Εκδηλώσεις
Το Hobby Festival με τους 9.600 ενθουσιασμένους επισκέπτες του ξεσήκωσε τη Θεσσαλονίκη

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Hobby Festival για πρώτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, το οποίο απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί το σημείο αναφοράς για τις ερασιτεχνικές ασχολίες και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.
Έπειτα από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις στην πόλη της Αθήνας, το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα με το Hobby Festival τάραξε τα ήρεμα νερά του Θερμαϊκού το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι.
Το Hobby Festival, που φέτος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, υποδέχτηκε 9.600 μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, οι οποίοι πέρασαν αξέχαστα, ανακαλύπτοντας και υιοθετώντας νέες ερασιτεχνικές ασχολίες για δράση και διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά και για την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων τους.
Μια έκθεση με επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσεων ελεύθερου χρόνου, καθώς και πολλά special events, μουσικές εκδηλώσεις και happenings –όλα με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες–, τα οποία εξασφάλισαν την επιτυχία του φεστιβάλ για άλλη μία φορά.
Στα περίπτερα των εκθετών, επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες, σχολές, σύλλογοι που υποστηρίζουν τις ερασιτεχνικές ασχολίες, που ήταν πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους, οι επισκέπτες δοκίμασαν βιωματικά κάθε είδους χόμπι και βρήκαν αυτό που τους ταιριάζει ανάμεσα σε: kickboxing, airsoft (αεροσφαίριση), κωπηλασία, σκι, γκράφιτι, kart, escape room, photo shooting, μπριτζ, μοντελισμό, σκραμπλ, σκάκι, ξυλογλυπτική, μουσική, dj, κόμικς, προσομοιωτή πτήσης, ζωγραφική, υγρό γυαλί, κόσμημα, κηπουρική, κολύμβηση και vintage clothing.

Επιπρόσθετα, οι παρευρισκόμενοι στο Hobby Festival ενθουσιάστηκαν με την επίδειξη χόμπι με διαδραστικό τρόπο στην κεντρική αρένα του showtime και συμμετείχαν ενεργά σε δραστηριότητες όπως: blind games, νοηματική, meditation, εργαστήριο αφρικανικών κρουστών, styling, sushi making, improv theater, body painting, τουρνουά τάβλι, podcasting, καλλισθενική γυμναστική, swing, τέχνη ζαχαρόπαστας, tae kwon do, photo tips, table soccer, σκάκι, ηπειρώτικους, γρεβενιώτικους και άλλους παραδοσιακούς χορούς, capoeira, Beatbox, fire show, street dance, ξιφασκία, babywearing dance, δημιουργική γραφή, rugby, αργαλειό, boccia, κεραμική, τεχνικές αυτοάμυνας, κρουστά, φωνητική, tango, plant & care, playback theater badminton και stand-up comedy.
Το κέφι των επισκεπτών απογείωσε η συμμετοχή των παρακάτω καλλιτεχνών, που διασκέδασαν το κοινό στον εξωτερικό χώρο του Hobby Festival:
- Babis and the Black Sea
- Eleonora & Poetic Quartet
- Mental Grayce
- Γουρούνια στο Διάστημα
- The Bomb Cats
- Contra Banda
- Feed My Daemons
- Ravels
- Sfentones
- Θ. Γιαννόπουλος One Man
- Τα Κρούσματα
- Batala
- Old Rumbling Dogs
- Rogerfall
- Flicker Motel
- Ρεμπέτικο Project
- Kaldera
Παράλληλα, στον ίδιο χώρο η ευρεία γκάμα επισκεπτών, όπως επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, άτομα κάθε ηλικίας που διαθέτουν περίσσευμα φαντασίας, επινοητικότητας και όρεξης για κάτι διαφορετικό, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αγαπημένο κλασικό street food και να λάβουν μέρος σε πολλές κληρώσεις δώρων.

Η γνωριμία με τόσα πολλά είδη χόμπι, η συμμετοχή σε τόσα διαφορετικά showtime events, η εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης και ο καιρός που συμμάχησε έκαναν το Hobby Festival μια αξέχαστη εμπειρία για τους 9.600 επισκέπτες του.

Το αντιπροσωπευτικό video του Hobby Festival είναι διαθέσιμο σε αυτό το link.
H διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:
Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Food & Drink Partners: 22 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ASIAN HOUSE, SKNIPA, SALONIKIA BEER, THE VANNERS, KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Χορηγοί Επικοινωνίας: PLUS RADIO 102.6, STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, KARFITSA, RADIO MORE.GR, BEATER.GR, FITNESS MOTIVATION HELLAS, ENALLAKTIKOS.GR, NEOPOLIS, STARTUPPER, EMEA.GR, LIGHT RADIO NET, PINK.GR, STENT TV, STENTORAS.GR, SETTLE.GR
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 210 9730280 (εσωτ. 219), [email protected]
Lifestyle
15o Greece Race for the Cure® : 44.000 Συμμετέχοντες Στηρίζουν τον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στις 1 Οκτωβρίου, οι δρόμοι της Αθήνας και η Ελλάδα ολόκληρη, γέμισαν από συμμετέχοντες στο Greece Race for the Cure®. Στο προαύλιο του Ζαππείου, γιορτάσαμε τα 15 χρόνια της διοργάνωσης, δείχνοντας ότι ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.
Η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με δράσεις πρόληψης, ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, μουσική, expo των χορηγών, sessions γυμναστικής, και δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως εργαστήρια και πεζοπορία στον Εθνικό Κήπο.
Το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο του Οκτωβρίου, τον μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, το Ζάππειον Μέγαρον φωταγωγήθηκε στα ροζ, υπενθυμίζοντας την αναγκαιότητα ενημέρωσης.
Ο Greece Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και η 2η στην Ευρώπη. Διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με τη συνεργασία της Think Pink Europe® και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν:
- ο Δήμαρχος Αθηναίων, κύριος Κώστας Μπακογιάννης,
- η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου,
- η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. ΑΧΑΪΑΣ, κυρία Αγγελική Στεφανάκη,
- η Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης, κυρία Ελένη Ντελιοπούλου,
- ο Πρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ), κύριος Βασίλειος Βενιζέλος,
- η Πρόεδρος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), κυρία Ζένια Σαριδάκη-Ζώρα,
- η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού (ΕΕΑΜ), κυρία Αθηνά Βούρτση,
- ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ), κύριος Γεώργιος Καπετανάκης.
- η CEO της οργάνωσης Susan G. Komen, Paula Schneider.
Η συμμετοχή σας μας κάνει πιο δυνατές από τον καρκίνο του μαστού
Μέσα από τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης, ΜΑΖΙ καταφέρνουμε να παρέχουμε όλο τον χρόνο δωρεάν προγράμματα:
- Για την ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση των γυναικών με καρκίνο μαστού
- Για την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου που σώζουν ζωές
- Για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής
- Για τη διεκδίκηση ποιοτικής περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών με καρκίνο μαστού
Ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, ένα από τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα του 15ου Greece Race for the Cure® θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις επιστημονικές εταιρείες και τους τοπικούς συλλόγους της περιοχής, με στόχο να καλύψει ανάγκες των γυναικών με καρκίνο μαστού στις πληγείσες περιοχές της περιφέρειας.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, δήλωσε:
«Η ανταπόκριση του κόσμου για το 15ο Greece Race for the Cure® ήταν συγκλονιστική.
Ευχαριστούμε βαθειά όλες και όλους που με την ενεργή συμμετοχή τους κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας όπως και πολλές περιοχές της χώρας μας μεταφέροντας τα μηνύματα της πρόληψης, της στήριξης και της αλληλοβοήθειας.
Ευχαριστούμε όλες τις γυναίκες με τα ροζ μπλουζάκια που τρέχοντας ή περπατώντας μεταφέρουν τα μηνύματα της δύναμης, της ελπίδας και της αλληλοϋποστήριξης ενώ συμβάλλουν και στην απομυθοποίηση της ασθένειας.
Η συμμετοχή όλων σε αυτόν τον συμβολικό αγώνα, μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε με ιδιαίτερη αφοσίωση και προσήλωση προγράμματα και δράσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή των γυναικών με καρκίνο μαστού, αλλά και κάθε γυναίκας.
ΜΑΖΙ πάντα καταφέρνουμε περισσότερα ενάντια στον καρκίνο του μαστού».

|


Εκδηλώσεις
“40+ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΞΙΑ” by DR. JOYCE HARPER: Μία 2η Άνοιξη για κάθε Γυναίκα

Μια Εκδήλωση – Ύμνος για Γυναίκες Άνω των 40: “Μια Δεύτερη Άνοιξη” με τη Δρ. Joyce Harper και Διάσημους Ομιλητές
Σε μια εκδήλωση που τιμά όλες τις γυναίκες άνω των 40, η Δρ. Joyce Harper, καθηγήτρια και διευθύνων στέλεχος στο Ινστιτούτο για την Υγεία της Γυναίκας του UCL, θα μιλήσει για την “Δεύτερη Άνοιξη” στη ζωή των γυναικών μετά την ηλικία των 40.
Η Δρ. Joyce Harper είναι παγκοσμίου κύρους προσωπικότητα στον τομέα της υγείας της γυναίκας και εργάζεται με πάθος για τη βελτίωση της θέσης των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία. Διακρίνεται για την εκπόνηση ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ομιλιών και workshops παγκοσμίως, καθώς και για τη συμβολή της σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που έχουν συμβάλει σε σημαντικές βελτιώσεις.
Στην εκδήλωση, θα μιλήσουν επίσης ο κ. Αγοραστός Αγοραστός, επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής του Α.Π.Θ, και η κα. Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου, εξειδικευμένη καθηγήτρια σε Yoga και Pilates για την ψυχική υγεία και ευημερία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν εργασίες των καλλιτεχνικών δημιουργών Θάλεια Γκατζούλη, Εύη Κυρμακίδου, Ράνια Φραγκουλίδου και Αγγέλικα Πράπα.
Η εκδήλωση είναι χορηγούμενη από το ΙΑΚΕΝΤΡΟ, κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Στοιχεία Εκδήλωσης:
- Ημερομηνία: Τρίτη 3 Οκτωβρίου
- Τοποθεσία: Μακεδονικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης
- Ώρα Έναρξης: 19.00
- Ώρα Προσέλευσης: 18.30
- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πληροφορίες:
- EpiDirect, Λήδα Παπαδοπούλου
- Τηλ. 2310 227225
- Email: [email protected]
Εκδηλώσεις
15ο Greece Race for the Cure® : ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
Το Greece Race for the Cure®, ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού, επιστρέφει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.
Μπορείς να συμμετέχεις αν αγαπάς το τρέξιμο, αν σου αρέσει το περπάτημα, μα πάνω από όλα αν θέλεις να προσφέρεις στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Γιατί το Greece Race for the Cure® είναι ένας αγώνας για όλες και όλους και ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!
Πάρε και εσύ μέρος στη διοργάνωση-θεσμό που τα τελευταία 15 χρόνια γεμίζει τους δρόμους αισιοδοξία και γιόρτασε ΜΑΖΙ μας τη ζωή.
Φέτος, η εκκίνηση του Greece Race for the Cure® θα σηματοδοτήσει παράλληλα και την έναρξη του Μήνα Οκτωβρίου, που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού αλλά και στην υγεία κάθε γυναίκας.
Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe®.
Δήλωσε Συμμετοχή
Οι εγγραφές για το 15ο Greece Race for the Cure® πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ: https://greecerace.gr/greece-race-for-the-cure-registrations/
Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt* της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.
*(έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
Πληροφορίες:
- 5Κ Αγώνας Δρόμου: 09:30 ΠΜ / Αντίτιμο Συμμετοχής: 10€
- 2Κ Περίπατος: 10:30 ΠΜ /Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€
- DIGITAL: Όπου και αν είσαι / Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€
Παραλαβή υλικού
Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας από το σημείο παραλαβών (Ηπείρου 11, Αθήνα, 2ος όροφος) από Δευτέρα 25/9/2023 έως Παρασκευή 29/9/2023, 10πμ-8μμ.
Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα για αποστολή του υλικού του αγώνα, αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη.
Race Village
Το 15ο Greece Race for the Cure® ξεκινά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με δωρεάν δράσεις για μικρούς & μεγάλους. Σας περιμένουμε, 12μμ-6μμ, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου με sponsors’ expo, δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης (λιπομέτρηση & συμβουλές διατροφής, ενημέρωση-εξέταση για λεμφοίδημα για γυναίκες με καρκίνο μαστού), sessions γυμναστικής (kangoo jumps, tumbao, zumba, pilates yoga), εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους, ήπια πεζοπορία πόλης.
Περισσότερες πληροφορίες: https://greecerace.gr/savvato-proagwgi-prolipsis-ygeias-mastou/.

Γιατί αγωνιζόμαστε
ΜΑΖΙ αγωνιζόμαστε με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, την παροχή οργανωμένων προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για ασθενείς με καρκίνο του μαστού και διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, για να νικήσουμε τον φόβο και τις προκαταλήψεις γύρω από την ασθένεια. Μάθε περισσότερα: https://greecerace.gr/giati-agonizomaste.
#GRFC2023
Χρησιμοποιώντας το hashtag της διοργάνωσης #GRFC2023 και tag @almazois δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο τη φωνή μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού!
Μοιράσου στα προσωπικά σου κοινωνικά δίκτυα την εμπειρία της συμμετοχής σου, προσκάλεσε τους φίλους σου να πάρουν μέρος και διάδωσε μαζί μας τα αισιόδοξα μηνύματα του αγώνα για την πρόληψη, τη θεραπεία και τη ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού.
Η Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» – Greece Race for the Cure® δηλώνει:
«Φέτος, με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου στο 15ο Greece Race for the Cure® . 15 χρόνια δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μία ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις, αφορά κάθε γυναίκα ανεξάρτητα ηλικίας, τόπου διαμονής, μορφωτικού επιπέδου, οικονομικής κατάστασης. Στην Ελλάδα έχουμε κάθε χρόνο περίπου 7770 νέες διαγνώσεις, αλλά και 2330 θανάτους από καρκίνο του μαστού.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολλά, αλλά είναι και πολλά ακόμα αυτά που πρέπει να γίνουν. Σε κάθε γυναίκα, σε κάθε ασθενή θα πρέπει να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες περίθαλψης και φροντίδας σε όλη την πορεία της νόσου, σε Κέντρα Μαστού Ολοκληρωμένης Φροντίδας από επιστημονική ομάδα όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση της ασθένειας.
Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ατομική ούτε οικογενειακή υπόθεση, αφορά όλη την κοινωνία και η αντιμετώπισή του χρειάζεται προσήλωση, συνεργασία, συντονισμό και μεθοδικότητα.
Η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών που βιώνουν ή έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού, η μετατροπή του προχωρημένου/μεταστατικού καρκίνου του μαστού σε χρόνια νόσο και η μείωση των θανάτων από την ασθένεια είναι στόχοι που όλοι ΜΑΖΙ αγωνιζόμαστε να πετύχουμε συμβάλλοντας ο καθένας με τον δικό του πολύτιμο τρόπο και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό».

Η Στέλλα Κυριακίδου, Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΕ, η οποία θα λάβει μέρος στη διοργάνωση συμμετέχοντας στον συμβολικό περίπατο που θα διεξαχθεί στην Ιθάκη, δηλώνει:
«Όλοι μαζί περπατάμε για να ευαισθητοποιήσουμε, για τον καρκίνο του μαστού. Θα φωνάξουμε δυνατά το μήνυμα, ώστε να ακουστεί σε κάθε γωνιά της χώρας, από κάθε γυναίκα, από κάθε άντρα και κάθε οικογένεια, ότι δεν είναι μόνοι. Το Ευρωπαϊκό Σχέδιο για την Καταπολέμηση του Καρκίνου στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα γύρω από τον καρκίνο για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Γνωρίζουμε ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον καρκίνο του μαστού. Περπατάμε στην Ιθάκη και κάθε μας βήμα συμβολίζει τη θέληση και την αποφασιστικότητα μας, ότι όλοι μαζί θα κάνουμε την διαφορά».
Η Νίκη Αραμπατζή, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) δηλώνει:
«Για 15η χρονιά, ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Δημάρχου μας, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), του οποίου έχω την τιμή να προΐσταμαι, στέκεται στο πλευρό του Greece Race for the Cure®, ενός θεσμού πια που προσφέρει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενημέρωση, πρόληψη και ψυχοκοινωνική στήριξη μπροστά στην απειλή του καρκίνου του μαστού.
Για ένα πραγματικό άλμα ζωής, λοιπόν, διατηρούμε την ελπίδα ζωντανή με συμμάχους μας την πρόληψη και τον έλεγχο. Κάθε αγώνας που οργανώνει το «Άλμα Ζωής» είναι μια ακόμα ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες και να στείλουν το δικό τους, ηχηρό μήνυμα νίκης και ελπίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
«Μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού». Αυτό είναι το μήνυμα που μας ενώνει, γιατί ξέρουμε καλά ότι μόνο η δύναμη όλων μας μπορεί να κάνει θαύματα».
Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά:
«Στη Mastercard προσπαθούμε διαρκώς να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μέσα από την υποστήριξη σημαντικών κοινωνικών δράσεων. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για 8η συνεχή χρονιά υποστηρίζουμε τον σκοπό και το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» μέσω του Greece Race for the Cure®, συμβάλλοντας στη στήριξη των γυναικών και στη διάδοση τoυ μηνύματος για τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, να μην νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που μέσω της πολυετoύς αυτής συνεργασίας μας, το όραμά μας να στηρίζουμε τη γυναικεία ενδυνάμωση συνεχίζεται να γίνεται πράξη».
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr
-
Ψυχολογία
Πώς να αποκτήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις;
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Παναγιώτα Τρουπή
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Νάντια Μπαζιωτάκη
-
Τουρισμός
Αναπτυξιακό Διεθνές Συνέδριο στη Δυτική Ελλάδα “Ναύπακτος 2030”
-
Γαστρονομία
Εβδομάδα γαστρονομίας για τα άτομα με διαβήτη από το FNL με την υποστήριξη του FreeStyle Libre της Abbott
-
Τουρισμός
Επίτιμα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό/HAWCT οι κυρίες Ολυμπία Αναστασοπούλου και Λίλα ντε Τσάβες
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
«Αφιέρωμα» Η Αρκαδία επιχειρεί: Βίβιαν Μανωλέσου
-
Τουρισμός
Press Conference για τις ανάγκες ενημέρωσης των δράσεων του έργου CapTour