Connect with us

Lifestyle

Οι χρυσοί κανόνες για το… online flirting!

Το ψηφιακό φλερτ αποτελεί πλέον πραγματικότητα είτε αρχίζει, είτε εξελίσσει μια σχέση. Οι πληροφορίες που μοιράζεσαι στο διαδίκτυο με τους φίλους σου μπορούν να σε κάνουν πιο ποθητό στόχο και να προσελκύσουν περισσότερους θαυμαστές. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να γνωρίζεις πώς μπορείς να σπάσεις τα likes!

  • Φρόντισε το προφίλ σου

Είτε έχεις δημιουργήσει προφίλ στο facebook είτε σε κάποιο άλλο μέσο ή site κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισέ το, καλλιέργησέ το, δώσε του ενέργεια σε κάθε λεπτομέρειά του. Το προφίλ σου μαρτυρά πράγματα για εσένα. Είναι πράγματι αξιοπερίεργο το πόσα μπορείς να καταλάβεις για κάποιον/-α βλέποντας απλώς το προφίλ του/της στο facebook. Το χρησιμοποιούν πλέον σχεδόν όλοι, και πιστεύω ακράδαντα πως έχεις και εσύ λογαριασμό. Θεωρείς πως είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/-η;

Φωτογραφία προφίλ: η κύρια φωτογραφία στο προφίλ σου είναι η πρώτη εικόνα που μεταφέρεις προς τα έξω. Φρόντισε να είναι μια φωτογραφία που σε αντιπροσωπεύει και φυσικά σε δείχνει όμορφο/-η. Μια φωτογραφία στην οποία έχεις καλή διάθεση και χαμογελάς θα σχηματίσει την πρώτη καλή εντύπωση.

Φωτογραφία εξωφύλλου/Cover Photo: τo facebook σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μια φωτογραφία-εξώφυλλο. Η δική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να είσαι εσύ στη φωτογραφία. Μπορείς να βάλεις το εξώφυλλο μιας ταινίας που σου άρεσε, ενός συγκροτήματος που ακούς ή κάποιο τοπίο που σε εμπνέει ή ίσως ένα αγαπημένο σου γνωμικό γραμμένο σε ένα όμορφο φόντο. Δώσε πληροφορίες για τον εαυτό σου με διακριτικό τρόπο μέσα και από το εξώφυλλό σου.

Φωτογραφίες timeline: δείξε αυτό που είσαι. Αν σου αρέσει να ταξιδεύεις, ανέβασε φωτογραφίες από την τελευταία σου απόδραση. Αν απολαμβάνεις πολύ τη μουσική, πόσταρε τα αγαπημένα σου τραγούδια. Αν βγαίνεις συχνά με τους φίλους σου, ανέβασε φωτογραφίες

από την τελευταία σας έξοδο. Μέτρον άριστον, φυσικά!

  • Μη γράφεις και προβάλλεις υπερβολές

Η πλειονότητα των ανθρώπων νιώθει πιο άνετα να μιλά για τον εαυτό της, επειδή είναι ένα θέμα μέσα από το οποίο αισθάνεται οικειότητα. Αλλά αντί απλώς να περιαυτολογήσουμε μιλώντας ή, σωστότερα, γράφοντας για εμάς ασταμάτητα, είναι καλύτερο να ενθαρρύνουμε το άλλο πρόσωπο να μιλήσει για τον εαυτό του.

Αυτό εξυπηρετεί παράλληλα δύο σκοπούς: διατηρεί  ενεργή και ενδιαφέρουσα τη συνομιλία, αλλά και επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα για την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του ανθρώπου που φλερτάρουμε.

  • Διατήρησε τη ζωντάνια

Προστατέψτε τη συζήτηση όταν οδεύει προς το να γίνει «μπαγιάτικη». Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν οι στιγμές αμηχανίας είναι να μην επιτρέψουμε να συμβούν. Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, είναι καλό να κανονίσετε από κοινού την επόμενη φορά που μπορείτε να συνομιλήσετε. Επίσης, δίνει ένα άλλο χρώμα το να αναφέρεις

πως απολαύσες τη συζήτηση λίγο πριν ολοκληρώσετε την συνομιλία.

  • Περάστε στο επόμενο επίπεδο

Μέσα από το φλερτ μπορείτε να συνομιλήσετε με καινούριους ενδιαφέροντες ανθρώπους και να διερευνήσετε αν είναι σημαντικό σε δεύτερο επίπεδο να γνωριστείτε και από κοντά. Δεν μπορείτε να εξαρτηθείτε από το texting και το chatting. Σε καμία περίπτωση βέβαια δε χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας ή να επιτρέψετε να πιεστείτε υπέρμετρα για κάτι.

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με τον Νικόλα, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!

Νικόλας Ουρανός, PCC

Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation

Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής

Lifestyle

Πέγκυ Μουζάκη | Δεν έχω αυτοπεποίθηση!


Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Πασάδες στα Γιάννενα: Θεατρικές διαδρομές στα σοκάκια του κάστρου

Συνεχίζεται η νέα δράση της KALLIERGON syn που φέρει τον τίτλο «Πασάδες στα Γιάννενα». Οι εμψυχώτριες Χριστίνα Τζιάλλα και η Έλλη Παπαδοπούλου σας καλούν να γίνετε συνοδοιπόροι τους για 90 λεπτά, περίπου, στα σοκάκια του κάστρου των Ιωαννίνων. 

Η δράση αφορά σε ένα είδος θεάτρου στο φυσικό περιβάλλον με ενεργή συμμετοχή του κοινού. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, για μικρούς και μεγάλους, για ένα ταξίδι διαδραστικής αφηγηματικής μυθοπλασίας στους θρύλους και την ιστορία των Ιωαννίνων, βασισμένο σε πρωτότυπα κείμενα της Χριστίνας Τζιάλλα. 

Τα κείμενα που παρουσιάζονται στη δράση προκύπτουν από μια εξερεύνηση χρόνων και βαθιά μελέτη πάνω στο φάσμα των μύθων και των θρύλων της περιοχής. Και εδώ, η Χριστίνα με νέους μύθους δημιουργεί μια νέα “πραγματικότητα”. 

Η δράση ανήκει στο ευρύτερο πλαίσιο του Pamvos Lake Project που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων. Έχει ως στόχο την αναζωογόνηση και τη διατήρηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, τη δημιουργία μιας νέας πολιτιστικής κληρονομιάς για τις μελλοντικές γενιές, καθώς και να προσδώσει στην πόλη το νέο της, ανανεωμένο, σύγχρονο πρόσωπό της ως προς το καλλιτεχνικό της στίγμα (ορόσημο). 

Μέσα από αυτή την καινοτόμα και εξωστρεφή αυτή προσέγγιση οι διοργανωτές επιδιώκουν την ενθάρρυνση/προτροπή των συμμετεχόντων, όλων των ηλικιακών βαθμίδων, να επισκεφτούν τα μουσεία και τα μνημεία της πόλης, εκεί όπου ο καθένας μπορεί να μάθει λεπτομερώς και εκτενώς για την ιστορία των Ιωαννίνων και, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί ξενάγηση. 

Οι διοργανωτές με τη δράση αυτή στοχεύουν επίσης στο να γίνει πιο ελκυστικός ο θεματικός τουρισμός για όλους τους μήνες του έτους. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. 

Περισσότερα για το μηνιαίο πρόγραμμα, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας θα βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: 

https://el.kalliergon.com/pamvotis-lake-project-pashas-in-ioannina-experiential-tours-with-narrative-fictions

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Θέατρο: «δε saltarismed!»

«δε saltarismed!»
ΧΑΡΑ ΤΣΙΩΛΗ

Βαρέθηκες τη μετριότητα; Θέλεις επιτέλους να ξεχωρίσεις από το πλήθος; Μάθε πώς να πετυχαίνεις αποτυγχάνοντας!

Γίνε αποτυχημένος! Γίνε ο μεγιστάνας της αποτυχίας.

Γίνε αποτυχημένοςμε Α κεφαλαίο!

Είσαι σαλταρισμένος; Αποτυχημένος; Κακόκεφος; Μίζερος; Απένταρος; Είσαι βουτηγμένος στη μετριότητα και δεν έχεις καταφέρει ως τώρα στη ζωή σου να ξεχωρίσεις και να διακριθείς; Μην ανησυχείς! Η διάσημη influranger, Χαρά Τσιώλη, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νούμερο 1 μέθοδο αυτοβελτίωσης “δε Saltarismed” για μια απολαυστική βραδιά γέλιου.

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που απευθύνεται μόνο σε σαλταρισμένους και θα σε βοηθήσει να διαπρέψεις και να διακριθείς στον τομέα σου!

Σταμάτα να είσαι ένας απλός αποτυχημένος και γίνε  Αποτυχημένος με Α κεφαλαίο!

Γίνε ο πιο Μίζερος, ο πιο Σαλταρισμένος, ο πιο Κακόκεφος κι ο πιο Απένταρος άνθρωπος που γνωρίζεις! 

Η μέθοδος “Δε Saltarismed” υπόσχεται 100% αποτυχία! Μην χάνεις άλλο χρόνο.

Κλείσε τώρα τη θέση σου και έλα να αποτύχουμε μαζί!

6945602378

Continue Reading

Trending