Connect with us

Αστρολογία

Ζώδια-Μάθε τι θα συμβεί.

ΚΡΙΟΣ 
Αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία . Διανύεις μία περίοδο που οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και θα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, μην αγχώνεσαι και θα δεις πως θα τα καταφέρεις όλα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες και  ευνοεί αυτόν τον τομέας της ζωής σου. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.
Συμβουλή …ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ , Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ…
Τυχεροί αριθμοί…12,25,4,36.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που ακόμα είναι σε στασιμότητα. Όλα τα έχεις στρώσει πολύ καλά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί τα πράγματα να αργήσουν λίγο να φτιάξουν, αλλά να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι δική σου αργότερα!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα. Παράλληλα, φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις.
Συμβουλή …ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
Τυχεροί αριθμοί…28,6,23,17.

ΔΙΔΥΜΟΙ
H επικοινωνία με τον περίγυρό σου δεν είναι στα καλύτερά της. Μην δώσεις αναβολές αυτήν την περίοδο σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα, μείνε πιστή σε αυτό και παράλληλα χρησιμοποίησε τα διπλωματικά σου χαρίσματα για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.
Συμβουλή …ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΑΓΙΚΑ…
Τυχεροί αριθμοί…26,32,36,44.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα βγάλει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, καθώς ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν, για να πάνε όλα καλά. Να γνωρίζεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν και να σε βοηθήσουν. Για αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις.

Επαγγελματικές
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές, αλλά μην παίρνεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον και παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα. Κυρίως, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.
Συμβουλή …ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ..
Τυχεροί αριθμοί…52,6,12,3.

ΛΕΩΝ
Η  αρνητική σου διάθεση, αλλά και κάποια απρόσμενα γεγονότα, θα σου φέρουν αρκετές αναστατώσεις με δικά σου άτομα, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα τον ίδιο σου τον εαυτό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.
Συμβουλή …ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ, , ΘΥΜΗΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ.
Τυχεροί αριθμοί…13,6,28,14.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε νευριάζουν. Θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς. Ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά διεκπεραίωσε τις υποθέσεις σου μία προς μία και μην προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα μαζί τους, γιατί στο τέλος θα κάνεις μία τρύπα στο νερό!

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Εκμεταλλεύσου τα καινούρια ξεκινήματα και τις προτάσεις που θα σου κάνουν. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, μερικές φορές σε βγάζουν από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Συμβουλή …ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ , Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.
Τυχεροί αριθμοί…2,19,38,14.

ΖΥΓΟΣ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να δεις κάποιες καταστάσεις με σοβαρότητα και να μην κρίνεις τα πράγματα με συναισθηματισμό. Φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα για να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς, ώστε να νιώσεις καλύτερα! Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι πολύ γρήγοροι και ίσως κουραστείς, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

Επαγγελματικές
Αρκετός φόρτος εργασίας σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και κυρίως προσπάθησε να μην σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να συναντάς σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου…
Συμβουλή …ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ .

 Τυχεροί αριθμοί…29,12,17,3.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι δυναμική, αλλά θα έχεις και αρκετό εκνευρισμό . Ωστόσο,  θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις. Την ίδια μέρα θα δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, αλλά και περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει μόνο να κρατήσεις ήρεμους τόνους στις συζητήσεις σου και να είσαι διαλλακτική.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Απόφυγε όμως να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, γι’ αυτό έχε το νου σου.
Συμβουλή …ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.

Τυχεροί αριθμοί…32,12,18,5.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τάσεις φυγής που θα είναι δύσκολο να δαμάσεις. Έχεις κουραστεί αρκετά από την καθημερινότητα και θέλεις να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές, γιατί  θα κάνεις λάθος κινήσεις και θα έχεις πρόβλημα.

Επαγγελματικές
Θα μπορείς τις προσεχείς μέρες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.
Συμβουλή …ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
Τυχεροί αριθμοί…9,13,25,39.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, βρίσκεσαι σε μια θετική περίοδο και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αρκεί να κατευθύνεσαι από τη λογική σου και όχι από το συναίσθημα. Από την Παρασκευή και μετά, το ζώδιό σου  σε ευνοεί άμεσα στον επαγγελματικό τομέα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου, ενώ στα αισθηματικά σου, κάποια προβλήματα που υπάρχουν, βρίσκουν επιτέλους τις λύσεις που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποδειχτούν ιδιαίτερα ωφέλιμες. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις άμεσα καινούριες πηγές εσόδων.
Συμβουλή …ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ , ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.
Τυχεροί αριθμοί…18,14,8,37.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα αρχίζεις να ηρεμείς λίγο από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε προβληματίζουν, κάνε τις αλλαγές που θέλεις και θα νιώθεις πολύ καλύτερα! Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου και στάσου στο πλευρό αυτών που σε έχουν ανάγκη, όσο περιορισμένος κι αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου.

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Επίσης, καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Συμβουλή …ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ . 
Τυχεροί αριθμοί…14,39,4,28 . 

ΙΧΘΥΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις και το τρέξιμο θα βγάλουν τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, καθώς θα βλέπεις πολλές καταστάσεις με αρνητικό μάτι. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, να δεις τα πράγματα αισιόδοξα και θα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι. Μην ξεχνάς , θα έχεις θετικές επιρροές από την Παρασκευή και μετά.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες και θα έχεις πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και κυρίως μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν, που ευνοούνται αυτό το διάστημα .

Συμβουλή…ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ .

Τυχεροί αριθμοί…49,32,14,27.

ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.

Continue Reading

Lifestyle

Εαρινή Ισημερία 2021

Κάθε Εαρινή Ισημερία και μια Επανάσταση!

Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη έχει γενέθλια και προσθέτει ένα χρόνο ακόμη ζωής στη χιλιόχρονη πλάτη της.
Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη επαναστατεί.
Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη ξεκινά και πάλι από την αρχή.
Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη ξυπνά από τη χειμερία της νάρκη σαν βαρύθυμη πεινασμένη αρκούδα.
Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη δίνει τη μάχη του Φωτός και την κερδίζει.
Τόσο νύχτα όσο και μέρα! Τόσο φως όσο και σκοτάδι!
Μια τέτοια γιορτινή ανοιξιάτικη μέρα διάλεξε ο Πλάστης και έδωσε την εντολή: Aς γεννηθεί το Φως και ας εισχωρήσει όσο πιο βαθιά μπορεί στα πλάσματα του, να τα θρέψει, να τα φωτίσει, να τα ”καθαρίσει”.

Ανοίξτε την καρδιά σας να μπει ο Ήλιος της Εαρινής Ισημερίας να στεγνώσει τις υγρασίες και από τις πιο μύχιες γωνιές της!
Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τα να χορτάσουν με τα χρώματα της άνοιξης που έκανε και επίσημα την είσοδό της στο Βόρειο Ημισφαίριο!
Ανοίξτε το μυαλό σας και αφήστε το να ταξιδέψει εκεί που δεν μπορούν να σας πάνε τα βήματά σας!
Ανοίξτε την αγκαλιά σας και γεμίστε τη με αισιοδοξία, γεμίστε τη με λιακάδα και όνειρα… ναι δεν είναι εύκολο, το ξέρω, όλοι μας το ξέρουμε!
Αφού όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα, ας αλλάξουμε για λίγο τα μάτια που την βλέπουν.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτή, σήμερα, που ξανά δημιουργείται ο κόσμος!

Κάθε Εαρινή Ισημερία είναι και μια Γέννεση, ο Ήλιος στη 00 μοίρα του Κριού βρίσκεται στην κρίσιμη μοίρα της ανθρωπότητας , στην πρώτη – πρώτη στιγμή της Δημιουργίας!
Φέτος η Πρωτοχρονιά της Γης και τα γενέθλια της Αστρολογίας ήρθαν μια ημέρα νωρίτερα στις 20 Μαρτίου, λίγο βιαστικά. Για Κριό μιλάμε πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς;
Ο πολιορκητής αυτός που μπαίνει με ορμή και τσαμπουκά στη ζωή , που την αρχίζει άσκεφτα και αχόρταγα, που ήρθε να φέρει το νέο, το πρωτόλειο, το άφθαρτο! Ευκαιρία λοιπόν για ανανέωση. Βάλτε νέους στόχους, δώστε νέες υποσχέσεις και προσπαθήστε να φέρετε την άνοιξη στη ζωή σας και στις ζωές αυτών που αγαπάτε.
Αυτός ο επετειακός Ήλιος στον Κριό μιλά για επανάσταση και απελευθέρωση. Σταδιακά θα κάνει όμορφα εξάγωνα με τον Άρη στους Διδύμους και θα μετατρέψει την κατάθλιψη σε αισιοδοξία πρώτα μέσα μας, και μετά ως προς τα γεγονότα που θα φέρει. Ο Δίας της Εαρινής Ισημερίας του 2021 σε τρίγωνο με τη Σελήνη στους Διδύμους συναινεί στην ανανέωση της διάθεσης και της ελπίδας που μετά την πρώτη Πανσέληνο του Μάρτη θα έχει πάρει σάρκα και οστά. Κάθε Επανάσταση που φέρνει την αλλαγή ξεκινά πρώτα από μέσα.

ΦΩΤΙΑ: ΚΡΙΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ , ΤΟΞΟΤΕΣ.
Οι μέρες αυτές οι ανοιξιάτικες θα είναι φωτεινές και δημιουργικές, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Κριό θα φέρουν ζωντάνια, χαρές και έρωτες για τα ζώδια της Φωτιάς. Η αισιοδοξία θα είναι έντονη και θα μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Ξεκινήματα καριέρας, ξεκινήματα σχέσεων, ευκαιρίες οικονομικές, όλα είναι στο πρόγραμμα σε αυτή την Εαρινή Ισημερία, ιδιαιτέρως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.
Εξαιρετικές ημέρες 26, 27 και 28 Μαρτίου.

ΓΗ: ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ.
Για τα γήινα ζώδια, η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα φέρει… επενδύσεις. Εδώ, στα μέσα του Μάρτη οι σκέψεις θα αποκτήσουν υλική υπόσταση. Τα σχέδια γίνονται πράξεις, τα θεμέλια δένονται και οι εργασίες θα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ευνοημένοι της Εαρινής Ισημερίας Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου και πάντα προσεκτικοί οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου.
Εξαιρετικές ημερομηνίες 3, 4 και 5 Απριλίου

ΑΕΡΑΣ: ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Μια Εαρινή Ισημερία και ένας Δίας σε τρίγωνο με τη Σελήνη που θα χαρίσει αισιοδοξία στα ζώδια του Αέρα. Διαύγεια σκέψης, ξαφνικές λιακάδες του μυαλού, αλλά και ευκαιρίες για νέες σχέσεις που θα αποδώσουν μέχρι το τέλος του 2021. Το πρώτο δεκαήμερο των Ζωδίων του Αέρα θα διοχετεύσει όλη του την ενέργεια σε συντρόφους και συνεργασίες. Απίστευτα ευνοημένος ο Αέρας της αρχής του τρίτου δεκαημέρου με τη στήριξη του Δία.
Εξαιρετικές ημερομηνίες 6, 7, 8 και 10 Απριλίου.

ΝΕΡΟ: ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ , ΙΧΘΥΕΣ.
Η εύνοια για τα Ζώδια του Νερού ξεκίνησε λίγο πριν την Εαρινή Ισημερία, με τη σύνοδο Ηλίου, Αφροδίτης στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και θα συνεχιστεί με τα τρίγωνα του Ποσειδώνα κυρίως για Καρκίνους και Σκορπιούς. Ο Μάρτης και η Εαρινή Ισημερία θα φέρουν την πολυπόθητη εξωστρέφεια που καιρό τώρα περιμένατε! Το πρώτο δεκαήμερο των Νερών θα κάνει προσεκτικές οικονομικές κινήσεις και η αρχή του τρίτου θα ερωτευτεί πολύ!
Εξαιρετικές ημέρες 18, 19 και 20 Απριλίου.

Ο Μάρτης είναι επαναστατικός και μπροστάρης, ξυπνά τη Φύση και αυτή με τη σειρά της ξυπνά τα πλάσματά της. Φωτιές θα σπείρει η Πρωτοχρονιά της Γης.
Μικρές –μικρές εστίες που θα θρέψουν τη μεγάλη φωτιά… Φωτιές μικρές- μικρές σαν αυτές που άναψαν στο Μοριά το Μάρτη του 1821, τότε που ενώθηκαν και έδωσαν τη μεγάλη Φωτιά της Επανάστασης. Τότε, σ΄ ένα Μάρτη μακρινό… πριν 200 χρόνια!

Continue Reading

Lifestyle

Ένας αλλά… Λέων! Τα γενέθλια των Λιονταριών.

Ο Ήλιος , ο λατρεμένος ζωοδότης , το κέντρο του δικού μας Σύμπαντος και γύρω του να κυνηγιούνται αέναα οι πλανήτες.
Και γύρω του να τριγυρνούν ατέρμονα τα Ηλιοστάσια, οι Ισημερίες, οι Εποχές.
Και όλα να αποκτούν νόημα και οντότητα και συμμετρία.
Ο βασιλιάς Ρα των αρχαίων Αιγυπτίων.
Ο Φαέθων με το πύρινο άρμα στην Ελληνική μας μυθολογία.
Ο προφήτης Ηλίας , ο Ηλιάτορας, φύλακας των βουνοκορφών που κάθε ξημέρωμα καλημερίζει τον κόσμο.
Ο Ήλιος, αυτός είναι ο πλανήτης που κυβερνά το πιο καλοκαιρινό, το πιο φωτεινό ζώδιο από όλα!

Εκεί, μέσα στην καρδιά του θέρους τότε που η πλάση γίνεται κίτρινη και χρυσή και τα μάτια χαίρονται και πονούν συνάμα από το τόσο φως.
Τότε που ο Ήλιος βρίσκεται στην απόλυτη δύναμή του.
Τότε που οι πύρινες ακτίνες του ψήνουν το χώμα.
Τότε που ο λίβας φυσάει καυτός και στεγνώνει την πλάση.
Τότε που γεννιούνται τα Λιοντάρια!
Ακριβώς εκεί, μέσα στην καρδιά του Βασιλιά Ήλιου κατοικεί ένα ζώδιο με μια καρδιά απόλυτη και παιδική, σταθερή και πύρινη.

Χρόνια σας πολλά Λέοντες , χρόνια σας φωτεινά , παιδικά, χαρούμενα γεμάτα όνειρα χρυσαφένια! Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο ο Λέοντας αντιπροσωπεύει τα παιδιά. Ο πέμπτος οίκος κάθε γενέθλιου κοσμογράμματος, ανήκει δικαιωματικά στο Λιοντάρι. Είναι ο οίκος της δημιουργίας, των ερωτικών ανησυχιών, του φλερτ, των ταλέντων. Είναι ο οίκος που δηλώνει πως θα διαχειριστεί ο άνθρωπος τη χαρά στη ζωή του. Ο τρομερός βρυχηθμός του δεν υποδεικνύει τίποτα άλλο, παρά τον τρόπο που θα προστατέψει κάθε χαρά της ζωής, κάθε παιδί, κάθε παιδικότητα, κάθε” παιχνίδι”. Είναι η προειδοποίηση στους εχθρούς του να σταθούν μακριά! Στο φυσικό βασίλειο το Λιοντάρι γεννά έναν σκύμνο, μόνον έναν, αλλά Λέοντα και τον προστατεύει με αυτοθυσία.

Ο Ήλιος για το απρόβλεπτο 2020, μπήκε στο Λέοντα, στις 22 Ιουλίου και τα γενέθλια σας ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη μια ανάσα πίσω από την πλάτη σας, στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου.
Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου 22-31 Ιουλίου θα έχετε μια χρονιά πιεστική, αλλά και δημιουργική συνάμα. Είστε εσείς που θα δοκιμαστείτε πριν από όλους τους άλλους, από τα συντονισμένα πυρά του Κρόνου στη σύνοδό του με το Δία στον Υδροχόο, στο τέλος του χρόνου. Μία βασιλική σύνοδος ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο σας, που θα απαιτήσει λιγότερο ενθουσιασμό και περισσότερη πρακτικότητα.
SOS οι γεννημένοι 30, 31 Ιουλίου καθώς θα κάνετε γενέθλια με τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας. Ανατροπές, απρόβλεπτες καταστάσεις, μετακινήσεις και ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις που επιθυμείτε να έχετε στη ζωή σας.

Οι Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου 1-10 Αυγούστου θα είστε από τους τυχερότερους καθώς θα δέχεστε τα δραστήρια και… νικητήρια τρίγωνα του Άρη από τον Κριό! Διεκδικήστε και κερδίστε σε όλα τα επίπεδα, έχει φτάσει η στιγμή η δικιά σας.
SOS οι γεννημένοι 3 Αυγούστου που θα πάρετε την Πανσέληνο του Υδροχόου ‘’προίκα’’ σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας. Διαμάχες, αντιπαραθέσεις, εντάσεις, λύσιμο συνεργασιών αλλά και απογοητεύσεις από ανθρώπους και καταστάσεις.

Οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου 11- 21 Αυγούστου, θα έρθετε αντιμέτωποι με το… παρελθόν σας! Οι μεγάλοι του Σύμπαντος, Κρόνος, Πλούτωνας, αλλά και ο Δίας θα διελαύνουν στο έκτο Ηλιακό σας σπίτι και θα αναμοχλεύουν θέματα υγείας, καθημερινότητας και εργασίας, που σας είχαν απασχολήσει από το καλοκαίρι του 2018! Βοηθητικά φυσικά τα τρίγωνα του Άρη από τον Κριό, αλλά εν μέρει αποδυναμωμένα, αφού συγχρόνως πραγματοποιούν τετράγωνα με τους Μεγάλους.
SOS οι γεννημένοι 13 Αυγούστου καθώς θα κάνετε τη γενέθλια επιστροφή σας με το σκληρό τετράγωνο Πλούτωνα, Άρη. Πάρτε βαθιά ανάσα, ηρεμήστε και αφήστε τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση, αφήστε τους να παρουσιάσουν τα ‘’όπλα’’ τους. Βασιλιάδες είστε, θα τα καταφέρετε…

Πως είπατε; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες σήμερα; Ε, τότε δεν έχετε σίγουρα στην οικογένεια ή στο φιλικό σας περιβάλλον ένα Λιοντάρι! Γιατί αν είχατε θα αναγνωρίζατε πολύ εύκολα το ηλιακό φως που τα περιβάλλει . Η Αυτού Μεγαλειότης, ο Ήλιος αυτοπροσώπως! Όλα στο φως, τα πάντα στο φως, η χαρά της ζωής, τα ταλέντα, οι έρωτες, η δημιουργία, η μεγαλοψυχία , η γενναιοδωρία. Αλλά και τα υπόλοιπα στο φως, η αγάπη για την κολακεία, η αυταρέσκεια, η μεγαλομανία… Ένας Λέοντας δεν μπορεί να κρύψει ούτε τα προτερήματα του, αλλά ούτε και τα ελαττώματα του. Είναι πολύ δυνατό το φως που τον τυλίγει για να τα καταφέρει. Μα δεν τον νοιάζει και πολύ, οι βασιλιάδες ξέρουν να διατάζουν, δεν ξέρουν να απολογούνται.
Όταν έχεις για φίλο σου ένα Λιοντάρι έχεις ένα φίλο καρδιακό. Είναι το ζώδιο της καρδιάς αυτό, που θα σου παραχωρήσει τα πάντα χωρίς όρους, που θα σου σταθεί με όλες του τις δυνάμεις, που θα μπει μπροστά να βοηθήσει στις δικές σου μάχες. Η φωτιά του Λιονταριού είναι σταθερή και όταν αρχίσει να καίει δε θα σταματήσει αν δεν αφανίσει τα πάντα στο διάβα της. Δε θα σταματήσει αν δεν χορτάσει την πείνα της με κάθε τρυφερό κλαδί που θα συναντήσει. Είναι η ίδια η ανήλικη φλόγα που χάρισε ο Προμηθέας στους ανθρώπους, μα που έγινε πυρκαγιά στα χέρια αυτών που δεν την σεβάστηκαν. Η φωτιά είναι καταστροφή και αναγέννηση μαζί και τα Λιοντάρια είναι απολύτως ικανά και για τα δύο. Θυμηθείτε, το Λιοντάρι κυνηγά μόνο όταν πεινάσει. Τον περισσότερο καιρό ξεκουράζεται πάνω στις καυτές σιδερόπετρες της σαβάνας , χαλαρωμένο στη ραστώνη του μεσημεριού και παρακολουθεί βαριεστημένα τα τσακάλια και τις ύαινες να τραβολογούν τα αποφάγια του…

Θαυμάστε τα, αποθεώστε τα, χειροκροτήστε τα, είναι οι πρωταγωνιστές του ζωδιακού και οι παραστάσεις που δίνουν είναι μεγαλοπρεπείς και μακρόπνοες. Αν είναι οι προθέσεις σας αγνές θα το καταλάβουν και θα σας ανταποδώσουν χωρίς όρια!
Λιοντάρια μου χρόνια σας πολλά!

Continue Reading

Lifestyle

Άρης στους Ιχθύες: Τι θα μας φέρει;

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ … Ο ”ΓΛΥΚΟΣ” ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ!

ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

Άρης, ο άλικος πλανήτης της έναρξης της ζωής!
Άρης, ο άλικος πλανήτης της έναρξης του τραύματος που λέγεται ζωή.
Κι αν σκεφτήκατε ποτέ που να ρίξετε το ‘’ανάθεμα’’ της ύπαρξης… να το ρίξετε πάνω του, γιατί ξεκίνησε τον κόσμο με σπαθί και με μαχαίρι. Μα ποιος μυαλωμένος και συνετός θα μας ενέπλεκε σε αυτό το άδικο παιχνίδι της αιώνιας ανάγκης για επιβίωση; Αυτός ο άσκεφτος, ο αιμοβόρος, ο πολεμοχαρής, ο λαφυροκράτης, ο γητευτής, ο διακορευτής, ο Άρχοντας του πολέμου.
Ο απόλυτα αρρενωπός πλανήτης που για τους άνδρες στο Γενέθλιο Κοσμόγραμμα τους, καταδεικνύει τη δύναμη, τη σωματική ρώμη, την ανθεκτικότητα, τη σεξουαλικότητα, την οξυθυμία, αλλά και το ρίσκο που μπορούν να διεκδικήσουν στη ζωή τους.
Ο απόλυτος καρδιοκατακτητής για τις γυναίκες, που στο Γενέθλιο Κοσμόγραμμα τους, καταδεικνύει τον εραστή που επιθυμούν, το πρότυπο του άνδρα που ψάχνουν στη ζωή τους, αυτό το άπιαστο ιδανικό που έχουν στο μυαλό τους. Αν είναι τυχερές και ο Ήλιος τους συνάδει με τον Άρη τους, τότε ο ιδανικός εραστής θα γίνει και ο ιδανικός σύντροφος ζωής.
Στα Γενέθλια Κοσμογράμματα των μικρών παιδιών, ο Άρης είναι ο πλανήτης της δραστηριότητας, του παιχνιδιού και της ανταγωνιστικότητας. Όσο πιο δυνατός και ατίθασος ο Άρης στις όψεις του με τους Μεγάλους, τόσο πιο ζωηρά και απρόβλεπτα τα παιδιά. Σοφή επιλογή θα ήταν η ενασχόληση τους με σπορ που απαιτούν έντονη σωματική δραστηριότητα, προκειμένου να εκτονώνουν το απίστευτο περίσσευμα ενέργειας που έχουν.
Για όλους μας όμως ανεξαιρέτως, ο Άρης είναι ο τρόπος που βγάζουμε τον εαυτός μας πάνω στους άλλους, ο τρόπος που διεκδικούμε, ο τρόπος που θυμώνουμε. Είναι η ασταμάτητη ροή του αίματος που καθορίζει τη ζωή την ίδια! Ότι ξαφνικό στη ζωή, αυτός το φέρνει! Ξαφνική ζάλη, ξαφνική ένταση, ξαφνικό πυρετό, ξαφνική αιμορραγία, ξαφνικό ‘’θάνατο’’! Έχει ένταση, βιασύνη, αλλά όχι διάρκεια. Κρατάει τόσο, όσο να φέρει την καλή, ή την κακή στιγμή… ποιος θα άντεχε άλλωστε παραπάνω και το καλό και το κακό;

Αν ήταν θρησκεία θα ήταν Ιερός Πόλεμος, Τζιχάντ, θα ήταν.
Αν ήταν όπλο θα ήταν φτιαγμένο από το κοφτερό ατσάλι, το κράμα αυτό που τόσο αγαπάει.

Ξίφος, Κατάνα θα ήταν, που καταφέρνει τις βαριές πληγές, μα θα ήταν και χειρουργικό νυστέρι που αφαιρεί τους κακοήθεις όγκους! Μα ξέρετε πόσα ακόμα θα μπορούσα να σας γράφω για το γοητευτικό, σκληρό Άρη; Κυβερνήτη του Ωροσκοπίου μου τον έχω και τον αγαπώ πολύ! Όσοι έχετε Ωροσκόπο Κριό σίγουρα με καταλαβαίνετε!

Η δύναμη του όμως δεν είναι ίδια σε όλα τα ζώδια , ούτε και στις όψεις του με τους υπόλοιπους πλανήτες και ιδιαιτέρως τους Συμπαντικούς. Και τώρα, πριν δυο μέρες ακριβώς, στις 13 Μαΐου, άλλαξε ζώδιο και πέρασε στου Ιχθύες όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουνίου. Στους Ιχθύες, σε μια θέση περιοδείας, όχι φανερά δυνατής αλλά κατασκοπευτικής και … κομματάκι ύπουλης. Ο Άρης στα ζώδια του νερού έχει διαβρωτική δράση. Τα πύρινα πάλι ζώδια, του ταιριάζουν και μεγαλώνουν την ορμή του. Στη γη είναι δουλευταράς και καματιάρης και στον αέρα έχει περισσότερο συλλογική και συναινετική, παρά προσωπική δράση.

Αλλά ας δούμε πρώτα πως λειτουργεί στη γενέθλια θέση του.

✔Αν ο γενέθλιος Άρης σας είναι στον:

♈Θέση κυριαρχίας και κυβέρνησης! Αμεσότητα, δράση, ηρωισμός, αρχηγικές τάσεις και… ερωτικός κυνηγός! Δυναμικές ενάρξεις, απίστευτη βιασύνη και τάση στα μικροατυχήματα.

♉ Θέση περιοδείας. Δύναμη ζωής και κατοχής αποκτημάτων. Υπομονετικός , αργός , ήρεμος… μέχρι εκνευρισμού μερικές φορές. Απίστευτη φυσική αντοχή!

♊Θέση περιοδείας. Διανοητικός, περίεργος, αθλητικός, αεικίνητος, με τάση στους μικροτραυματισμούς ειδικά στα άκρα. Επικοινωνιακός και φλερτόζος.

♋ Θέση πτώσης! Συνήθως έχει βιώσει επώδυνα παιδικά χρόνια με αποτέλεσμα να κρύβει φυσική δειλία. Φαίνεται γαλήνιος και ευγενικός αλλά όταν αισθανθεί σιγουριά μπορεί να γίνει επιθετικός.

♌ Θετική θέση! Περήφανος, ειλικρινής, τίμιος. Του αρέσει να υπερασπίζεται τους αδύναμους. Βασιλικός και ανεκτικός.

♍ Θέση περιοδείας. Πρακτικός, παραγωγικός, ολιγαρκής και λεπτομερής. Αγαπάει τα ζώα και τα ιατρικά επαγγέλματα.

♎ Θέση αδυναμίας. Πολιτισμένος, διαλλακτικός,
ναρκισσιστής, φοβικός και δειλός ορισμένες φορές. Μπορεί να έχει θέματα με τις σχέσεις.

♏ Θέση περιοδείας. Διεισδυτικός, παθιασμένος, μυστικιστής, σεξουαλικός, αλλά και αυτοκαταστροφικός. Μπορεί να δώσει τον καλό χειρουργό ή τον καλό ‘’εγκληματία’’!

♐ Θετική θέση. Ταξιδευτής, τυχοδιώκτης ,χαρούμενος, αισιόδοξος με έφεση στα θέματα σπουδών. Μπορεί να γίνει φανατικός του πνεύματος.

♑ Θέση έξαρσης! Ηγετικός, υπεύθυνος, αξιοπρεπής και αποτελεσματικός. Αναγνωρίζει και υπηρετεί την ιεραρχία. Μπορεί να γίνει αυταρχικός.

♒ Θέση περιοδείας. Ιδεαλιστής! Του αρέσει να γράφει μανιφέστα! Ανεξάρτητος και ανατρεπτικός στις σχέσεις. Επιστημονικός και πνευματικά υπερόπτης.

♓ Θέση περιοδείας. Κατασκοπευτικός, υπόγειος και ‘’μουλωχτός’’. Θρησκευτικός, ειρηνικός διαισθητικός και καλλιτεχνικός, μπορεί να δώσει εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Τα θετικά ή αρνητικά χαρακτηριστικά που μπορεί να δώσει σε κάθε ζώδιο εξαρτώνται φυσικά από τις όψεις που δημιουργεί με πλανήτες και σημεία σε κάθε Γενέθλιο Ωροσκόπιο.

+ Όψεις: Σύνοδος( υπό συνθήκες), τρίγωνο, εξάγωνο.
– Όψεις: Αντίθεση, τετράγωνο, χιαστί.

✔ ΜΕ ΔΙΑ… Στις θετικές του όψεις δίνει απίστευτη ενέργεια και καλό ανοσοποιητικό. Επιθυμεί την κοινωνική αναγνώριση και ειδικά στα τρίγωνα την πετυχαίνει κιόλας.
Στις προκλητικές όψεις δίνει υπερβολή, σπατάλη υλική και συναισθηματική, καθώς και έλλειψη πειθαρχίας. Δίας/ Άρης στις συναντήσεις τους συνδέονται με πυρκαγιές κάθε είδους! Ο ένας τις ‘’ανάβει’’ και ο άλλος τις εξαπλώνει.

✔ ΜΕ ΚΡΟΝΟ… Στις θετικές όψεις δίνει αυτοπεποίθηση, αντοχή και σωματική ρώμη. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν πανικοβάλλεται.
Στις προκλητικές όψεις δίνει χαμηλή αυτοεκτίμηση, σκληρότητα και υποβόσκουσα βία. Μπορεί να δώσει θέματα στη σεξουαλικότητα των ανδρών.

✔ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ… Στις θετικές όψεις δίνει το άτομο που χρειάζεται ελευθερία για να λειτουργήσει. Έχει επαναστατικότητα, θάρρος και δεν έχει πρόβλημα να τα βάλει με τους δυνατούς, προκειμένου να προστατεύσει τους αδύναμους.
Στις προκλητικές όψεις δίνει το άτομο που δεν υπολογίζει τα συναισθήματα των άλλων. Νευρικός, αγχώδης, υπερκινητικός, προτιμά να μένει αδέσμευτος. Ξαφνικά και οξεία θέματα υγείας.

✔ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ… Στις θετικές όψεις γίνεται καλλιτεχνικός, συμπονετικός, αλλά και διαισθητικός. Είναι ρομαντικός και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των άλλων.
Στις προκλητικές όψεις γίνεται χαοτικός και αναβλητικός. Χαμηλή ζωτικότητα, εξάντληση αλλά και χαμηλό δείκτη σπέρματος αν συναινούν οι οίκοι και τα ζώδια σε ανδρικά ωροσκόπια. Μπορεί να γίνει εθιστικός και χειριστικός.

✔ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ… Στις θετικές όψεις δίνει την ασύλληπτη σωματική και πνευματική δύναμη. Επιβλητική, μαγνητική προσωπικότητα με υπερσεξουαλική δραστηριότητα. Ο γεννημένος νικητής.
Στις προκλητικές όψεις γίνεται κτητικός, απαιτητικός, ζηλιάρης. Το άτομο έχει την ανάγκη να μάχεται συνεχώς γιατί μόνο έτσι μπορεί να διαχειριστεί το φόβο που το διακατέχει. Μπορεί να έχει υποστεί σωματική/ σεξουαλική βία σε μικρή ηλικία. Είναι πιθανόν να την ανταποδώσει ως ενήλικο το άτομο, με προϋπόθεση πάντα να συνάδουν οι οίκοι και τα ζώδια.

Οι πληροφορίες για τις γενέθλιες θέσεις του Άρη στα ζώδια καθώς και για τις όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες αποτελούν μέρος του υπό έκδοση βιβλίου της συγγραφέως Βάσιας Μαυράκη με τίτλο ‘’Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ’’ το οποίο είναι κατοχυρωμένο νομικά σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1 του ν. 2121/1993 «πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» (ΦΕΚ τ. Α 25/4.3.1993). Η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια της συγγραφέως διώκεται νομικά διότι αποτελεί κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ.

Στο φετινό του πέρασμα στο ζώδιο της διάθλασης και του χάους, ο Άρης θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, αλλά θα έχει και κοσμικές επιρροές στους πολλούς καθώς στο ‘’ταξίδι’’ του στη θάλασσα τους, θα κάνει σύνοδο με τον κύρη τους, τον Ποσειδώνα.
Όταν ο άλικος, επιθετικός Άρης συναντά σε προκλητικές όψεις τον διαθλαστικό και ωχρό Ποσειδώνα, χάνει τις δυνάμεις του. Γίνεται υποτονικός και ‘’αρρωστιάρης’’ μπερδεύεται και δεν έχει σαφείς επιλογές. Ένα τέτοιο διάστημα θα βιώσουμε από 10 Ιουνίου μέχρι το τέλος του, που θα αφορά περισσότερο στο Μεταβλητό Σταυρό ως προς την εκδήλωση γεγονότων. Ο Ήλιος θα έχει περάσει στους εφηβικούς Διδύμους και στα τετράγωνα που θα δημιουργήσει με τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα φέρει ψευδείς καταστάσεις, εντυπώσεις και προσδοκίες. Μπορεί να ακούσουμε ψέματα για φάρμακα που θα ανακαλυφθούν ή όχι. Για αναζωπυρώσεις ασθενειών που θα ξυπνήσουν μνήμες του άμεσου παρελθόντος, αλλά και για παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί… και ίσως γίνει προσπάθεια να συγκαλυφθεί με νέα ψέματα. Ημέρες θολές οι Ψαρίσιες ημέρες του Άρη που θα απαιτήσουν διάκριση και προσαρμοστικότητά.

♈ Η καυτή ανάσα του κυβερνήτη σας στην πλάτη σας. Παρασκήνιο, μυστικές κινήσεις δικές σας και των άλλων θα κινητοποιήσει η θέση του Άρη στα Ψαράκια. Ίσως αυτήν ακριβώς τη στιγμή να καταστρώνονται σχέδια για εσάς, χωρίς εσάς. Οι ωφέλιμες ή όχι κινήσεις θα αποκαλυφθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, με τον Άρη να περνά στο ζώδιο σας, στην κυριαρχία του, και να σας αποκαλύπτει τα πάντα!

♉ Τον κοινωνικό σας κύκλο θα ‘’ανοίξει’’ ο Άρης για εσάς τα σταθερά παιδιά της παγίωσης. Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες θα έρθουν μέσα από φιλίες και συναναστροφές και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να μην αρνηθείτε προσκλήσεις και καλέσματα. Προβληματικές φιλικές και εξ’ αγχιστείας σχέσεις, ίσως φτάσουν στο τέλος τους.

♊ Αντιπαλότητες και αντεκδικήσεις θα ανακινήσει ο Άρης στους Ιχθύες που σε ‘’συνεργασία’’ με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορεί να αφορούν και σε παρελθόντα χρόνο. Οι γεννημένοι από 10 – 20 Ιουνίου θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της ‘’εξαπάτησης’’, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας.

♋ Είστε από τους τυχερούς της επέλασης του Άρη στους Ιχθύες! Το σίγουρο είναι πως χρειάζεστε αυτή την ανάπαυλα από τα προβλήματα και τις έγνοιες, καθώς η ανανεωτική και δημιουργική δράση του θα είναι έντονη. Μετακινήσεις για δουλειά και σπουδές, ιδέες για αγορά μεταφορικού μέσου… πάντα όμως με προσοχή εν μέσω ανάδρομης Αφροδίτης!

♌ Σε βαθύτερη επαφή με τις φοβίες σας θα σας φέρει ο Άρης, αλλά και με τον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσετε. Και ίσως οι φοβίες αυτές να έχουν να κάνουν με πάθη ανομολόγητα… Οικονομικά, οφειλές, αλλά και κληρονομικές υποθέσεις. Μικρές ή και μεγαλύτερες επεμβάσεις που έχετε στο πρόγραμμα, μάλλον έχει έρθει ο καιρός να πραγματοποιηθούν, αν αφορούν στην υγεία και όχι στην ‘’ομορφιά’’.

♍ Εσείς και οι άλλοι, εσείς και οι σχέσεις σας! Ένταση λοιπόν αλλά και ‘’επιθέσεις’’ μπορεί να δεχθείτε με τον Άρη να περιδιαβαίνει στον έβδομο οίκο σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, να αναλύσετε τις καταστάσεις με την αξιοθαύμαστη λογική σας και προς το τέλος του Ιουνίου οι λύσεις θα έχουν βρεθεί. Οι γεννημένοι τέλος δευτέρου, αρχή τρίτου δεκαημέρου δείτε ξεκάθαρα τους ‘’εχθρούς’’ σας να στέκονται αδύναμοι απέναντι σας.

♎ Την καθημερινότητα σας θα αναστατώσει ο Άρης και θα δημιουργήσει ίντριγκες και έριδες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Γραφειοκρατική σύγχυση και άγχος στο να προλάβετε τις δουλειές σας θα σας κάνει πιο απρόσεχτους από ότι συνήθως γι’ αυτό προσοχή στα μικροατυχήματα. Αυξημένη φροντίδα και προσοχή στην υγεία των κατοικίδιων σας.

♏ Διπλά ευχάριστα και ερωτικά θα λειτουργήσει ο Άρης στη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα, από τη φιλική για εσάς θέση του στα Ψαράκια. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης σε ευνοϊκή θέση θα σας φέρει έρωτες , χαρά, αισιοδοξία, θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι παιδιά. Ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε ευκαιρίες ερωτικές και οικονομικές που δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

♐ Εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους που αφορούν στην εστίαση, μπορεί να φέρει ο Άρης σε προκλητική όψη τετραγώνου με τον Ήλιο σας. Να είστε σε ετοιμότητα γιατί καραδοκούν απογοητεύσεις, εξαπατήσεις, αλλά και ‘’πυρκαγιές’’ και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί οι γεννημένοι τέλος δευτέρου, αρχή τρίτου δεκαημέρου. Αφήστε τις αποφάσεις που καίνε για αργότερα.

♑ Ήρθε ο καιρός εσείς οι δυνατοί και απόλυτοι του ζωδιακού να μπείτε σε αμφιβολίες. Μια γλυκιά θολούρα θα αντικαταστήσει την τετράγωνη λογική σας, καθώς ο Άρης από του Ιχθύες θα σας βάλει σε διλήμματα. Θα έχετε να σκεφτείτε πολλά που παλιότερα δεν θα μπαίνατε καν στη διαδικασία να ασχοληθείτε μαζί τους. Ίσως προκύψουν θέματα με αδέρφια και μεταφορικά μέσα. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

♒ Καλά νέα για τα οικονομικά σας, θα φέρει ο Άρης από τους Ιχθύες για εσάς τους αιρετικούς του πνεύματος. Όσο βρισκόταν στο ζώδιο σας, σας ενεργοποίησε και τώρα θα συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που έχουν ήδη προκύψει μπορεί να σας βάλουν στο δίλημμα της αξιολόγησης. Είναι σωστό να δεχθώ, είναι ηθικό, είναι τίμιο… ή να προσποιηθώ πως δεν καταλαβαίνω;

♓ Ο Άρης στο ζώδιο σας μετά από δύο σχεδόν χρόνια θα σας ενεργοποιήσει δυναμικά, ξυπνώντας φυσικά και την έμφυτη διπλωματία σας, μετατρέποντας σας σε επίμονους διεκδικητές. Ναι, θα σας φέρει και ένταση, αλλά θα είναι η ένταση αυτή της ξεσηκωτικής ανάγκης για πρόοδο και καθιέρωση. Θα καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα καταλάβετε και τα δύο Ψαράκια που κολυμπούν παράλληλα ‘’μέσα σας’’ χωρίς καν να κοιτούν το ένα το άλλο. Θα κατανοήσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη διττή σας φύση και τις άπειρες ικανότητες που διαθέτετε. Προσοχή μόνο οι γεννημένοι τέλος δεύτερο δεκαημέρου, αρχή τρίτου σε θέματα υγείας, ψυχολογικής, σωματικής κόπωσης, αλλά και απογοητεύσεων.

Ο Άρης στους Ιχθύες κρύβει μια απίστευτα δυναμική δράση και η κατασκοπευτική του δεινότητα τον κάνει αξιόλογο αντίπαλο, γιατί ξέρει να περιμένει και να δίνει το κατάλληλο χτύπημα στον κατάλληλο χρόνο. Εξαιρετικά επιτυχημένοι επιχειρηματίες, πολιτικοί αλλά και δικηγόροι έχουν στο Γενέθλιο Κοσμόγραμμά τους τον Άρη στους Ιχθύες με μεγαλύτερο παράδειγμα τον Αριστοτέλη Ωνάση. Ποιος είπε πως η επιτυχία δεν είναι σκοτεινή υπόθεση; Υπομονή θέλει και καμουφλάζ…

Στο πέρασμα του από τους Ιχθύες κατέχει και μια δύναμη κρυφή που θα λειτουργήσει όμως καταλυτικά στις εξελίξεις του καλοκαιριού, αλλά και του φθινοπώρου. Κρατά στα χέρια του την ενεργοποίηση των Εκλείψεων που έρχονται. Κρατά στα χέρια του το φιτίλι και μπορεί να το ανάψει όποτε αυτός θελήσει. Τη φωτιά τη διαχειρίζεται με χαρά, δικό του όπλο είναι. Τον Ιούλιο θα περάσει στο άσκεφτο πύρινο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, και το Σεπτέμβριο θα γίνει ανάδρομος. Ανάδρομος στον Κριό έως και τις 15 Νοεμβρίου, λίγο πριν την Σεληνιακή Έκλειψη πάνω στους πολεμικούς Aldebaran και Antares…
‘’Με Φωτιά και με Μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί…’’ Το γνώριζε μάλλον το μυστικό ο Νίκος Γκάτσος, ίσως να του το είχε ψιθυρίσει ο Μάνος στο αυτί … με Άρη πάντα ο κόσμος προχωρεί!

Βάσια Μαυράκη

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ EMPATHETIC ASTROLOGICAL APPROACH

Διδάσκει αστρολογία ως Tropical and Astral Expert , ειδίκευση Human Design

e- mail [email protected]

 

Continue Reading

Trending