Connect with us

Προγράμματα

«Ο Ρόλος της Δια Βίου Μάθησης και της Διάδοσης της Νοηματικής Γλώσσας στην Ποιότητα Ζωής Κωφού και Βαρήκοου Πληθυσμού»

7ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμπόσιο ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με τίτλο: «Ο Ρόλος της Δια Βίου Μάθησης και της Διάδοσης της Νοηματικής Γλώσσας στην Ποιότητα Ζωής Κωφού και Βαρήκοου Πληθυσμού»

 

Πρόσκληση Συμμετοχής

Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) & τη Λέσχη για τη Διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας διοργανώνουν το 7ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμπόσιο «Ο Ρόλος της Δια Βίου Μάθησης και της Διάδοσης της Νοηματικής Γλώσσας στην Ποιότητα Ζωής Κωφού και Βαρήκοου Πληθυσμού» και σας προσκαλούν να συμμετέχετε με ερευνητικές εργασίες και επιστημονικά άρθρα στο Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Καλογερικόν Δήμου Θάσου, 09:00-15:00.

 

Όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων: α) Πολιτισμού & Αθλητισμού, β) Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, γ) Υποδομών & Μεταφορών, δ) Εξωτερικών, ε) Τουρισμού & στ) Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ημερομηνία & Τόπος

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019  | 09:00 -15:00

ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΝ Δήμου Θάσου

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

K1 6936 597 376 K2 6932 093 646

[email protected] & [email protected]

 

Γενικά

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν εργασίες προς αξιολόγηση για προφορική ανακοίνωση, ανακοίνωση αφίσας (πόστερ), videos ή πλήρες άρθρο, ή απλά να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να λάβουν μέρος στις συζητήσεις και τα εργαστήρια. Επίσης είναι δυνατόν να κατατεθούν προτάσεις για την πραγματοποίηση εργαστηρίων στο πλαίσιο του συμποσίου.

 

Δημοσίευση Εργασιών

Οι εργασίες, που πρέπει να υποβληθούν εξ αρχής στην πλήρη τους μορφή (άρθρο, ανακοίνωση, πόστερ, βίντεο), θα κριθούν από τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, προκειμένου να παρουσιαστούν στο Συμπόσιο και να συμπεριληφθούν, στα ηλεκτρονικά πρακτικά, στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και σε βιβλίο εφόσον αυτό καταστεί δυνατό. Η μορφή του κειμένου των εργασιών παρακαλούμε να είναι αυτή που περιγράφουν οι επισυναπτόμενες οδηγίες. Παρακαλούνται όσοι και όσες στείλουν εργασίες να μην υποβάλουν περισσότερες από μία εργασίες με πρώτο το όνομά τους και παραπάνω από δύο συνολικά.

 

Διαδικασία Υποβολής Εργασιών

Η διαδικασία υποβολής περιλήψεων ή πλήρων άρθρων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω internet, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής:

 

Περιλήψεις, οι οποίες δεν θα συνοδεύονται από σωστά συμπληρωμένες ηλεκτρονικές φόρμες υποβολής, δεν θα γίνουν δεκτές προς αξιολόγηση. Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή περιλήψεων παρατίθενται παρακάτω.\

Καταληκτικές Ημερομηνίες

Η εμπρόθεσμη υποβολή των περιλήψεων & DVD είναι προϋπόθεση για την αποδοχή τους.

Σύνδεσμος Υποβολής Εργασιών: https://forms.gle/yUkNLNzrQjKHVgqb8

 

Καταληκτικές Ημερομηνίες / Προθεσμίες

  • Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019: Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Περιλήψεων
  • Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018: Πλήρες Άρθρο για τα Πρακτικά (προαιρετικό)

Η εμπρόθεσμη υποβολή των περιλήψεων είναι απολύτως απαραίτητη, ώστε να διευκολυνθεί η αξιολόγηση και η ταξινόμησή τους.

 

Συνδρομή Συνέδρων

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

 

Η είσοδος στο Συμπόσιο είναι ελεύθερη για όλους. Η εγγραφή στο συνέδριο είναι απαραίτητη. Οι εγγραφές των συνέδρων γίνονται αυθημερόν, την ημέρα του Συμποσίου. Στην εγγραφή περιλαμβάνονται φάκελος συνεδρίου, γραφική ύλη, πρόγραμμα, ενημερωτικά έντυπα, περιλήψεις εργασιών, καφέδες και αναψυκτικά διαλειμμάτων.

 

Παρουσίαση Εργασιών στο Διεπιστημονικό Συμπόσιο

Η παρουσίαση των ανακοινώσεων που θα γίνουν αποδεκτές, θα πρέπει να αποσταλεί σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου PowerPoint στη Γραμματεία του Συμποσίου, σε χρόνο που θα κοινοποιηθεί στους συγγραφείς. Η αίθουσα συνεδριάσεων θα είναι εφοδιασμένη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, data-projector και οθόνη. Η παρουσίαση των ανακοινώσεων θα είναι συνολικής διάρκειας πέντε (15) λεπτών συμπεριλαμβανομένου του χρόνου συζήτησης. Αναφορικά με τις παρουσιάσεις videos, η διάρκειά τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα έξι (6) λεπτά ενώ θα διατίθενται και τρία (3) λεπτά για συζήτηση.

Παράλληλες Δράσεις

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση εκπαιδευτικού υλικού και υλικού κυβερνητικών και μη κυβερνητικών φορέων. Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις καλούνται να επικοινωνήσουν μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

Βράβευση Εργασιών

Οι εργασίες οι οποίες θα παρουσιαστούν από άτομα με Βαρηκοΐα/Κώφωση (προφορική παρουσίαση-video) θα βραβευθούν.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ

Προφορικές Ανακοινώσεις

Κάθε συγγραφέας δικαιούται να παρουσιάσει μία μόνο εργασία, ενώ μπορεί να συμμετάσχει ως συγγραφέας σε περισσότερες. Ο τίτλος της εργασίας πρέπει να είναι γραμμένος στα Ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες. Τα ονόματα των συγγραφέων πρέπει να είναι γραμμένα στην ονομαστική, κάτω από τον τίτλο της εργασίας, με πεζά γράμματα και με αναφορά πρώτα του Επιθέτου και μετά του Ονόματος ολογράφως. Ακολουθούν τα Τμήματα/ Πανεπιστήμια/εργαστήρια από όπου προέρχονται οι συγγραφείς. Δεν χρειάζεται να αναφέρεται η ακριβής διεύθυνση (οδός, αριθμός και ταχυδρομικός κώδικας). Το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία θα πρέπει να είναι υπογραμμισμένο. Το περιεχόμενο των περιλήψεων θα πρέπει να αποδίδεται ως εξής:

α) Σκοπός της εργασίας

β) Υλικό & μέθοδος

γ) Αποτελέσματα

δ) Συμπεράσματα

Οι περιλήψεις δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 250 λέξεις συνολικά, στο άθροισμα αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται ο τίτλος της εργασίας, καθώς και τα ονόματα συγγραφέων και ιδρυμάτων. Η υποβολή των περιλήψεων μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συμποσίου. Οι περιλήψεις των εργασιών που θα αποσταλούν μέσω fax ή e-mail δεν θα γίνουν δεκτές προς αξιολόγηση.

 

Continue Reading

Προγράμματα

Συνεργασία HATZI FILAX GROUP & ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ«Έχεις ένα φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ;»

Νέα Εταιρική Καμπάνια «Έχεις ένα φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ;» σε πρόγραμμα Employee Experience

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στο πλαίσιο του έργου “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ” εμπιστεύτηκε στην HATZI FILAX GROUP Training, HR Consulting, Academy  την διοργάνωση και την υλοποίηση ενός εσωτερικού διαγωνισμού  στα πλαίσια του Employee Experience μιας νέας εταιρικής καμπάνιας με τίτλο «Έχεις ένα φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ;» που ακολουθεί την διαφημιστική καμπάνια της Εταιρείας «Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ».  

Η δράση αυτή έχει ως στόχο να μεταφέρει στους εργαζομένους των καταστημάτων KΡΗΤΙΚΟΣ, το θετικό αποτύπωμα που επιθυμεί η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ να αφήνει σε όλους τους πελάτες της: να νιώθουν ότι έχουν έναν φίλο που πάντα τους καταλαβαίνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Για την επίτευξη της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε ένας εσωτερικός διαγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Οι εργαζόμενοι είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από τις 9 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 31 Ιανουαρίου 2024 και να περιγράψουν μικρές ή μεγάλες πράξεις, δικές τους πρακτικές που εφαρμόζουν καθημερινά, και με τις οποίες ο κάθε πελάτης νιώθει μοναδικός και αποκτά ένα «Φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ» στο κατάστημα τους.

Όλες οι δράσεις συγκεντρώθηκαν ώστε να αναδειχθούν οι “καλύτεροι” στην εφαρμογή των ακόλουθων κατηγοριών:

  1. Όραμα και Αξίες
  2. Εξυπηρέτηση Πελατών
  3. Ενημέρωση Πελατών για νέες υπηρεσίες, νέα προϊόντα, προσφορές κλπ.
  4. Συμβολή στην Εταιρική Κουλτούρα και την Ενιαία Εταιρική Ταυτότητα
  5. Υγιεινή και Ασφάλεια
  6. Ορθή Εφαρμογή Διαδικασιών
  7. Καινοτόμες Πρακτικές

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού θα επιλέξει και θα βραβεύσει τα 3 καλύτερα καταστήματα με βάση τις πρακτικές που έχουν εφαρμόσει στις παραπάνω κατηγορίες.

H HATZI FILAX GROUP με την πολυετή και μεγάλη εμπειρία που διαθέτει σε θέματα HR Consulting σε συνδυασμό με τις καινοτόμες μεθόδους της στον τομέα της Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού,δημιούργησε την συγκεκριμένη καμπάνιαστο πλαίσιο του έργου “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ”, προκειμένου να αναδείξει και να βραβεύσει τους εργαζομένους για τις πρακτικές του, και να ενισχύσει ένα επιτυχημένο μοντέλο Customer Experience που κάνει τον ΚΡΗΤΙΚΟ τρόπο ζωής και καθημερινότητα των Πελατών.

Continue Reading

Προγράμματα

Συνεργασία HATZI FILAX & ASD Account Advisor για το Πρόγραμμα Ηγεσίας «ASD CHAMPIONS»

Η ASD Account Financial Advisor, στο πλαίσιο του έργου “ASD: Ο Δρόμος για το Μέλλον” εμπιστεύτηκε στην HATZI FILAX GROUP Τraining, HR Consulting, Academy τη διοργάνωση και υλοποίηση μιας σειράς Εκπαιδεύσεων Ηγεσίας με τίτλο «ASD CHAMPIONS».  

Οι Εκπαιδεύσεις απευθύνονται στα Στελέχη της Εταιρείας και αποτελούν μέρος των Δράσεων για την δημιουργία και επίτευξη μιας νέας κουλτούρας. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ηγεσίας, διάρκειας 16 ωρών, θα δώσει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να εφαρμόσουν τις σύγχρονες Αρχές Διοίκησης και Ηγεσίας στις καθημερινές τους αρμοδιότητες.

Το πρώτο Σεμινάριο “Ηγεσία και Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας” για τους Προϊστάμενους της ASD, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στον εξαιρετικό πολυχώρο της εταιρείας στο Περιστέρι, με εισηγήτριες την κα Χάτζη Σκευοφύλακα και την κα Σοφία Σκευοφύλακα.

Το Σεμινάριο υλοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα με μεγάλη επιτυχία, και ήταν έντονα διαδραστικό. Η Εκπαίδευση ανέδειξε και εστίασε σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές που χρειάζονται τα Στελέχη για την ορθή και αποτελεσματική καθοδήγηση της ομάδας τους προκειμένου να επιτυγχάνονται με τον βέλτιστο τρόπο η εύρυθμη λειτουργία και οι στόχοι της Εταιρείας για το 2024.

H HATZI FILAX GROUP με την πολυετή και βαθιά εμπειρία που διαθέτει σε θέματα HR Consulting και τις καινοτόμες μεθόδους της στον τομέα της Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού,συνεργάζεται με την ASD Account Financial Advisor προκειμένου να εκπονήσει μακροχρόνιο πρόγραμμα Ηγεσίας, εστιάζοντας στην Εκπαίδευση του Προσωπικού για την ανάπτυξη και βελτίωση των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα Διοίκησης.

Continue Reading

Προγράμματα

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης για Design Thinking Practitioners

Το Hellenic Design Centre, το οποίο αποτελεί μία πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ,
παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης για Design Thinking
Practitioners που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον
φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, TÜV HELLAS (TÜV NORD).
 
Το Design Thinking είναι μια ανθρωποκεντρική μέθοδος που χρησιμοποιεί
εργαλεία σχεδιασμού, όπως ο πειραματισμός, η πρακτική αξιολόγηση και η
ενσυναίσθηση  για την ανάπτυξη της καινοτομίας και την εξεύρεση λύσεων.   
Αφορά όποιον παράγει προϊόντα ή προσφέρει υπηρεσίες και θέλει να έχει απτά
αποτελέσματα. Προάγει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών και την ταχύτερη
εξυπηρέτηση και βοηθάει οργανισμούς και υπηρεσίες να βρουν συμμετοχικές
λύσεις για τα προβλήματα και τις προκλήσεις της καθημερινότητας

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα:
Μάθετε την καινοτόμα μεθοδολογία του Design Thinking, που τοποθετεί τις
ανάγκες του χρήστη στο επίκεντρο του σχεδιασμού.
Αποκτήστε πρακτικές δεξιότητες σε όλα τα στάδια της μεθοδολογίας:
Empathize, Ideate, Prototype, Implement.
Κατανοήστε τη σημασία του Design Thinking στη σύγχρονη
επιχειρηματικότητα.
Εφαρμόστε το Design Thinking στην επίλυση πραγματικών προκλήσεων.
Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στον χώρο του Design.
 
Σε ποιους απευθύνεται:
Στελέχη Επιχειρήσεων & Οργανισμών
Συμβούλους Επιχειρήσεων
Επαγγελματίες & αποφοίτους συναφών ειδικοτήτων:  Service Designers,
Design Managers, UX Design Specialists, Process Designers, Strategic
Product Designers, Product Designers, Marketing Specialists, κ.α.
Επαγγελματίες που, είτε έχουν εμπειρία στο χώρο του Design Driven
Innovation, είτε θέλουν να ανακαλύψουν νέες πρακτικές, εργαλεία και
παγκοσμίως αναγνωρισμένης αξίας μεθοδολογίες

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε σε θέση να:
Χρησιμοποιήσετε το Design Thinking ως μεθοδολογία για την ανάπτυξη
καινοτόμων λύσεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες του χρήστη.
Κατανοήσετε πλήρως τις ανάγκες του χρήστη και να τις τοποθετείτε στο
επίκεντρο των δράσεων σας.
Εφαρμόζετε τεχνικές και εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του
χρήστη.
Πραγματοποιείτε αποτελεσματική και συστηματική έρευνα.
Συνδυάζετε τους στρατηγικούς σας στόχους με τις ανάγκες των πελατών.
Δημιουργείτε αποτελεσματικές ιδέες και πρωτότυπα (δείγμα
προϊόντος/demo).
Ενσωματώνετε υπηρεσίες Design Thinking, οι οποίες είναι πλέον επιλέξιμες,
σε αιτήσεις χρηματοδότησης για Δράσεις του ΕΣΠΑ
  
Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής:
  Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023              10:00 – 16:00
  Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023              10:00 – 16:00
  Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023       10:00 – 16:00

Τόπος Διεξαγωγής:
Hellenic Design Centre
Χαλκιδικής 63, T.K 54248 Θεσσαλονίκη (ύψος Συνδίκα)
☎️ 2310 41 3285
 

 
Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται:
Εκπαίδευση από στελέχη του Hellenic Design Centre, Πιστοποιητικό μετά από
επιτυχημένη συμμετοχή στις εξετάσεις της TÜV HELLAS (TÜV NORD), coffee
breaks, ελαφριά γεύματα.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής: εδώ 
 

Continue Reading

Trending