρόεδρος της Σλοβακίας, πρωθυπουργοί από την Ευρώπη, Ευρωπαίοι Επίτροποι, υπουργοί, επιφανείς ακαδημαϊκοί και επιστήμονες, σημαντικοί επιχειρηματίες και τραπεζίτες, και εκπρόσωποι της ηγεσίας σκέψης.

Η ατζέντα του Φόρουμ διαμορφώνεται σε συνεργασία με δεξαμενές σκέψης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΔΙΚΤΥΟ, το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, το Chatham House, το Atlantic Council και το Brookings. Ακολουθούν οι κύριοι άξονες και οι θεματικές συζητήσεις της φετινής ατζέντας: 

  • 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ιστορική Αποτίμηση διαδρομής δύο αιώνων, Διεθνής διάσταση της Επανάστασης, Αντίκτυπος στην κουλτούρα και την πολιτική των ΗΠΑ, η Διασπορά και οι Φιλέλληνες, Ηγέτες που διαμόρφωσαν το έθνος, η Ιδέα της Ελλάδας και η Ιδέα της Ευρώπης.
  • Γεωπολιτική και Διεθνής Ασφάλεια: Φιλελεύθερη Δημοκρατία και Ελευθερία του Λόγου, Ισλαμικός φονταμενταλισμός, «Συμφωνίες του Αβραάμ» και Μέση Ανατολή, EE και Κίνα, Ρωσία και Δύση, Διατλαντικές σχέσεις – ΗΠΑ και Βρετανία,  ΝΑ Ευρώπη και Δυτικά Βαλκάνια. 
  • Παγκόσμια Οικονομία: Διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος και οικοδομώντας μια καλύτερη οικονομία στο μέλλον, Παγκόσμια υπερχρέωση,  Τομεακή ύφεση και δημοσιονομική πολιτική, Μετά την πανδημία
  • Το Μέλλον της Ευρώπης: Ευρωπαϊκή κυριαρχία και δυναμική της E.E., Διεθνής ρόλος του Ευρώ, Μετανάστευση και ενσωμάτωση, EE και Τεχνολογικοί κολοσσοί, Η θέση της Ευρώπης σε έναν ραγδαία μεταβαλλόμενο κόσμο
  • Βιωσιμότητα και Κλιματική Αλλαγή: Περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, Βιώσιμη χρηματοδότηση και κοινωνικά υπεύθυνες επενδύσεις, Αειφορία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, Τρόφιμα και βιώσιμη γεωργία, Αστική κινητικότητα και ΜΜΜ, Κλίμα και ωκεανοί.
  • Άνθρωποι, Οργανώσεις και Κοινωνία: Εισοδηματικές ανισότητες, Κοινωνική προστασία, Αναπηρίες και συμπερίληψη, Τεχνολογία και reskilling, Πλατφόρμες και οικονομία του διαμοιρασμού, Γυναικεία ηγεσία
  • Τεχνολογία και το Μέλλον της Ανάπτυξης: Κυβερνοαπειλές και κυβερνοασφάλεια, Παγκόσμιες αλυσίδες αξίας, Καινοτομία, ψηφιοποίηση και νέα επιχειρηματικά μοντέλα, Ψεύτικες ειδήσεις και παραπληροφόρηση, Τεχνολογία 5G, Τεχνητή Νοημοσύνη και ηθικά διλήμματα.
  • Ελλάδα: Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Οικονομική κρίση και πανδημία, Δημόσια υγεία και «Ασημένια οικονομία», Ταμείο Ανάκαμψης και Ταμείο Συνοχής, Άμεσες Ξένες Επενδύσεις, Μέση και Ανώτερη Εκπαίδευση, Τουρισμός και Οικολογία, Ναυτιλία, Βιομηχανική πολιτική, Συνταξιοδοτικό σύστημα, Δημόσιο χρέος, Ελλάδα-Τουρκία, Όραμα για το μέλλον 40 χρόνια μετά την πλήρη ένταξη της Ελλάδας στην E.E.

Στην ιστοσελίδα του Φόρουμ (www.delphiforum.gr) μπορείτε να δείτε τις ενότητες και όλες τις θεματικές συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 6ήμερο Φόρουμ Μαΐου, καθώς και τις 350 και πλέον διακεκριμένες προσωπικότητες – επιβεβαιωμένους ομιλητές από την  Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η παρακολούθηση του online Φόρουμ είναι ελεύθερη με εγγραφή στο delphiforum.gr 

Continue Reading

Επιχειρηματικότητα

Το Πρόγραμμα του 53ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Τρίπολη 17 – 19 Μαρτίου 2023

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου θα πραγματοποιήσει το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της με θέμα «Δημοσιογραφία στην Περιφέρεια – Προκλήσεις και Προοπτικές», 17-19 Μαρτίου 2023 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχει την  ευγενική υποστήριξη της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι Δήμοι Τρίπολης, Γορτυνίας, Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης καθώς και το Επιμελητήριο Αρκαδίας. 

Το Συνέδριο θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς η Ε.Σ.Ε.Τ. συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης στα δημοσιογραφικά δρώμενα της χώρας.  Αποτελεί ειδησεογραφικό γεγονός για όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους – μέλη της Ένωσης σε όλη την Ελλάδα κι εξ αυτού έχει ευρύτατη προβολή πανελλαδικά και προσδίδει πολλαπλά οφέλη στον τόπο διεξαγωγής του. 

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει μέσα από εισηγήσεις έγκριτων επιστημόνων, πανεπιστημιακών και δημοσιογράφων, αλλά και με γόνιμο διάλογο, σε ένα ασύνορο και ανεξέλεγκτο  παγκόσμιο ηλεκτρονικό – ψηφιακό περιβάλλον, το ρόλο των Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης και του τοπικού δημοσιογράφου στην ενημέρωση των πολιτών της περιφέρειας, την αξία του επαγγελματία δημοσιογράφου και την σημασία των ΜΜΕ στην τοπική ενημέρωση, καθώς και τον θετικό ρόλο των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης στην αμφίδρομη σχέση με τους τοπικούς φορείς, την ιστορία και τον πολιτισμό της Περιφέρειας.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

15:00 – 16:00 Υποδοχή συνέδρων 

16:30 – 18:45  Ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο, από τον Σμήναρχο Φωτόπουλο Δημήτριο, Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου, Παράρτημα Τρίπολης

19:00 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης 

Επίσημη έναρξη 53ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου 

19:15 – 19:30 Παρουσίαση «60 Χρόνια ΕΣΕΤ», Γιώργος Κουκουλιάτας, δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. ΕΣΕΤ 

19.30  20.45  Χαιρετισμοί  Φορέων 

                         Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΣΕΤ, Γιώργου Κουλουρά

21:00: Δείπνο  

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

09.00 – 09.30 Εγγραφή συνέδρων 

09:30 – 11:00 Α’ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

«Προσωπικά Δεδομένα, Πνευματικά Δικαιώματα στη Δημοσιογραφία»

Συντονίζει:  Γιάννης Α. Τασόπουλος, Καθηγητής ΕΚΠΑ, Δικηγόρος

09:30 – 09:45  «Οι λεπτές ισορροπίες μεταξύ της ελευθερίας της έκφρασης και της δημοσιογραφικής ενημέρωσης υπό το πρίσμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και του δημοσίου συμφέροντος»  – Αριστείδης  Ραβανός  Δημοσιογράφος, Δικηγόρος Δ.Σ. Αθηνών, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής,  Δρ. Πανεπιστημίου Πειραιώς

09:45 – 10:00  «Τα Πνευματικά Δικαιώματα των Δημοσιογράφων. Προβλήματα και Προοπτικές» – Αγγελική Ελένη Μπιτζούνη, Δικηγόρος Δ.Σ. Αθηνών, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Δημοσιογράφος

10:00 – 10:15 «Πως «αναδιαμορφώνεται»  το  πλαίσιο προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και πως «αίρεται» η προστασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων στη Δημοσιογραφία» – Πάρη Ντελκή, Εκδότρια  – Δημοσιογράφος

10:15 – 11:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση 

11:15 – 12:30  Β’ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 

«Ο θησαυρός της τοπικής είδησης – Η συμβολή δημοσιογράφου των Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης στην τοπική και περιφερειακή αναπτυξιακή διαδικασία».  

Συντονίζει: Τέσα Δουλκέρη, Καθηγήτρια Επικοινωνίας του Α.Π.Θ.- Πρόεδρος της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων, Ε.ΠΕ.ΤΑΔ.

11:15 – 11:30 «Ο ρόλος του δημοσιογράφου στον τοπικό- περιφερειακό τύπο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει» –Ελένη Τράκα, Φιλόλογος – Δημοσιογράφος – Γ.Γ. ΕΣΕΤ 

11:30 – 11:45 «Η σημασία της τοπικής είδησης και η συμβολή του δημοσιογράφου»-Αριστέα Κοντόζογλου, Δημοσιογράφος

11:45 – 12:00 «Η τοπική είδηση και η σχέση του δημοσιογράφου με την τοπική κοινωνία»  Ιωάννα Κωσταρέλα, Καθηγήτρια ΑΠΘ

12:00- 12:15 «H συμβολή και επίδραση του δημοσιογραφικού λόγου στην τοπική κοινωνία»Δρ Γεωργία Γαβριηλίδου, Γλωσσολόγος Ε.Ε.Π, Α.Π.Θ.

12:15-12:30 «Τα Μέσα Επικοινωνίας της Περιφέρειας σε προεκλογική περίοδο» –Αλέκα Σταματιάδη, Δημοσιογράφος-Υποψ. Δρ. Επικοινωνιολόγος Α.Π.Θ.

12:30 – 13:00: Ερωτήσεις – Συζήτηση  

13:00 – 14:00: Ενημέρωση  από την Περιφερειακή  Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση

14:00 – 15:00: Ελαφρύ Γεύμα στο χώρο του συνεδρίου

16:00: 2η ξενάγηση σε αξιοθέατα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

20:00: Δείπνο 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

09:15 – 10:30  Γ’ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 

Η αναπτυξιακή προοπτική της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συντονίζει:  Δρ Γεωργία Γαβριηλίδου, Γλωσσολόγος Ε.Ε.Π., Α.Π.Θ.

09:15 – 09:30 «Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας»  

Δημήτρης Λαγός, Ομότιμος Καθηγητής Τουριστικής Οικονομικής Παν/μιου Αιγαίου

09:30 – 09:45 «Η δυναμική του πράσινου τουρισμού στην τοπική ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου» – Δρ. Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου, Καθηγήτρια, Δασικής Πληροφορικής & Τεχνολογιών Πράσινων Περιφερειακών Πολιτικών του Α.Π.Θ.

09:45 – 10:30 

Ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Παναγιώτης Λιαργκόβας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

2ο  Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης

Όμιλος δημοσιογραφίας «Μικροί Δημοσιογράφοι εν Δράσει»  

«Δημοσιογραφία και σχολική ζωή»

«Η συμβολή της δημοσιογραφίας στην ανάδειξη κοινωνικών προβλημάτων -στερεότυπα και διακρίσεις εις βάρος των γυναικών»

– 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

Όμιλος Δημιουργικότητας «Αναζητώ – Δημιουργώ – Μοιράζομαι»

 «Οι Μαθητογράφοι μας ξεναγούν στην Τρίπολη» 

10:30 – 11:30: «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ»

Σεμινάριο για τους δημοσιογράφους με τη συνεργασία του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

– Άννα Ευσταθίου, Υπεύθυνη Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

 – Γιάννης Σακιώτης, Συντονιστής της ομάδας πολιτικής & ΜΜΕ της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

12.30 –  15:00   Ξενάγηση  σε αξιοθέατα του Δήμου Γορτυνίας

15:00: Γεύμα

Λήξη Συνεδρίου 

θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού όπως ορίζει ο νόμος 

Μέλη Επιστημονικής Επιτροπής 

Πρόεδρος, Δημήτρης Λαγός,

Ομότιμος Καθηγητής Παν/μιου Αιγαίου

Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου, Καθηγήτρια 

Πληροφορικής για την Πράσινη Περιφερειακή 

Πολιτική στο Α.Π.Θ.

Γεωργία Γαβριηλίδου, Γλωσσολόγος 

 Ε.Ε.Π., Α.Π.Θ. 

Μέλη Οργανωτικής Επιτροπής

Γιώργος Κουλουράς, Πολιτικός Επιστήμονας, 

Δημοσιογράφος,  Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Τ.

Ελένη Τράκα, Φιλόλογος,

Δημοσιογράφος, Γρμματέας Ε.Σ.Ε.Τ.

Βάλια Αμπατζή, Δημοσιογράφος,  

Σύμβουλος Επικοινωνίας

Εύα Γαλανιάδη, Ιστορικός,

Δημοσιογράφος

Γιώργος Κουκουλιάτας, Δημοσιογράφος 

Μέλος Δ.Σ. Ε.Σ.Ε.Τ. 

Continue Reading

Συνέδρια

Ακτινογραφία της αγοράς εργασίας μέσω τεσσάρων #JobDays σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αποτυπώθηκαν οι επικρατούσες τάσεις της ελληνικής αγοράς εργασίας στις τέσσερις ευκαιρίες ζεύξης θέσεων και υποψηφίων που διοργάνωσε το skywalker.gr ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με 516 εταιρικές συμμετοχές αναζήτησης προσωπικού.

Τον Φεβρουάριο του 2023 πραγματοποιήθηκαν τέσσερα #JobDays στο πλαίσιο των δράσεων του skywalker.gr «Επί το Έργον» με δυνατότητα συνάντησης με επιχειρήσεις, με ελεύθερη είσοδο, χωρίς υποχρέωση προεγγραφής. 

  • #JobDay Προσφύγων, 9 Φεβρουαρίου 2023, Wyndham Grand Athens και Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, 115  εταιρικές συμμετοχές
  • #JobDay Τουρισμού, 10 Φεβρουαρίου 2023, Wyndham Grand Athens και Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, 145 εταιρικές συμμετοχές
  • #JobDay 45+ ετών, 20 Φεβρουαρίου 2023, Σεράφειο του δήμου Αθηναίων και Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ, 116  εταιρικές συμμετοχές
  • #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης, 21 Φεβρουαρίου 2023, Σεράφειο του δήμου Αθηναίων και Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ, 140  εταιρικές συμμετοχές

Η αξιολόγηση των συγκεκριμένων δράσεων επιβεβαιώνει τις ήδη επικρατούσες τάσεις στην ελληνική αγορά εργασίας στη μετά-Covid εποχή:

  • O τουρισμός, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, έφτασε μόνο το κόστος διαφημιστικών ενεργειών προσέλκυσης σε 100 € ανά υποψήφιο.
  • Η ζήτηση δεξιοτήτων ξεπερνά εντυπωσιακά τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους. Μέτρα και ενέργειες δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν αποτελεσματικά αντίστοιχη προσφορά.
  • Έχουν απαλειφθεί οι διακρίσεις με βάση την ηλικία των υποψηφίων, ενώ τείνει σε εξομάλυνση η διάκριση με βάση τη φυλή, κυρίως εξαιτίας του τουρισμού και της εστίασης.
  • Η συμμετοχή των υποψηφίων σε workshop και δράσεις βελτίωσης ήπιων δεξιοτήτων και εργαλείων αναζήτησης εργασίας είναι αύξουσα.
  • Τα γραφεία διασύνδεσης αποτελούν σημαντικό κρίκο ζεύξης μεταξύ μαθητείας και πρακτικής άσκησης και των επιχειρήσεων.

Οι επισκέπτες οι οποίοι παρέστησαν στα τέσσερα #JobDays δήλωσαν ικανοποιημένοι που είχαν τη δυνατότητα:

  • Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.
  • Να έρθουν σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
  • Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα και να λύσουν απορίες αναφορικά με τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. 
  • Να εκθέσουν το επίπεδο των ψηφιακών τους δεξιοτήτων για αξιολόγηση από καταρτισμένη ομάδα (Θεσσαλονίκη).
  • Να παρακολουθήσουν χρήσιμα workshop (Θεσσαλονίκη).
  • Να μιλήσουν με εξειδικευμένους μέντορες για το βιογραφικό τους σημείωμα και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
  • Να βγάλουν φωτογραφία επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό τους και το LinkedIn προφίλ τους.
  • Nα λύσουν απορίες και να πάρουν πληροφορίες από εξειδικευμένους μέντορες για τη διαδικασία της συνέντευξης.
  • Nα επαναξιολογήσουν το πλάνο σταδιοδρομίας τους.

Το skywalker.gr υποστηρίζει αδιάλειπτα το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κοινό στα #JobDays και στα #JobFestivals που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση των #JobDays πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

Φιλοξενία εκδήλωσης: WYNDHAM GRAND ATHENS, ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’ (ΟΛΘ), ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΚΕΔΕΑ) ΤΟΥ ΑΠΘ

Υποστηρικτές: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ, HELLENIC INTEGRATION SUPPORT FOR BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION AND TEMPORARY PROTECTION (HELIOS), ΔΙΕΘNHΣ ΟΡΓΑΝΙΣMΌΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ)

Food & drink partners: ΕΨΑ, MCDONALD’S, ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 

Παράλληλες δράσεις: ΔΙΕΘNHΣ ΟΡΓΑΝΙΣMΌΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ), CV EXPERTS & WORKWISE, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ICF GREECE CHAPTER, HILL INTERNATIONAL, AGGELOUPHOTO, HCCMA – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ COACHING MENTORING ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, TEST4U, CAREER IN PROGRESS, ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), CAREER UP CENTER

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, WE RADIO 89,4, 1055 ROCK, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, READER, INSIDER.GR, MAGDAS NEWS, ENALLAKTIKOS.GR, TRAVEL DAILY NEWS.GR, NEOPOLIS, THAT’S LIFE, STARTUP.GR, AIESEC, CITYCAMPUS.GR, STARTUPPER, EMEA.GR, BUSINESS NEWS.GR, TOURMARKET, LIGHT RADIO.NET, SIGMA MEDIA GROUP, GREEK HOTELIER NEWS, TOURISM TODAY.GR, ECOZEN.GR, VWOMAN, PINK.GR, IΠΟΡΤΑ, FLOW MAGAZINE, UNI-TIES.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, CSRNEWS.GR, LET IT BE.GR, EXPOS GREECE, MONEYVIEW, CULPANEWS, BULLMP.COM, STENT, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, [email protected]

Continue Reading

Επιχειρηματικότητα

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ECDM Expo NORTH 2023 στο Βελλίδειο

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023 θα υποδέχεται τους επισκέπτες και τους συνέδρους της!

Η σημαντικότερη εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με δυνητικούς συνεργάτες που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη προβολή τής επιχείρησής τους. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 11:00 – 20:00 και τις δύο ημέρες.

Στους εκθεσιακούς χώρους της ECDM Expo NORTH θα βρεθούν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, όπως Digital Agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία eShop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρείες ψηφιακών πληρωμών και μεταφορικές εταιρείες.

Δείτε εδώ τη λίστα των εκθετών τής ECDM Expo NORTH 2023 

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

Το διήμερο διεθνές συνέδριο

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο διεθνές συνέδριο που θα μεταφέρει στο κοινό τον παλμό του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, παρουσιάζοντας τις πιο σύγχρονες τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Για να δείτε την ατζέντα και για την εγγραφή σας στο συνέδριο, επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα εδώ.


Η ECDM Expo NORTH 2023 διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιρειών:

Μεγάλοι Χορηγοί: DHL, 3DS, AstroLabs, Reccodo 

Χορηγοί: DigitalUp, Γενική Ταχυδρομική, Social Mind, IpHost

Υποστηρικτές: Digital Challenge, Releva


H εκδήλωση τελεί υπό τις αιγίδες των:

– iab Hellas
– Σ.Ε.Π.Ε
– Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
– Δήμος Θεσσαλονίκης
– Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
– GR.EC.A  


eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο ″Ιωάννης Bελλίδης″, Θεσσαλονίκη.
Χρόνος διεξαγωγής: 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: north.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

Continue Reading

Trending