Lifestyle
Η Λαμπερή Έναρξη της επετειακής 30ης Athens Xclusive Designers Week με Special Guest Star την Δούκισσα Νομικού!
Η επετειακή 30η Athens Xclusive Designers Week σήκωσε αυλαία και εντυπωσίασε με την έναρξη της. Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, φαντασμαγορικά fashion shows και ένα μοναδικό official opening με τη Special Guest Star της επετειακής Εβδομάδας Μόδας, Δούκισσα Νομικού!
Η Εβδομάδα μόδας της Αθήνας ξεκίνησε με ένα μοναδικό installation του Λάκη Γαβαλά με μότο «Riding with grace, Riding in fashion, Riding to show your unique balance in mind and style» παρουσίασε τη νέα του συλλογή εντυπωσιάζοντας το κοινό. Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό δρώμενο με μοτοσυκλέτες στο εξωτερικό χώρο του Ζάππειου.
Ακολούθησε το fashion show της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Daphne Valente η οποία παρουσίασε τη συλλογή “Midsummer Night’s Dream” S/S 2022 Collection.
Η έμπνευση για τη συλλογή της έρχεται από το έργο του William Shakespeare «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα, σε ένα μαγεμένο Αθηναϊκό δάσος. Η χαρά της ζωής εκφράζεται με μια εκρηκτική παλέτα ζωηρών χρωμάτων που συνυπάρχουν αρμονικά με τα βαθιά, γήινα χρώματα του μαγεμένου δάσους. Το ‘Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας’ είναι μια εμπνευσμένη, χαλαρή, αισθησιακή και προκλητική συλλογή για ένα μακρύ παραμυθένιο Ελληνικό καλοκαίρι. Highlight του show το εντυπωσιακό φινάλε με τα μοντέλα να κρατούν πλακάτ με κοινωνικά μηνύματα όπως «stop the war » , «stop racism», «say no to fast fashion», «no bullying» και πολλά άλλα με την σχεδιάστρια μόδας να κλείνει το fashion show μοιράζοντας όλους το μήνυμα «All we need is Love» κερδίζοντας το θαυμασμό του κοινού!
O οίκος Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή άνοιξη 2022 “Spectrum”. Μια πανδαισία χρωμάτων από το κίτρινο του ήλιου μέχρι το μπλε της θάλασσας όπου οι
έντονες αποχρώσεις καλωσορίζουν ξανά την λάμψη. Μια ρομαντική αλλά και cozy προσέγγιση με total white looks κοστούμια με κυρίαρχες τις μίνιμαλ αποχρώσεις. Περπατώντας με πολυτελή φτερά ως λεπτομέρεια σε φορέματα, δίνοντας τον αέρα που μπορεί να έχει κάθε γυναίκα. Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος κυριαρχούν, μεταξωτές υφές με πολλά υφάσματα, μακριά μανίκια με ανοίγματα και τζόκερ ενωμένα με τα ρούχα κάνουν την γυναίκα να το τολμήσει. Μίνι φορέματα με ασύμμετρα τελειώματα, αλλά και τριγωνικές βατές αντικαθιστούν το απλό με το ιδιαίτερο. Τουαλέτες με έναν ώμο και με ανοιχτή πλάτη και βολάν που αγκαλιάζουν τον λαιμό. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει η μοναδική στιγμή της κάθε γυναίκας φορώντας το νυφικό με το ύφος και το στυλ που έχει ονειρευτεί.

O Marios Togos έρχεται με μια φρεσκάδα να μας παρουσιάσει τη δική του συλλογή «Zebra» για την άνοιξη 2022. Τα Cargo παντελόνια και βερμούδες συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν και να τα επιλέγουμε για ένα πιο Streetwear outfit. Αποχρώσεις όπως Black and White με oversized ρούχα, πράσινο, μπεζ αλλά και Animal prints με satin details δίνουν ένα διαφορετικό ύφος και στυλ. Τέλος, τα Vest έρχονται να κλέψουν την παράσταση καθώς θα έχουν λεπτομέρειες που τα κάνουν μοναδικά.
Η πρώτη μέρα έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό opening party με οικοδέσποινα την ψυχή της εβδομάδας μόδας κα. Τονια Φουσέκη και Special Guest Star τη μία και μοναδική Δούκισσα Νομικού.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλές διακεκριμένες προσωπικότητες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο αναμεσά στους παρευρισκόμενους και η Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό όπως και οι επί χρόνια σχεδιαστές της διοργάνωσης η σχεδιάστρια μόδας και η Προέδρος του Σωματείου Ελλήνων σχεδιαστών, Ορσαλία Παρθένη, και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Σχεδιαστών, Βασίλης Ζούλιας, όπου μίλησαν για την σπουδαιότητα της Εβδομάδας Μόδας της Αθηνάς και το σημαντικό έργο που επιτελεί τα τελευταία 15 χρόνια με απόλυτη συνέπεια.
Η βραδιά κορυφώθηκε με το διεθνών προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής κι ευρηματικής σκηνοθεσίας show παρουσίασης των κοσμημάτων και του αρώματος Doukissa Nomikou (www.doukissanomikou.com), με την εκθαμβωτική Δούκισσα με το εντυπωσιακό outfit Celia Kritharioti, τα ξεχωριστά παπούτσια Envie Shoes και τα μοναδικά κοσμήματα Doukissa Nomikou (www.doukissanomikou.com), να ενθουσιάζει κοινό, ειδικούς και ΜΜΕ, αποτελώντας το κύριο θέμα συζήτησης της πρώτης ημέρας της Εβδομάδας Μόδας, κατακλύζοντας τα social media! Στο ξεχωριστό show τα μοντέλα σε υπερυψωμένα βάθρα και με δημιουργικές προβολές σε οθόνες, παρουσίασαν τα κοσμήματα Doukissa Nomikou (www.doukissanomikou.com), φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες Mind Matter. Λαμπερά κοσμήματα, 100% χειροποίητα, φτιαγμένα στην Ελλάδα, υμνούν τη γυναίκα του σήμερα και αποτελούν την επιτομή της κομψότητας. Ένα μεθυστικό άρωμα με διάρκεια κι ένταση, στο οποίο κυριαρχούν γλυκές νότες που δένουν αρμονικά με νότες καρδιάς από λαχταριστή τραγανή καραμέλα και ζεστές νότες βανίλιας.
H τελετή έναρξης έκλεισε με το πάρτυ γενεθλίων των 30 επιτυχημένων διοργανώσεων AXDW με την κα. Φουσεκη να σβήνει το κεράκι της εντυπωσιακής πολυώροφης τούρτας στα χρώματα του χρυσού και του μαύρου όπως ακριβώς και το λογότυπο της AXDW όπου επιμελήθηκε αποκλειστικά το ζαχαροπλαστείο «Despina Patisserie».
Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη ημέρα της AXDW: Κατερίνα Γκαγκάκη, Καλλιόπη Καρβούνη – Calliope, Νίκος Γιαννακοπουλος, Ιωάννα Σουλιώτη, Κώστας Σομερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, Μιχάλης Ζαμπίδης , Άντζυ Ανδριτσόπουλου, Περικλής Κονδυλάτος , Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Shaya, Βασίλης Μίχας, Στέλλα Μέλιγκαν, Χρυσσιάνα Ανδριοπούλου, Έλενα Βρεττού, Σάντυ Τσαντάκη.
Την εκδήλωση κάλυψαν πολλά από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας μας αλλά και μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα από την Κίνα το Fashion China @ GXTV, από την Ιταλία το Cosmopolitan, από την Αμερική το δημοφιλές site, fashionweekonline.com και η Vogue Arabia.
Σε κάθε διοργάνωση η εβδομάδα μόδας της Αθήνας στηρίζει εκστρατείες και σκοπούς με κοινωφελή χαρακτήρα. Αυτή τη σεζόν δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι στην αδιανόητη έκρηξη βίας διαφόρων μορφών που βιώνει η κοινωνία μας το τελευταίο διάστημα. Το concept “Inclusive is the new Xclusive” έχει ως στόχο την Καταπολέμηση
της Έμφυλης Βίας, την Ισότητα, την Ενίσχυση και Ενδυνάμωση κυρίως των γυναικών και υποστηρίζουμε την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Διοτίμα», και τους σκοπούς της, για την ενδυνάμωση των γυναικών.
Στo πλαίσιο του συγκεκριμένου concept πραγματοποιείται έκθεση με quotes Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών σχετικά με την Διαφορετικότητα, την Ισότητα, τη Γυναικεία Ενδυνάμωση και την Αγάπη. Παράλληλα, παρουσιάζεται έκθεση με φωτογραφίες διάσημων φωτογράφων για το πώς αποτυπώνουν δημιουργικά με τον φακό τους και πως αντιλαμβάνονται την Διαφορετικότητα την Ισότητα, τη Γυναικεία Ενδυνάμωση και την Αγάπη ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται Silent Auction όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα «Διοτίμα». Οι φωτογράφοι που θα πάρουν μέρος σε αυτό το πολύ σημαντικό εγχείρημα είναι οι Μαρία Μαρκέζη, Πλάτων Παπαδάτος – Καλός, Harris Kyprianou, Charis Evagorou, Μάρα Δεσύπρη, Θοδωρής Παπαδάκης, Sakis Lalas, Παναγιώτης Σιμόπουλος, Γιώργος Καλφαμανώλης , Mariam Chorozian, Θωμάς Χρυσοχοΐδης, Βασίλης Τοπουσλίδης , Κύνθια Κυνδελή, Ολυμπία Κρασαγάκη, Ευτύχης Ανδρεαδάκης, Διονύσης Κούτσης, Μάριος Θεολόγης , Θοδωρής Θεοδωρίδης, Πάνος Σταυριανός, Πέτρος Νικολαρέας, Θωμάς Δασκαλάκης.
Επιπλέον, σ’ αυτή τη διοργάνωση το Fashion Design Project by Answear σας καλεί να λάβετε μέρος στο απόλυτο διαγωνισμό σχεδίου μόδας όπου πηγή έμπνευσης αποτελεί ο συνδυασμός του Vintage με το μοντέρνο στυλ. Σχεδιαστικά ταλέντα ανεξαρτήτως
σπουδών και επαγγελματικής απασχόλησης αλλά με φαντασία, όραμα και δημιουργικότητα αυτή τη σεζόν θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το δικό τους σχέδιο
με το κοινό και να διεκδικήσουν την ψήφο του, που θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο θεσμό των New Designers Awards στην επόμενη διοργάνωση και το έπαθλο των 500€ καθώς και τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα t-shirt για το private label Answear Lab.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρέχουσες συλλογές των Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας, οι οποίοι συμμετέχουν στο Xclusive Elements Section: Doukissa Nomikou Collection, Hara Kaϊmakami, YLIAS – Greek Artwear by Ilias Yerassimou , Maria Mpointa, Πιτσικάκης Χειροποίητα-Κοσμήματα, Des to Tsantaki mou, Theodosia Art Jewellery, Lina’s Exclusive, Niki Stylianou Jewelry, Aperitta Is Classic, E.T. Collection.
Official Hair Sponsor της διοργάνωσης είναι η L’Oréal Professionnel Paris. Επτά κορυφαίες κομμωτικές ομάδες με πάθος για τη μόδα επιμελούνται το hairstyling των μοντέλων κατά την διάρκεια των fashion shows. Η L’Oréal Professionnel Paris παρουσιάζει τα πιο hot hair trends σε κομμωτήρια & backstages με στόχο να αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά κάθε γυναίκας, ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Την Athens Xclusive Designers Week στηρίζει ως Gold Sponsor η ελληνική εταιρεία Media Strom που για παραπάνω από 50 χρόνια έχει μετατρέψει τον ύπνο και τη βελτίωση του σε επιστήμη με τα μοναδικά προϊόντα της. Στην Εβδομάδα μόδας της Αθήνας έρχεται με το concept «Αποτύπωμα Αγάπης» βασισμένο στις αρχές της ισότητας, της ομαδικότητας, της κοινωνικής προσφοράς, της συμπερίληψης, της αλληλεγγύης και της υπέρβασης. Η AXDW σε συνεργασία με τη Media Strom προσκάλεσε φωτογράφους οι οποίοι αποτύπωσαν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας το βασικό concept της διοργάνωσης σχετικά με τη διαφορετικότητα με γνώμονα το «Αποτύπωμα της Αγάπης» στον ίδιο καμβά με κοινό print ανθρώπινα αποτυπώματα. Κατά τη διάρκεια του event, οι προσκεκλημένοι μπορούν να φωτογραφίζονται στο box-photo booth, και να λαμβάνουν την ίδια στιγμή τη φωτογραφία με email ώστε να την ανεβάζουν στο Instagram για να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμό.
Επίσημος Χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Academias Hotel, Autograph Collection, το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ένα πρότυπο σύγχρονης αρχιτεκτονικής και interior design.
Επίσημοι συνεργάτες της διοργάνωσης είναι η σχολή Freddy MakeUp Stage και ο Φρέντυ Καλομπράτσος που επιμελείται το μακιγιάζ των μοντέλων καθώς επίσης και το κέντρο
αισθητικής «Valentine & Co» της Βαλεντίνης Παπαδάκη όπου επιμελείται τα άκρα των μοντέλων.
Η εταιρεία Demak up με τα εξειδικευμένα προϊόντα που απομακρύνουν το μακιγιάζ και μας κάνουν να νιώθουμε ακαταμάχητες, το Ο.Β. της εταιρείας Johnson & Johnson, προϊόντα από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βάμβακι για αξεπέραστη προστασία.
Τα υπέροχα ροφήματα Starbucks που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και δημιουργούνται με πάθος και αφοσίωση για κάθε ρόφημα ξεχωριστά προσφέρουν απολαυστικούς καφέδες σε συντελεστές και κοινό.
Η εταιρεία ΒΑΤ, υποδέχεται τους επισκέπτες που αγαπούν τα προϊόντα καπνού στην είσοδο του Ζαππείου σε ένα vintage Van όπου παρουσιάζουν τα εκλεκτά προϊόντα καπνού και τη συσκευή θέρμανσης καπνού Glo .
Η εταιρεία Braun με τα πιο αξιόπιστα προϊόντα σιδερώματος.
Επίσημοι υποστηρικτές είναι:
Ο όμιλος σπουδών μόδας Pansik, το πρακτορείο μοντέλων happy people models, η εταιρεία Printop , η εταιρεία Κare 24 με τα πιο ντιζαινάτα έπιπλα, το πρώτο ελληνικό νερό σε οικολογική χάρτινη συσκευασία Minoa Water, Δειπνολόγων- catering με το πιο νόστιμο μενού εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα, τα υπερ- πολυτελή αυτοκίνητα Volvo Sfakianakis και η Εταιρεία Επικοινωνίας So Fine! Communications Management.
Τέλος το ζαχαροπλαστείο « Despina Patisserie» προσέφερε την πεντανοστιμη τούρτα για το πάρτι γενεθλίων της AXDW.
Υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη του: Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ( ΕΟΤ), Enterprise Greece, Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ),
Υπό την αιγίδα του: Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριο Αθηνών ( ΕΒΕΑ), Marketing Greece, Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος ( ΣΕΛΠΕ), Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ).
Τέλος, την 30η Εβδομάδα Μόδας στηρίζει η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών ( ΕΑΤΑ).
Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι τα παρακάτω μέσα ενημέρωσης:
COSMOTE TV, LOVE RADIO, BEAUTE MAGAZINE, DOWNTOWN, OK!, DELUXE MAGAZINE, FASHION DAILY, T-LIFE, MISSBLOOM.GR.
Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας επέστρεψε!
Προπώληση εισιτήριων viva.gr. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Διοτίμα»
Περισσότερα νέα για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα social media: facebook.com/axdweek & instagram.com/axdweek
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αλίκη Μαρινάκη , 6936002605/ [email protected]
Εκδηλώσεις
Διεθνής Αναγνώριση της Alpha Marketing
Η Alpha Marketing ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας rebranding του ευρωπαϊκού οργανισμού Major Cities of Europe, η οποία οδήγησε στη μετεξέλιξή του σε MCE Community – Cities and Regions for Innovation.
Η ολοκλήρωση του έργου, διάρκειας ενός έτους, αποτελεί σημαντική ευρωπαϊκή αναγνώριση της στρατηγικής, δημιουργικής και συμβουλευτικής ικανότητας της Alpha Marketing στον τομέα του branding οργανισμών και θεσμικών φορέων.
Το rebranding ανταποκρίνεται στη στρατηγική διεύρυνση του οργανισμού, ο οποίος πλέον ενσωματώνει δυναμικά και τις Περιφέρειες, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ πόλεων και ευρύτερων γεωγραφικών ενοτήτων, με στόχο την καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Η διαδικασία υλοποιήθηκε μέσα από μια δομημένη και πολυεπίπεδη προσέγγιση, σύμφωνα με τις βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές:
1. Research & Discovery Phase
Πραγματοποιήθηκε εκτενής εσωτερική ανάλυση της υφιστάμενης ταυτότητας του οργανισμού, των αξιών, της αποστολής και της θέσης του στο ευρωπαϊκό οικοσύστημα πόλεων και τεχνολογίας. Παράλληλα, αναλύθηκαν τα κίνητρα και οι στρατηγικοί λόγοι ένταξης των Δήμων και Περιφερειών, καθώς και το ανταγωνιστικό περιβάλλον αντίστοιχων ευρωπαϊκών δικτύων.
Καθοριστικό ρόλο είχε η ενεργή συμμετοχή των βασικών ενδιαφερόμενων μερών (Δήμοι-μέλη, περιφερειακές αρχές, θεσμικοί και επιχειρηματικοί εταίροι), με στόχο τη διαμόρφωση μιας ταυτότητας που ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους ανάγκες.
2. Brand Strategy Development
Σε αυτό το στάδιο επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι, το όραμα και η αποστολή του οργανισμού, με έμφαση στη συνεργασία Δήμων και Περιφερειών. Αναπτύχθηκε σαφής στρατηγική τοποθέτησης (brand positioning), καθώς και ενιαία αρχιτεκτονική μηνυμάτων που αναδεικνύει τον ρόλο των Δήμων και Περιφερειών ως μοχλό καινοτομίας, ψηφιακής μετάβασης και διασύνδεσης.
3. Visual Identity Design
Δημιουργήθηκε νέα οπτική ταυτότητα, με ανασχεδιασμό του λογοτύπου, χρωματικής παλέτας και τυπογραφίας, ώστε να αποτυπώνεται η διευρυμένη, συμπεριληπτική και σύγχρονη φυσιογνωμία του οργανισμού. Παράλληλα, διαμορφώθηκε το νέο tagline “Cities and Regions for Innovation” και αναπτύχθηκαν ολοκληρωμένες οδηγίες χρήσης (brand guidelines) για τη συνεπή εφαρμογή του λογοτύπου σε όλα τα επίπεδα.
4. Testing & Feedback
Η νέα ταυτότητα παρουσιάστηκε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς stakeholders, μέσω παρουσιάσεων, workshops και διαβουλεύσεων με εκπροσώπους Δήμων και Περιφερειών. Η ανατροφοδότηση αξιοποιήθηκε για τη βελτιστοποίηση της τελικής μορφής του brand και τη διασφάλιση της ευρείας αποδοχής του.
Ο Οργανισμός MCE Community – Cities and Regions for Innovation σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τη συνεργασία πόλεων και Περιφερειών στην Ευρώπη, ενισχύοντας τη συλλογική δράση σε τομείς όπως οι έξυπνες πόλεις, η ψηφιακή διακυβέρνηση, η βιώσιμη ανάπτυξη και η διαπεριφερειακή καινοτομία.
Ενέργειες για την επικοινωνία της νέας ταυτότητας
Οι ενέργειες που ακολουθούν για την επικοινωνία της νέας ταυτότητας του MCE Community – Cities and Regions for Innovation υλοποιούνται μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο τριών φάσεων, με σαφές χρονοδιάγραμμα και στόχευση.
Κατά τη φάση λανσαρίσματος δίνεται έμφαση στην προετοιμασία όλων των branded assets, στην επίσημη κατοχύρωση του νέου λογοτύπου, στον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας, στην ενημέρωση των βασικών stakeholders μέσω ειδικού launch toolkit, καθώς και στην προετοιμασία και διανομή δελτίου Τύπου και social media καμπάνιας, με ενημερωτικές ανακοινώσεις και ξεκάθαρο call to action.
Ακολουθεί η post-launch φάση, με στοχευμένες καμπάνιες storytelling που αναδεικνύουν Δήμους-μέλη, έργα καινοτομίας και δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. Η διαδικασία ενισχύεται με paid promotion, καθώς και με προσέγγιση του θεσμικού κοινού της Ε.Ε. (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Επιτροπή των Περιφερειών και ευρωπαϊκά δίκτυα πόλεων και Περιφερειών).
Τέλος, η φάση αξιολόγησης βασίζεται σε συγκεκριμένους δείκτες απόδοσης (KPIs), όπως επισκεψιμότητα ιστοσελίδας, απήχηση και αλληλεπίδραση στα social media, δημοσιότητα στα ΜΜΕ, ανατροφοδότηση από τους stakeholders και εν τέλει στην αύξηση των μελών και των χορηγιών, διασφαλίζοντας ότι η νέα ταυτότητα λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης και διεύρυνσης του MCE Community.
Η Alpha Marketing με 40ετή παρουσία στον χώρο, συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική επικοινωνία και το θεσμικό branding, υποστηρίζοντας ενέργειες και δράσεις Φορέων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διαμορφώνουν το μέλλον στους τομείς του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της Τουριστικής Ανάπτυξης.
Εκδηλώσεις
Η Hatzi Filax Group Χρυσός Χορηγός στην Info Day του ΧαροκοπείουΠανεπιστημίου!
Η Hatzi Filax Group Χρυσός Χορηγός στην Info Day του Χαροκοπείου
Πανεπιστημίου!
Η Hatzi Filax Group, συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στην Info Day του Γραφείου
Διασύνδεσης του Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ανάδειξη
της αξίας του εθελοντισμού και στην ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων (soft skills).
Η Info Day ανέδειξε τη σημασία της ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής
κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου, με κοινό στόχο την καλύτερη προετοιμασία
των φοιτητών για τις προκλήσεις του μέλλοντος.
Η CEO & Founder της Hatzi Filax Group, Χάτζη Σκευοφύλακα, και η CCO & Founder της
εταιρείας, Σοφία Σκευοφύλακα, δήλωσαν :
«Ο εθελοντισμός αποτελεί μια ουσιαστική πράξη προσφοράς, αλλά και ένα σημαντικό
σχολείο ζωής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης. Στη Hatzi Filax Group πιστεύουμε ότι
δεξιότητες όπως η ενσυναίσθηση, η συνεργασία και η υπευθυνότητα είναι εκείνες που
κάνουν τη διαφορά. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να στηρίζουμε τους Career HUA
Ambassadors του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, αναγνωρίζοντας σε αυτούς τους αυριανούς
επαγγελματίες που επιλέγουν να δημιουργούν αξία για το σύνολο.»
Η Hatzi Filax επιβεβαίωνει τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά, επενδύοντας
στην καλλιέργεια δεξιοτήτων που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας στη
σύγχρονη αγορά εργασίας.
Εκδηλώσεις
Bronze Award για τη συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος – Hatzi Filax Group
Bronze Award για τη συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος – Hatzi Filax Group στο
«Το Φιλόξενο Κατάστημα ΑΒ»
Η Hatzi Filax Group ανακοινώνει με χαρά την κατάκτηση του Bronze Award στην κατηγορία
Best Frontline Workforce Empowerment Initiative / Ανθρώπινο Δυναμικό, στην εκδήλωση
των Boussias HR Awards, για το πρόγραμμα «Το Φιλόξενο Κατάστημα ΑΒ», που
υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος.
Από την ομάδα της Hatzi Filax Group παρευρέθηκαν για να παραλάβουν το βραβείο η κυρία
Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group, και η κυρία Σοφία
Σκευοφύλακα, Co-Founder & CCO της εταιρείας.
Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση μιας πρωτοβουλίας που φέρνει τη
φιλοξενία στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης και ενδυναμώνει τους ανθρώπους των
καταστημάτων.
Το μοντέλο σχεδιάστηκε και εκπονήθηκε με στόχο να ενισχύσει τον τρόπο με
τον οποίο οι ομάδες των καταστημάτων συνδέονται με τους πελάτες, μέσα από
εξειδικευμένες μεθοδολογίες και εργαλεία που ενεργοποιούν τη δύναμη της ανθρώπινης
επικοινωνίας.
Η Hatzi Filax Group υποστήριξε τις ομάδες της ΑΒ Βασιλόπουλος ώστε η φιλοξενία να
αποτελεί καθημερινή, αυθεντική εμπειρία και όχι μια απλή διαδικαστική προσέγγιση.
Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει ότι όταν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής διαθέτουν
ξεκάθαρη κατεύθυνση, στοχευμένη εκπαίδευση και κουλτούρα ενδυνάμωσης, μπορούν να
δημιουργούν ζεστά, ανθρώπινα και ουσιαστικά φιλόξενα περιβάλλοντα, τα οποία ενισχύουν τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην καθημερινή εμπειρία τους.
Η Hatzi Filax Group συνεχίζει με αφοσίωση να σχεδιάζει και να υλοποιεί προγράμματα και
δράσεις που εξελίσσουν τους ανθρώπους, αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη και
αναδεικνύουν τη φιλοξενία ως στρατηγικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε Οργανισμό.
«Η διάκριση αυτή προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχιση της αποστολής
μας», δήλωσαν η Χάτζη και η Σοφία Σκευοφύλακα.
-
Επίκαιρα ΠρόσωπαΙωαννίδου Μαριλεία | Lukuma Brand
-
ΜόδαΠώς μας εμπνέουν τα Fashion Icons
-
Επιχειρηματικότητα5 + 1 TIPS…. Ορθής Επικοινωνίας!
-
ΨυχολογίαΚρίση πανικού… συμβαίνει συχνά;
-
Επίκαιρα ΠρόσωπαΠαγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας… Γιατί η Γυναίκα Είναι Γένος Θηλυκού
-
ΓαστρονομίαΤρόποι κατανάλωσης Πρωτεΐνης στη Νηστεία
-
ΜόδαΦουτουρισμός Μόδα & Στυλ
-
ΕπιχειρηματικότηταΔιεθνής Ημέρα της Γυναίκας: Ο Ρόλος των Γυναικών στην Επιχειρηματική Επιτυχία – Hatzi Filax Group

