Connect with us

Videos

“Μουσικό Παραμύθι για τον σχολικό εκφοβισμό”

Σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα μουσικό παραμύθι της συγγραφέως και ευαισθητοποιημένης παιδαγωγού κυρίας Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου. Η συγκεκριμένη δουλειά της μας μιλά για την αξία της πρώιμης παρέμβασης στο δύσκολο θέμα του σχολικού εκφοβισμού Με τίτλο “Σεβαστιανός ο Φοβερός ” το βιβλίο της Λητούς κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ. σε Μουσική Νίκου Ευθυμιάδη. Το βιβλίο συνοδεύει η εμπνευσμένη εικονογράφηση του Νικόλα Γιαννόπουλου ο οποίος ταυτίστηκε απόλυτα με τον ήρωα και θυμήθηκε τα δικά του μαθητικά χρόνια πλάθοντας μορφές που τα παιδιά τις έχουν λατρέψει .Την αξιόλογη αυτή δουλειά πλαισιώνουν σχολιασμοί & προτάσεις λύσεων του σοβαρού αυτού προβλήματος από την dr Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού κυρία Νατάσσα Γιάννακα που σε συνεργασία με τη συγγραφέα, μας οδηγεί λυτρωτικά στην αυθεντική επικοινωνία με τα παιδιά μας .Το βιβλίο αυτό έχει υπέροχο συνοδευτικό υλικό & για μας τους μεγάλους με το οποίο η συγγραφέας υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια γονέων και εκπαιδευτικών σε ολόκληρη τη χώρα. Η δουλειά έχει εισπράξει τη μέγιστη αποδοχή μεγάλων και μικρών έλαβε μέρος στις Ημερίδες της Ibby με τίτλο “Με σύμμαχο σου τα βιβλία διώξε τη βία απ τα σχολειά ” & κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων με σχολιασμούς στο οπισθόφυλλο από τον πρόεδρο του Ομίλου κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη . Ιδανικό δώρο διακοπών που θα ξαναδιαβάσει πολλές πολλές φορές μέσα στο χρόνο προσφέροντας λύσεις για ομαλή επικοινωνία και ευκολότερη κοινωνικοποίηση των παιδιών μας χωρίς εμπόδια.

Από: την στήλη Μαγικό κλειδί για το παιδί της Λητούς Τσακίρη Παπαθανασίου

Πηγή:Postlarissa.gr

Continue Reading

Videos

Η ιστορία του BusinessWoman

Το περιοδικό Businesswoman και το portal www.businesswoman.gr, αποτελούν, από το 2000 που ξεκίνησε η παρουσία τους, σημαντικές πηγές ενημέρωσης για τη Γυναίκα Επιχειρηματία και Στέλεχος Επιχείρησης.

Δημιουργήθηκαν από μια ομάδα γυναικών επιχειρηματιών με στόχο την εξοικείωση της σύγχρονης γυναίκας με την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία, ώστε να ενημερώνεται για προγράμματα, υπηρεσίες και πηγές που θα της δώσουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Με την επιστημονική αρθρογραφία που φιλοξενεί στις “on line” σελίδες του το businesswoman.gr είναι ένα άκρως έγκυρο και λειτουργικό μέσο αναζήτησης.

Continue Reading

Videos

Πέγκυ Μουζάκη | 3 Βήματα που μπορείς να κάνεις όταν νιώθεις οτι είσαι έτοιμη/ος να “εκραγείς”!


Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Videos

Πέγκυ Μουζάκη | Ψυχικό “ξεχορτάριασμα”

Πέγκυ Μουζάκη

Mind Architect

www.peggymouzaki.com

email: [email protected]

Continue Reading

Trending