Connect with us

Lifestyle

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 19-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ..

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σου αυτήν την εβδομάδα είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη και η διάθεση των άλλων απέναντί σου είναι σημαντικά βελτιωμένη. Έτσι, πολλά προβλήματα, αισθηματικής ή επαγγελματικής φύσεως, μπορούν να λυθούν και εσύ μπορείς να βρεις το χρόνο και την ηρεμία για να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις από τον εαυτό σου ή από μία σχέση σου και να το επιδιώξεις με την ανάλογη επιτυχία. Πάντως, μην ξεχάσεις ότι δεν πρέπει να παραμελήσεις ότι αφορά στην εργασία σου και γενικότερα την επαγγελματική σου πρόοδο. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο προετοιμασίας και σύντομα οι ευθύνες σου θα είναι πολύ περισσότερες. Ξεκαθάρισε το τοπίο, προς όφελός σου.Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτήν την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στη δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη καλύτερος προγραμματισμός και να μην τα κάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ… ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΝΙΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ….ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,14,25,36.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ. Από την Τρίτη και μετά, δημόσιες εμφανίσεις, συμφωνίες με τρίτους και διακανονισμοί ευοδώνονται σε όλη τη διάρκειά της και εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τις θετικές εξελίξεις που θα έρθουν τώρα στη ζωή σου. Ακόμη και η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προνοητική στην οικονομική σου διαχείριση και στις εξαρτήσεις που δημιουργείς. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνέχισε να έχεις υπομονή, αντοχή και ευσυνείδητη εργατικότητα, γιατί μόνο με αυτά τα στοιχείς θα αποδώσουν οι κόποι σου καρπούς, έστω και καθυστερημένα.Στον επαγγελματικό σου στίβο επικρατεί μεγάλος ανταγωνισμός και πισώπλατες κουβέντες και σχόλια γίνονται για εσένα και τη δουλειά σου. Μην προσπαθήσεις να υπερασπιστείς με λόγια τη θέση σου, αλλά δούλεψε σκληρά για να αποδείξεις ό,τι θέλεις με τις πράξεις σου. Στα οικονομικά, δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτόν τον καιρό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ… Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,36,45.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευεργετική και χρήσιμη για το ζώδιό σου. Είναι στο χέρι σου και έχεις και την εύνοια των πλανητών να βάλεις σε τάξη τα προβλήματα σου και κυρίως να μην βιαστείς να αποφασίσεις κάτι που θα δημιουργούσε καινούριες περιπλοκές στα ερωτικά σου θέματα , από την Τρίτη ευνοούνται κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις σχετικά με σπουδές, νομικά και επαγγελματικά θέματα. Αισθηματικά, χρειάζεται λίγος καιρός ακόμη για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Προς το παρόν μπορείς να συντηρήσεις ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών.Η δουλειά σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και δεν χρειάζεται να σε πιάνει βιασύνη να κλείσεις όλες τις συμφωνίες που δεν έχεις κλείσει μέχρι τώρα. Κινήσου μεθοδικά και με γνώμονα τη λογική σου, πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για την καριέρα σου. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις που έχεις ατελείωτες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,17,22,30.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι άσχημη αλλά η «επιστράτευση» που σου κάνει ο επαγγελματικός σου τομέας είναι ιδιαίτερα σκληρή. Θα πρέπει να κινείσαι διαλλακτικά, προσεχτικά αλλά και αποφασιστικά. Από την Τρίτη και μετά είναι μία καλή περίοδος αυτή για να βρεις βασικές λύσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου. Δώσε τώρα τον καλύτερό σου εαυτό εκεί που θα χρειαστεί και αξιοποίησε το μέλλον των οικονομικών σου. Πρόσεχε μόνο μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα γεγονότων, να μην αμελήσεις να ξεκουράζεσαι και ανταποκρίσου στην ερωτική σου ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέχρι την Παρασκευή μην κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες που είναι αμφίβολη η εγγύηση επιτυχίας τους.Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα, αν δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτήν την εβδομάδα για πράγματα τα οποία δεν σου στρώνουν και οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες. Μπόρα είναι και αυτή και θα περάσει όσο γρήγορα ήρθε. Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βγεις αλώβητη και από αυτόν το σκόπελο. Στα οικονομικά, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ…ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ…ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,13,24,43.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή βοηθάει την ανάδειξη των ικανοτήτων σου και την ευόδωση των προσπαθειών σου ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σου με μορφή προειδοποίησης προς το παρόν , από την Τρίτη και μετά και θα σε ευνοήσει πολύ το πλανητικό σκηνικό , δεν έχεις παρά να ανεφοδιαστείς στους τομείς που έχεις αναλωθεί ή νιώθεις πως έχεις βασικές ελλείψεις. Επαγγελματικές εκκινήσεις θα καρποφορήσουν μόνο αν στηρίζονται σε σωστές βάσεις και δεν ξεπερνούν τις δυνατότητές σου. Ωστόσο, μην υποτιμάς την αναγκαιότητα ακατάλληλων συνεργατών και μην κάνεις αντιπάλους, ανθρώπους που έχουν ήδη αποδείξει τη δύναμή τους. Κάτι τέτοιο θα στρεφόταν εις βάρος σου και δεν θα το ήθελες. Το Σαββατοκύριακο πέρασέ το με δικούς σου ανθρώπους και αναθέρμανε τις οικογενειακές σου σχέσεις.Αυτήν την περίοδο μην κάνεις τίποτα για να αλλάξεις τη δουλειά σου. Πέρασε ουδέτερα, χωρίς πολλές κουβέντες και κυρίως μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά στο μέλλον της εργασίας σου. Μη δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα συμβούν, γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά από την Παρασκευή και μετά το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,18,27,41.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα στρέφεται στην προσωπική σου ζωή. Άλλες φορές νιώθεις πως πνίγεσαι μέσα στη σχέση σου, άλλες ότι δεν έχεις κάποιο σημείο αναφοράς και άλλες αναρωτιέσαι αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αξίζει να παραμένει. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις αλλά άφησε πρώτα τις σκέψεις σου να ωριμάσουν και τα γεγονότα να σου δείξουν το χαρακτήρα τους. Στα επαγγελματικά σου, υπεράσπισε τις συνεργασίες που αξίζουν και κάνε τις δέουσες υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρήσεις τα συμφέροντά σου. Το διάστημα αυτό από την Τρίτη και μετά, είναι σημαντικό για τις κοινωνικές σου επαφές και γενικά για τη συναισθηματική σου έκφραση, αλλά ενδεχομένως και την ερωτική σου δραστηριότητα. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο με απαισιόδοξες σκέψεις.Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ένας μικρός αναβρασμός που θα αφορά κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν λόγω των γενικότερων οικονομικών δυσχερειών. Φέρσου επαγγελματικά και μην πανικοβληθείς όποια μαντάτα κι αν ακούσεις. Προστάτεψε τον εαυτό σου και τη θέση σου με όσα εφόδια διαθέτεις και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει… Κάνε οικονομία και μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ , ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΟΙΓΕΙ…. ΠΑΝΤΟΤΕ… ΜΗΝ ΓΑΤΖΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,28,39,48.

ΖΥΓΟΣ
Έμφαση δίνεται στην κοινωνική σου ζωή όσο και στις εξελίξεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα και σου δίνει τις ευκαιρίες να ενισχύσεις τα συμφέροντά σου ή την απαραίτητη άμυνα ενάντια στις αντιξοότητες, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την εργασία σου. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι με την ασάφεια που κυριαρχεί και παράμεινε μετριοπαθής στην επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων με τρίτους, όσο κι αν διαφωνείς μαζί τους. Συνέχισε να είσαι συνεπής στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να απαλλαγείς από τα άγχη που σου δημιουργούν οι συνάδελφοί σου με τις επίμονες συμπεριφορές τους. Τα αισθηματικά σου θα σε μπερδέψουν λίγο, εξαιτίας κάποιων απροσδόκητων εμφανίσεων από πρόσωπα του παρελθόντος. Παρέμεινε ψύχραιμη και τελείωνε μια και καλή μαζί τους.Κάποια μικρά προβλήματα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις αν είσαι δίκαιη και χρησιμοποιήσεις το διπλωματικό σου ταλέντο. Κάνε τα σχέδιά σου, οργανώσου όπως πρέπει και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου όσα εμπόδια και αναποδιές σου παρουσιαστούν. Πρέπει τώρα που οι συγκυρίες είναι άσχημες, να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις και οι ανώτεροί σου μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…17,25,34,40.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι αρκετά καταναλωτικές και επεισοδιακές για εσένα. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να εμπιστευτείς τα προσωπικά σου και μην εκφραστείς παρορμητικά το διάστημα αυτό, όμως από την Παρασκευή και μετά υπάρχει ο κίνδυνος των παρεξηγήσεων. Μην αποθαρρύνεσαι όμως από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής και προσπάθησε περισσότερο να πείσεις κάποιους συνεργάτες σου για την ορθότητα των απόψεων σου, είτε για να πείσεις τους πιο οικείους σου για τις αγνές προθέσεις σου. Τέλος, προνόησε για έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν και μην προβείς σε αγορές, αν πρώτα δεν τα τακτοποιήσεις.Η εβδομάδα αυτή θα σου φέρει πολλά τρεχάματα στη δουλειά σου και αρκετό άγχος. Τα επαγγελματικά θέματα που πρωταγωνιστούν θα σε βάλουν σε έννοιες και μάλλον δεν θα είσαι σε θέση να δεις ξεκάθαρα τι θέλουν οι συνεργάτες σου από εσένα. Μία κουβέντα μαζί τους σε ήρεμους τόνους ίσως σου έκανε αρκετό καλό και ξεκαθάριζε το τοπίο. Στα οικονομικά, μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις εδώ και καιρό και να τις τακτοποιήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΛΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ…. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,34,49.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετή δραστηριότητα σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα και θα ήταν σκόπιμο να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι ώστε να είσαι αποδοτική, αλλά και αποστασιοποιημένη από την υπερένταση, τις φήμες και τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στο γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί. Πρόσεξε τις σχέσεις σου με συνεργάτες και συγγενείς, οργάνωσε τις μετακινήσεις σου και κλείσε εκκρεμότητες οικονομικές και νομικές. Υποχρεώσεις προς τρίτους ή πιέσεις για περιουσιακές τακτοποιήσεις δεν πρέπει να αγνοηθούν, τουναντίον πρέπει να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο απόφυγε να σχολιάσεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους και γίνε πιο συνεργάσιμη με τον ερωτικό σου σύντροφο και τους φίλους σου.Καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών και ο φόρτος εργασίας που έχεις συνεχώς θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Σκύψε το κεφάλι και εργάσου δυναμικά ώστε στο τέλος οι κόποι σου να δικαιωθούν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού, χωρίς να το καταλάβεις. Μπορείς να ασχοληθείς, τέλος, με γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ… Η ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΜΙΜΗΣΟΥ ΤΗΝ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,24,29,42.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί τονίζει τη δημιουργικότητα αλλά και τη νευρικότητά σου. Μην βιαστείς να κάνεις αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου και μην προκαλείς αντιθέσεις που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Εξελίξεις προβλέπονται στα αισθηματικά σου και εάν είσαι δεσμευμένη ίσως πάρεις την απόφαση να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου και εάν είσαι single, ίσως εξελίξεις ραγδαία μία νέα γνωριμία σε ένα σοβαρό δεσμό. Το κλίμα τώρα φαίνεται πως αλλάζει έντονα, καθώς οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, θα επηρεαστούν τόσο από τη δική του περίεργη ψυχοσύνθεση, όσο και από τις δικές σου ενέργειες, που σημειωτέον πρέπει να είναι καλά μελετημένες. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι προνοητική και συντηρητική στα έξοδά σου, για να μην παρασυρθείς ακόμη μία φορά σε περιττές αγορές.Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις όλο και καλύτερα. Πρόσεξε όμως αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό είναι ύπουλο να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και να σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν τα βήματά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου, εκεί που δεν φταίνε σε τίποτα. Συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για τα οικονομικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζονται. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ… ΓΙΑΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…ΓΙΝΕΣΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΑΡΟΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,28,39,46.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγχώδεις προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν ενώ πληθαίνουν οι υποσχέσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Το τελευταίο διάστημα ίσως να διαψεύστηκαν μερικές προσδοκίες σου, αλλά φαίνεται πως τελικά είναι για το καλό σου. Χρειάζεται όμως το πέρασμα του χρόνου για να το συνειδητοποιήσεις και καλό είναι να αφήσεις λίγο τα πράγματα και τους ανθρώπους να σου δείξουν τις προθέσεις τους και να μην ζορίζεις τα πάντα και τους πάντες να σου αποκαλυφθούν τώρα. Ταυτόχρονα, καλό είναι να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου και να προσέχεις τι λες και που το λες. Στα επαγγελματικά σου, κέρδισε το χρόνο που έχασες και προσπάθησε να εξοφλήσεις οικονομικές εκκρεμότητες για να μην πιεστείς περισσότερο αργότερα. Μην προκαλείς τους αντιπάλους σου και μη δημιουργείς νέες αφορμές για ταλαιπωρίες. Στα αισθηματικά σου, παρέμεινε γλυκιά και τρυφερή με τους δικούς σου ανθρώπους και μην καταβάλλεσαι από έννοιες και αμφιβολίες.Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει έντονο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές υποχρεώσεις, που δεν τις περίμενες και δεν θα μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις, αλλά με αργά και σταθερά βήματα θα πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συγκρατημένη στα έξοδά σου γιατί η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ… Η ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,17,32,43.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται να βάλεις μία νέα τάξη στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις αναστατώσεις και τις ταλαιπωρίες που πέρασες το τελευταίο διάστημα. Από την Τρίτη και μετά επιμελήσου την ασφάλεια των οικονομικών σου, κινήσου μεθοδικά και ανάπτυξε τη διαλλακτικότητα στις επαφές σου. Θα σου δοθεί μία σύντομη ευκαιρία να αποκαταστήσεις μία επαγγελματική ζημιά ή να προωθήσεις ένα σχετικό σου σχέδιο. Από την Παρασκευή και μετά το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην ερωτική σου ζωή και θα δεχτείς άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εξόδους. Μην τις αρνηθείς και μην γίνεσαι καχύποπτη. Άσε το χρόνο να κυλήσει και να σου δείξει τις προθέσεις του. Το Σαββατοκύριακο, απόφυγε να προκαλέσεις τους αντιπάλους σου, μην κάνεις επίδειξη δύναμης και μην ακροβατείς στη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και έντονο δυναμισμό που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια, αλλά και να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στο χώρο της δουλειάς σου. Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ …. ΝΑ ΖΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,29,43.

Continue Reading

Εκδηλώσεις

“Βήματα για την Υγεία: Πεζοπορία στο Δάσος του Σέιχ Σου”

Η «Ιμερόεσσα», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία, στοχεύοντας στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη νόσο της παχυσαρκίας κι αναγνωρίζοντας τη σημασία και αναγκαιότητα της άθλησης για τη καλύτερη σωματική και ψυχική μας υγεία, διοργανώνει ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στο δάσος του Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης, με ώρα έναρξης 09:00 π.μ.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 12 Απριλίου 2022, κατεβαίνοντας από την κορυφή Dhaulagiri της οροσειράς των Ιμαλαΐων.

Θα πραγματοποιηθούν τρεις πεζοπορικές διαδρομές των 1,5km, 4,2km και 6,5km.
Σημείο εκκίνησης διαδρομών το Parking έναντι του ξενοδοχείου «Φιλίππειο»

• Η πρώτη διαδρομή του 1,5km ενδείκνυται για παιδιά, καθώς στη μέση της διαδρομής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη σωστή διατροφή και την άσκηση μέσω διαδραστικών παιχνιδιών.
Κόστος 3 ευρώ.
• Η δεύτερη διαδρομή των 4.2km απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας καθώς και σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν την ομορφιά της πεζοπορίας.
Κόστος 5 ευρώ.
• Η διαδρομή των 6.5km απευθύνεται σε ενήλικες και πραγματοποιείται εις μνήμην του Αντώνη Συκάρη.
Κόστος 8 ευρώ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δώρο καθώς και νερό, φρούτα και μπάρες.

Στη λήξη της πεζοπορίας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τον ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, για τη σημαντικότητα της άσκησης στην ζωή μας και την συμβολή της επαφής με τη φύση στην ψυχική υγεία.
Μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι η Experience Outdoor Activities.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του κοινωνικού χαρακτήρα του συλλόγου, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη ατόμου με νοσογόνο παχυσαρκία.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Κατάθεση στο Λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας
ΙΒΑΝ GR1301102100000021000943825
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ EMAIL [email protected] ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.

Όροι συμμετοχής
Κατά την δήλωση συμμετοχής ο συμμετέχων πρέπει να γνωρίζει και να συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:
1. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας.
2. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του.
3. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Continue Reading

Διακόσμηση

Καλοκαιρινά λουλούδια για μπαλκόνι με χρώμα!

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν στο καλοκαίρι, είναι πως μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα πολύχρωμο, ανθισμένο μπαλκόνι πολύ εύκολα. Eίναι πολύ πιο εύκολο να βρεις μεγάλη ποικιλία σε καλοκαιρινά λουλούδια και φυτά, παρά σε χειμωνιάτικα. Άρα, είναι και πιο εύκολο να φτιάξεις το ιδανικό καλοκαιρινό μπαλκόνι, ή κήπο, που θα θαυμάζεις εσύ και οι αγαπημένοι σου.

Ανάλογα με το γούστο σου, αλλά και τις ανάγκες του χώρου σου, μπορείς να επιλέξεις καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και αρώματα, ώστε να ανανεωθείς χωρίς να χρειαστείς να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις τον χώρο σου! Ακόμα, υπάρχουν και λουλούδια που ανθίζουν όλο το καλοκαίρι, με ελάχιστες ανάγκες, τα οποία απευθύνονται σε όσους από εμάς δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για κηπουρική.

Μία ακόμα ιδέα είναι και τα φυτά με εντομοαπωθητικές ιδιότητες, που ίσως θα ήθελες να εξετάσεις σαν επιλογές. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή με αρκετά έντομα και μικρά ζωύφια που επισκέπτονται τις αυλές, τα μπαλκόνια και πολλές φορές, το εσωτερικό των σπιτιών. Τα φυτά σου μπορούν να σε βοηθήσουν να γλυτώσεις από αυτό.

Τέλος, υπάρχουν φυτά που βγάζουν λουλούδια για φανταστικές ανθοδέσμες. Τα φυτά αυτά θα σε βοηθήσουν να στολίσεις τα βάζα του σπιτιού σου δωρεάν, χωρίς να αγοράζεις ανθοδέσμες από το ανθοπωλείο. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα κάποια αγαπημένα καλοκαιρινά λουλούδια και φυτά για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα καλύτερα για το δικό σου μπαλκόνι!

Πώς θα μπορούσε ένα λουλούδι με το όνομα αυτό να μην αγαπά τον ήλιο και το καλοκαίρι; Πράγματι, ο ηλίανθος είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα. Τα μεγάλα, κίτρινα άνθη του εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ομορφαίνοντας τα μπαλκόνια μας. Υπάρχουν κάποιες διαφορετικές ποικιλίες ηλιάνθων, οι νάνες και οι μεγαλύτερες που ξεπερνούν το ένα μέτρο, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ο ηλίανθος είναι από τα λουλούδια που ανθίζουν όλο το καλοκαίρι και που δε χρειάζονται πολλή περιποίηση. Χρειάζεται πότισμα 2- 3 φορές την εβδομάδα και λίπασμα 1 φορά το μήνα για να έχει πλούσια ανθοφορία.

καλοκαιρινά λουλούδια

#2 Βασιλικός

Ο βασιλικός είναι μια διαχρονική και πάντα αγαπημένη επιλογή για τα καλοκαιρινά μπαλκόνια στη χώρα μας. Τα φύλλα του είναι σκούρα πράσινα και γυαλιστερά, ομορφαίνοντας τη γλάστρα, όπου έχει φυτευτεί. Γιατί να θέλεις ένα βασιλικό στο σπίτι σου; Εκτός του ότι πρόκειται για ένα από τα καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα με το ωραιότερο άρωμα, ο βασιλικός έχει και πρακτική χρήση.

Τα φύλλα του χρησιμοποιούνται σαν αρωματικά σε διάφορες συνταγές, αλλά έχει και εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Ειδικά οι ιδιότητες του αυτές, είναι πολύ σημαντικές για το καλοκαίρι, όπου υπάρχουν περισσότερα έντομα που τριγυρίζουν τα σπίτια μας. Ακόμα και αν δεν καταφύγεις στη λύση της απεντόμωσης, ο βασιλικός θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ορισμένα ενοχλητικά έντομα. Η μόνη σημαντική απαίτηση που έχει ο βασιλικός το καλοκαίρι είναι για νερό. Χρειάζεται πότισμα κάθε μέρα, αλλά με μικρές ποσότητες νερού κάθε φορά.

καλοκαιρινά λουλούδια

#3 Ζέρμπερα

Οι ζέρμπερες είναι πανέμορφα καλλωπιστικά φυτά και καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα. Τα άνθη τους συνηθίζεται να είναι κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ και κίτρινα. Αγαπούν πολύ τον ήλιο και χρειάζονται ηλιόλουστες θέσεις στα μπαλκόνια και τους κήπους. Δεν αναπτύσσονται πολύ σε μέγεθος, με αποτέλεσμα να είναι από τα πιο κατάλληλα φυτά για γλάστρες. Ακόμα, είναι κατάλληλες για όμορφες ζαρντινιέρες, αφού δεν απαιτούν συγκεκριμένο είδος χώματος. Χρειάζονται, όμως, χώμα με καλή αποστράγγιση και μέτριο πότισμα. Το καλοκαίρι, η ζέρμπερα είναι καλό να ποτίζεται 2- 3 φορές την εβδομάδα, αλλά και να λιπαίνεται 2 φορές το μήνα, κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας.

καλοκαιρινά λουλούδια

#4 Γεράνι

Το γεράνι, που ονομάζεται αλλιώς και μολόχα, είναι από τα πιο βολικά και εύκολα στη συντήρηση καλοκαιρινά λουλούδια. Μάλιστα, δεν ανθίζει μόνο το καλοκαίρι. Το γεράνι έχει περίοδο ανθοφορίας από την άνοιξη, μέχρι και το φθινόπωρο, ώσπου να μειωθεί πολύ η θερμοκρασία.

Είναι φυτό μικρών διαστάσεων και το προτιμούμε κυρίως για γλάστρες σε μπαλκόνια για να προσφέρει ζωηρό χρώμα. Τα άνθη του μπορεί να είναι ροζ, κόκκινα και αποχρώσεις αυτών. Θεωρείται πως είναι μια πολύ οικονομική λύση για το σπίτι, λόγω της τιμής αγοράς του, αλλά και της ευκολίας στη φροντίδα του. Η αγορά γερανιού κοστίζει ελάχιστα και το μόνο πράγμα που χρειάζεται, είναι μια ηλιόλουστη θέση και πότισμα 1- 2 φορές την εβδομάδα.

καλοκαιρινά λουλούδια

#5 Καλέντουλα

Η καλέντουλα είναι ένα από τα καλοκαιρινά λουλούδια με θεραπευτικές ιδιότητες. Τα αιθέρια έλαια καλέντουλας έχουν ευεργετική επίδραση για το σώμα και το δέρμα. Για παράδειγμα, βοηθούν στη γρήγορη επούλωση πληγών και την καταπολέμηση φλεγμονών. Πέρα από αυτό, η καλέντουλα είναι και ένα βολικό φυτό για γλάστρες και μπαλκόνια. Έχει μικρό μέγεθος, αλλά και μεγάλα, πορτοκαλί λουλούδια που σου τραβούν την προσοχή. Αγαπά πολύ τις ηλιόλουστες θέσεις και έχει αρκετή αντοχή στη ζέστη. Παρόλα αυτά, συστήνεται το καλοκαίρι να την ποτίζεις πιο συχνά, σε σχέση με το χειμώνα. Το χειμώνα πότισε την 1- 2 φορές την εβδομάδα, αλλά το καλοκαίρι 3- 4 φορές την εβδομάδα.

καλοκαιρινά λουλούδια

Πηγή: https://www.douleutaras.gr

Continue Reading

Μόδα

DAPHNE VALENTE | CHARITY FASHION SHOW“LOST MY MARBLES”

Για πρώτη φορά, η σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε, θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη τη νέα της συλλογή «LOST MY MARBLES», όπου είναι εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα και τα Γλυπτά του Παρθενώνα, δηλώνοντας έτσι την ηχηρή της υποστήριξη για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. 

Μια φράση που σημαίνει στην Αγγλική αργκό ότι «έχασα τη λογική μου, τρελάθηκα», της έδωσε το ερέθισμα να δημιουργήσει την καλοκαιρινή της συλλογή και να διαμαρτυρηθεί με δημιουργικό τρόπο για την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Μια διαμαρτυρία που αντηχεί την κραυγή της κλεμμένης Καρυάτιδας που λαχταρά την επανένωση με τις αδελφές της στον Ιερό Βράχο.

Η Συλλογή της περιλαμβάνει μινιμαλιστικά, σύγχρονα, γλυπτά ρούχα που έχουν την τάση να κλέβουν την παράσταση με την διακριτική κομψότητα τους. Με το καλέμι στο χέρι, όπως αναφέρει με χιούμορ, η Δάφνη πλάθει τα αγαπημένα της γλυπτά πλισέ ρούχα δίνοντας κίνηση και ελαφρότητα στα άκαμπτα μάρμαρα.

Η Ελληνικότητα αποπνέει από κάθε της ρούχο σε συνδυασμό με την άνεση, την κίνηση και το ιδιαίτερο στυλ.  Οι κίονες δανείζουν τις πτυχώσεις τους στα φορέματα και οι σπείρες από πλισέ φάσες αγκαλιάζουν τρυφερά το σώμα χωρίς να το βαραίνουν.

Η Δάφνη Βαλέντε είναι υποστηρικτής της αργής μόδας και συνδυάζει επιδέξιο χειρισμό του υφάσματος και αρκετό ράψιμο στο χέρι, ώστε το στυλ της να έχει χαρακτηριστεί σαν προσιτή Υψηλή Ραπτική. Σε μια παλέτα Ελληνικών χρωμάτων, ξετυλίγει μια συλλογή που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους σωματότυπους, για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με λιτή, διαχρονική κομψότητα.

Η επίδειξη “LOST MY MARBLES” θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το φιλανθρωπικό έργο του «Παιδικό Χωριό SOS» Πλαγιαρίου.

Ημερομηνία Εκδήλωσης : Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ώρα Εκδήλωσης : 20.00 (ώρα προσέλευσης)

Τοποθεσία Εκδήλωσης : MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

(εντός ΔΕΘ –Helexpo)

Continue Reading

Trending